"Başkasından hoşlanıyorum" dedi

Süpersin! Çok iyi yapmışsın. Keşke tüm kızlar da senin gibi olsa da erkekler gerçek değerlerini anlasa. Aldatılan, dövülen, hakarete uğrayan tüm kadınlar kendi değerlerinin bilmeliler(senin gibi). O adam müsvettesine de iyi bir ders vermişsin seni asla unutamaz. Bir arkadaşım söylemişti en tehlikeli kadın tipi minnet etmeyen!

Son düzenleme:

tebrik ediyorumm senii en güsel cvbı susarak ve söyledğin 3 5 cümleyle vermişsinn..
çok geçmez kul olur sanaaa , kesin geri dönerr

aa aklıma bişey geldi. bu adam evli olabilir mi acaba? çünkü ben de buna benzer bişey yaşamıştım şimdi aklıma geldi. adam bi anda bırakıp gitti. nedenini de söylemedi. ben de sürekli çirkin miyim acaba diye düşünüp durdum boş yere kendimi üzdüm. aylar sonra mesaj attı. ben seni unutamadım ama evli olduğum için ayrılmak zorundaydım dedi.

İlişkiniz çok ilerlemeden bu adamın ayran gönüllü olduğunu öğrenmeniz iyi olmuş aslında.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Umarım karşınıza böylr çer çöp değil adam gibi bir adam çıkar.

yok canım evli olmadığını çok iyi biliyorum.ortak tanıdığımız o kadar insan varki

böyle davranmamı bana psikoloğum söyledi.güçlükadınlar hiç bir zaman unutulmazmış. gücüme hayran kaldığını da ayrılma anında ağzından duydum ya yeter bana.takdir etti beni.çok güçlüsün dedi:85:

tebrik ediyorumm senii en güsel cvbı susarak ve söyledğin 3 5 cümleyle vermişsinn..
çok geçmez kul olur sanaaa , kesin geri dönerr

geri dönmek isteyecek ama o kadar utanacak ki,yüzü olmayışı ağır basacak.
bu arada ben her hafta gittiğimiz aynı mekanda dans dersleri vermeye başlayaağım.mekan sahibi ile anlaştık
bu ona çok kötü koyacak

işte bu süper olmuş

SİMON iyi oldu da bulunduğumuz yerde gidilebilecek adamakıllı bir tek orası var o mekan yani
kafenin sahipleri onun arkadaşları ve belki oraya o kızla gelecek denk gelirsek naparım bilmiyorum

senin olduğun yere o kızla gelecek kadar şerefsiz değildir heralde
gelirse de kendini belli edersin onu rezil edersin
yanına gidip beni bu kız için mi ortada bırakıp gittin filan diye laf sokarsın kızın yanında
kız da anlar heralde onun nası ayran gönüllü olduğunu yada yanına gelip konuşur öyle bir durum olursa

Son düzenleme:

ayrıldığımız gün sordum.artık o kızla gelirsin buraya hatta hep oturduğumuz aynı masaya oturursun dedim
"gelmeyiz herhalde buraya bilmiyorum ki düşünmedim henüz bunları lütfen "dedi
dediğin gibi okadar karakter fakiri değildir herhalde.
çünkü o kafedeki herkes ezberledi bizi ve garsonlar bile gelip evlilik ne zaman diye soruyorlardı sahibi de dahil
bu serefsizliği yaparsa ve ben de bunu görürsem aynen dediğini yapacağım
gidip masalarına oturup götürrrrrr tarzında cümleler kurmasını biliyorum. sakinlik de bi yere kadar

tabiki öyle birşey yaparsa sakin davranamazsın bu sana saygısızlık olur bi kere
hatta normal zamanda bile gelemez o sen varsın diye utanır bence

yalnız dikkatimi çeken nokta "gelmeyiz heralde buraya bilmiyorum ki düşünmedim henüz bunları lütfen" demesi
bu ne demek yani birlikteler mi şüphelendim şimdi ben
sanki bi ilişki başlamış aralarında gibisinden konuşmuş sonra da toparlamış sanki
valla çok şüphelendim bu cümleden
sen emin misin birlikte olmadıklarına

TABİKİ YÜZDEYÜZ EMİN DEĞİLİM CANIM O CÜMLE BENİM DE MORALİMİ ÇOK BOZMUŞTU
NE DEMEK YA herhalde ne demek...kızın tlf bileyok bende yemin ederim dedi bana
bu ilişkiyi bitirme sebebim okız değil bir ilişkideyken birinden hoşlanabilmem dedi
eğer bunu yaptıysa yüzüme bakamayacak halde olması gerekirken yoluma çıkmalar nasılsın demeler garip geliyo.çünkü pişkin biri değil
zaten ilişkiyi dürüst davranarak bitirmesinden de anlaşılıyo.bilmiyorum simon güvenimi sarstı öyle beyefendi diyebildiğim birinden beklemedim

bence gelirse bile tek bi kelime etmee sen kendini yücelttin onnun karşısında zatenn ma gidip bişe sölersennn düşürürsün bence kendinii
hiç o yokmuş gibi davran emin ol daha çok koyar onaa !!

ben olsam bi süre takipte olurum
eğer yalan söylediyse senin tepkini çekmemek için gerçekten sinir olurum yani
o cümle çok saçma ya heralde gelmeyiz ne demek
daha ortada birşey biz birlikte bile değiliz sen bunları düşünüyosun filan diyebilirdi ama kurduğu cümleye bak

konunu yakın takipteyim inşALLAH o akılsız sana gelir yalvarır inanki ben bile bunu çok istiyorum
sen ona buraya gelirsiniz artık demişsin oda daha düşünmedim demiş , tarbiyesiz bir adam karşısındaki insanın kalbi kırılırmı bile düşünmüyor
ortak tanıdıklarınız var , karşılaşma durumunuz var anladığım kadarıyla yakın oturuyorsunuz benim aklıma gelen şuki o kızı sende tanıyorsun , karşılaşırsınız diye o sebeple senle ayrılmış dürüst olmuş , çünkü dürüst olmak erkeklere göre değildir heleki bu kadar düşüncesiz bir erkeğe göre hiç değildir , seni üzmek istemiyorum ama bence bu akılsız senle çıkarken o arada o kızlar işi garantilemek için çalışmalara başlamıştır , o arada kızdan olumlu cevabı alır almaz , olurda seni görür duyar diye hemen senden ayrıldı , kız öğretmen demişsin düzenli parası vardır , canım birde sen evlendin ayrıldın ya o akılsız onuda belki kafaya takıyordur takmam severim falanda filanda söylerler ama evlenecekleri zaman hiç evlenmemiş kız isterler
belki bana şuan kırıldın ama canım benim aklıma bu geldi , erkekler bizim gibi ince düşünmezler , kadınları çıkarcılıkla para gözlülükle suçlarla ama inanki erkeklerin çoğunluğu para göz çıkarcılar
ufak bir araştırmayla kızın kim olduğunu öğrenebilirsen dediğimin doğru olduğunu anlayabilirsin eğer öyleyse hiç üzülme hatta sevin çünkü böyle düşünen bir erkekten kurtulmuş olacaksın

incimnaz bazen bir kız olduğundan bile şüphe ediyorum arada bazen de gerçekten kız old.düşünüp ağlıyorum.çünkü gece yatmadan önce hayatım aşkım diyen sabah kalkınca bebeğim yazlığa gidelim diyen adam 1 saat sonra yazlığa gitmek için bulıuşunca bu itirafı yapıyor. dul olmamı kafasına takıyo diceem ama çok konuştuk bu konuyu. hadi ailesine söyledi dicem onlar tepki verdi ve uzatmamak için ayrıldıu dicem davranış biçimine tam bu uyuyor işte o zaman ama başkasından hoşlanma durumu davranışlarıyla uyuşmuyor.çünküdaha önce birisinin beni ailesi istemedi diye terkettiğini biliyor dul olmamdan kaynaklı olr.

o çocuğa kendi de kötü sözler söyledi kendince.onunla aynı duruma düşmemek için bu yalanı uydurmuş olabilir. bunu zamanla anlarım ancak.

bu arada kızı tanıdığımı sanmıyorumm çünkü ortak ark. hepsi erkek yani onun arkadaşları. ama en büyük dileğim böyle bi kız var mı. bırakmıcam bu işin peşini ben.hazımsızlığım var

inş gelip bana yalvarır bunu ben de istiyorum hem de ,çoook istiyorum.bunu görmem yeter bana. barışmak için demiyorum zaten ondan hayır gelmez

ara ara kızı sorduğumda madem kızın tlf bile yok nası bulacaksın onu sen bi kızın karşısına dikilip senden hoşlanıyorum diyemeyecek kadar utangaçsın dedim
hadi onu bırak tlf almak için ortamı bile oluşturamazsın dedim." bilmiyorum bunları düşünmedim daha." dedi amabence düşünmüştür. "minareyi çalan kılıfını hazırlar bence.
böyle dediğimde gerçibana "günahımı alıyosun " dedi
sen beni dul oldugum için bırakıyosun kız falan yok dedim. " bah hala günahımı alıyosun." dedi " başkasından hoşlanıyorum işte tek sebep bu dedi

o kadar küçük bişehirdeyiz ki yolda yürürken bile karşılaşabiliyoruz aynı kafeteryaya gidiyoruz. şu an yazarken GÖZ YAŞLARIMI TUTAMIYORUM

dedi de şu şekilde " o kızla birlikte olurum diye ayrılmıyorum senden.bilmiyorum belki birlikte old. biri vardır.belki beni beğenmeyecek.ben sana zihnen ihanet ettiğimi düşünerek bunu söyledim gerisini neler olcagını düşünmedim dedi
ben de " birerkek eşeğini sağlam kazıga bağlamadan böylebişeye girişmez dedim"
evet haklısın ama nadir de olsa öyle yapmayan da vardır ben onlardanım dedi
onu zihnimden atıp sana yoğunlaşmayı çok denedim ama yapamadım özür dilerim dedi.sana olan sevgimden şüphe ettim ben de bilmiyordum sevgim hafifmiş demekki dedi
sadece tek düşündüğüm bunu sana nasıl söylerim oldu dedi. o kızla nası muhabbete girerim nasıl beraber olurum bunları düşünmedim dedi
ama inandırıcı gelmedi cinsel anlamda bile düşünmüştür kızı gece yatağa girince bundan eminim

kızlar şunları da söylemek istiyorum.
bu akıllıya tlf mu verdim "al içindeki tüm attığın sahte mesajları kendi elinle sil fotoğrafları fana hepsini sil dedim hiç birşey kalmasın dedim
dün akşam tlf u kurcalayım dedim bi baktımki fotoğrafları silmemiş
gıcık oldum ama ben de silemedim ağlaya ağlaya fotograflarımıza baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…