- 18 Haziran 2020
- 1.422
- 1.816
- 83
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Aynısını yaşadım seni benim kadar iyi anlayan olamaz en azından sana birinden hoşanıyorum demiş bana laf arasında sevgili yapsam tepkin ne olur demişti. Hala çok sinirlenirim bu saygısızlığa.Bir daha zaten ne yüzünü görmek istiyorum ne sesini duymak.
Kapmış ne ya?Ben hicbir sorun göremedim.
Hazir degilmissin iliskiye, o aradada baskasi
Kapmis adami. Adam durüstce anlatmis sana.
Sonrada kibarlik edip ilgilenmis.
istemedigini söylersin, tamamen kapatirsin konuyu.
Kapmış ne ya?
Tutma kapma mı oynuyoruz?
Bahsettiğim de bu.Sanki bana Brad Pitt adam hakkaten kadınlar adamları bu hale getiriyor
Ortak tanıdığınız var bir de olmasa nolurdu acaba?Nişanlı olan akrabamin sevgilisinin arkadasiydi. Kalkip bu adam nişanli demedi gozlerinin onunde...
Anlatiklarimin hic biri internetten bulma değildi onu merak ediyorsaniz mutlaka ortak tanidikliydi. :)))) Bunlari anlamak oyle aylarimi yillarimi almadi tabi ki, cok uzun surmediler.
Peki bir erkeğin aşırı ısrarcı olduğu peşinizde divane olduğu adı konulmadığı halde sevgili olduğunuzu hissetiğiniz dönem içinde geçerli mi bu?kullanıldığınız bir durum yok ki alt tarafı flört etmişsiniz.
toplum olarak flörtle ilişki arasındaki farkı bilemiyoruz bence hala.
flört birbirini az çok ölçüp biçmek içindir. kafana uyarsa ilişkiye dökersin. öyle sizin yaptığınız gibi ben hazır değilim diyip nazlanma değildir yani.
adam o süreçte kendisine ilişki enerjisi veren, içine sinen başka biri ile kesişmiş.
çok normal.
Peki bir erkeğin aşırı ısrarcı olduğu peşinizde divane olduğu adı konulmadığı halde sevgili olduğunuzu hissetiğiniz dönem içinde geçerli mi bu?
İnsanlar gerçekten çok kötü. Kendi nefisleri uğruna sizi harcayacak kadar pis.
Bazıları var ki hani artık gerçekten hayatımda olmasını istemiyırum (çok şükür hayatımda değer verdiğim biri var) bu insanların yaptıkları gerçekten unutulmuyor. Artık o insanı istemeseniz bile size o an hissetdiği o lanet duygu asla unutulmuyor. Sizi bir şeylere o kadar inandırıp (bu illaki aşk olmadı gerekmez ama), sonra günü gelip hiçbir şey olmamaış gibi davranabiliyorlar. Merak ediyorum bu nasıl kafa? Ah almadan yaşamak çok mu zor? Vazgeçeceğiniz birinin hayatına girmeye bu kadar çaba sarfetmeyin.Çok ayrangönüllü olmayı kendine marifet görmüş insanlar var.O erkek net sırtlandır.
Ayaklarınızı kalçanıza vura vura kaçacaksınız o erkekten.
Kurtulduğunuza sevinin benimde bi benzeri gelmişti başıma.
Erkekler pek öyle deli divane olmaz. Genelde kimse olmaz şu devirde.
İlgiyi Abartıyorsa, deli divane gözüküyorsa o erkekte bi sorun var demektir. Rol yapıyordur gerçekten öyle olsa başkasına gitmez.
Ortak tanıdığınız var bir de olmasa nolurdu acaba?
İnternet mi???Eşimle ortak tanidigimiz yoktu. İntertten taniştik. :))) Mevzu ortak tanidik degil aslinda, karsiniza cikan insan olsun yeter ki. İnsan olmayinca ortak tanidik olmasinin bir onemi yok. Aldatan aldatir her turlu.
Bazıları var ki hani artık gerçekten hayatımda olmasını istemiyırum (çok şükür hayatımda değer verdiğim biri var) bu insanların yaptıkları gerçekten unutulmuyor. Artık o insanı istemeseniz bile size o an hissetdiği o lanet duygu asla unutulmuyor. Sizi bir şeylere o kadar inandırıp (bu illaki aşk olmadı gerekmez ama), sonra günü gelip hiçbir şey olmamaış gibi davranabiliyorlar. Merak ediyorum bu nasıl kafa? Ah almadan yaşamak çok mu zor? Vazgeçeceğiniz birinin hayatına girmeye bu kadar çaba sarfetmeyin.Çok ayrangönüllü olmayı kendine marifet görmüş insanlar var.
İnternet mi???
Kesin instadır
Büyük cesaret vallahii tebrik ederim
Buradaki herkese umut olsun hikayeniz, mutluluklar dilerimYok insta değil. Ortak hobimizle ilgili bir forumdu. :) 6 sene önceydi tabi şuan olsa cesaret edemeyebilirdim belkide bu haberlerden...
Buradaki herkese umut olsun hikayeniz, mutluluklar dilerim
Bizde bir forumda tanıştık 2 sene sürdü ve bugün terkedildim.Hayatima giren en iyi adamdı benim hatalarım oldu, onun oldu.Derken sevgisi bitmiş,bugün bitirdiEşimle ortak tanidigimiz yoktu. İntertten taniştik. :))) Mevzu ortak tanidik degil aslinda, karsiniza cikan insan olsun yeter ki. İnsan olmayinca ortak tanidik olmasinin bir onemi yok. Aldatan aldatir her turlu.
Sizin mi hatanız vardı? Hala adam iyin en iyisi diyorsunuz da o yüzdenBizde bir forumda tanıştık 2 sene sürdü ve bugün terkedildim.Hayatima giren en iyi adamdı benim hatalarım oldu, onun oldu.Derken sevgisi bitmiş,bugün bitirdihayaller kurduk,gelecek kurduk bugün son buldu.
Oldu hatam ama öyle üstesinden gelinemeyecek kadar büyük değillerdi o anlık üstesinden geldikte, ama içine atıyormuş.O içindekiler artık büyümüş ve baş edemiyormuş.Sizin mi hatanız vardı? Hala adam iyin en iyisi diyorsunuz da o yüzden
Siz adamı istememişssiniz neyin acısı bu..Flört ettiğim biri vardı fakat ben hazır olmadığım için ağırdan alıyorduk. Bana dün arkamdan iş çevirmek istemediği için açık açık birinden hoşlanmaya başladığını söyledi. Birde beyefendi bana hala seni kaybetmekten kırmaktan korkuyorum iyi bir insansın hayatımdan çıkmanı istemiyorum en azından bu şekilde dedi ya inanabilyor musunuz! Öyle kalbim acıyor ki büyük hayal kırıklığı yaşadım. Belki aynı şey değil ama aldatılan insanları önceden hiç anlamıyormuşum. Çok gururum kırıldı. Neden bilmiyorum ama içimde de bir öfke var pişman olsun öyle çok istiyorum ki. Ama allah içimi biliyor onu hiç affetmeyeceğim. Tabi ki ona böyle konuşmadım saygı duyduğumu ve benimle paylaştığı için teşekkür ettiğimi söyledim. Ama bu şekilde iletişim halinde kalamam bana göre bir şey değil dedim konuşmayı bitirdim. İnanır mısınız hala bana içim rahat değil seninle böyle olmak istemiyorum diyor. Çıldıracağım. Ama onun istediğini vermedim cevapsız bıraktım. Ama canım çok acıyor kendimi kullanılmış hissediyorum farkında olmadan çok bağlanmışım çünkü. Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur? Yaşayanlarınız varsa nasıl atlattınız çok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?