başkasıyla evleniyor

sa_re

Günlerimiz hasret oldu..
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
595
543
323
Öncelikle herkese merhabalar,
Arkadaşlar bundan 4-5 yıl önce bir yakınımın düğününde ilk defa gördüğüm bir akrabama aşık olmuştum.Hayatımda ilk defa gerçekten aşık olmuştum.Ama bunu hiç kimse bilmiyordu ve şimdiye kadar da kimse bilmiyor.Ancak o ona aşık olduğumu anlamıştı sanırım.Aynı şehirde yaşamıyorduk, sonra msn den görüşmeye başladık.Zaman geçtikçe bana aşk sözleri söylemeye başladı tabi bende bunları gerçek sanıp hemen aldandım.Aşık insan kör ve sağır olurmuş derlerdi de inanmazdım ama öyleymiş :( Neyse gel zaman git zaman içimde bir şüphe doğdu ona karşı ve beni kandırdığını anladım, meğerse çapkın adamın tekiymiş bi kız gördüğünde gözleri faltaşı gibi açılanlardanmış.Ben en çok öyle seviyesiz birine maalesef bu kadar büyük bir sevgi ve aşk beslediğim için üzülüyorum.Allah'a şükürler olsunki sonradan onun ne kadar kötü biri olduğunu anladımda...O kadar çok soğudumki ondan tiksinmeye başladım,nefret ettim ve irtibatımı tamamen kestim.Bu olaydan hemen sonra nişanlandığını duydum ve kısa süre sonra nişanlısından ayrılmış.Bugünlerde tekrar nişanlandığını duydum,ondan nefret ettiğim halde evleneciğini öğrendiğimde bi garip oldum sürekli onu düşünür oldum,yani bu yaptıklarından sonra sizce ona halen aşık mıyım, yoksa bu normal birşey mi?..? Of of çok karmaşık duygular içindeyim kızlar lütfen fikirlerinizi söyleyin :(

aradan zaman geçmişse aşık oldugunu sanmam,sadece içindeki hınç, sinir ile bunu kendıne yedirememiş olabilirsin,eski günler gelmiş doğal olarak aklına. aşık degilsin,hayatında başka biri yok belli ki, bu haberi duyunca ona sarmışsın sen de doğal olarak. normal yani , olabilir ve geçer.

Aşık olduğunu sanmıyorum canım sadece bir etkileşim söz konusu... Karşına seni anlayan seni seven biri çıksın bak bakalım o zaman o şahısın ismini bile duymak isteyemeyeceksin, kafanda ucuz insanları bu kadar büyültme...

aradan zaman geçmişse aşık oldugunu sanmam,sadece içindeki hınç, sinir ile bunu kendıne yedirememiş olabilirsin,eski günler gelmiş doğal olarak aklına. aşık degilsin,hayatında başka biri yok belli ki, bu haberi duyunca ona sarmışsın sen de doğal olarak. normal yani , olabilir ve geçer.

evet hayatımda kimse yok,inşallah dediğiniz gibi geçer

Aşık olduğunu sanmıyorum canım sadece bir etkileşim söz konusu... Karşına seni anlayan seni seven biri çıksın bak bakalım o zaman o şahısın ismini bile duymak isteyemeyeceksin, kafanda ucuz insanları bu kadar büyültme...

şimdide onun adını duymak istemiyorum zaten.İşte böyle birden evleneceğini duyunca ne bileyim bi garip oldum :(

insan psikolojisi altatıldığını ve sevilmediğini anladıkça daha çok sever bence bunu yaşıyorsun yakında geçer.

ayrıca akraba olduğumuz için düğüne ailece davetliyiz.Sizce gitmeli miyim...? konuyu okuyan arkadaşlar en az bir yorum yaparak fikrinizi bildirirseniz çok memnun olacağım.

ayrıca akraba olduğumuz için düğüne ailece davetliyiz.Sizce gitmeli miyim...? konuyu okuyan arkadaşlar en az bir yorum yaparak fikrinizi bildirirseniz çok memnun olacağım.

Anlattıklarına göre öyle sürekli görüşen çok samimi aile ilişkileriniz yok. O yüzden bence gidip de canını sıkmaya değmez. Otur evinde, sevdiğin bir film izle, arkadaşlarınla dışarı çık gez. O vakti daha faydalı bir şey yaparak değerlendir.

Anlattıklarına göre öyle sürekli görüşen çok samimi aile ilişkileriniz yok. O yüzden bence gidip de canını sıkmaya değmez. Otur evinde, sevdiğin bir film izle, arkadaşlarınla dışarı çık gez. O vakti daha faydalı bir şey yaparak değerlendir.

evet haklısınız öyle çok fazla görüştüğümüz birileri değil ancak düğüne gitmemizi ısrarla istiyorlar :(

O güne iş koy önemli birşeymiş gibi lanse et..
Bir bahane bul..
Kendini üzmeye değmez.. Gitme.. Uzak dur bundan sonra da..

Bir de düşünsene canım ya düğünde göz göze geleceksiniz.. Çok kötü bir durum.. Gerek yok böyle şeylere..

Bir de düşünsene canım ya düğünde göz göze geleceksiniz.. Çok kötü bir durum.. Gerek yok böyle şeylere..

evet çok doğru söylüyorsunuz.Ayrıca ben biraz utangaç olduğum için herşeyi elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum.Fikir verdiğiniz için teşekkürler

O zamanki olan belki aşktır ama şimdiki değil bence. Sizi kandırdığı için içinizde kalmıştır doğal olarak. Üzülmekte, kafaya takmakta haklısınız ama en azından kurtuldunuz. Ya sizinle uzun zaman devam etseydi ve daha sonra kandırılsaydınız, daha kötü olurdu bence.

O zamanki olan belki aşktır ama şimdiki değil bence. Sizi kandırdığı için içinizde kalmıştır doğal olarak. Üzülmekte, kafaya takmakta haklısınız ama en azından kurtuldunuz. Ya sizinle uzun zaman devam etseydi ve daha sonra kandırılsaydınız, daha kötü olurdu bence.

evet çok doğru söylüyorsunuz..Allaha şükür gerçekleri gördüm, ama yinede işte dediğim gibi başkasıyla evleneceğini duyduğumda çok tuhaf oldum maalesef

değerli kadınlar kulübü üyeleri sizden ricam konuyu okuduysanız fikir vermek adına en az bir yorum yazarsanız gerçekten biraz rahatlamama sebebiyet vereceksiniz..herkese teşekkürler

Ah canım bu konuyu geç görmüşüm.
İnanamadım yazdıklarını okurken acaba birisi benim yerime konu mu açmış dedim! Çünkü seninle tamamen aynı şeyleri yaşamışız.

Ben de aynı şekilde senelerce aşıktım, aynen senin dediğin gibi hiç görüşmememize rağmen ona hislerimi anlamış ve facete konuşmaya başladık, hemen tavladı beni tabi, bir samimiyet, bir yakınlık, gönlüm zaten ondaydı aklımı da aldı. Ama böyleleri kolayca kızları tavlayan tipler olurmuş geç anladım. O da dedi ben kaç kızla daha görüşüyorum, ama ben bırakamdım onu. Evlenecek kız arıyordu sözde ama kimseyi beğenmemeler..Birgün dedi ki yeni ciddi biri var, beni sakın arama...Şoklara uğradım, çook acılar çektim. 3 ay sonra nişanladı. O kadar sevmiştim ki, onunla bir sonumuz olabileceğini de düşünmüştüm, dönüp dolaşıp bana geliyordu. Ama ne oldu, bu yıl evlendi
davetiyesi de geldi...

Seni o kadarr iyi anlıyorum ki, bana bu kadar acı yaşattı, umut verdi, aşkımı harcadı, nasıl mutlu olur, nasıl benden önce?...Ayrıca da ben hala onun için üzülecek kadar onu sevmişken o nsaıl başkasıyla hayatını birleştirir?...

Ah canım bu konuyu geç görmüşüm.
İnanamadım yazdıklarını okurken acaba birisi benim yerime konu mu açmış dedim! Çünkü seninle tamamen aynı şeyleri yaşamışız.

Ben de aynı şekilde senelerce aşıktım, aynen senin dediğin gibi hiç görüşmememize rağmen ona hislerimi anlamış ve facete konuşmaya başladık, hemen tavladı beni tabi, bir samimiyet, bir yakınlık, gönlüm zaten ondaydı aklımı da aldı. Ama böyleleri kolayca kızları tavlayan tipler olurmuş geç anladım. O da dedi ben kaç kızla daha görüşüyorum, ama ben bırakamdım onu. Evlenecek kız arıyordu sözde ama kimseyi beğenmemeler..Birgün dedi ki yeni ciddi biri var, beni sakın arama...Şoklara uğradım, çook acılar çektim. 3 ay sonra nişanladı. O kadar sevmiştim ki, onunla bir sonumuz olabileceğini de düşünmüştüm, dönüp dolaşıp bana geliyordu. Ama ne oldu, bu yıl evlendi
davetiyesi de geldi...

Seni o kadarr iyi anlıyorum ki, bana bu kadar acı yaşattı, umut verdi, aşkımı harcadı, nasıl mutlu olur, nasıl benden önce?...Ayrıca da ben hala onun için üzülecek kadar onu sevmişken o nsaıl başkasıyla hayatını birleştirir?...

sizede çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın..çok karmaşık bir durum gerçekten yaşamayan anlayamaz :( insan en çokta böyle seviyesiz ucuz insanlara bu kadar büyük sevgi beslediği için kızıyor kendine

Back
X