Başkasını kötüleyip kendini öven insanlar

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
Kendımle ılgılı bı sorunum war galıba bılmıorum ama ınsanlara herkese sınır oLuorum gelıo baskasını kotuluo kendını owuo owuo sankı sanırsın altın kadar degerlı .. Ama hıc bıse yaramayan gereksızın bırıdır.. Dıorum ya kızım ne takıosun senı ne ılgılendırıo her koyun kendı bacagından ama gel gor kı oyle oLmuo sınır oLuorum hele bıde bole canım skknken noLdu dıye soran oLmuo mu delırıorum yaa derdımı kımseye anlatamıorum bılıorm kı anlamıycaklar anlıomus gıbı bın tane yorum yapcaklar.. Insanların bırbırını kotulemesını kaldıramıyorum yaa bı once sen kendıne baksanaaaa dengesızzzz !! Cewremde boyle ınsan oLmasını ıstemıyorum daha 18 yasındayım baskalarına bakarsam 18 yas tam yasanacak yas eglenceksın gulceksın ama bana sorarsan hıc de oLe bse yok hatta gulenlerıde anlamıorum .. Okdr skntı warken nasıl guluosun ? Boyle ınsanlar cewremde oLdukca akrabalarımdan uzaklasıyorum kımseyı gormek ıstemıyOrum..bılıorum sonucta ınsan herseyı beklıorum dıorum kendımı boyle tesellı edıorum .. Ama sewmıorum da boyle bı ıkılemdeyım noLur akıL werın bısey soLeyın ..

Yazı tarzınız o kadar kötü ki iki kere denediysem de okuyamadım. Merakımdan soruyorum, l harfini büyük yazınca ne oluyor? v yerine w yazında ya da? Kimi harfleri eksiltip yazınca? Bugün forumda karşılaştığım ikinci bozuk yazı bu. Ben mi çok takıntılıyım bu konuda, bilmiyorum.

"Kendimle ilgili bir sorunum var galiba. Bilmiyorum ama insanlara, herkese sinir oluyorum. Geliyor başkasını kötülüyor. Kendini övüyor, övüyor; sanki sanırsın altın kadar değerli. Ama hiç birşeye yaramayan gereksizin biridir. Diyorum “Ya kızım ne takıyorsun, seni ne ilgilendiriyor; her koyun kendi bacağından.” Ama gel gör ki öyle olmuyor, sinir oluyorum. Hele bir de böyle canim sıkkınken “N’odu?” diye soran olmuyor mu deliriyorum yaa. Derdimi kimseye anlatamıyorum. Biliyorum ki; anlamayacaklar, anlıyormuş gibi bin tane yorum yapacaklar. İnsanların birbirini kötülemesini kaldıramıyorum. Yaa bir önce sen kendine baksana dengesiz! Çevremde böyle insan olmasını istemiyorum. Daha 18 yaşındayım. Başkalarına bakarsam 18 yaş tam yaşanacak yaş; eğleneceksin, güleceksin. Ama bana sorarsan hiç de öyle birşey yok. Hatta gülenleri de anlamıyorum. O kadar sıkıntı varken nasıl gülüyorsun? Böyle insanlar çevremde oldukça akrabalarımdan uzaklaşıyorum. Kimseyi görmek istemiyorum. Biliyorum sonuçta insan; “Herşeyi bekliyorum.” Diyorum, kendimi böyle teselli ediyorum. Ama sevmiyorum da. Böyle bir ikilemdeyim, n’olur akıl verin birsey söyleyin. "

Sanırım şimdi insanlar anlayabilecke yazdıklarınızı...

Yazı tarzın çok karizma Ama ndn bu qadar taqıYorsSUn Bende anlamadımqi

Allah aşkına nedir buğün açılan konular uzaydan mı yazılıyor başka bir dilden mi konuşuluyor anlayamıyorum.Sanki birileri dalga geçiyor.

Tipik bir ergenus vakası

coookk ozur dılerım I harfını degıL L harfını buyuk yazıorum maadur gorun telefondan gırıorum alıskanlık olmus oyuzden olsa gerek ama dıkkat ederım cok tesekkur ederım dıkkat edıcem

okuyamadım... Okuyabilsem bir yorum yazardım.

depresyon muuu gercekten mı belkıde ben büyütüyorumdur belki okadar ciddi değildir

canım hiçbirşeyden mutlu olmadıgını söylüyorsun her söz her kelime takıntı halıne gelmiş psikologa gıtmen gerekir sosyalleş bence gıtmek istemıyorsan psikologa bırazda iyi taraflarından bak olaylara

yardımların için çok teşekkür ederim ablacımm :)

coookk ozur dılerım I harfını degıL L harfını buyuk yazıorum maadur gorun telefondan gırıorum alıskanlık olmus oyuzden olsa gerek ama dıkkat ederım cok tesekkur ederım dıkkat edıcem

Maadur değil mazur görmek demek istedin sanırım. Yok, telefondan yazmak bunun bahanesi olamaz. Ama dilerim sorununuzun çözümünü bulursun forumda bir an evvel.

evet gitmek istemiyorum 'delirmişsin kızım' demesinden korkuyorum çünkü nasıl iyi tarafından bakıyım iyi yönü varmı ki?

Yazı tarzın çok karizma Ama ndn bu qadar taqıYorsSUn Bende anlamadımqi

saol karizmadır herkes çok sever nasıl yazdığımı merak ederler niyeyse
bende bilmiyorum neden taktığımı ama böyle insanlar istemiyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…