Kızlar niye kavga ediyorsunuz? Herkesin ilişkiden beklentisi , hayata bakışı farklıdır. Mune gelecek banlayacak valla,arada kaynarsam hesap sorarim

on yıllık üye olduğumdan ban sınırımi aştim artık, sizin gibi bir gün uzaklaştırma almıyorum ,maphusum uzun sürüyor
Aslında benim demek istedigim şuydu ; arkadaşlık ile sevgililik arasında ince bir çizgi vardır,ona da flört deniyor:) yani ne sevgilisin-ne arkadaşsin. Aslında çok tatlı bir süreç. Zaman içinde birbirinize bakarsınız, devam etmek mantikliysa gerek sözlerle gerek gözlerle gerekse vücudun başka uzuvlariyla bir munasebet içine girersiniz,artık o kişi flörtünüz değil,kanlı canlı sevgiliniz olur. Sevgililer gününde hediye falan alırsınız, bahsederken 'ay bir çocuk var iste' demezsiniz de ağzınız dolu dolu 'sevgilim' dersiniz. Birbirinizle konuşurken falan sevgi sözcükleri kullanırsınız. Bu saatten sonra karşılıklı ilginizin olduğunu bildiğiniz başka insanlarla ara ara buluşup adı koyulmasa da romantik atraksiyonlara girmek tabii ki doğru değildir .
Amma ve lakin flörtün diğer ucunda bir de işlerin arkadaşlığa dönmesi vardır. Yani bir heves başlarsın ama bir bakmissin olay bir yere gitmiyor. Boş zaman olduruyorsunuz. Ya da bir bakmissin çocuk senin birlikte olmak istediğin tarzda bir insan değil...