Başkasını bulmuş.

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kızlar günaydın geçen gün konu açmıştım üç senelik ilişkim vardi ve babam uzman çavuş oldugu için uzaga gidecegim için ve askeriye şartları zor olup karşı tarafının ruh halinin bozulup benimde huzurum kaçmasını istemediği için onaylamadı bende bu konuyu zamana bırakıp erkek arkadasımla arama mesafe koydum hata etmiş olabilirim yaklaşık bir buçuk ay konuşmadık ve ben bu süre zarfında babamı ikna ettim ve erkek arkadaşıma güzel bir mesaj attım hatta annem bile aradı izne geldiğinde bekliyorum tanışmak istiyorum oğlum dedi tabiki efendim ne demek dedi geleceği zamanı söyledi anneme biraz konuşup telefonu kapattılar.Beni her yerden engellemiş bir şekilde ulaştım. Gel gelelim bana söylediği şeylere benim suratıma asla bakamazmış babamın suratına asla bakamazmış yanlış Yapmışız onu ailesine rezil etmişiz annesi kendine kaç çeşit kıyafet almış nişanda tanışmada giyerim diye bir daha evleneceği insanı iyi sececekmiş ben onu yarı yolda bırakmışım babamı dinlemiştim çok zoruna gitmiş herkes demiş bu kız seni hiç sevmemiş ailesi istemiyormuş son olarak bana telefonda delikanlı gibi söylüyorum annem gil başkasını buldu hayatımda başka birisi var dedi dediğim tek şey suan kaybettiğim zamana üzülüyorum Allah yolunu bahtını açık etsin dedim ve telefonu kapadım belki hatanın büyük çoğunluğu bendedir bilmiyorum kim olsa sevdiğini bırakmaz ama ben art niyetle hareket etmedim sadece zamana bırakmak istedim kendimi suçlu hissediyorum.

Hissetme bence. Üç yıl birliktelikten sonra bir buçuk ayda başka birisini bulmuş. Zaten seni çok sevseydi, başkasını bulmazdı.

Nice ailesi onaylamayan gençler var ama, bırakmıyorlar. Olsun diye uğraşıyorlar. Senin ki kolayı seçmiş.

Boşver herşey nasip. Her şer de bir hayır vardır. Bunu unutma.

Evet hersey nasip kısmet

İyi yapmış çocuk , babanın lafiyla bir buçuk ay arayip sormazsan... Aynısını o sana yapsa? Annesinin babasının lafiyla seni aramasa? Sonra da art niyetli değil zamana bırakmıştım dese?
İnanmayı tercih ederdim çünkü üç senemi verdim. Bu şekilde olmamalıydı

İnanmayı tercih ederdim çünkü üç senemi verdim. Bu şekilde olmamalıydı
3 yılımı verdim annesinin lafiyla bıraktı diye daha da zoruna giderdi, burda konu açardin. İnsanlar hazırlık yapmış ne kadar zor durumda kaldığını hayal edebiliyor musun? Çocuk söylemiş delikanliymis aferin. Evlenseniz de ailenin lafiyla hareket ederdin hep sorun olurdu kendine göre birini bulmuştur inşallah.

:) insallah!

Demistin sana insanların bir bildiği varsa konuşuyor boşver zaten geçmez di onunla ömür evlendikten sonra yapacağına şimdi gördün gerçek yüzünü

Tamam haklı kızmak da yarı yolda bırakıldığı için ama bu kadar kısa sürede başkasını bulmak da olmamış. Acaba yalan mı

anne babayı ikna etme sürecinde erkek arkadaşınızla iletişimi koparmanız hoş olmamış. evlenebileceğinize inanıp onu ailenize taşımışsınız ve babanızın bir sözü ile hem de sadece ihtimal olan şeyler için bir anda mesafe koyup 1.5 ay aramamışsınız. ben olsam ben de bozulurum ve güvenimi kaybederim.
bu ailenize karşı çıkmak değil, karşınızdaki insanı bir kalemde silip atmaktır. çünkü o da ailesiyle bunu paylaşmış, insanlar bir plan program yapmış, sonra da asker olduğu için ruh hali bozuk olacak diye kız babası tarafından reddedilmiş. bir erkek gibi düşünün, kırıcı bir durum.
bu süreçte ona babanızı ikna etmek için çabaladığınızı, onun da desteği ile bu sorunu çözebileceğinizi anlatarak iletişimi sıcak tutmalıydınız.

Suçlu hissetme tabiki babanı ikna etmeye çalışacaksın.Ama onun asçısından da düşünüyorum annesi seni istemese o araya mesafe koysa sende dersin beni hiç sevmemiş hemen konuşmayı kesti diye.Her şeyde bir hayır vardır

Tek suçun babanı ikna etmeye çalışırken aranıza mesafe değil hiç arayıp sormamakla resmen uçurum koyman, set çekmen. Onun haricin de çok sevseydi zaten gitmezdi aile her zaman daha önemlidir ailenize asilik yapmayıp onları ikna etmeye çalışmak verdiğiniz en doğru karar arkadaşta sen yazmasan bile o yazsaydı arasaydı çabalasaydı bu kız beni istemiyor o zaman başkasını bulayım diyip ailesinin bulduğu kıza yönelmesi de biraz abes olmuş.

İkiniz de hatalısınız ama bence hatanın büyüğü sende. 3 yıllık ilişkinin üzerine babanın bir sözü ile çocuğu 1.5ay aramayıp, sonra ortaya çıkıp annenle konuşturuyosun. Sen ona 3 yılını verdiysen o da sana verdi. Ortada bırakılan aslında o; sen değilsin.
Belli ki aile kurmak istiyor, her ne kadar benim tarzıma ters olsa da ailesinin tanıştırdığı biri ile bir ilişkiye başlamış, belki kısa sürede evlenecek belki ayrılacak. Senin ona birşey söylemeye pek hakkın yok bence. Sen de kendi hayatına bak, yeni birileri elbet çıkacaktır karşına, mutlu olmaya bak

Ben anlamakta zorlandim biraz sen bi anda hiç açıklama yapmadan cocu engelleyip konusmadin 1ay yoksa böyle böyle oldu biraz ara verelim dedin mi

İyi yapmış çocuk , babanın lafiyla bir buçuk ay arayip sormazsan... Aynısını o sana yapsa? Annesinin babasının lafiyla seni aramasa? Sonra da art niyetli değil zamana bırakmıştım dese?
bende böyle düşünüyorum. Beni de babasının lafına bakıp aramasa 1,5 ay bende bulurum başkasını... Asıl önce sen yıllarını çöpe atmışsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…