kızlar şunları da söylemek istiyorum.
bu akıllıya tlf mu verdim "al içindeki tüm attığın sahte mesajları kendi elinle sil fotoğrafları fana hepsini sil dedim hiç birşey kalmasın dedim
dün akşam tlf u kurcalayım dedim bi baktımki fotoğrafları silmemiş
gıcık oldum ama ben de silemedim ağlaya ağlaya fotograflarımıza baktım.
incimnaz bazen bir kız olduğundan bile şüphe ediyorum arada bazen de gerçekten kız old.düşünüp ağlıyorum.çünkü gece yatmadan önce hayatım aşkım diyen sabah kalkınca bebeğim yazlığa gidelim diyen adam 1 saat sonra yazlığa gitmek için bulıuşunca bu itirafı yapıyor. dul olmamı kafasına takıyo diceem ama çok konuştuk bu konuyu. hadi ailesine söyledi dicem onlar tepki verdi ve uzatmamak için ayrıldıu dicem davranış biçimine tam bu uyuyor işte o zaman ama başkasından hoşlanma durumu davranışlarıyla uyuşmuyor.çünküdaha önce birisinin beni ailesi istemedi diye terkettiğini biliyor dul olmamdan kaynaklı olr.
o çocuğa kendi de kötü sözler söyledi kendince.onunla aynı duruma düşmemek için bu yalanı uydurmuş olabilir. bunu zamanla anlarım ancak.
bu arada kızı tanıdığımı sanmıyorumm çünkü ortak ark. hepsi erkek yani onun arkadaşları. ama en büyük dileğim böyle bi kız var mı. bırakmıcam bu işin peşini ben.hazımsızlığım var
inş gelip bana yalvarır bunu ben de istiyorum hem de ,çoook istiyorum.bunu görmem yeter bana. barışmak için demiyorum zaten ondan hayır gelmez
ara ara kızı sorduğumda madem kızın tlf bile yok nası bulacaksın onu sen bi kızın karşısına dikilip senden hoşlanıyorum diyemeyecek kadar utangaçsın dedim
hadi onu bırak tlf almak için ortamı bile oluşturamazsın dedim." bilmiyorum bunları düşünmedim daha." dedi amabence düşünmüştür. "minareyi çalan kılıfını hazırlar bence.
böyle dediğimde gerçibana "günahımı alıyosun " dedi
sen beni dul oldugum için bırakıyosun kız falan yok dedim. " bah hala günahımı alıyosun." dedi " başkasından hoşlanıyorum işte tek sebep bu dedi
o kadar küçük bişehirdeyiz ki yolda yürürken bile karşılaşabiliyoruz aynı kafeteryaya gidiyoruz. şu an yazarken GÖZ YAŞLARIMI TUTAMIYORUM
üzülme canım ama dediğin gibi birden davranışları değiştiyse yaşadığınız yerde küçük bir yerse , belkide bir şekilde ailesi seni öğrendi istemediler oda seni kırmamak için yalan söylüyor olabilir , yalan söylüyeceğine gerçeği söyleseydi daha iyiydi , demekki sana ayrılmış olmanla ilgili söylediği herşey tabiki yalan ne demiştim erkeklerin çoğu dürüst değil
ne yazıkki bizim kültürde halen böyle saçma düşünen yetersizler var , sevdikten sonra ne önemi varki , önemli olan anlaşmak saygı sevgi
erkekler evlenmeden önüne gelen her fırsatı değerlendiriyor beraberlik yaşıyor , senin gibi evlenip bir kişiyle mecburen ayrılan kadınları dışlıyorlar yazıklar olsun
ahlak iki bacak arasındamı böyle düşünen akılsızlara , birçok adamla herşeyi yaşamış ama adı bakire kızlar yakışır
O kadar güzel cevap vermişsiniz ki diyecek hiçbir şey bulamadım. Sizi adece tebrik edebiliyorum. Sizin yerinizde ben olsaydım bu kadar sakinlikle ve olgunlukla cevap veremezdim herhalde. Bu yazdıklarınızdan verdiğiniz cevaplardan ancak kendime ders çıkarabilirim. Hatta size teşekkür ediyorum :)
Siz böyle cevaplar vermeye devam ettikçe o ne yaptım ben diye geri dönmek isteyecektir. Bence biraz dengesiz, karaktersiz biri. Sizin ise yazdıklarınızdan ona iki numara fazla olduğunuz belli. Daha iyisini hak ediyorsunuz boş verin :)
ben eşimle de birlikte olmadım 1 ay sürdü zaten evliliğim.bunları biliyordu.keşke bana çıkıp ailem duydu ya da ben söyledim olmayacak deseydi.
o zaman hiiç üzülmezdim inan böyle 3. şahıs olunca ben çok kötü oldum ama neden beni üzdü böyle.
ama söylediğim çoğu kişi bizce öyle biri yok bu kadar ani değişiklik olmaz diyor.
arkadaşı bile yoldan geçen bir hatuna aşık olacak bi adam değildi bu ben tanıyorum diyor.
karşısına her haltı yaşayan ama bakire olan bi bayan çıkar umarım böyle mutlu oluyolar demekki karakter fakirler
dedi de şu şekilde " o kızla birlikte olurum diye ayrılmıyorum senden.bilmiyorum belki birlikte old. biri vardır.belki beni beğenmeyecek.ben sana zihnen ihanet ettiğimi düşünerek bunu söyledim gerisini neler olcagını düşünmedim dedi
ben de " birerkek eşeğini sağlam kazıga bağlamadan böylebişeye girişmez dedim"
evet haklısın ama nadir de olsa öyle yapmayan da vardır ben onlardanım dedi
onu zihnimden atıp sana yoğunlaşmayı çok denedim ama yapamadım özür dilerim dedi.sana olan sevgimden şüphe ettim ben de bilmiyordum sevgim hafifmiş demekki dedi
sadece tek düşündüğüm bunu sana nasıl söylerim oldu dedi. o kızla nası muhabbete girerim nasıl beraber olurum bunları düşünmedim dedi
ama inandırıcı gelmedi cinsel anlamda bile düşünmüştür kızı gece yatağa girince bundan eminim
ben bu adamla cinsel anlamda hiçbişey yaşamadım. el ele tutuşmaktan başka hiçbişey.
içerisinde cinsel isteğin olduğunu biliyorum tabi cinsellikle ilgili konustuğumuzda falan. gerçi konuyu kapatırdı kötü oluyorum ben sonra lütfen konuşmayalım bişey yaşayamıyoruz zaten derdi
sizce içinde bu eksikliği sevgilisinden dolayı yaşayan erkek -ki zaten bulunduğumuz şehirde başkasını bulup yaşaması da çok zor açıkçası-
başkasından hemencecik etkilenmeye daha meyilli mi olur. çünkü bana şey derdi " çok cilveli işveli hatunsun bana böyle bakıyosun oturuyosun kendimi zor tutuyorumm yapma nolur içimde kalıyor mahvoluyorum diyordu
ben inanmıyorum valla
bi ışık görmese kesinlikle bırakmazdı
herşeyi de düşünüp planlamıştır o
yok beynimde ihanet ettim bunu sana yapamam filan erkeklerin düşünemeyeceği kadar ayrıntı bence
hadi o kızla sürekli karşılaşıyo olsa artık kendine hakim olamasa anlarım da iki kere görmüş sadece selam vermiş
insan nası bu kadar etkilenecek ki kainat güzeli mi bu kız sanki
kesin birşeyler olmasa böyle davranmazdı
bi de diğer arkadaşın dediği gibi ailesi de seni istemiyosa bu olayı öne atmıştır
hatta kızı zaten cenazede görmüştü ya belki o hiç evlenmemiş öğretmen falan filan diye daha uygun görmüştür evlilik için
ben konuşamasam bile aileme istettiririm diye düşünmüştür mutlaka bi planı vardır
sen hiç ulaşamayacağın konuşamayacağın biri için hali hazırdaki sevgilini bırakır mısın ya çok saçma gerçekten
olay baştan sona saçma zaten.kokusu çıkar yakında ve biz elbet karşılaşacağız ya da ben duyacağım.hatta nerde çalıştığını öğreneceğim o kızın ve okuluna kadar gideceğim
bu da önemli belki cinsellik yaşayamadığı için de ayrılmak istiyodur
ailesi de onaylamıyosa geleceğimiz yok diye mi düşündü acaba
bunu zamanla anlayacağım.
inşallah başka bir kız yoktur daha az üzülürüm
eğer biri varsa da inşallah o kızla olamaz inşallah beraber olamazlar
ama olur da bir yerde görürsem onları
kıza diyecem ki " bak canım benimleyken seni düşündü.böyle biadam bu
dikkat et de senleyken de başkasını düşünmesin başkasından hoşlanmasın ne de olsa ayrangönüllü maymun iştahlı"
aynen bunu dicem
aslında canım bir kızla onu görsen böyle davranman iyi olmaya bilir ne bileyim adamı havaya sokarsın , oda kıza senden için kıskançlıktan bunu yapıyor falan diyerek durumu toplar
zaman geçince bu kızgınlığın azalacak inşALLAH adam gibi bir adam çıkarda kafanı bu akılsızla doldurmazsın
düşününce her iki sebepte olsa sonuçta kendini üzmene değmeyecek bir adam akılsızın teki
haklısın ama oyle de böyle de benden vazgeçtiği için bunu yapsam da onda aynıyım yapmasam da. en azındaan içim rahatlar.en azından bu yüzden tartışırlar ve kızın hep kafasında soru işareti kalır ohhhhhh
Haklısında o şekilde yapma , aralarını bozmazsın aksine senin ani ters davarnışın seni suçlu yapar başka bir şey bulmak lazım
arkadaşında dediği gibi okuluna gidipmi konuşsan
bride sakın resimlerinizi silme kıza onunla tanıştığı zaman senle olduğunu resimlerin çekilme tarihleriyle göstererek ispatlaybilirsin o şekilde o akılsıza daha çok zarar verirsin
ayy bende çok kötü oldum
uçkuru boş kalan erkek sağa sola ota b..ka aşık olabilir. aşık olduğunu sanar
dedğin gibi bu kız kainat güzelimi de 2 kere görmeye tavlandın terbiyesiz
muhabbeti oldugundan suphe ediyorum
şu da olabilir
annesinin arkadaşının kızı ise eğer evlerine mutlaka gelmişlerdir çünkü annesi ameliyat geçirdi 1 hafta sonra babası geçirdi ameliyat
yani geç,miş olsun olayları. bence aynı ortamda oturup konuşma fırsatları olmuştur.
insanı zorla kötü yapıyolar hayatım
dedektif olucaz bu erkeklerin pislikleri yüzünden
her şey yolunda giderken hiç anlamadığım şekilde oldu her şey
çarşamba : buluştuk otururken telefonundan fotomu çekti.aşkım kuzum kıyamam çok tatlısın dedi elimi tuttu.sevdi beni..
cumartesi : bebeğim "buluşalım yazlığa falan gidelim "dedi.güldük eglendik 1saat tlf da konustuk
pazar sabah : gunaydın bebegim mesjı geldi.hayatım ben dışarı çıkarken haber veririm askım" dedi ve buluştuk pat diye "BAŞKASINDAN HOŞLANIYORUM" DEDİ
yıkıldım.ama hiç istifimi bozmadan anlattırdım. 2 kere görmüş kızı.sadece selam verme varmış konuşmamışlar bile sadece adını ve çalıştıgı yeri biliyor.seni zihnen 10 gündür aldatıyrum daha fazla dayanamadım itiraf ettim dedi. sadece dinledim ve hiç konuşmadım
neden susuyosun bagır çağır aglarsın sandım dedi "benmleyken baskasından hoslanan erkege üzülmem deddim" ben karaktersizim ayran gönüllüyüm nası insanım diye kendine hakaretler etmeye başladı.sustum sadece.sonra dedim ki : "ancak aptal bir erkek kurulu düzenini huzurunu bozup.ne oldugunu bilmedigi bi hevesin peşinden koşar dedim. bana çok güçlüsün dedi." yıkılacak kadar deger görmüyorum dedim ve kalktım masadan (o kızın sevgilisi olup olmadıgını bile bilmiyoır
SUNLARI SOYLEDİM
1-neden sakin karşıladın dedi. ben bana deger verene üzülürüm.bunda üzülecek birşey göremedim dedim
2-masayı dagıtırsın rezillik çıkartırsın diye korktum dedi. benbunları yapacak basitlikte degilim dedim
3-anlayışına tşk ederim dedi. susmam ve kızmamam anlayışla karşıladığım için değildir.üzülecek deger göremediğimdendir dedim
4-ben şimdi kalitesiz ayrangöünüllübi adam oldum degilmi dedi.valla kendinibiliyosun benim bişey söylememe gerek yok dedim
ama o kadar salak gibiyimki suan nası oldu anlamadım hiç hissettirmedi ilişkide düşüş yaşanmamıştı.moralim sıfır yani. bana birşeyler söyleyin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?