Allah aşkına nedir buğün açılan konular uzaydan mı yazılıyor başka bir dilden mi konuşuluyor anlayamıyorum.Sanki birileri dalga geçiyor.
Türkçe katilleri var aramızda....
Allah aşkına nedir buğün açılan konular uzaydan mı yazılıyor başka bir dilden mi konuşuluyor anlayamıyorum.Sanki birileri dalga geçiyor.
buğün değil BUGÜN ! Dikkat edelim..
ayy saol yaaa bir insan da bana destek olmuşKüçük kıza iki öğüt verileceğine herkes eleştirmiş. O da şikayetinde sürekli eleştiren insanlardan bahsetmiş. Fazlasıyla ironik.
Neyse konuya dönecek olursak,canım tamamen yaşının getirdiği bir durum bu. Çevreyi tanıma-büyüme kendi kişiliğini oturtabildikten sonra bunlar gözüne görünmeyecek. Çünkü sen nasıl karşılık vereceğini öğreneceksin. Ortamını değiştir. Hayatını yaşa.
Güzel kardeşim o zaman sana nasihat verelim boşver başkalarını sen kendini geliştir ,bol bol kitap oku sen bütün insanları düzeltmek mümkün değil yaşının verdiği bir bunalım geçer inşallah , kendini geliştir ,ufkunu geliştir ,derslerine odaklan kendine bir gelecek hazırla eğer diğer insanlara bu kadar takılırsan farkında olmadan onlara benzersin ..
bende de aynı şey var gibi bende herkes vicdanlı merhametli doğru dürüst olsun istiyorum ama olmuyor heryerde gözüme takılıyor ve insan olmayan insanlardan utanıyorum ...herkeste bir bencillik başkalarının her kusurunu gören en ufak şeyleri dile getiren insanlara bakınca midem bulanıyor ama bu sadece bana zarar veriyor senin içinde aynısı geçerli zarar gören sadece sen olursun öyle güzel bir yaştasınki hayatını yaşamaya bak duyma görme ...çünki duysanda görsende maalesef çoğu insan değişmicek....
yahuu herkes yazıya takmış.Tamam bir arkadaş düzeltmiş uyarmış kızı.Niye herkes yazıya yorum yaptı kii
Çevrem bu tarz insanlardan oluşuyor demişsin canım.O zaman kafa yapına uygun kişilerle arkadaş olmalısın.Rahatsız olduğun kişilere de söyleyebilirsin.İçinde tutma neden başkalarını kötülüyorsun? bunu yapacaksanda bana gelip anlatma ben rahatsız oluyorum diyebilirsin.
Yazı tarzınız o kadar kötü ki iki kere denediysem de okuyamadım. Merakımdan soruyorum, l harfini büyük yazınca ne oluyor? v yerine w yazında ya da? Kimi harfleri eksiltip yazınca? Bugün forumda karşılaştığım ikinci bozuk yazı bu. Ben mi çok takıntılıyım bu konuda, bilmiyorum.
yanlızlığı sewiyorum en güzelide o zaten en azından buna ne demişler buna nolmuş acaba diye merak etmem :)Daha çok şey görcen cnm şimdiden bitiksin.İnsan kendine dost birini öyle kolay bulamıyor zaten.Sanırım işin başından elini fazla vermeyeceksin tanıyana kadar.Ama elini kimseye uzatmamakta sadece seni yanlızlaştırır.kimseye bi şey yapmaz.BEN BEN diyen insanlar.sanırım önce dinlemeyi öğrenmeliyiz.o zaman her şeyi duyuyorsun ve anlıyorsun.
hayattan zevk alamamak, belli dönemlerde mutsuzluk vs. bunlar sadece sana yaşının getirdiği biraz sıkıntılı GEÇİŞ DÖNEMLERİ.. canını sıkma düzelir.. çoğu kişi aynı şeyi yaşamıştır 18 yaşlarındayken.. psikologluk bir durumun yok yani bence merak etme
Gelelim insanların kendilerini övüp başkalarını eleştirmesine.. evet gerçekten çok can sıkıcı bir durum.. en nefret ettiğim şeydir.. hepimiz 2 kollu 2 bacaklı gözümüzün üstünde kaşı olan insanlarız.. ne gerek var yani yüceltmene kendini değil mi.. ama anlatamazsın.. ve bunu problem yapmayı biran önce bırak.... inan ileride çok sıkıntı çekersin.. çünkü günümüzde bunun aksi insan kalmadı denilebilecek kadar az.. insanları değiştiremeyiz.. o sebeple hayatının her anında karşına çıkacak tiplerdir bu yakındıkların.. onları ben hasta olarak kabul ediyorum mesela.. ve bu biraz da olsa iyi geliyor.. "ayy yazık hasta ne yapalım o da böyle" diye telkin veriyorum içimdenson diyeceğim odur ki geri plana at bu davranışlara sinir olmayı çevremiz öylelerle kaynıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?