"Başkasından hoşlanıyorum" dedi

kızla tanıştığı ilk günden sonraki güne ait tarihli foto var elimde

kızla tanıştığı ilk günden sonraki güne ait tarihli foto var elimde

İNTİKAM ateşisardı desem yeridir yani

canım ona intikam demeyelim ama zamanı gelince o resimi kıza göstererek onun beraber olduğu adamın gerçek yüzünü görmesini sağlayacaksın bir nevi hemcinsine yardımcı olacaksın , eski erkek arkadaşında bir daha kimsenin kalbini böyle rahat kırmamayı öğrenir dersini alır

ayakta alkışlıyorum seni.tek kelimeyle helal olsun

evet kızlar bir gelişme daha......
ben dün onun arkadaşının telefonunu başka bir arkadaşından almıştım.o arkadaşı da bunu ona söylemiş. tlf nu aldığım kişiyi aramış.
(burada ismim x olsun )işte x seni aradımı tlf numaranı almış.ne dedi sana demiş
ben de çocuğa mesleki konuda bişey danışmıştım ve olayı da çıtlatmıştım.
x le ayrılmışsınız demiş çocuk. benim eskisevgilim de evet demiş anlaşamadık demiş
çocuk da lafı yapıştırmış "x çok iyi anlaşıyoruz diyordu ne zaman görsem. başka bişey var sende akşam gel de konuşalım demiş" (bilmiyor gibi)
şu an konuşuyorlar

bakalım ne diyecek açıklaması ne olacak canım dilerim senin için iyi haberler olur

hımm sana haber verecek dimi konuştukları şeyleri

bunun için zamana ihtiyacım var biraz galiba

Helal olsun, takdir ettim seni. Oyle bir anda hic beklemedigin bi hareket karsisinda oldukca olgun davranmissin.
Cok olgun davranmissin, yapilmasi gerekileni yapmissin.. ben bunu basaramazdim sanirim

hımm sana haber verecek dimi konuştukları şeyleri

evet haber edecekler..
ve bir haber dahhhhaaaa. bizşu an yazışıyoruz ama o anlamda değil barışma yok. olmaz da ama size ne dediğini yazayım
benımonda biı kaç fotom var.istemek zorunda kaldım çünkü sadece onda var tlfnu ile çekmişti. silmediysen bana ver fotolarımı diye yazdım
o da silmedim tabiki niye sileyimki senden nefret etmiyorum ki sileyim.yarın gönderirim mail olr dedi
sonra devam etti konuşmaya " ya sen bi kolejle anlaşacaktın noldu dedi
ben de neden soruyosun ki önemli mi senin için artık vicdan yapma dedim
vicdan yapmıyorum sen aciz bir insan değilsinki böyle düşünmediğiimi biliyosun sadece sen o işi hakediyosun hatta daha iyiişleri merak ettim oyuzden sordum dedi
sevmediğin insana sorma dedim
hiç sevmediğimi söyleyemem yalan olur ama senle iken böyle bişey başıma gelince kendimi sorguladım sana olan duygularımı dedi
ben de sorgulaman sonucu ne çıktı sıfır mı çıktı dedim
sıfır değil tabiki fakat seni oyalıyo gibi hissettim seni....ne bileyim...." demiş

KIZLAR BU NEDEMEK BİRİNİZ TERCÜME EDİN

Çok ilginç ...
Bence bırakın peşini.
Üzüldüm adınıza. Yaşadığınız bana çok tanıdık geldiği için de ayrıca sevgilinize sinirlendim.
Parçalasam yeridir.

canım üzgünüm ama seni yeterince sevmiyo demek
yani hoşlantı filan var ama aşk yok
seninle bi gelecek düşünecek kadar sevmediği için oyalamak istememiş
üzgünüm ama böyle bu arada sen ço sert çıkışlar yapma arkadaş gibi soğukça takıl sadece

ayrıca sana mail attıktan sonra fotoları da silecek değil mi

Son düzenleme:
Helal olsun, takdir ettim seni. Oyle bir anda hic beklemedigin bi hareket karsisinda oldukca olgun davranmissin.
Cok olgun davranmissin, yapilmasi gerekileni yapmissin.. ben bunu basaramazdim sanirim

İSTEYEN HER BAYAN BAŞARIR CANIM ben önceden böylemiydim sanıyorsun
daha öncekilerde karşısında ağlamalar bağırmalar neden demeler
ama bunda kendime söz verdim ben ve yaptım

ben diyorum bu erkekleri anlamak zor diye , hem ayrılıyor hem seni merak ediyor , hem resimlerini silmiyor kafan karıştı
bir erkek sevmediği kızın resimlerini niye saklarki bu sorunun cevabını bilen varsa cevaplasın

bilmiyorum silecekmi ? bişey demedi. sadece nefret etmiyorum ki sileyimdedi

ACİLLLL BİŞEY SORCAMMM LÜTFEN
" tüm ezberlerimi bozdun ya bişey demiyorum sana" diye yazdım

"ezberlerim diyerek neyi kastettin" diye soruyor

ne demeliyim ? hemen şimdi cvpyazmam lazım. ya da hiçmibişey demesem "ezberim" dediğim şeyi kafasına mı taksa

sen ne anlamda sordun ki canım
bence cevap yazma merak etsin
hem iyi birşey düşünmek zorundasın cevap olarak

ben diyorum bu erkekleri anlamak zor diye , hem ayrılıyor hem seni merak ediyor , hem resimlerini silmiyor kafan karıştı
bir erkek sevmediği kızın resimlerini niye saklarki bu sorunun cevabını bilen varsa cevaplasın

ben açık yüreklilikle söyleyim. başkasına aşık olsam ilişkimi bitirsem herşeyi göze alarak ortada hiçbişey koymam
ama ilişkimi tamamen bitirdiğim kişiyi tamamen kaybetmek istemiyosam resimlerini de saklarım arada nasılsın da derim ama resimleri anladım da
yolda karşılaşınca nasıl diyemem görmezlikten gelirim utanırım yüzüne bakamam bi de bana sakince bu kadar ağır sözler söylemisse
YANLIŞ MI ?

sen ne anlamda sordun ki canım
bence cevap yazma merak etsin
hem iyi birşey düşünmek zorundasın cevap olarak

SOYLE YAZAYIM DEDİM VAZGECTİM : mesela sana ve bize dair inandığım sana dair olan seni sen yapan tüm değerler-efendiliğin-olgunluğun-karakterin-sadakatin-güvenim...işte bunlar benim ezberimdi....... diyecektim ağır mı olur dedim

bekle bekle merak etsin iyice
eğer çok fazla ısrar ederse iyi bi mesaj hazırla böyle canını yakacak türden onu gönder
zaten mutlaka sana sorucak meraktan çatlar yokssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…