"Başkasından hoşlanıyorum" dedi

ben bu adamla cinsel anlamda hiçbişey yaşamadım. el ele tutuşmaktan başka hiçbişey.
içerisinde cinsel isteğin olduğunu biliyorum tabi cinsellikle ilgili konustuğumuzda falan. gerçi konuyu kapatırdı kötü oluyorum ben sonra lütfen konuşmayalım bişey yaşayamıyoruz zaten derdi
sizce içinde bu eksikliği sevgilisinden dolayı yaşayan erkek -ki zaten bulunduğumuz şehirde başkasını bulup yaşaması da çok zor açıkçası-
başkasından hemencecik etkilenmeye daha meyilli mi olur. çünkü bana şey derdi " çok cilveli işveli hatunsun bana böyle bakıyosun oturuyosun kendimi zor tutuyorumm yapma nolur içimde kalıyor mahvoluyorum diyordu

üzülme canım ama dediğin gibi birden davranışları değiştiyse yaşadığınız yerde küçük bir yerse , belkide bir şekilde ailesi seni öğrendi istemediler oda seni kırmamak için yalan söylüyor olabilir , yalan söylüyeceğine gerçeği söyleseydi daha iyiydi , demekki sana ayrılmış olmanla ilgili söylediği herşey tabiki yalan ne demiştim erkeklerin çoğu dürüst değil
ne yazıkki bizim kültürde halen böyle saçma düşünen yetersizler var , sevdikten sonra ne önemi varki , önemli olan anlaşmak saygı sevgi
erkekler evlenmeden önüne gelen her fırsatı değerlendiriyor beraberlik yaşıyor , senin gibi evlenip bir kişiyle mecburen ayrılan kadınları dışlıyorlar yazıklar olsun
ahlak iki bacak arasındamı böyle düşünen akılsızlara , birçok adamla herşeyi yaşamış ama adı bakire kızlar yakışır

O kadar güzel cevap vermişsiniz ki diyecek hiçbir şey bulamadım. Sizi adece tebrik edebiliyorum. Sizin yerinizde ben olsaydım bu kadar sakinlikle ve olgunlukla cevap veremezdim herhalde. Bu yazdıklarınızdan verdiğiniz cevaplardan ancak kendime ders çıkarabilirim. Hatta size teşekkür ediyorum :)

Siz böyle cevaplar vermeye devam ettikçe o ne yaptım ben diye geri dönmek isteyecektir. Bence biraz dengesiz, karaktersiz biri. Sizin ise yazdıklarınızdan ona iki numara fazla olduğunuz belli. Daha iyisini hak ediyorsunuz boş verin :)

ben eşimle de birlikte olmadım 1 ay sürdü zaten evliliğim.bunları biliyordu.keşke bana çıkıp ailem duydu ya da ben söyledim olmayacak deseydi.
o zaman hiiç üzülmezdim inan böyle 3. şahıs olunca ben çok kötü oldum ama neden beni üzdü böyle.
ama söylediğim çoğu kişi bizce öyle biri yok bu kadar ani değişiklik olmaz diyor.
arkadaşı bile yoldan geçen bir hatuna aşık olacak bi adam değildi bu ben tanıyorum diyor.

karşısına her haltı yaşayan ama bakire olan bi bayan çıkar umarım böyle mutlu oluyolar demekki karakter fakirler

tşk ederim çok sağolun destekleriniz için kendi kendine " ben karaktersiz biri oldum şimdi değil mi" dediğini kendi kulaklarımla duymam bile yeter bana

Amin canım inanki bu türlere öyle adı kız olan kadınlar yakışır
gerçekten düşününce böyle ani bir değişmede baka anlam çıkaramadım ben ya kafası karışık kişiliği oturmamış biri yada yalancı

bunu zamanla anlayacağım.
inşallah başka bir kız yoktur daha az üzülürüm
eğer biri varsa da inşallah o kızla olamaz inşallah beraber olamazlar
ama olur da bir yerde görürsem onları
kıza diyecem ki " bak canım benimleyken seni düşündü.böyle biadam bu
dikkat et de senleyken de başkasını düşünmesin başkasından hoşlanmasın ne de olsa ayrangönüllü maymun iştahlı"
aynen bunu dicem

ben inanmıyorum valla
bi ışık görmese kesinlikle bırakmazdı
herşeyi de düşünüp planlamıştır o
yok beynimde ihanet ettim bunu sana yapamam filan erkeklerin düşünemeyeceği kadar ayrıntı bence
hadi o kızla sürekli karşılaşıyo olsa artık kendine hakim olamasa anlarım da iki kere görmüş sadece selam vermiş
insan nası bu kadar etkilenecek ki kainat güzeli mi bu kız sanki
kesin birşeyler olmasa böyle davranmazdı

bi de diğer arkadaşın dediği gibi ailesi de seni istemiyosa bu olayı öne atmıştır
hatta kızı zaten cenazede görmüştü ya belki o hiç evlenmemiş öğretmen falan filan diye daha uygun görmüştür evlilik için
ben konuşamasam bile aileme istettiririm diye düşünmüştür mutlaka bi planı vardır
sen hiç ulaşamayacağın konuşamayacağın biri için hali hazırdaki sevgilini bırakır mısın ya çok saçma gerçekten

bu da önemli belki cinsellik yaşayamadığı için de ayrılmak istiyodur
ailesi de onaylamıyosa geleceğimiz yok diye mi düşündü acaba

olay baştan sona saçma zaten.kokusu çıkar yakında ve biz elbet karşılaşacağız ya da ben duyacağım.hatta nerde çalıştığını öğreneceğim o kızın ve okuluna kadar gideceğim

olay baştan sona saçma zaten.kokusu çıkar yakında ve biz elbet karşılaşacağız ya da ben duyacağım.hatta nerde çalıştığını öğreneceğim o kızın ve okuluna kadar gideceğim

git bence de hakediyo bunu çünkü
yerine oturmayan taşlar var
olay gerçek mi değil mi öğrenirsin

bu da önemli belki cinsellik yaşayamadığı için de ayrılmak istiyodur
ailesi de onaylamıyosa geleceğimiz yok diye mi düşündü acaba

uçkuru boş kalan erkek sağa sola ota b..ka aşık olabilir. aşık olduğunu sanar
dedğin gibi bu kız kainat güzelimi de 2 kere görmeye tavlandın terbiyesiz
muhabbeti oldugundan suphe ediyorum
şu da olabilir
annesinin arkadaşının kızı ise eğer evlerine mutlaka gelmişlerdir çünkü annesi ameliyat geçirdi 1 hafta sonra babası geçirdi ameliyat
yani geç,miş olsun olayları. bence aynı ortamda oturup konuşma fırsatları olmuştur.

aslında canım bir kızla onu görsen böyle davranman iyi olmaya bilir ne bileyim adamı havaya sokarsın , oda kıza senden için kıskançlıktan bunu yapıyor falan diyerek durumu toplar
zaman geçince bu kızgınlığın azalacak inşALLAH adam gibi bir adam çıkarda kafanı bu akılsızla doldurmazsın
düşününce her iki sebepte olsa sonuçta kendini üzmene değmeyecek bir adam akılsızın teki

haklısın ama oyle de böyle de benden vazgeçtiği için bunu yapsam da onda aynıyım yapmasam da. en azındaan içim rahatlar.en azından bu yüzden tartışırlar ve kızın hep kafasında soru işareti kalır ohhhhhh

Haklısında o şekilde yapma , aralarını bozmazsın aksine senin ani ters davarnışın seni suçlu yapar başka bir şey bulmak lazım
arkadaşında dediği gibi okuluna gidipmi konuşsan
bride sakın resimlerinizi silme kıza onunla tanıştığı zaman senle olduğunu resimlerin çekilme tarihleriyle göstererek ispatlaybilirsin o şekilde o akılsıza daha çok zarar verirsin
ayy bende çok kötü oldum

insanı zorla kötü yapıyolar hayatım
dedektif olucaz bu erkeklerin pislikleri yüzünden

önceki sayfada da yazdım zaten bu çocuk ailesine güveniyo
ben konuşamasam da onlar kızı ister diyodur kendince
mutlaka da bi konuşma birşey vardır yoksas mümkün değil iki kere gördüğü biri için sevgilisini bırakmaz
sadece sen üzülme diye yalan söylemiş kendini de dürüst erkek konumuna getirmeye çalışmış aklınca
amaa biz yemeyizzz bunları

insanı zorla kötü yapıyolar hayatım
dedektif olucaz bu erkeklerin pislikleri yüzünden

gerçektende öyle
erkeler kadınları anlamıyoruz diyorlar ama bizlerde erkekleri çözemedik
örnek bu arkadaşın konusu adama akıl sır ermiyorki ama bende acayip taktım bu adama elbirliğiyle intikam alalım

yarın gelir ben ettim sen etme der bu erkeklerin ıq'su cidden düşük

canım bencede görürsen tepki verme. sen hanımefendiliğini bozma. burda çoğu konudada söylemişimdir rahmetli dedemin bir lafı vardır. "kabak razı olsa da kökeni razı olmaz." yani sen razı olsanda Allah razı olmaz o yüzden içini ferah tut. sakin olmaya çalış gün olur devran döner. anlar hatasını geri döner ama sen çoktan unutmuş olursun. şu an senin ihtiyacın olan tek şey zaman. fotoğrafları sil bence. sen aciz bir insan değilsin onun sevgisine muhtaç değilsin. kendine bak ama onu görürmüyüm karşılaşırmıyız diye değil kendin için bak. onun için hiç bir şey yapma çünkü değmez. ilk eşinden neden ayrıldın bilmiyorum ama bak onu unutturcak biri çıkmış elbet bunu unutturcak biride çıkar. kendimden örnek vereyim ben 8 yıllık ilişkim sonunda nişanlandım 8 ay sonra ayrıldım. çok zorlandım ama başardım şimdi evliyim sorunlarım olsada eşim önceki nişanlımdan çok çok iyi. sen dürüst olduktan sonra emin ol eninde sonunda mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…