Başkasından hoşlanıyormuş?

Bir daha zaten ne yüzünü görmek istiyorum ne sesini duymak.
Aynısını yaşadım seni benim kadar iyi anlayan olamaz en azından sana birinden hoşanıyorum demiş bana laf arasında sevgili yapsam tepkin ne olur demişti. Hala çok sinirlenirim bu saygısızlığa.
Her yerden engelle Takipten çık sil numarasını. Çocukluk kaçmaz merak etme. Çünkü onla olmazda sen de şurda duur demek istemiş yani seni yedekte gören birinden ilerde de merak etme bir şey olmayacak.
Böylelerini havale edip karmalarıyla başbaşa bırakmak en iyisi. Yaptığının yanlışlığını günü gelir hayat ona öyle bir öğtrtecek ki sen çok daha mutlu olucaksın bak benim gibi

Son düzenleme:
Ben hicbir sorun göremedim.
Hazir degilmissin iliskiye, o aradada baskasi
Kapmis adami. Adam durüstce anlatmis sana.
Sonrada kibarlik edip ilgilenmis.

istemedigini söylersin, tamamen kapatirsin konuyu.
Kapmış ne ya?
Tutma kapma mı oynuyoruz?

Sanki bana Brad Pitt adam hakkaten kadınlar adamları bu hale getiriyor
Bahsettiğim de bu.
Birini birinin kapması ne ya? Kim kimi kapyor aman tut bırakma vs adamları siz bu hale getirdikçe bu zihniyetle tabiki yurdum erkeği kendini bir şey sanır.

kullanıldığınız bir durum yok ki alt tarafı flört etmişsiniz.
toplum olarak flörtle ilişki arasındaki farkı bilemiyoruz bence hala.
flört birbirini az çok ölçüp biçmek içindir. kafana uyarsa ilişkiye dökersin. öyle sizin yaptığınız gibi ben hazır değilim diyip nazlanma değildir yani.
adam o süreçte kendisine ilişki enerjisi veren, içine sinen başka biri ile kesişmiş.
çok normal.

Ortak tanıdığınız var bir de olmasa nolurdu acaba?

Peki bir erkeğin aşırı ısrarcı olduğu peşinizde divane olduğu adı konulmadığı halde sevgili olduğunuzu hissetiğiniz dönem içinde geçerli mi bu?
İnsanlar gerçekten çok kötü. Kendi nefisleri uğruna sizi harcayacak kadar pis.

O erkek net sırtlandır.
Ayaklarınızı kalçanıza vura vura kaçacaksınız o erkekten.
Kurtulduğunuza sevinin benimde bi benzeri gelmişti başıma.
Erkekler pek öyle deli divane olmaz. Genelde kimse olmaz şu devirde.
İlgiyi Abartıyorsa, deli divane gözüküyorsa o erkekte bi sorun var demektir. Rol yapıyordur gerçekten öyle olsa başkasına gitmez.

Bazıları var ki hani artık gerçekten hayatımda olmasını istemiyırum (çok şükür hayatımda değer verdiğim biri var) bu insanların yaptıkları gerçekten unutulmuyor. Artık o insanı istemeseniz bile size o an hissetdiği o lanet duygu asla unutulmuyor. Sizi bir şeylere o kadar inandırıp (bu illaki aşk olmadı gerekmez ama), sonra günü gelip hiçbir şey olmamaış gibi davranabiliyorlar. Merak ediyorum bu nasıl kafa? Ah almadan yaşamak çok mu zor? Vazgeçeceğiniz birinin hayatına girmeye bu kadar çaba sarfetmeyin.Çok ayrangönüllü olmayı kendine marifet görmüş insanlar var.

Eşimle ortak tanidigimiz yoktu. İntertten taniştik. :))) Mevzu ortak tanidik degil aslinda, karsiniza cikan insan olsun yeter ki. İnsan olmayinca ortak tanidik olmasinin bir onemi yok. Aldatan aldatir her turlu.
İnternet mi???
Kesin instadır
Büyük cesaret vallahii tebrik ederim

Bende anlamıyordum bu nasıl kafa nasıl vicdan diye. Ama hayatta saf kötü insanlar var biz anlayamayız niye böyle diye saf kötü çünkü. Karakter yok adamda. Genelde çocukluk travması, aileyle yetiştirilmeyle alakalı deniyor. Sana o yaptığını emin ol her kıza yapıyordur. Kızlar da saf saf inanıyor çok seviyor beni diye. Bende onlardan biriydim ki anladım bazı şeyleri. öyle insanlar skor peşinde. Amaçları da farklı oluyor. Sırtlan deniyor o tiplere ve kaçıp kurtulmak gerek. Ne güzel ilişkiniz varmış bence boşverin öyle birinin sizde bir duygu bırakma ihtimali dahi olmasın. Direk unutun bu insanları. O kadar çoklar ki bir de çok dikkatli olmak gerek en baştan anlayıp def etmeli bu adamları.

Eşimle ortak tanidigimiz yoktu. İntertten taniştik. :))) Mevzu ortak tanidik degil aslinda, karsiniza cikan insan olsun yeter ki. İnsan olmayinca ortak tanidik olmasinin bir onemi yok. Aldatan aldatir her turlu.
Bizde bir forumda tanıştık 2 sene sürdü ve bugün terkedildim.Hayatima giren en iyi adamdı benim hatalarım oldu, onun oldu.Derken sevgisi bitmiş,bugün bitirdi hayaller kurduk,gelecek kurduk bugün son buldu.

Bizde bir forumda tanıştık 2 sene sürdü ve bugün terkedildim.Hayatima giren en iyi adamdı benim hatalarım oldu, onun oldu.Derken sevgisi bitmiş,bugün bitirdi hayaller kurduk,gelecek kurduk bugün son buldu.
Sizin mi hatanız vardı? Hala adam iyin en iyisi diyorsunuz da o yüzden

Sizin mi hatanız vardı? Hala adam iyin en iyisi diyorsunuz da o yüzden
Oldu hatam ama öyle üstesinden gelinemeyecek kadar büyük değillerdi o anlık üstesinden geldikte, ama içine atıyormuş.O içindekiler artık büyümüş ve baş edemiyormuş. 2 sene az değil kendimi çok yalnız hissediyorum onsuz.Hayaller kurduk,bi hayat planladık ama gitti bugün

Siz adamı istememişssiniz neyin acısı bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…