Başkasını bulmuş.

Hayır şunu anlamıyorum.
Erkek kişisi vazgeçtiği icin sevmemiş,hic birseye değmemiş oluyor.
Kadın kişisi vazgeçtiğinde "Ama babası öyle istemiş mücadele etmeliydi"
Böyle bir dünya yok.Mücadele iki taraflı olur. Kadın kendini naza ceker erkek mücadele eder geçin bu kafayı!
Sene artık 2019!
Babadır tabiki söz hakkı olmalı ama tanımıyor! ve sırf uzman çavuş diye önyargıda bulunuyorsa ve sen 3 sene yokmus gibi davranıyorsan kızmaya, tavır yapmaya hakkın yoktur.
Gururlu bir erkek gibi davranmış peşine düşmeyerek..Gerçek bir ilişki için mücadele edilir!
Kendi kararlarını kendi alamayan evlenmesin!

Son düzenleme:
Babanin 1 lafiyla konusmayi kesiyorsun. Kim seni niye beklesin? Haa tabi ki babamin bir sozunden kiymetli degil hic kimse diyebilirsin o zaman arkasindan aglamayacaksin baskasini buldu diye.

Bir insan salak degilse sizin git dediginizde gidecegi, gel dediginizde gelecegi biri olmaz zaten bunun sevmeyle alakasi yok.

Konuşmayi kesmek yerine durumlari anlatip babanizi ikna etmeye calisacaginizi soyleseniz ve eskiye gore az da olsa iletişim de kalsaniz anlarim ama böylesi olmamiş. İnsallah geri donmez size

Bu kadar hızlı ilerlemesi aniden dibe çökmesine sebep olacak haberi yok

Bana geri dönsün istemiyorum öyle bir derdim yok artık, kötü kalbinden öpüyorum tatlım :)

Doğru tercih yaptığımı gördüm bu davranıştan sonra kesinlikle

Bana geri dönsün istemiyorum öyle bir derdim yok artık, kötü kalbinden öpüyorum tatlım :)

Kotuluk dilemedim baskasinin iyiligini diledim aslinda, senin işine gelmiyor diye kotu olmuyor bu. :)
Senin gibi yapan birine geri donmek yerine deger veren biriyle olmasi daha iyi.

Herkes için gecerli deger vermeyen insanlarin peşine dusmesin kimse, cok sevse bile.

Baskasını bulduguna inanmıyorum ki zaten bulduysada kendi bulmamıs annesi bulmus
Ama yaptıgın hic hos değil geri dönmemesini cok iyi anlıyorum
Ben olsam bende barısmazdım üc yıllık ilişkinin arkasında duramamıssın babanın bahaneleri cok komik savusturmayı becerememiş yolunu onsuz devam etmeyi secmişsin
Aynısını sana yapsa emin ol sende barısmak istemezdin büraz empati kur

Ben o üç seneyi yasarken yanımda mıydınız? Ben bu insanı tabiri caizse sildim bastan yazdım ilk zamanlar o bar senin o bar benim takılan her günü başka geçen beni aldatan insanı sildim sıfırdan geri çizdim belkide böyle olması benim için hayırlıdır onun için değil, teşekkürler düşünceniz için.

Çocuk ne yapacaktı? Sizin onu yüzüstü bırakıp gitmenizden sonra bir de ailesine de mahcup olmuş? Kusura bakmayın ama karşı taraftan çok yerinde bir cevap almışsınız. Sizi sevip sevmemesiyle alakası yok. Gurur denir buna. Siz onu babanızın lafiyla silebiliyorsanız o da annesinin lafi ve isteğiyle başka biriyle olabilir. Siz onu yeterince sevdiğinizi göstermemişsiniz ki ondan da bekleyesiniz. Herşey karşılıklı.

Ben barışırdım açık ve net.

Ben sene boyunca yasadıgımız olaylardan yeterince sevgimi gösterdim kendide bunu sürekli dile getirir olayın bu kadar büyütülmesi bana yersiz geldi

Ben sene boyunca yasadıgımız olaylardan yeterince sevgimi gösterdim kendide bunu sürekli dile getirir olayın bu kadar büyütülmesi bana yersiz geldi
Hatice değil netice önemlidir. Size verdiği puanları son gelişmelerden sonra silmiştir üzüldüğü için.

Seni aldatan insanla ugraşman senin sorunun, yapmasaydin. Bunu yaptin diye omur boyu dibinde olmak zorunda degil.

Ayrica kimse kimseyi silip baştan yaratamaz, karsindaki de degişimi istemiş belliki, zamanla durulmuş sende havalara giriyorsun yok bastan yarattim filan. O kadar vazgecilmez olsan suan bu konuyu açmazdin, kimse degildir.
Aldatildiginiz iliskiyi surdurmeyi kendinize vasari sayiyorsunuz.

Yaratmak Allaha mahsustur benim öyle bir iddiam yok olaylara farklı anlam yükleme yapmayın.

Konunuza daha önce de yazdım.
Aynı şey size yapılsa ne yapardınız diye.
Ben olsam erkek arkadaşım babası istemiyor diye bana hiç bir açıklama yapmadan ilişkiyi keserse, 1,5 ay sonra da dönüp hadi gel derse ben de kabul etmem.
Sevgilinize durumu açıklayıp babanızı ikna etmek için size zaman vermesini isteseydiniz bu olayda birlikte olsaydınız durum buraya kadar gelmezdi.
Karşı tarafı, onun ailesini de düşünün.
Sevgiliniz de ailesine karşı mahçup olmuş.
Açıkcası benim oğluma böyle bir şey yapılsa bende gelin hanımı kabul etmem.

Siz hatalısınız.

Üzgünüm ama hatanız var. Ailenizin düşüncesini az çok biliyor olmanız gerekirdi. Çocuğun da mesleğini biliyorsunuz 3 yıl birliktelik devam etmiş. Canınız istemiş bırakmışsınız sonra tekrar başlamak istemişsiniz. Şunu unutmayın her zaman insanları bıraktığınız yerde bulamazsınız. Belki o an öfkeyle söyledi başkasını bulduğunu hemen yargılamayın onu.
Ben de onun yerinde olsaydım aynı tepkiyi verirdim. Onu yarı yolda bırakmışsınız bir daha asla güvenemez size. Siz de artık geçmişi unutun ama lütfen yine severseniz sevginize sahip çıkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…