Birden fazla kişiyle aynı anda flört etmeyi grurrla söylüyor musunız?
Benim bildiğim birini gözüne kestirirsin onu denersin olmazsa yol verir başkasına bakarsın. Bu iş böyle daha edeplidir.
Umarım burada böyle eleştrdiğimiz erkeklerin başına sizin gibiler gelirde anlarlar sadakat saygı nedir?
Kolay gelsin.
Sizin flortten anladığınız tam olarak nedir?
Mesela gazi koşusu izlemeye hipodroma davet etmek, sandalyeleri içkileri alıp göl kenarında bir yere gidip bütün gün tembellik yapmak, bisikletle çıkıp belgrad ormanına gidip mangal yakmak, arada bol gulucuklu mesajlaşmak bence flört etmektir.
Hemen hemen arkadaslikla aynı şekilde ilerler. Hatta bir kişi flört ettiğini sanirken aslında diğeri gayet arkadasca gelmiş bile olabilir

Bu yüzden eğer buluşmalar; buluşma+sohbet+ bol kahkaha ile geçiyorsa arkadaslik , içine imalar, sonraki günler için planlar , öpücükler ya da aşk itiraflari girmişse de iliskidir.
Eğer bulustugun kişinin senden başkasıyla bu tarz arkadaşlık yapmasını hoş karsilamayacaksan o zaman olması gereken 'sadece flört'ten çıkıp bir ilişki içinde olmaktir. Yani flörtü ilişkiye getirecek bir adım atmalisin.
Ben böyle düşünüyorum, eminim ki benim hayatımdaki insanlar da böyle düşünüyordur...
Geçen ay tatilde cooooookkk tatlı bir çocukla tanıştım,misal.
Çocukla zibilyon tane ortak hobimiz var, burcumuz bile aynı. Gerçekten çok hoşlandım, onun da benden hoşlandığına eminim çünkü beraber havuza falan gittik, saçlarımı kuruttu, dibimden ayrılmadı...
Aynı şehirde yasiyormusuz,döndük, bir kere bana bir şey vermesi gerektiği için buluştuk, onda da gayet güzel sohbet ettik...
Aradan haftalar geçti, üç beş SMS dışında konuşmuyoruz. Ne yapayım yani, belki de çocuk aslında sadece sıcakkanlı birisi-ben hoşlandığım için hareketleri yanlış yorumladim

ya da 'tatildeki kız iste' diye düşündü,devamı gelmeyecek - ya da sonraki buluşmamızda anladı ki ona gore değilim, atak davranmak istemedi, ya da şu an bir ilişkiye hazır değil.
E ben bütün yazı 'ay belki beni bir yere daha davet eder' diye yalnız mı geçireyim yani???
Alt tarafı flortlere çok da bel bağlamak lazım, anın tadını çıkart yeter.
Zaten iki kişinin de hissiyatı aynıysa o bir ilişkiye gider, gitmiyorsa da yapacak bir şey yok. Üzülmeye değmez yani alt tarafı bir flört icin