Başkasını bulmuş.

üzmeyin kendinizi, bol dua edin..

Yorumlarda adam neden suçlanmış acaba... Sanırım tek suçu erkek olmak!
Sevseydi başkasını bulmazdı diyorsunuz, peki doğru olabilir. Fakat kız sevseydi hadi bana müsaade deyip zengin kalkışı yapar gibi ilişkiden çıkarmıydı? Bunu hiç sormuyorsunuz ama.
Baban istemiyorsa mücadele edersin. Hemen öyle hadi bay bay diye bırakıp gitmezsin.
Adam ortada bırakılmış sap gibi ama yine suçlu yine. Yoluna devam etmiş işte, yapması gerekende buydu zaten.

Üzgünsün, tamam ama bir de onun açısından düşün.
Burada bir adam annesinin lafıyla kızı bırakınca neler saydırıyoruz.
Aynısını yapmışsın.

sana geçen konunda da söylemiştim.orta yolu bulmak yerine aileni ilk duyduğu anda hali tavrı yapıp ettiğinden babanın haklılığı belli olmuş diye.al işte baban hala haklı.aileni dinle denmişti sana herkes tarafından, bir bildikleri var o insanların.karaktersiz çıktı işte.

Haksizsiniz. Ordaki insanin ruh halini bile dusunmeden babanizin bir sozune ter eden sizsiniz. Benim esim askerdeyken o kadar kotu sartlardaydiki icine kapanmisti. Onlar nelerle mucadele ediyor. Ruh hali paramparcadir. Sizden destek beklerken sizde onu yuzustu birakiyorsunuz onun mantikli dusunmesini bekleyemezsiniz. Suan ailesi belki gercekten birini buldu belki yalan. Ama beklerdi sevseydi deger verirdi laflari onun sartlarinda biri icin olmayacak bir durum. Benim esim bana sunu demisti birgun kavga ettigimizde. Sen ariyor benden surekli ilgi bekliyorsun ama ben 1 saat once yerden ölmüs insanin parcalarini topluyorum, ben bu ruh halinden beklenilenleri yapamiyorum kendime gelemiyorum. Bilmem anlatabdimmi.

Birini bulup bulmaması konusunda yorum yapamam ama aynısı bana yapılda bende geri dönmem asla.Hayırlısı olsun.

İlk konuda da demiştim ,seven adam bekler destek olur uzaklaşmanıza izin vermez. Hayırlısı olmuş sizin için bitmesi belli ki ,hemen ailesinin dolduruşuna gelmiş belli ki onlarda sizi istemiyormuş ,
Boşverin

Adam haklı otur kendi derdine yan şimdi bi lafla benden de vazgecseler aynı tepkiyi verirdim

Hatanın bende olmadığı bir çok durumdan dolayı ayrıldım 4.5 yıllık ilişkisinin hemen ardından 1 ay tanıdığı kızla nişanlı kız midesiz kabul etti o pis nefisli nişanlandı yani canım boşuna hiiiiiiçç üzülme erkek milleti kafa hep aynı yönde çalışıyor olursa olur olmazsa başkası olur. Şovu kessin kısacası beklemek zor gelmiş paşaya.

Konu sahibi ilişkiyi bitirmiş açıklama yapmamış.
Normali babam razı değil biraz bekleyelim ikna edelim demekti ama yapmamış.
Karşı taraf ve ailesi ortada kalmış.
1,5 ay sonra biz ikna ettik buyur gel denmiş.
Kimse kimsenin oyuncağı değil.
Burada annesi istemiyor diye benle irtibatı kesti diye bir kadın konu açsa erkeği sallandirirdik.
Tarafsız olmak lazım.
Daha önceki mesajimda da yazdım, ben de olsam kabul etmem.
Bu arada birini bulduğunu da sanmıyorum. Aklınca intikam almaya çalışmış.

O arayi verdigi icin konu sahibinin hatasi var.1.5 ay sonra dönecem dememis. Ucu açık bir ayrilik birakmis kiz.

Ben erkek arkadaşına çok hak verdim, 3 yıllık ilişki babanın lafıyla bitmemeli, babanın ikna etmek için illa ayrılman gerekmiyordu.Aynısı sana yapılsa eminimki sen daha fazlasını yapatdın erkek arkadaşına..

Bence bırak çocuğu mutluluğuna baksın

Kendini suclu mu hissediyorsun 1,5 aylik zamanda baska birini hemen mi bulmus sence birde ordan dusun.. yuh ne safsiniz ya.. babanizin abinizin elini opun onlar engel oldu boyle biriyle evlenmenize.. cocuk size vicdan yaptirmis sizi suclayarak konusmus cunku kendide suclu siz zamana birakmissiniz en dogrusu buydu zaten.. erkek milleti iste kendi hatalari gorunmesin diye uste cikmak icin kadina sen suclusun piskolojisi aşılarlar sizde kendinizi sucluyorsunuz.. bakin sizi sevseydi 1,5 ay da cabalardi baska birini bulmus adam sizi kekliyir resmen.. ha bu arada 1,5 ay da baska biri yalanina inanmayin sizleykem sizi aldatmis belliki. Sukredin gidin babanizin elini opun..

Erkek arkadaşınız uzman çavuş muydu? Neden sordun dersen benimde bi arkadaşım yaklaşık 1 aydır falan biriyle aileler vasıtasıyla tanıştı şu an konuşuyolarda acaba o mu dedim?

Siz bence konuya hakim degilsiniz oncedende bu konuyla ilgili konusulmustu.. baba asker oldugu icin istememis abide de ama kiz diretmis oglansa beni baban istemiyor diye kiza yuklenmis rezil ettiniz hani ben istemeyeck insanmiyim diye bir cabasi olmamis kiza destek olacagina babayi ikna etmek yerine kizla sorunlar yasamis kizda zaman vermis bu surede babayi kiz ikna etmis ama bakin oglan 3 yillik iliskisini 1,5 ay da baska biriyle olmakla karar vermis tabi bnce kizinyoklugunda degil konustugunu birileri varmis demekki.. oglani bilmem ben kiza uzuldum. Oglanin bir cabasi olmamis siz bir de erkege hak veriyorsunuz

Tamam haklı kızmak da yarı yolda bırakıldığı için ama bu kadar kısa sürede başkasını bulmak da olmamış. Acaba yalan mı
Yalandir ya muamelsi temiz cocugun cabalamamis baban istemiyor diye kiza yuklenmis kiz 1,5 ayda cabalamis babasini ikna etmis 3 yillik iliski 1,5 aylik bir boslukta toparlanirdi aradaki kiz yeni tanistigi biri degildir.. bu saf kizda kendini sucluyor..

İyi de baban istemiyor diye çat diye mesafeyi koyan sensin, başka suçlu arama.
Ayrıca bence başka biri falan yok, kendi üzülmüş seni de üzmek için söylüyor öyle.

Kiz tarafı vermediğinde erkek 40 takla atıyor kazanmak için.

Bu beklemeyi bile çok görmüş.

Suçlu değilsiniz bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…