Başkasından hoşlanıyormuş?

Ya gurur incinmesidir o flörte asik mı olunurmuş. Ben de reddedilince cok gururum incinmisti kalbim kırılmıştı ağlamıştım. Halbuki acik acik reddedilmedim sadece birkac günlük flörtüm ilk bulusmadan sonra mesaj atmayi birakmisti :KK70:tabii ki ben de mesaj atmayı bırakmıştım. Hoşlandığıma dair hicbir emare yoktu ama genede gururu inciniyor insanın. olur böyle şeyler siz konuşmayı kesin istediği cevabı vermeyin.

Benim bikac tane acayip boynuz yeme hikayelerim var. 😬
Bir tanesine hepsinden çok uzulmuştum ilişkimiz baya uzun surmustu seviyordum ama o bile sallasa da yikmadi yani abartmiyor musunuz? Flört alti ustu ne acısıymış bu. Kendinizi bu kadar dramatize etmeyin 1-2 aya yerinde yeller eser.

Benimde var boynuzlanma hikayem başta üzülüyosun sonra gülebiliyosun dimi :KK70:
Çok tatlı yazmışsınız ya
Acaip boynuz yeme hikayelerinizi merak etmedim değil

Flört ettiğim biri vardı fakat ben hazır olmadığım için ağırdan alıyorduk. Bana dün arkamdan iş çevirmek istemediği için açık açık birinden hoşlanmaya başladığını söyledi. Birde beyefendi bana hala seni kaybetmekten kırmaktan korkuyorum iyi bir insansın hayatımdan çıkmanı istemiyorum en azından bu şekilde dedi ya inanabilyor musunuz! Öyle kalbim acıyor ki büyük hayal kırıklığı yaşadım. Belki aynı şey değil ama aldatılan insanları önceden hiç anlamıyormuşum. Çok gururum kırıldı. Neden bilmiyorum ama içimde de bir öfke var pişman olsun öyle çok istiyorum ki. Ama allah içimi biliyor onu hiç affetmeyeceğim. Tabi ki ona böyle konuşmadım saygı duyduğumu ve benimle paylaştığı için teşekkür ettiğimi söyledim. Ama bu şekilde iletişim halinde kalamam bana göre bir şey değil dedim konuşmayı bitirdim. İnanır mısınız hala bana içim rahat değil seninle böyle olmak istemiyorum diyor. Çıldıracağım. Ama onun istediğini vermedim cevapsız bıraktım. Ama canım çok acıyor kendimi kullanılmış hissediyorum farkında olmadan çok bağlanmışım çünkü. Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur? Yaşayanlarınız varsa nasıl atlattınız çok kötüyüm.
Kesinlikle iletisimde kalmayin ondan hoslandiginizi bile bile yedekte tutmak istiyor sizi. Siz nasil kullanildiniz ki yavastan alırken.

Bence adam harika biriymiş. Genelde insanlar bu gibi durumlarda açıklama yapmazlar. İlişkiye hazır değilim derler saçma sapan bahaneler uydururlar ya da açıklama bile yapmadan ortadan kaybolurlar. Açık açık söylemesi çok iyi. Flörtmüşsünüz zaten deneme sürümü gibi bir şey,olmamış gayet normal.

Benimde var boynuzlanma hikayem başta üzülüyosun sonra gülebiliyosun dimi :KK70:
Çok tatlı yazmışsınız ya
Acaip boynuz yeme hikayelerinizi merak etmedim değil

Hepsini anlatmayayim ama kisaca bir iki tane bahsedeyim.
Sevgilimin teki evlenmek uzere nişanli bir adam cikmisti, başka bir sevgilimin aslinda bilmem kaç yillik ilişkisi varmiş ufak bir ara vermişler araya ben kaynamişim. 😂

Nişanli olan evlenmişti, digeri de sevgilisiyle devam etmişti. Simdi nolmustur bilmem yillar onceydi 😌

Bitanesi de beni aldattigi kizi kuzenim diye bana kakalamaya calismişti. 😮
Oyleee garip şeyler.

Flört ettiğim biri vardı fakat ben hazır olmadığım için ağırdan alıyorduk. Bana dün arkamdan iş çevirmek istemediği için açık açık birinden hoşlanmaya başladığını söyledi. Birde beyefendi bana hala seni kaybetmekten kırmaktan korkuyorum iyi bir insansın hayatımdan çıkmanı istemiyorum en azından bu şekilde dedi ya inanabilyor musunuz! Öyle kalbim acıyor ki büyük hayal kırıklığı yaşadım. Belki aynı şey değil ama aldatılan insanları önceden hiç anlamıyormuşum. Çok gururum kırıldı. Neden bilmiyorum ama içimde de bir öfke var pişman olsun öyle çok istiyorum ki. Ama allah içimi biliyor onu hiç affetmeyeceğim. Tabi ki ona böyle konuşmadım saygı duyduğumu ve benimle paylaştığı için teşekkür ettiğimi söyledim. Ama bu şekilde iletişim halinde kalamam bana göre bir şey değil dedim konuşmayı bitirdim. İnanır mısınız hala bana içim rahat değil seninle böyle olmak istemiyorum diyor. Çıldıracağım. Ama onun istediğini vermedim cevapsız bıraktım. Ama canım çok acıyor kendimi kullanılmış hissediyorum farkında olmadan çok bağlanmışım çünkü. Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur? Yaşayanlarınız varsa nasıl atlattınız çok kötüyüm.
SEn hazır değilmişsin seni mi beklicekti
Beraber değilsinizki çocuk seni nasıl kullanıyo
Nasıl aldatılmış hissine kapıldın
Helal olsun çocuğa da söylemiş

Sevgilimin teki evlenmek uzere nişanli bir adam cikmisti, başka bir sevgilimin aslinda bilmem kaç yillik ilişkisi varmiş ufak bir ara vermişler araya ben kaynamişim. 😂

Nişanli olan evlenmişti, digeri de sevgilisiyle devam etmişti. Simdi nolmustur bilmem yillar onceydi 😌

Oyleee garip şeyler.
Nasıl tanıştınız ki bu insanlarla? Resmen hiç tanımıyor gibiymişsiniz.. ortak çevre arkadaş falan yok muydu ?

Neden kullanılasınız?Siz agırdan almışınız ve sevgılıde olmamışsınız sanırım.

Nasıl tanıştınız ki bu insanlarla? Resmen hiç tanımıyor gibiymişsiniz.. ortak çevre arkadaş falan yok muydu ?

Nişanlı olan akrabamin sevgilisinin arkadasiydi. Kalkip bu adam nişanli demedi gozlerinin onunde...
Anlatiklarimin hic biri internetten bulma değildi onu merak ediyorsaniz mutlaka ortak tanidikliydi. :)))) Bunlari anlamak oyle aylarimi yillarimi almadi tabi ki, cok uzun surmediler.

Sevgili olmayalım diyen sizmişsiniz, ben ortada aldatma göremedim. Arkadaş kalalım demek istemiş gibi zaten hayatımdan çıkma diyerek ki bu size uymamış. Biraz fazla tepki veriyorsunuz pişman olan sizsiniz sanırım. Güzelce çıkın birbirinizin hayatından dramatik hale getirmeyin olayları.

Oyleee garip şeyler.

Ayyy ne erkekler var her türlü hakarete layık bu tipler.
Nişanlı olanın nişanlısı bilseydi keşke.
Allah kurtarmış valla.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın🤲

Sonrasında Cevap vememekle doğru etmişsiniz . Zaten adam emin değil yani o da çok iyi biri ama sizi de aldatmış oyalamis olmamak için söylemiş .buraya kadar herşey normal ama sonra söyledikleri elimin altında dur hesabı. Eğer hiç bir mesajına cevap vermezseniz kesinlikle döner o zaman da siz eğer hala istemiyor olursanız ki nolur olun. Gereken cevabı verirsiniz. Ben birinin ikinci şansı olmak istemiyorum diye

zaten tam manasıyla bir ilişki değilmiş çocuk gidebilir be var bunda? buraya konu açtığınıza göre hisleriniz varmış malesef yemeyinin malını yerler ağırdan almak yerine hislerinizi güzelce yaşasaydınız belki o da size yoğunlaşırdı

zaten tam manasıyla bir ilişki değilmiş çocuk gidebilir be var bunda? buraya konu açtığınıza göre hisleriniz varmış malesef yemeyinin malını yerler ağırdan almak yerine hislerinizi güzelce yaşasaydınız belki o da size yoğunlaşırdı

Kaçan balık büyük olur diye boşa dememişler :)))

Acikcasi bunu durustce ifade etmesini ben karakterli buldum. Sunu yapacak erkek binde birdir. O yuzden aldatilmis degilsin. Sana duygulari yogun degilmis,henuz baglanmamis ki kalbi baskasina meyletmis. Seni kaybetmek istemiyorum kismina gerek yoktu, o hos olmamis.

Bu aci nasil unutulur demissin de, daha yeni flort ettigin ve agirdan aliyorduk dedigin biri icin buyuk acilar cekeceksen hayatta cok yipranirsin.

Back
X