- 17 Kasım 2012
- 595
- 543
- 323
Öncelikle herkese merhabalar,
Arkadaşlar bundan 4-5 yıl önce bir yakınımın düğününde ilk defa gördüğüm bir akrabama aşık olmuştum.Hayatımda ilk defa gerçekten aşık olmuştum.Ama bunu hiç kimse bilmiyordu ve şimdiye kadar da kimse bilmiyor.Ancak o ona aşık olduğumu anlamıştı sanırım.Aynı şehirde yaşamıyorduk, sonra msn den görüşmeye başladık.Zaman geçtikçe bana aşk sözleri söylemeye başladı tabi bende bunları gerçek sanıp hemen aldandım.Aşık insan kör ve sağır olurmuş derlerdi de inanmazdım ama öyleymiş
Neyse gel zaman git zaman içimde bir şüphe doğdu ona karşı ve beni kandırdığını anladım, meğerse çapkın adamın tekiymiş bi kız gördüğünde gözleri faltaşı gibi açılanlardanmış.Ben en çok öyle seviyesiz birine maalesef bu kadar büyük bir sevgi ve aşk beslediğim için üzülüyorum.Allah'a şükürler olsunki sonradan onun ne kadar kötü biri olduğunu anladımda...O kadar çok soğudumki ondan tiksinmeye başladım,nefret ettim ve irtibatımı tamamen kestim.Bu olaydan hemen sonra nişanlandığını duydum ve kısa süre sonra nişanlısından ayrılmış.Bugünlerde tekrar nişanlandığını duydum,ondan nefret ettiğim halde evleneciğini öğrendiğimde bi garip oldum sürekli onu düşünür oldum,yani bu yaptıklarından sonra sizce ona halen aşık mıyım, yoksa bu normal birşey mi?..? Of of çok karmaşık duygular içindeyim kızlar lütfen fikirlerinizi söyleyin 
Arkadaşlar bundan 4-5 yıl önce bir yakınımın düğününde ilk defa gördüğüm bir akrabama aşık olmuştum.Hayatımda ilk defa gerçekten aşık olmuştum.Ama bunu hiç kimse bilmiyordu ve şimdiye kadar da kimse bilmiyor.Ancak o ona aşık olduğumu anlamıştı sanırım.Aynı şehirde yaşamıyorduk, sonra msn den görüşmeye başladık.Zaman geçtikçe bana aşk sözleri söylemeye başladı tabi bende bunları gerçek sanıp hemen aldandım.Aşık insan kör ve sağır olurmuş derlerdi de inanmazdım ama öyleymiş