Başkasından hoşlanıyormuş?

Uzun zamandır sana söyleyecektim ama kırmaktan korkuyordum canım, ben de başkasından hoşlanıyorum ama seni de aklımdan çıkaramıyorum.

Böyle desene. Ne güzel olur. Şaka şaka... Biz kadınız ne de olsa dimi böyle diyemeyiz...

Bas .... i g...tüne gitsin.

Peki bir erkeğin aşırı ısrarcı olduğu peşinizde divane olduğu adı konulmadığı halde sevgili olduğunuzu hissetiğiniz dönem içinde geçerli mi bu?
İnsanlar gerçekten çok kötü. Kendi nefisleri uğruna sizi harcayacak kadar pis.

iyi de adam sevgili modunda takılıyorsa o zaman sevgili olmaya kişi de izin vermiştir. o flört değil ilişkidir artık.

konu sahibi ben hazır olmadığım için zaten bekletiyordum diyor. aralarında sevgili bağı olmamış ki, konu sahibi istememiş ilişkiyi. adam da o sürede ilişki için elektriğinin tuttuğu başka birine yönelmiş. belki de bu kadın beni istemiyor ki sürekli öteliyor demiştir içinden.
açıkçası flört döneminde "ben hazır değilim, bekleyelim" diyen biri olsa karşımda, başkasından hoşlanmasam da o kişiyi hayatımda tutmam.
zira iki insan arasında gerçek bir bağ oluşursa zaten o durum hemen gerçek bir ilişkiye evrilir. kendisini ilişkiye hazır hissetmeyen birini de karşıdaki kişinin beklemesini ummak bence o insana da haksızlıktır.

Evet sizi Yedek de tutmak istemiş. Fakat üzülmeyin şanslısınız çünkü açıkça söylemiş dürüst davranmış kaybettiğiniz bir şey yok.
Sadece umut besliyordunuz suan o başkasına gidince suya düştü hayalleriniz bunun için üzülüyorsunuz ama kafaniza takmazsanız unutursunuz çabuk.
Aynısını yaşadım.bu yıl içinde. Adamla görüştük ettik yani biraz daha uzatsak sevgilik yoluna girecektik. Aniden konuşmayı kesti ama umut vermeye de devam etti instagram fotolarımı beğeniyordu storylerime ilk beş dkkada bakıyordu. Neyse bu storylerime bakmaya devam etti ama fotoğraflarımı beğenmeyi bıraktı.
Mesajlaşma olayında da o yazmadı bende yazmadım öyle kaldı.
Sonra bi gün fark ettim instagram biosuna kalp koymuş mavi renk. Fotoğraflarını beğenen kızlara baktım birinde aynı mavi kalp var anladım ki aralarında birşey var çıktım takip den. O beni 1 ay daha takip etti ben onu sildigim halde sonra o da beni sildi kızın baş harfini kalp falan koydu. Neyse 2 gün sonra sildi falan araları bozuldu zaar. Ben pek üzerinde durmadım bana dönecek sandım hoşlanıyordum çünkü. Kızın harfini 3 ayin içinde 5 6 kere sildi yazdi sildi yazdi. Neyse en son yine kaldırdı ayrıldılar sandım kızda kaldırmışdı 2 gün sonra profil resmi koydu kızla beraber. Dün ağzıma geleni saydığım bir mesaj attım.
Bana hiç umut vermemiş sevgili değilmişiz hic olmamisiz bahanesi bu. Arkadas gibi gorusmusuz.benle görüştüğünde başkası yokmuş zaten ki vardı ben sonradan anladım araları limoni de olsa vardı. Bu açıklamaları yaptı.
Layığını bulmussun dedim engelledim.
Yani inan bana aramızda geçenleri anlatsam çocuk sana aşık sevgili gibisiniz dersin. Ramak kalmıştı sevgili olmamıza aniden kesti iletişimi.
Seninki en azından dürüst davranmış.
Sizin tek yapacağınız bu süreç de kesinlikle taviz vermeyin . Madem onu tercih etti onda kalsın. Bir gün ayrılır da ciddi anlamda senden özür dilerse o zaman düşünürsün bu süreçde önüne çıkan kıymetleri degerlendir.

Evet sizi Yedek de tutmak istemiş. Fakat üzülmeyin şanslısınız çünkü açıkça söylemiş dürüst davranmış kaybettiğiniz bir şey yok.
Sadece umut besliyordunuz suan o başkasına gidince suya düştü hayalleriniz bunun için üzülüyorsunuz ama kafaniza takmazsanız unutursunuz çabuk.
Aynısını yaşadım.bu yıl içinde. Adamla görüştük ettik yani biraz daha uzatsak sevgilik yoluna girecektik. Aniden konuşmayı kesti ama umut vermeye de devam etti instagram fotolarımı beğeniyordu storylerime ilk beş dkkada bakıyordu. Neyse bu storylerime bakmaya devam etti ama fotoğraflarımı beğenmeyi bıraktı.
Mesajlaşma olayında da o yazmadı bende yazmadım öyle kaldı.
Sonra bi gün fark ettim instagram biosuna kalp koymuş mavi renk. Fotoğraflarını beğenen kızlara baktım birinde aynı mavi kalp var anladım ki aralarında birşey var çıktım takip den. O beni 1 ay daha takip etti ben onu sildigim halde sonra o da beni sildi kızın baş harfini kalp falan koydu. Neyse 2 gün sonra sildi falan araları bozuldu zaar. Ben pek üzerinde durmadım bana dönecek sandım hoşlanıyordum çünkü. Kızın harfini 3 ayin içinde 5 6 kere sildi yazdi sildi yazdi. Neyse en son yine kaldırdı ayrıldılar sandım kızda kaldırmışdı 2 gün sonra profil resmi koydu kızla beraber. Dün ağzıma geleni saydığım bir mesaj attım.
Bana hiç umut vermemiş sevgili değilmişiz hic olmamisiz bahanesi bu. Arkadas gibi gorusmusuz.benle görüştüğünde başkası yokmuş zaten ki vardı ben sonradan anladım araları limoni de olsa vardı. Bu açıklamaları yaptı.
Layığını bulmussun dedim engelledim.
Yani inan bana aramızda geçenleri anlatsam çocuk sana aşık sevgili gibisiniz dersin. Ramak kalmıştı sevgili olmamıza aniden kesti iletişimi.
Seninki en azından dürüst davranmış.
Sizin tek yapacağınız bu süreç de kesinlikle taviz vermeyin . Madem onu tercih etti onda kalsın. Bir gün ayrılır da ciddi anlamda senden özür dilerse o zaman düşünürsün bu süreçde önüne çıkan kıymetleri degerlendir.
Allahııım tek değilmişim bunları yaşayan. Aynen hemen beğenmezler fotoları.
Sorsan namuz seref bu tiplerde olmazsa olmazdır.

Dünyanın en doğal şeyi...ben de aynı anda birileriyle flört ediyorsam ve bir tanesi ilişkiye doğru gitmeye başlamışsa karşı tarafa ya direkt mesafe koyarım ya da açık açık söylerim . Bence olması gereken de bu.
Gerçekten çok hoslaniyorsan bunca zaman gecmis,adama 'he' deseydin. Ne ala memleket, hem ilgi alaka devam etsin, durmadan seni nazlasin. Hem seni beklesin,hem de o süreçte kimseye alıcı gözüyle bakmasın.
21. Yüzyılda çok mümkün değil gibi sanki...ben de hiç vicdan azabı duymuyorum kendi durumumdan çünkü ilişki niyeti olan insan o flörtü gerçek bir iliskiye çevirmeyi bilir onca geçen sürede. Ceviremediyse ya da işine bu gelmediyse bir ömür kimsenin benimle sevgili olmasını bekleyemem, ilgim tabii ki başka insanlara kayabilir .
Çocuğa kızacak hiç bir şey yok. O kadar hoşlandığını da düşünmüyorum. Kaybedince egon sarsılmış,komşunun tavuğu komşuya kaz görünmüş.

Peki bir erkeğin aşırı ısrarcı olduğu peşinizde divane olduğu adı konulmadığı halde sevgili olduğunuzu hissetiğiniz dönem içinde geçerli mi bu?
İnsanlar gerçekten çok kötü. Kendi nefisleri uğruna sizi harcayacak kadar pis.
Otuz olacağım seneye, hayatıma da çok insan girdi yani ama hiç erkeğin aşırı ısrarcı olduğu bir ilişki yaşamadım. İlişki dediğin karşılıklı çekimle başlar. Bir taraf alacaklı gibi ısrar ısrar ısrar ediyorsa benim hoslanacagim varsa da kaçarım ya. O ne...
Bence boylelerine aldanmamak lazım.
Ayrıca adam ilişkiye başlamak için deli divaneyse ve siz de hoslaniyorsaniz 'he' deseydiniz madem.niye flört dönemini aşamadı?

Otuz olacağım seneye, hayatıma da çok insan girdi yani ama hiç erkeğin aşırı ısrarcı olduğu bir ilişki yaşamadım. İlişki dediğin karşılıklı çekimle başlar. Bir taraf alacaklı gibi ısrar ısrar ısrar ediyorsa benim hoslanacagim varsa da kaçarım ya. O ne...

Kesinlikle zaten ciddi düşünen erkek bir durur kadını tanımaya çalışır en baştan ısrar ediyorsa onun amacı farklıdır net.

En son 7 aylık ilişkim er kişisi tarafından kafam karışık diyerek terkedildim .bunun açılımı şudur ( kusura bakma ben başkasını buldum açıkça söyleyemiyorum salak değilsen anlarsın brütüs ) oluyor . Çok ta kullanıldığımı düşünmedim üzüldüm bir boşluk oldu içimde .ama neyseki hiç bir şeye şaşırmıyor ve Gülben’in meşhur sözüyle devam diyorum .”unutmayın ki bana hiç bir şey olmaz “😀😀 yıkıkların cümlesidir bilirim 🤣

Flört dönemi demek tanımak, tanışmak, kaynaşmak dönemi demektir. Başlanılacak ilişkinin ilk aşamaları demek hazır olmadığınızı dile getirmişsiniz hazır olmadığınız şeyin neden flört dönemini yaşadınız bilemedim.
Adam açık açık söylemiş size. Ama sizde bozuntuya vermeyin sakın. Siler engeller yok ederseniz ağırlığınız yerle bir olur. Cool imaj çizmeye devam edin silmeyin. Ama yazar çizer mesaj atarsa hiç dönmeyin ya da geç dönün tavrınızı koruyun. Tekrar bir şeyler alevlenir ve ateşlenirse yolu gösterirsiniz.

Ayrıca adam ilişkiye başlamak için deli divaneyse ve siz de hoslaniyorsaniz 'he' deseydiniz madem.niye flört dönemini aşamadı?

ah aynen. sevgili gibi olmak diye birşey olmaz. ya sevgilisindir yada flört döneminde tanıma aşamsındasındır.
zaten iki insanın enerjisi tutarsa da kimse "ben hazır değilim" demez. çünkü onu tanımadan ilişki istemiyorum derken, eğer ondan o elektriği aldıysan bir an önce sevgili olursun. bu da kendiliğinden gelişir.

Dünyanın en doğal şeyi...ben de aynı anda birileriyle flört ediyorsam ve bir tanesi ilişkiye doğru gitmeye başlamışsa karşı tarafa ya direkt mesafe koyarım ya da açık açık söylerim . Bence olması gereken de bu.
Gerçekten çok hoslaniyorsan bunca zaman gecmis,adama 'he' deseydin. Ne ala memleket, hem ilgi alaka devam etsin, durmadan seni nazlasin. Hem seni beklesin,hem de o süreçte kimseye alıcı gözüyle bakmasın.
21. Yüzyılda çok mümkün değil gibi sanki...ben de hiç vicdan azabı duymuyorum kendi durumumdan çünkü ilişki niyeti olan insan o flörtü gerçek bir iliskiye çevirmeyi bilir onca geçen sürede. Ceviremediyse ya da işine bu gelmediyse bir ömür kimsenin benimle sevgili olmasını bekleyemem, ilgim tabii ki başka insanlara kayabilir .
Çocuğa kızacak hiç bir şey yok. O kadar hoşlandığını da düşünmüyorum. Kaybedince egon sarsılmış,komşunun tavuğu komşuya kaz görünmüş.
Benim yazdıklarımın nesini beğenmediniz merak ettim.
Yanlış anlamayın beğenmeyebilirsiniz tabiki. Nerede hata yapıyorum sizin gözünüzden anlayabilmek için soruyorum.
Benim ilişkimde adamın uzatmalı küs olduğu sevgilisi varmış ona döndü. Yeni birinide bulmadı. Madem o kadını seviyordu orada kalacaktı başka insanların duygusuyla oynamayacakdi
Ben onu bilmem ama ben çok hoşlanıyordum ondan. çekim falan herşey vardı. Ondada bendede. Hareketlerinden konuşmalarından benden hoslandiginin sinyalini aldım. Aniden iletişimi kesti. Demekki barışmışlar o sıra diğer kadinla.
Bende çok hoşlanıyordum yarım kalsın istemedim ne yapacağını gözlemledim.
Bu süreç de karsima ondan iyisi de çıkmadı beğenmedim kimseyi beğensem bende yoluma bakardım elbette. Onun hareketlerinden sonra oturup beklemek enayiliktir.
Aslında ikimizin arasında sevgililige dönüşebilecek bir flört vardı ama ışte çocuğun kafası karışık dönemine denk geldim galiba aklı diğer kızdaydı. Barışınca gitti.
Benim hatam nedir burada.

Yanlış anlamayın beğenmeyebilirsiniz tabiki. Nerede hata yapıyorum sizin gözünüzden anlayabilmek için soruyorum.
Benim ilişkimde adamın uzatmalı küs olduğu sevgilisi varmış ona döndü. Yeni birinide bulmadı. Madem o kadını seviyordu orada kalacaktı başka insanların duygusuyla oynamayacakdi
Ben onu bilmem ama ben çok hoşlanıyordum ondan. çekim falan herşey vardı. Ondada bendede. Hareketlerinden konuşmalarından benden hoslandiginin sinyalini aldım. Aniden iletişimi kesti. Demekki barışmışlar o sıra diğer kadinla.
Bu süreç de karsima ondan iyisi de çıkmadı beğenmedim kimseyi beğensem bende yoluma bakardım elbette. Onun hareketlerinden sonra oturup beklemek enayiliktir.
Aslında ikimizin arasında sevgililige dönüşebilecek bir flört vardı ama ışte çocuğun kafası karışık dönemine denk geldim galiba aklı diğer kızdaydı. Barışınca gitti.
Adamla olacak gibi olmuş ama olmamış.
Sonra sizinle konuşmayı kesmiş.
Bir süre insta fotolarınizi beğenmiş,sonra ona da son vermis, storilerinize hemen bakıyormuş, bunu umut verdi olarak yorumlamışsiniz.
Adam belli ki Instagram'da vakit harcamayi seven biri, zaten tik gibi,boş durdukça sayfayı Yeniliyordur haliyle her an görüyordur storilerinizi. Sizin ve yüzlerce takip ettiği kişinin.
Ya da belki de merak edip bakıyor da olabilir. Ama rahatsız oluyorsanız bloklayabilirdiniz.
Geçen zamanda adam biriyle ilişkiye başlamış, bir şekilde ilişkisini sürdürmeye cabalamis... aradan konuşmadiginiz aylaaaaaarca zaman geçmiş. Derken sevgilisinin resmini profil resmi yapmış ama
O da ne?
Zamanında konuştuğu (ama birlikte olmadığı,opusmedigi,hatta yüksek ihtimalle elele bile tutusmadigi,birbirlerine seni seviyorum demedikleri bir ) kız tutup da agzina geleni saymış.
Yani mantıklı ki bu???
Adamın yerinde olsaydım 'ucuz kurtulmuşum bu deli kadindan' derdim

Son düzenleme:
Adamla olacak gibi olmuş ama olmamış.
Sonra sizinle konuşmayı kesmiş.
Bir süre insta fotolarınizi beğenmiş,sonra ona da son vermis, storilerinize hemen bakıyormuş, bunu umut verdi olarak yorumlamışsiniz.
Adam belli ki Instagram'da vakit harcamayi seven biri, zaten tik gibi,boş durdukça sayfayı Yeniliyordur haliyle her an görüyordur storilerinizi. Sizin ve yüzlerce takip ettiği kişinin.
Ya da belki de merak edip bakıyor da olabilir. Ama rahatsız oluyorsanız bloklayabilirdiniz.
Geçen zamanda adam biriyle ilişkiye başlamış, bir şekilde ilişkisini sürdürmeye cabalamis... aradan konuşmadiginiz aylaaaaaarca zaman geçmiş
O da ne?
Zamanında konuştuğu (ama birlikte olmadığı,opusmedigi,hatta yüksek ihtimalle elele bile tutusmadigi,birbirlerine seni seviyorum demedikleri bir ) kız tutup da agzina geleni saymış.
Yani mantıklı ki bu???
Adamın yerinde olsaydım 'ucuz kurtulmuşum bu deli kadindan' derdim
Atar atamaz bakıyordu ama dksinda. O konuda haklısın dünkü mesajımıda anında gördü demekki telefonu elinden düşmüyormuş. O yüzden bakıyormuş.
Tamam bunlar doğru ama yüzyüze görüşmelerimiz çok güzel gecmisti. Konuşmaları hareketleri her halinden benden hoşlandığını anladım. Umut verdi bana.
Evet sevgili olmadık ama ışte diğer kişiyi araya koymasa olacaktık. Aslında demek istediğim zaten biriyle iyi kötü görüşürken benimle neden görüşmüş. Umut vermiş.
Arkadas olarak görüşmüş benim ama arkadaş arkadaşa onun yaptıklarını yapmaz konuştuklarını konuşmaz. Benim takıldıgım noktalar bunlar.
Aylar sonra yazdım evet ilk etapda gurur yapıp yazmadığıma pişman oldum içinde kaldı. Yani onunda bana dönmeyeceğini anlayınca yazdım. Eğer onun atsaydı yine aynı şeyleri söylerdim hakketti çünkü
Evet biraz öyle düşünmüştür rezil ettim kendimi ama pişman değilim rahatladim 😂

Sizde söylemişsiniz bana söyleseydi olmayacak diye umutlandirmasaydi anladım ben kendisi uzattı.
Ben şimdiye kadar böyle birşey yaşamadım o yüzden zoruma gitti.
Olmuyorsa ya ben söyledim ya karşı taraf söylemeliydi.

Size katılıyorum.
İnsanların hayatına girip bir ümit verip bir ilişkidymişssiniz gibi davranıp sonra başka tarafa yeşil ışık yaktığında bu erkek için, “bu bir flörttü konuşulan her şey yalandı hisler nasılsa her saniye değişebilir bir başkası gözüne güzel gelmiş ona gitti benim onun için ne düşündüğümün ona hislerim olduğunun önemi yok ” gibi düşünüp svgiyle mi karşılaması lazımdı bu deneyimi?
Bir erkeğin bunu yapacak cesaretinin olmaması lazım. Onlar pişkin yetiştirilmilsse utanmaşarı yoksa naif yetişen insanların suçu ne?

ah aynen. sevgili gibi olmak diye birşey olmaz. ya sevgilisindir yada flört döneminde tanıma aşamsındasındır.
zaten iki insanın enerjisi tutarsa da kimse "ben hazır değilim" demez. çünkü onu tanımadan ilişki istemiyorum derken, eğer ondan o elektriği aldıysan bir an önce sevgili olursun. bu da kendiliğinden gelişir.
Sizin dediğiniz adamlar için geçerlidir.
Erkekler böyle değiller be yazık ki. Ben de elektrik aldığımı hissetmiltim hatta kendisi bile istekliydi. Ama olmadı.

Birden fazla kişiyle aynı anda flört etmeyi grurrla söylüyor musunız?
Benim bildiğim birini gözüne kestirirsin onu denersin olmazsa yol verir başkasına bakarsın. Bu iş böyle daha edeplidir.
Umarım burada böyle eleştrdiğimiz erkeklerin başına sizin gibiler gelirde anlarlar sadakat saygı nedir?
Kolay gelsin.

Size katılıyorum.
İnsanların hayatına girip bir ümit verip bir ilişkidymişssiniz gibi davranıp sonra başka tarafa yeşil ışık yaktığında bu erkek için, “bu bir flörttü konuşulan her şey yalandı hisler nasılsa her saniye değişebilir bir başkası gözüne güzel gelmiş ona gitti benim onun için ne düşündüğümün ona hislerim olduğunun önemi yok ” gibi düşünüp svgiyle mi karşılaması lazımdı bu deneyimi?
Bir erkeğin bunu yapacak cesaretinin olmaması lazım. Onlar pişkin yetiştirilmilsse utanmaşarı yoksa naif yetişen insanların suçu ne?
Aynen öyle düşünüyorum benim kaç tane kısmetin çıktı onla konuşuyorum diye o sıra teptim hepside ciddi düşünüyordu. Sonrasında da kimseyi görecek halim kalmadı. Insanlara olan güvenimi sarstı. Ama ben haksizim.

Aynen öyle düşünüyorum benim kaç tane kısmetin çıktı onla konuşuyorum diye o sıra teptim hepside ciddi düşünüyordu. Sonrasında da kimseyi görecek halim kalmadı. Insanlara olan güvenimi sarstı. Ama ben haksizim.

Aslında adamlar sinyalleri veriyor illaki kızlar uyanık olmamız gerekiyor.
Çıkar inş yine kısmetleriniz güvensiz olmak önyagılı olmakta doğru değil.

Birden fazla kişiyle aynı anda flört etmeyi grurrla söylüyor musunız?
Benim bildiğim birini gözüne kestirirsin onu denersin olmazsa yol verir başkasına bakarsın. Bu iş böyle daha edeplidir.
Umarım burada böyle eleştrdiğimiz erkeklerin başına sizin gibiler gelirde anlarlar sadakat saygı nedir?
Kolay gelsin.
Sizin flortten anladığınız tam olarak nedir?
Mesela gazi koşusu izlemeye hipodroma davet etmek, sandalyeleri içkileri alıp göl kenarında bir yere gidip bütün gün tembellik yapmak, bisikletle çıkıp belgrad ormanına gidip mangal yakmak, arada bol gulucuklu mesajlaşmak bence flört etmektir.
Hemen hemen arkadaslikla aynı şekilde ilerler. Hatta bir kişi flört ettiğini sanirken aslında diğeri gayet arkadasca gelmiş bile olabilir 😅
Bu yüzden eğer buluşmalar; buluşma+sohbet+ bol kahkaha ile geçiyorsa arkadaslik , içine imalar, sonraki günler için planlar , öpücükler ya da aşk itiraflari girmişse de iliskidir.
Eğer bulustugun kişinin senden başkasıyla bu tarz arkadaşlık yapmasını hoş karsilamayacaksan o zaman olması gereken 'sadece flört'ten çıkıp bir ilişki içinde olmaktir. Yani flörtü ilişkiye getirecek bir adım atmalisin.
Ben böyle düşünüyorum, eminim ki benim hayatımdaki insanlar da böyle düşünüyordur...

Geçen ay tatilde cooooookkk tatlı bir çocukla tanıştım,misal.
Çocukla zibilyon tane ortak hobimiz var, burcumuz bile aynı. Gerçekten çok hoşlandım, onun da benden hoşlandığına eminim çünkü beraber havuza falan gittik, saçlarımı kuruttu, dibimden ayrılmadı...
Aynı şehirde yasiyormusuz,döndük, bir kere bana bir şey vermesi gerektiği için buluştuk, onda da gayet güzel sohbet ettik...
Aradan haftalar geçti, üç beş SMS dışında konuşmuyoruz. Ne yapayım yani, belki de çocuk aslında sadece sıcakkanlı birisi-ben hoşlandığım için hareketleri yanlış yorumladim 😅ya da 'tatildeki kız iste' diye düşündü,devamı gelmeyecek - ya da sonraki buluşmamızda anladı ki ona gore değilim, atak davranmak istemedi, ya da şu an bir ilişkiye hazır değil.
E ben bütün yazı 'ay belki beni bir yere daha davet eder' diye yalnız mı geçireyim yani???
Alt tarafı flortlere çok da bel bağlamak lazım, anın tadını çıkart yeter.
Zaten iki kişinin de hissiyatı aynıysa o bir ilişkiye gider, gitmiyorsa da yapacak bir şey yok. Üzülmeye değmez yani alt tarafı bir flört icin

Back
X