aa aklıma bişey geldi. bu adam evli olabilir mi acaba? çünkü ben de buna benzer bişey yaşamıştım şimdi aklıma geldi. adam bi anda bırakıp gitti. nedenini de söylemedi. ben de sürekli çirkin miyim acaba diye düşünüp durdum boş yere kendimi üzdüm. aylar sonra mesaj attı. ben seni unutamadım ama evli olduğum için ayrılmak zorundaydım dedi.
Süpersin! Çok iyi yapmışsın. Keşke tüm kızlar da senin gibi olsa da erkekler gerçek değerlerini anlasa. Aldatılan, dövülen, hakarete uğrayan tüm kadınlar kendi değerlerinin bilmeliler(senin gibi). O adam müsvettesine de iyi bir ders vermişsin seni asla unutamaz. Bir arkadaşım söylemişti en tehlikeli kadın tipi minnet etmeyen!
tebrik ediyorumm senii en güsel cvbı susarak ve söyledğin 3 5 cümleyle vermişsinn..
çok geçmez kul olur sanaaa , kesin geri dönerr
geri dönmek isteyecek ama o kadar utanacak ki,yüzü olmayışı ağır basacak.
bu arada ben her hafta gittiğimiz aynı mekanda dans dersleri vermeye başlayaağım.mekan sahibi ile anlaştık
bu ona çok kötü koyacak
işte bu süper olmuş
SİMON iyi oldu da bulunduğumuz yerde gidilebilecek adamakıllı bir tek orası var o mekan yani
kafenin sahipleri onun arkadaşları ve belki oraya o kızla gelecekdenk gelirsek naparım bilmiyorum
senin olduğun yere o kızla gelecek kadar şerefsiz değildir heralde
gelirse de kendini belli edersin onu rezil edersin
yanına gidip beni bu kız için mi ortada bırakıp gittin filan diye laf sokarsın kızın yanında
kız da nalar heralde onun nası ayran gönüllü olduğunu yada yanına gelip konuşur öyle bir durum olursa
ayrıldığımız gün sordum.artık o kızla gelirsin buraya hatta hep oturduğumuz aynı masaya oturursun dedim
"gelmeyiz herhalde buraya bilmiyorum ki düşünmedim henüz bunları lütfen "dedi
dediğin gibi okadar karakter fakiri değildir herhalde.
çünkü o kafedeki herkes ezberledi bizi ve garsonlar bile gelip evlilik ne zaman diye soruyorlardı sahibi de dahil
bu serefsizliği yaparsa ve ben de bunu görürsem aynen dediğini yapacağım
gidip masalarına oturup götürrrrrr tarzında cümleler kurmasını biliyorum. sakinlik de bi yere kadar
tabiki öyle birşey yaparsa sakin davranamazsın bu sana saygısızlık olur bi kere
hatta normal zamanda bile gelemez o sen varsın diye utanır bence
yalnız dikkatimi çeken nokta "gelmeyiz heralde buraya bilmiyorum ki düşünmedim henüz bunları lütfen" demesi
bu ne demek yani birlikteler mi şüphelendim şimdi ben
sanki bi ilişki başlamış aralarında gibisinden konuşmuş sonra da toparlamış sanki
valla çok şüphelendim bu cümleden
sen emin misin birlikte olmadıklarına
konunu yakın takipteyim inşALLAH o akılsız sana gelir yalvarır inanki ben bile bunu çok istiyorum
sen ona buraya gelirsiniz artık demişsin oda daha düşünmedim demiş , tarbiyesiz bir adam karşısındaki insanın kalbi kırılırmı bile düşünmüyor
ortak tanıdıklarınız var , karşılaşma durumunuz var anladığım kadarıyla yakın oturuyorsunuz benim aklıma gelen şuki o kızı sende tanıyorsun , karşılaşırsınız diye o sebeple senle ayrılmış dürüst olmuş , çünkü dürüst olmak erkeklere göre değildir heleki bu kadar düşüncesiz bir erkeğe göre hiç değildir , seni üzmek istemiyorum ama bence bu akılsız senle çıkarken o arada o kızlar işi garantilemek için çalışmalara başlamıştır , o arada kızdan olumlu cevabı alır almaz , olurda seni görür duyar diye hemen senden ayrıldı , kız öğretmen demişsin düzenli parası vardır , canım birde sen evlendin ayrıldın ya o akılsız onuda belki kafaya takıyordur takmam severim falanda filanda söylerler ama evlenecekleri zaman hiç evlenmemiş kız isterler
belki bana şuan kırıldın ama canım benim aklıma bu geldi , erkekler bizim gibi ince düşünmezler , kadınları çıkarcılıkla para gözlülükle suçlarla ama inanki erkeklerin çoğunluğu para göz çıkarcılar
ufak bir araştırmayla kızın kim olduğunu öğrenebilirsen dediğimin doğru olduğunu anlayabilirsin eğer öyleyse hiç üzülme hatta sevin çünkü böyle düşünen bir erkekten kurtulmuş olacaksın
ben olsam bi süre takipte olurum
eğer yalan söylediyse senin tepkini çekmemek için gerçekten sinir olurum yani
o cümle çok saçma ya heralde gelmeyiz ne demek
daha ortada birşey biz birlikte bile değiliz sen bunları düşünüyosun filan diyebilirdi ama kurduğu cümleye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?