- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
Hayatta her şeyin bir zamanı var...
Tüpleriniz tıkalı değilse laparoskopi olmazsınız zaten .yapışıklık olsa hsg de çıkıyor diye biliyoeum yapışıklık zaten tıkanmaya neden oluyor.
1,5 sene çocuğumuz olmadı sonra hayıt otu tohumu içtim hamile kaldım ama dış gebelik oldu açık ameliyatla alındı tüpüm hasarlandı . 1 sene korundum bıraktım rahim filmi çekildim sorun yok tek tüp sağlam dediler.kayın validem hiç korunmamı istemedi. Hemen olsun diye neler söyledi ona rağmen 1 sene bekledim. hayıtotu tohumu ile yine hemen hamile kaldım yine dış gebelik oldu 1. De acil açık ameliyata alınmıştım ondan kaynaklı içeride çok yapışıklık olmuş 2. Dış gebeliği tetiklemiş .tüpümü aldılar tek tüpüm var o da hasarlı artık işe yaramıyor hamile kalırsam yine dış gebelik olacak.tek çaremiz tüp bebek onda da dış gebelik riskim var ... Eşim kahrından öldü ben istedim çocuk benim yüzümden oldu senin canın yandı diye...
Eşiniz önce Allah'tan sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla istesin.
Olan hep kadınlara oluyor 2 kere ölümden döndüm delik deşik oldum,daha kimse ağzını açıp çocuk diyemiyor.
Konu sahibi arkadasim, esine biraz sakin olmasini soyle. Sen boyle yaptikca beni strese sokuyorsun, belki bebek bundan da olmuyor de. Belli bir sure hic baski yapmasin. Takdir Allahin.
Çok.gecmis olsun canım çok zorHayatta her şeyin bir zamanı var...
Tüpleriniz tıkalı değilse laparoskopi olmazsınız zaten .yapışıklık olsa hsg de çıkıyor diye biliyoeum yapışıklık zaten tıkanmaya neden oluyor.
1,5 sene çocuğumuz olmadı sonra hayıt otu tohumu içtim hamile kaldım ama dış gebelik oldu açık ameliyatla alındı tüpüm hasarlandı . 1 sene korundum bıraktım rahim filmi çekildim sorun yok tek tüp sağlam dediler.kayın validem hiç korunmamı istemedi. Hemen olsun diye neler söyledi ona rağmen 1 sene bekledim. hayıtotu tohumu ile yine hemen hamile kaldım yine dış gebelik oldu 1. De acil açık ameliyata alınmıştım ondan kaynaklı içeride çok yapışıklık olmuş 2. Dış gebeliği tetiklemiş .tüpümü aldılar tek tüpüm var o da hasarlı artık işe yaramıyor hamile kalırsam yine dış gebelik olacak.tek çaremiz tüp bebek onda da dış gebelik riskim var ... Eşim kahrından öldü ben istedim çocuk benim yüzümden oldu senin canın yandı diye...
Eşiniz önce Allah'tan sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla istesin.
Olan hep kadınlara oluyor 2 kere ölümden döndüm delik deşik oldum,daha kimse ağzını açıp çocuk diyemiyor.
eşiniz bu konularda bayaga cahil... ne laparoskopisi yavvv. cikolata kistim var 3 senedir ugrasiyoruz bana bile hic bi doktor laporoskopi demedi. histeroskopiyi bile yeni yaptirdim. bazen se nasip beklemek lazim. doktor size nasil bi plan cizdiyse ona uymak lazim, eşiniz abartmış. normal protokol 1 yıl denedir olmazsa rahim filmi bi kac ay daha olmazsa sonra 3 kere klomen tedavisi daha olmazsa 2 aşılama son çare tüp bebege geçilir.Arkadaşlar artık kafayı yemek üzereyim.
2 yılı geçti çocuğumuz olmuyor. .
esimde problem vardı ameliyat olunca düzeldi. . doktor sperm sonuçlarına baktı ve 3 erkek değerinde çıktı sonuçlar. .
Eşim bu defa bana baskı yapmaya başladı tüp testine git diye beynimi yedi. .
2 ay önce rahim filmi cekildim. . tüpler açık ve herşey yolunda. .
ilk 3 ay şansınız çok yüksek dedi doktor. .
3 ayda olmayınca eşim tutturdu git bide lakaroskopi midir nedir onu yaptır diyo bana. . 3 yerden delip girip kamera ile bakılacakmis. . ya hiç bi sorun yok dedi doktor niye gidip ameliyat olayım bide az sabır et ..
bende dayanamadım defol git başkasından yap çocuk. . yeter artık bana kurduğun baskı. . ben artık dayanamıyorum zaten milletin baskısı yetmiyor gibi bide bunun cenesinden kurtulamiyorum. . ya yapışıklik varsa diyip duruyor beynimi kemiriyor piskolojimi bozuyor sonrada niye olmuyor çocuk diyor. .
Allah aşkına ben ne yapayım kafayı yiyeceğim artık sadece dua ediyorum allahım bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı tez vakitte evlat nasip etsin. .
ben çok yiprandim çok öyle zor bi sınav ki bide evdeki koca ile uğraş. . dışarda milletin laf sokması ile uğraş. .
benim sonum hiç iyi değil çok yiprandim. sizden başka derdimi anlatacağım kimsem yok bitek siz anlarsınız beni. .
nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum. .??
laporoskopi yapisiklik var mi diye yapilmazki yapisiklik varsa rahim filminde çıkar laparoskopi onu açmak icin yapılır. bu erkeklerin azcik bisey bilip cahil cahil konusmalari beni deli ediyorçocukları çok seviyor. .
yaşımizda 32 diye acele ediyor bence. .
piskolojimi bozuyorsun bu şekilde dedim beynime bişeyler sokma. .
tutturmus ya yapışıklik varsa olsa zaten götürdüler diyorum olsun yaptiralim garanti olsun diyor. . doktor doktor gezmek ten usandim zaten bi rahat bırak diyorum ama yok. . Şubat da değerleri düzeldi eşimin. . hemen olacak sandı galiba. .
Arkadaşlar artık kafayı yemek üzereyim.
2 yılı geçti çocuğumuz olmuyor. .
esimde problem vardı ameliyat olunca düzeldi. . doktor sperm sonuçlarına baktı ve 3 erkek değerinde çıktı sonuçlar. .
Eşim bu defa bana baskı yapmaya başladı tüp testine git diye beynimi yedi. .
2 ay önce rahim filmi cekildim. . tüpler açık ve herşey yolunda. .
ilk 3 ay şansınız çok yüksek dedi doktor. .
3 ayda olmayınca eşim tutturdu git bide lakaroskopi midir nedir onu yaptır diyo bana. . 3 yerden delip girip kamera ile bakılacakmis. . ya hiç bi sorun yok dedi doktor niye gidip ameliyat olayım bide az sabır et ..
bende dayanamadım defol git başkasından yap çocuk. . yeter artık bana kurduğun baskı. . ben artık dayanamıyorum zaten milletin baskısı yetmiyor gibi bide bunun cenesinden kurtulamiyorum. . ya yapışıklik varsa diyip duruyor beynimi kemiriyor piskolojimi bozuyor sonrada niye olmuyor çocuk diyor. .
Allah aşkına ben ne yapayım kafayı yiyeceğim artık sadece dua ediyorum allahım bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı tez vakitte evlat nasip etsin. .
ben çok yiprandim çok öyle zor bi sınav ki bide evdeki koca ile uğraş. . dışarda milletin laf sokması ile uğraş. .
benim sonum hiç iyi değil çok yiprandim. sizden başka derdimi anlatacağım kimsem yok bitek siz anlarsınız beni. .
nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum. .??
Evet ikinizde de sorun yok ama olmuyor. Bu kadar çok çocuk isterken tüp bebeği nasıl kenara atıyorsunuz hayret.çünkü hiç bir sorun yok ikimizdede. .
Doktorlar sabırlı olun olacak dedi. .
ama eşim beynimi yiyip duruyor çok bunaldim artık. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?