- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
üzmeyin kendinizi, bol dua edin..Kızlar günaydın geçen gün konu açmıştım üç senelik ilişkim vardi ve babam uzman çavuş oldugu için uzaga gidecegim için ve askeriye şartları zor olup karşı tarafının ruh halinin bozulup benimde huzurum kaçmasını istemediği için onaylamadı bende bu konuyu zamana bırakıp erkek arkadasımla arama mesafe koydum hata etmiş olabilirim yaklaşık bir buçuk ay konuşmadık ve ben bu süre zarfında babamı ikna ettim ve erkek arkadaşıma güzel bir mesaj attım hatta annem bile aradı izne geldiğinde bekliyorum tanışmak istiyorum oğlum dedi tabiki efendim ne demek dedi geleceği zamanı söyledi anneme biraz konuşup telefonu kapattılar.Beni her yerden engellemiş bir şekilde ulaştım. Gel gelelim bana söylediği şeylere benim suratıma asla bakamazmış babamın suratına asla bakamazmış yanlış Yapmışız onu ailesine rezil etmişiz annesi kendine kaç çeşit kıyafet almış nişanda tanışmada giyerim diye bir daha evleneceği insanı iyi sececekmiş ben onu yarı yolda bırakmışım babamı dinlemiştim çok zoruna gitmiş herkes demiş bu kız seni hiç sevmemiş ailesi istemiyormuş son olarak bana telefonda delikanlı gibi söylüyorum annem gil başkasını buldu hayatımda başka birisi var dedi dediğim tek şey suan kaybettiğim zamana üzülüyorum Allah yolunu bahtını açık etsin dedim ve telefonu kapadım belki hatanın büyük çoğunluğu bendedir bilmiyorum kim olsa sevdiğini bırakmaz ama ben art niyetle hareket etmedim sadece zamana bırakmak istedim kendimi suçlu hissediyorum.
Haksizsiniz. Ordaki insanin ruh halini bile dusunmeden babanizin bir sozune ter eden sizsiniz. Benim esim askerdeyken o kadar kotu sartlardaydiki icine kapanmisti. Onlar nelerle mucadele ediyor. Ruh hali paramparcadir. Sizden destek beklerken sizde onu yuzustu birakiyorsunuz onun mantikli dusunmesini bekleyemezsiniz. Suan ailesi belki gercekten birini buldu belki yalan. Ama beklerdi sevseydi deger verirdi laflari onun sartlarinda biri icin olmayacak bir durum. Benim esim bana sunu demisti birgun kavga ettigimizde. Sen ariyor benden surekli ilgi bekliyorsun ama ben 1 saat once yerden ölmüs insanin parcalarini topluyorum, ben bu ruh halinden beklenilenleri yapamiyorum kendime gelemiyorum. Bilmem anlatabdimmi.Kotuluk dilemedim baskasinin iyiligini diledim aslinda, senin işine gelmiyor diye kotu olmuyor bu. :)
Senin gibi yapan birine geri donmek yerine deger veren biriyle olmasi daha iyi.
Herkes için gecerli deger vermeyen insanlarin peşine dusmesin kimse, cok sevse bile.
Adam haklı otur kendi derdine yan şimdi bi lafla benden de vazgecseler aynı tepkiyi verirdimKızlar günaydın geçen gün konu açmıştım üç senelik ilişkim vardi ve babam uzman çavuş oldugu için uzaga gidecegim için ve askeriye şartları zor olup karşı tarafının ruh halinin bozulup benimde huzurum kaçmasını istemediği için onaylamadı bende bu konuyu zamana bırakıp erkek arkadasımla arama mesafe koydum hata etmiş olabilirim yaklaşık bir buçuk ay konuşmadık ve ben bu süre zarfında babamı ikna ettim ve erkek arkadaşıma güzel bir mesaj attım hatta annem bile aradı izne geldiğinde bekliyorum tanışmak istiyorum oğlum dedi tabiki efendim ne demek dedi geleceği zamanı söyledi anneme biraz konuşup telefonu kapattılar.Beni her yerden engellemiş bir şekilde ulaştım. Gel gelelim bana söylediği şeylere benim suratıma asla bakamazmış babamın suratına asla bakamazmış yanlış Yapmışız onu ailesine rezil etmişiz annesi kendine kaç çeşit kıyafet almış nişanda tanışmada giyerim diye bir daha evleneceği insanı iyi sececekmiş ben onu yarı yolda bırakmışım babamı dinlemiştim çok zoruna gitmiş herkes demiş bu kız seni hiç sevmemiş ailesi istemiyormuş son olarak bana telefonda delikanlı gibi söylüyorum annem gil başkasını buldu hayatımda başka birisi var dedi dediğim tek şey suan kaybettiğim zamana üzülüyorum Allah yolunu bahtını açık etsin dedim ve telefonu kapadım belki hatanın büyük çoğunluğu bendedir bilmiyorum kim olsa sevdiğini bırakmaz ama ben art niyetle hareket etmedim sadece zamana bırakmak istedim kendimi suçlu hissediyorum.
Hatanın bende olmadığı bir çok durumdan dolayı ayrıldım 4.5 yıllık ilişkisinin hemen ardından 1 ay tanıdığı kızla nişanlı kız midesiz kabul etti o pis nefisli nişanlandı yani canım boşuna hiiiiiiçç üzülme erkek milleti kafa hep aynı yönde çalışıyor olursa olur olmazsa başkası olur. Şovu kessin kısacası beklemek zor gelmiş paşaya.Kızlar günaydın geçen gün konu açmıştım üç senelik ilişkim vardi ve babam uzman çavuş oldugu için uzaga gidecegim için ve askeriye şartları zor olup karşı tarafının ruh halinin bozulup benimde huzurum kaçmasını istemediği için onaylamadı bende bu konuyu zamana bırakıp erkek arkadasımla arama mesafe koydum hata etmiş olabilirim yaklaşık bir buçuk ay konuşmadık ve ben bu süre zarfında babamı ikna ettim ve erkek arkadaşıma güzel bir mesaj attım hatta annem bile aradı izne geldiğinde bekliyorum tanışmak istiyorum oğlum dedi tabiki efendim ne demek dedi geleceği zamanı söyledi anneme biraz konuşup telefonu kapattılar.Beni her yerden engellemiş bir şekilde ulaştım. Gel gelelim bana söylediği şeylere benim suratıma asla bakamazmış babamın suratına asla bakamazmış yanlış Yapmışız onu ailesine rezil etmişiz annesi kendine kaç çeşit kıyafet almış nişanda tanışmada giyerim diye bir daha evleneceği insanı iyi sececekmiş ben onu yarı yolda bırakmışım babamı dinlemiştim çok zoruna gitmiş herkes demiş bu kız seni hiç sevmemiş ailesi istemiyormuş son olarak bana telefonda delikanlı gibi söylüyorum annem gil başkasını buldu hayatımda başka birisi var dedi dediğim tek şey suan kaybettiğim zamana üzülüyorum Allah yolunu bahtını açık etsin dedim ve telefonu kapadım belki hatanın büyük çoğunluğu bendedir bilmiyorum kim olsa sevdiğini bırakmaz ama ben art niyetle hareket etmedim sadece zamana bırakmak istedim kendimi suçlu hissediyorum.
Konu sahibi ilişkiyi bitirmiş açıklama yapmamış.Hissetme bence. Üç yıl birliktelikten sonra bir buçuk ayda başka birisini bulmuş. Zaten seni çok sevseydi, başkasını bulmazdı.
Nice ailesi onaylamayan gençler var ama, bırakmıyorlar. Olsun diye uğraşıyorlar. Senin ki kolayı seçmiş.
Boşver herşey nasip. Her şer de bir hayır vardır. Bunu unutma.
Kendini suclu mu hissediyorsun 1,5 aylik zamanda baska birini hemen mi bulmus sence birde ordan dusun.. yuh ne safsiniz ya.. babanizin abinizin elini opun onlar engel oldu boyle biriyle evlenmenize.. cocuk size vicdan yaptirmis sizi suclayarak konusmus cunku kendide suclu siz zamana birakmissiniz en dogrusu buydu zaten.. erkek milleti iste kendi hatalari gorunmesin diye uste cikmak icin kadina sen suclusun piskolojisi aşılarlar sizde kendinizi sucluyorsunuz.. bakin sizi sevseydi 1,5 ay da cabalardi baska birini bulmus adam sizi kekliyir resmen.. ha bu arada 1,5 ay da baska biri yalanina inanmayin sizleykem sizi aldatmis belliki. Sukredin gidin babanizin elini opun..Kızlar günaydın geçen gün konu açmıştım üç senelik ilişkim vardi ve babam uzman çavuş oldugu için uzaga gidecegim için ve askeriye şartları zor olup karşı tarafının ruh halinin bozulup benimde huzurum kaçmasını istemediği için onaylamadı bende bu konuyu zamana bırakıp erkek arkadasımla arama mesafe koydum hata etmiş olabilirim yaklaşık bir buçuk ay konuşmadık ve ben bu süre zarfında babamı ikna ettim ve erkek arkadaşıma güzel bir mesaj attım hatta annem bile aradı izne geldiğinde bekliyorum tanışmak istiyorum oğlum dedi tabiki efendim ne demek dedi geleceği zamanı söyledi anneme biraz konuşup telefonu kapattılar.Beni her yerden engellemiş bir şekilde ulaştım. Gel gelelim bana söylediği şeylere benim suratıma asla bakamazmış babamın suratına asla bakamazmış yanlış Yapmışız onu ailesine rezil etmişiz annesi kendine kaç çeşit kıyafet almış nişanda tanışmada giyerim diye bir daha evleneceği insanı iyi sececekmiş ben onu yarı yolda bırakmışım babamı dinlemiştim çok zoruna gitmiş herkes demiş bu kız seni hiç sevmemiş ailesi istemiyormuş son olarak bana telefonda delikanlı gibi söylüyorum annem gil başkasını buldu hayatımda başka birisi var dedi dediğim tek şey suan kaybettiğim zamana üzülüyorum Allah yolunu bahtını açık etsin dedim ve telefonu kapadım belki hatanın büyük çoğunluğu bendedir bilmiyorum kim olsa sevdiğini bırakmaz ama ben art niyetle hareket etmedim sadece zamana bırakmak istedim kendimi suçlu hissediyorum.
Siz bence konuya hakim degilsiniz oncedende bu konuyla ilgili konusulmustu.. baba asker oldugu icin istememis abide de ama kiz diretmis oglansa beni baban istemiyor diye kiza yuklenmis rezil ettiniz hani ben istemeyeck insanmiyim diye bir cabasi olmamis kiza destek olacagina babayi ikna etmek yerine kizla sorunlar yasamis kizda zaman vermis bu surede babayi kiz ikna etmis ama bakin oglan 3 yillik iliskisini 1,5 ay da baska biriyle olmakla karar vermis tabi bnce kizinyoklugunda degil konustugunu birileri varmis demekki.. oglani bilmem ben kiza uzuldum. Oglanin bir cabasi olmamis siz bir de erkege hak veriyorsunuzBen erkek arkadaşına çok hak verdim, 3 yıllık ilişki babanın lafıyla bitmemeli, babanın ikna etmek için illa ayrılman gerekmiyordu.Aynısı sana yapılsa eminimki sen daha fazlasını yapatdın erkek arkadaşına..
Bence bırak çocuğu mutluluğuna baksın
Yalandir ya muamelsi temiz cocugun cabalamamis baban istemiyor diye kiza yuklenmis kiz 1,5 ayda cabalamis babasini ikna etmis 3 yillik iliski 1,5 aylik bir boslukta toparlanirdi aradaki kiz yeni tanistigi biri degildir.. bu saf kizda kendini sucluyor..Tamam haklı kızmak da yarı yolda bırakıldığı için ama bu kadar kısa sürede başkasını bulmak da olmamış. Acaba yalan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?