Başkasından hoşlanıyormuş?

Aslında adamlar sinyalleri veriyor illaki kızlar uyanık olmamız gerekiyor.
Çıkar inş yine kısmetleriniz güvensiz olmak önyagılı olmakta doğru değil.
Uyanık davrandım zaten ben sildim onu anlayınca. Ama içimde kaldı önce gurur yaptım demedim birşey sessizce çıktım hayatından. Hatam buradaydı ilk anladığımda sorsaydım yakistirmadigimi söyleseydim. Şimdi sevgilisi de olduğu için direk inkar yolunu seçti arkadaşmışız eskiden.😂 ne arkadaşı dedim çocukluk arkadaşımı 😂😂

Uyanık davrandım zaten ben sildim onu anlayınca. Ama içimde kaldı önce gurur yaptım demedim birşey sessizce çıktım hayatından. Hatam buradaydı ilk anladığımda sorsaydım yakistirmadigimi söyleseydim. Şimdi sevgilisi de olduğu için direk inkar yolunu seçti arkadaşmışız eskiden.😂 ne arkadaşı dedim çocukluk arkadaşımı 😂😂

Bence doğru yapmışsın devamında da aynı tavrını sürdürseydin en iyisi olacaktı ☺️

Sizin flortten anladığınız tam olarak nedir?
Mesela gazi koşusu izlemeye hipodroma davet etmek, sandalyeleri içkileri alıp göl kenarında bir yere gidip bütün gün tembellik yapmak, bisikletle çıkıp belgrad ormanına gidip mangal yakmak, arada bol gulucuklu mesajlaşmak bence flört etmektir.
Hemen hemen arkadaslikla aynı şekilde ilerler. Hatta bir kişi flört ettiğini sanirken aslında diğeri gayet arkadasca gelmiş bile olabilir 😅
Bu yüzden eğer buluşmalar; buluşma+sohbet+ bol kahkaha ile geçiyorsa arkadaslik , içine imalar, sonraki günler için planlar , öpücükler ya da aşk itiraflari girmişse de iliskidir.
Eğer bulustugun kişinin senden başkasıyla bu tarz arkadaşlık yapmasını hoş karsilamayacaksan o zaman olması gereken 'sadece flört'ten çıkıp bir ilişki içinde olmaktir. Yani flörtü ilişkiye getirecek bir adım atmalisin.
Ben böyle düşünüyorum, eminim ki benim hayatımdaki insanlar da böyle düşünüyordur...

Geçen ay tatilde cooooookkk tatlı bir çocukla tanıştım,misal.
Çocukla zibilyon tane ortak hobimiz var, burcumuz bile aynı. Gerçekten çok hoşlandım, onun da benden hoşlandığına eminim çünkü beraber havuza falan gittik, saçlarımı kuruttu, dibimden ayrılmadı...
Aynı şehirde yasiyormusuz,döndük, bir kere bana bir şey vermesi gerektiği için buluştuk, onda da gayet güzel sohbet ettik...
Aradan haftalar geçti, üç beş SMS dışında konuşmuyoruz. Ne yapayım yani, belki de çocuk aslında sadece sıcakkanlı birisi-ben hoşlandığım için hareketleri yanlış yorumladim 😅ya da 'tatildeki kız iste' diye düşündü,devamı gelmeyecek - ya da sonraki buluşmamızda anladı ki ona gore değilim, atak davranmak istemedi, ya da şu an bir ilişkiye hazır değil.
E ben bütün yazı 'ay belki beni bir yere daha davet eder' diye yalnız mı geçireyim yani???
Alt tarafı flortlere çok da bel bağlamak lazım, anın tadını çıkart yeter.
Zaten iki kişinin de hissiyatı aynıysa o bir ilişkiye gider, gitmiyorsa da yapacak bir şey yok. Üzülmeye değmez yani alt tarafı bir flört icin
Ben tutucu-gerici ya da burada ahlakçılık taslayack değilim.
Benim için flört özel biriyle yaşanır özel kişi de sevgilim olur olmazsa zaten flört döneminde biter gider bende başka adayı değerlendirirm. Ama benim için özel dediğim biri varsa sevgililik öncesi flört döneminde kim yeşil ışık yakarsa oraya giderim , olmadı 10 kişiyle konuşurumcu kadınlardan olmadım.
Sizin dediğiniz arkadaşlık , siz çok flörtözsünüz. Ben mesela erkek arkadaşımın bana sizin tatildeki gibi davranan çocuğu davrandığınız gibi müsade edemem. Birinden ya hoşlanırsın o kişi sana özel olur ki siz hoşlnmışssınz, hoşlanmadıysam öyle saç kurutma kur yapma vs yapmam. Yani Ne münasebet elin adamı neden saçımı kurutuyor?
Bana göre bir insan bir flört içindeyken birileriyle konuşması saygısızlıktır. Yaşamayan bilemez. Siz genelde bu tavırda olduğunuz için normal gelebilir ama günün birinde gerçekten birine tutulursanız demek istediklerimi çok iyi anlarsınız.

Benim için flört özel biriyle yaşanır özel kişi de sevgilim olur olmazsa zaten flört döneminde biter gider bende başka adayı değerlendirirm. Ama benim için özel dediğim biri varsa sevgililik öncesi flört döneminde kim yeşil ışık yakarsa oraya giderim , olmadı 10 kişiyle konuşurumcu kadınlardan olmadım.
Sizin dediğiniz arkadaşlık , siz çok flörtözsünüz. Ben mesela erkek arkadaşımın bana sizin tatildeki gibi davranan çocuğu davrandığınız gibi müsade edemem. Birinden ya hoşlanırsın o kişi sana özel olur ki siz hoşlnmışssınz, hoşlanmadıysam öyle saç kurutma kur yapma vs yapmam.
Flört sevgililik değildir tanıma ölçüp biçme süresidir. Sevgililik öncesi aşamadır bu aşamada kafama yatmadıysa tabi başkalarıyla tanışcam ne alaka sizin dedikleriniz. Konu sahibi ilişkiye hazır değilmiş bekletiyormuş çocuk çabalamış olmamış kafasına göre birini bulmuş napcaktı pişpişlicek peşinde mi dolancaktı. Ortada ilişki yok yok🤦‍♀️

Flört sevgililik değildir tanıma ölçüp biçme süresidir. Sevgililik öncesi aşamadır bu aşamada kafama yatmadıysa tabi başkalarıyla tanışcam ne alaka sizin dedikleriniz. Konu sahibi ilişkiye hazır değilmiş bekletiyormuş çocuk çabalamış olmamış kafasına göre birini bulmuş napcaktı pişpişlicek peşinde mi dolancaktı. Ortada ilişki yok yok🤦‍♀️
Ben size tanışmayın mı dedim?
Hanımefendi birden fazla kiliyle konuştuğunu yazmış. Bende ona karşın hangisi tutar metoduyla bir onla bir onla bir eskisiyle konuşmanın yanlış oldupunu söyledim. Tutmayan birine de açıkca dersiniiz olmuyor diye başka adaya yönelirsinşz neden aynı anda?

Hanımefendi birden fazla kiliyle konuştuğunu yazmış. Bende ona karşın hangisi tutar metoduyla bir onla bir onla bir eskisiyle konuşmanın yanlış oldupunu söyledim. Tutmayan birine de açıkca dersiniiz olmuyor diye başka adaya yönelirsinşz neden aynı anda?
Flört ama sizin kafanızdaki gibi bir şey değil arkadaş şunu söylüyor bir kaç kişiyle konuşur bu aşama zaten ilişki değil tanırsın bir kahve içersin konuşursun hal hareketlerine bakarsın arkadaşlık kurarsın hangisi kafasına uyarsa mesafe koyarsın ya da söylersin bir ilişkim var artık diye arkadaş hepsiyle canımlı cicimli konuşuyorum aşk meşk yaşıyorum demedi ben ne demek istediğini anladım.

Biriyle flört ediyorsam başka kimseyle görüşmüyorum. Neden çünkü ondan hoşlanıyorum başka birinden nasıl hoşlanabilirim.
Baska birinden hoşlanıyorsa da söylemesi gerekirdi konu sahibinin arkadaşı söylemiş.
Benimki söylemedi. Yazdiklarimi
Beğenmemişsiniz de belirtmek istedim.
seninle olmuyor diyip iletişimi kesmesi gerekiyor.
Burada iki gurup var bir kısım gurup benim gibi düşünüyor flört döneminde tek kişiyle görüşürsün başkası ile görüşmezsin olmuyorsa bunu karşılıklı söyler bitirirsiniz. Benim şimdiye kadarki ilişkilerim böyle oldu ilk defa böyle birşey geldi başıma adam inkar ediyor biz neydik diyor.
Bir kısım kişi de sizin gibi düşünüyor yani birden fazla kişiyle görüşürüm kiminle işler yolunda giderse onla olurum. Bana göre bu etik değil. Insanları duygularıyla oynananmamasi gerekiyor herkes sizler gibi düşünmeyebilir.
Kendisi benden hoşlandığını söyledi görüşmeye devam etmek istediğini söyledi. Laf var icraat olmadı sonda baktım başkasıyla piyasaya çıktı. Ben ayıp etmemek için 1 buçuk ay sesimi çıkarmadan bekledim. Yaptığı etik değil bana söylemesi gerekiyordu istemediğini.

Son düzenleme:
Sizin dediğiniz arkadaşlık , siz çok flörtözsünüz. Ben mesela erkek arkadaşımın bana sizin tatildeki gibi davranan çocuğu davrandığınız gibi müsade edemem. Birinden ya hoşlanırsın o kişi sana özel olur ki siz hoşlnmışssınz, hoşlanmadıysam öyle saç kurutma kur yapma vs yapmam. Yani Ne münasebet elin adamı neden saçımı kurutuyor?
Bana göre bir insan bir flört içindeyken birileriyle konuşması saygısızlıktır. Yaşamayan bilemez. Siz genelde bu tavırda olduğunuz için normal gelebilir ama günün birinde gerçekten birine tutulursanız demek istediklerimi çok iyi anlarsınız.
Sevgili olmak için birbirimizi tanımamız gerekir. Flört dönemi birbirimizi tanımak için vardır. Belli bir süre sonra ya devam eder sevgili oluruz ya da olmayacağını anlayıp bitiririz. Sevgilim benden önce biriyle konuşuyormuş, ben tesadüfen hayatına girdim ve benden çok hoşlandığını farkedince anında kıza söylemiş. Bunlar çok normal şeyler. Flörte bu kadar anlam yüklersek çok üzülürüz

Sevgili olmak için birbirimizi tanımamız gerekir. Flört dönemi birbirimizi tanımak için vardır. Belli bir süre sonra ya devam eder sevgili oluruz ya da olmayacağını anlayıp bitiririz. Sevgilim benden önce biriyle konuşuyormuş, ben tesadüfen hayatına girdim ve benden çok hoşlandığını farkedince anında kıza söylemiş. Bunlar çok normal şeyler. Flörte bu kadar anlam yüklersek çok üzülürüz
Işte sizin sevgiliniz söylemiş karşısındakine soylemeyenlere ne demeli. Sorun orada

Ben de diyorum ki araya birini sokmadan bitirmek en temizidr. Ama nedese araya biri girmeyince bitmiyor bu flörtler. Aynı anda birden fazla kişiyle konuşmak değil böyle durumlarla da karşılaşınca üzülürüz.

Valla daha sevgili olmadığım, arada takildigim adama -misal tatildeki tatlışa🥰- 'bizden olmuyor ya,ben artık senle hiç konuşmayacağım,hayatımda biri var' desem N nayinomoy 'un eski flörtü gibi 'biz sadece arkadastik' diye çevirir lafı...
Ama tabii ki herkesin ilişkisi kendine. Allah herkesi kendi gibi düşünenlerle karşılaştırir inşallah. Misal, iş arkadaşlarım bazen sevgililerinin yaptıklarını övüyorlar. Bileklerimi dikine kesme isteğim kabarıyor 😅 onların övgü ile bahsettiği davranışa benim nişanlım tenezzül etse nişanı atarım,kesinlikle korkunç şeyler benim için. Ama onlar da bunu seviyor. Aynı sekilde ben kendi lovestorymi tüm çıplaklığıyla anlatsam,onlar da 'tövbe tövbe tövbe,sen koru yarab' falan derler heralde😂
İnsan ilişkileri böyledir, birine uyan diğerine uymaz... Yine de benim (genelde mutlu bir kadın olarak tavsiyem) eğer mutlu olmak istiyorsanız yaşanan şeyin tadını çıkarıp fazla da gözünüzde büyütmemeye çalışın. Böylece bir şey bittiğinde 'lanet olsun beni kandırdı,öyle oldu böyle oldu gitti' diye üzülmek yerine 'beraberken güzel günler geçirmiştik ama bitti' duygusu hakim olur.

Biriyle flört ediyorsam başka kimseyle görüşmüyor. Neden çünkü ondan hoşlanıyorum başka birinden nasıl hoşlanabilirim.
Baska birinden hoşlanıyorsa söylemesi gerekirdi konu sahibinin arkadaşı söylemiş.
Benimki söylemedi. Yazdiklarimi
Beğenmemişsiniz de belirtmek istedim.
seninle olmuyor diyip iletişimi kesmesi gerekiyor.
Burada iki gurup var bir kısım gurup benim gibi düşünüyor flört döneminde tek kişiyle görüşürsün başkası ile görüşmezsin olmuyorsa bunu karşılıklı şöyle bitirirsiniz. Benim şimdiye kadarki ilişkilerim böyle oldu ilk defa böyle birşey geldi başıma adam onlar ediyor biz neydik diyor.
Bir kısım kişi de sizin gibi düşünüyor yani birden fazla kişiyle görüşürüm kiminle işler yolunda giderse onla olurum. Bana göre bu etik değil. Insanları duygularıyla inanmamalı gerekiyor herkes sizler gibi düşünmeyebilir.
Kendisi benden hoşlandığını söyledi görüşmeye devam etmek istediğini söyledi. Laf var icraat olmadı sonda baktım başkasıyla piyasaya çıktı. Ben ayıp etmemek içi 1 buçuk ay sesimi çıkarmadan bekledim. Yaptığı etik değil bana söylemesi gerekiyordu istemediğini.
Ben aynı anda bir erkekle konuşmam yazdıklarımda ben de yapıyorum demedim dimi. Yazdıklarınızı da beğenmedım çünkü beğenmedim bu kadar basit. Arkadaşta sevgılıyım aynı anda aşk meşk yaşıyorum buluşup ediyorum durmadan demedi ilişki yok ortada bu ayrımı bir yapın isterseniz. Konu sahibinin ilişkisi yokmuş kendi istemiyordum hazır değilim diye bekletiyormuş napıcaktı bekleyecek miydi ortada san ki ilişki varda aldatıldı 🤦‍♀️ Flört demek birbirini tanıma aşaması bakın tanıma diyorum sevgililik değil direk sevgılılık lüzumsuz birbirini tanımadan flört aşamasını geçersen ayda 500 tane sevgili değiştirir insanlar anladınız mı artık🤷🏼‍♀️ İnsanlar birbirini tanır kafasına yatmazsa başkasını tanır ilişki kurar konu sahibinin tanımaya çalıştığı kişide anormal bir davranış göstermemiş bakmış olmuyor karşısında ki samımı ıcten davranmıyor bekletiyor değer vereceği değer göreceği kafa yapısına uygun birini bulmuş. Yok çok koştu şu bu geçin bunları kıme göre neye göre koştu çocuk demek kı tanımak için çabalamış ama çabasına değmemiş uymamış. Mıllet kocasıyla anlaşamıyor boşanıyor bunlar sevgılı değil aldatıldım flört aşamasını artık bir öğrenin lütfen ya lütfen

Ben de diyorum ki araya birini sokmadan bitirmek en temizidr. Ama nedese araya biri girmeyince bitmiyor bu flörtler. Aynı anda birden fazla kişiyle konuşmak değil böyle durumlarla da karşılaşınca üzülürüz.
Belkide o kişiyi görünce kafasında bir şeyler netleşmiştir. Zaten konu sahibi bir ilişki istemediği için flört evresinden hiç çıkamamışlar. Ben söz konusu kişinin haksız olduğunu düşünmüyorum

Valla daha sevgili olmadığım, arada takildigim adama -misal tatildeki tatlışa🥰- 'bizden olmuyor ya,ben artık senle hiç konuşmayacağım,hayatımda biri var' desem N nayinomoy 'un eski flörtü gibi 'biz sadece arkadastik' diye çevirir lafı...
Ama tabii ki herkesin ilişkisi kendine. Allah herkesi kendi gibi düşünenlerle karşılaştırir inşallah. Misal, iş arkadaşlarım bazen sevgililerinin yaptıklarını övüyorlar. Bileklerimi dikine kesme isteğim kabarıyor 😅 onların övgü ile bahsettiği davranışa benim nişanlım tenezzül etse nişanı atarım,kesinlikle korkunç şeyler benim için. Ama onlar da bunu seviyor. Aynı sekilde ben kendi lovestorymi tüm çıplaklığıyla anlatsam,onlar da 'tövbe tövbe tövbe,sen koru yarab' falan derler heralde😂
İnsan ilişkileri böyledir, birine uyan diğerine uymaz... Yine de benim (genelde mutlu bir kadın olarak tavsiyem) eğer mutlu olmak istiyorsanız yaşanan şeyin tadını çıkarıp fazla da gözünüzde büyütmemeye çalışın. Böylece bir şey bittiğinde 'lanet olsun beni kandırdı,öyle oldu böyle oldu gitti' diye üzülmek yerine 'beraberken güzel günler geçirmiştik ama bitti' duygusu hakim olur.
Gayette sevgilisi gibi olmuştum ama inkar etti ışte o da onun ya*sakĺigi ne diyeyim.
Ama haklı olduğunuz taraflar var su konuda yaşandı bitti saymak en doğrusu. Beklentiye girmemek.
Herkesin düşüncesi kendine lanet olsun demedi bitti olmayacak diye neyse tecrübe kazandım yani yapacak birşey yok böyleleri de varmış.

Her flört ettiğimizle sevgili olacağız diye bir şey yok ki. Hayatımdan çıkmanı istemiyorum derken yine flörtleşelim demek istememiş herhalde. Ne güzel dürüst davranmış ve kibarca söylemiş. Sevgilim de benden önce biriyle konuşuyormuş, beni tanıyınca kıza başka birinden hoşlandığını söyleyip konuşmayı kesmiş. Ben burada bir yanlışlık göremedim. Üzülmeni anlıyorum ama hayat devam ediyor. Umarım seni gerçekten mutlu edecek biri çıkar karşına
Siz cok tuhaf bir insansiniz .Kendi konum dışındaki yorumlarınıza da baktım .Bosanmar ,ayrılıklar,aldatılmalar falan çok basit geliyor size. Hep erkeklerden yana yorum yapıp kadınları küçümser üzüntülerini hafiye alır bir tavrınız var .Şu yorumunuza kadar evlimisiniz diye düşünmüştüm çünkü hariçten gazel okuyan bir insansiniz .Neyse bu konuyla bu merakım gitmiş oldu .Konu benim değil işgal ettim konu sahibi k.bakmasın ama yazmasam olmazdı.

Siz cok tuhaf bir insansiniz .Kendi konum dışındaki yorumlarınıza da baktım .Bosanmar ,ayrılıklar,aldatılmalar falan çok basit geliyor size. Hep erkeklerden yana yorum yapıp kadınları küçümser üzüntülerini hafiye alır bir tavrınız var .Şu yorumunuza kadar evlimisiniz diye düşünmüştüm çünkü hariçten gazel okuyan bir insansiniz .Neyse bu konuyla bu merakım gitmiş oldu .Konu benim değil işgal ettim konu sahibi k.bakmasın ama yazmasam olmazdı.
Gururlu bir insanım ve eğer aldatılırsam ya da istenmiyorsam GURURLU bir kadın olarak boşanırım :) Hiçbir kadını küçümsemedim. Üzüntülerini asla hafife almadım. Bir konuyu açarken sadece işine gelen cevapları arıyorsan açma o zaman. Benimle hemfikir olan onlarca kadın oldu kimisi evliydi kimisi benim gibi bekardı. Bu konuya olan yorumumda seni rahatsız eden ne oldu peki? Her flörtleştiğimiz insanla evlenecek miyiz? FLÖRTLEŞME TANIŞMA EVRESİDİR. Tanımadığımız insanlarla sevgili olacak değiliz. Ben erkeklerden yana yorumlar yapmıyorum. Doğru olanı söylüyorum

Ben aynı anda bir erkekle konuşmam yazdıklarımda ben de yapıyorum demedim dimi. Yazdıklarınızı da beğenmedım çünkü beğenmedim bu kadar basit. Arkadaşta sevgılıyım aynı anda aşk meşk yaşıyorum buluşup ediyorum durmadan demedi ilişki yok ortada bu ayrımı bir yapın isterseniz. Konu sahibinin ilişkisi yokmuş kendi istemiyordum hazır değilim diye bekletiyormuş napıcaktı bekleyecek miydi ortada san ki ilişki varda aldatıldı 🤦‍♀️ Flört demek birbirini tanıma aşaması bakın tanıma diyorum sevgililik değil direk sevgılılık lüzumsuz birbirini tanımadan flört aşamasını geçersen ayda 500 tane sevgili değiştirir insanlar anladınız mı artık🤷🏼‍♀️ İnsanlar birbirini tanır kafasına yatmazsa başkasını tanır ilişki kurar konu sahibinin tanımaya çalıştığı kişide anormal bir davranış göstermemiş bakmış olmuyor karşısında ki samımı ıcten davranmıyor bekletiyor değer vereceği değer göreceği kafa yapısına uygun birini bulmuş. Yok çok koştu şu bu geçin bunları kıme göre neye göre koştu çocuk demek kı tanımak için çabalamış ama çabasına değmemiş uymamış. Mıllet kocasıyla anlaşamıyor boşanıyor bunlar sevgılı değil aldatıldım flört aşamasını artık bir öğrenin lütfen ya lütfen
Birini tanimaya çalışıyorsan 2.sini ancak diğerine yol verdiğinde tanırsın.
Ben sizde öyle yapıyorsunuz demedim farklı düşünüyoruz dedim.
Ya sen surda bekle ben birde şuna bakıp geleyim hoşuma giderse orada kalırım demeye getirmek hoşmu bunu söyleyin. Biz neden anlaşamıyoruz.
Konu sahibinin ki olmuyor demis zaten orada problem yok.

Tam 12 den :)🙏🏼

Back
X