başkasıyla evleniyor

sizede çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın..çok karmaşık bir durum gerçekten yaşamayan anlayamaz :( insan en çokta böyle seviyesiz ucuz insanlara bu kadar büyük sevgi beslediği için kızıyor kendine

aynı dertten bende muzdaribim hatta konu bile açtım geçen pazar evlendi o gün eve sığamadm resmen benımle evlılığn e sini anmayan evlenmeyı düşünmüyorum diyen adam 8 ay içinde başkasıyla evlendi bugünde dùğün fotolarını gördüm mutlu mutlu ve bu adaletmi dedm kendı kendıme mutsuz eden o mutlu olan yine o yinede rabbim en iyisini bilir şimdi sadece gidn 4 seneme acıyorum bide birdaha böyle sevemeyeceğm için kendime:( düğüne de sakın gitme canım bende bi an gitmeyi düşùndm sonra dayanamayabılırım die vazgeçtm.

aynı dertten bende muzdaribim hatta konu bile açtım geçen pazar evlendi o gün eve sığamadm resmen benımle evlılığn e sini anmayan evlenmeyı düşünmüyorum diyen adam 8 ay içinde başkasıyla evlendi bugünde dùğün fotolarını gördüm mutlu mutlu ve bu adaletmi dedm kendı kendıme mutsuz eden o mutlu olan yine o yinede rabbim en iyisini bilir şimdi sadece gidn 4 seneme acıyorum bide birdaha böyle sevemeyeceğm için kendime:( düğüne de sakın gitme canım bende bi an gitmeyi düşùndm sonra dayanamayabılırım die vazgeçtm.

bende düğüne gitmek istemiyorum ancak ablasıyla çok samimiyiz, gitmezsem darılacağını söylüyor bakalım ne yapacağız..O zamana kadar birşeyler düşüneceğiz artık.bu arada sizinde durumunuza çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü bende aynı durumdayım

Anladığım kadarıyla zaten gitmek istemiyorsunuz ama ayıp olmasın durumları var. O güne önemli bir iş koysanız düğüne gitmeseniz? Abuk subuk bahane gibi görünür her şey şimdi bi de. Hani iş toplantısı gibi bir şey olsa, bahanenize laf edemeseler? Gerçi isterlerse uyduruk bi bahane sansınlar, sizin gitmek istemediğinizi bilmeleri o kadar acayip kaçmaz herhalde. Bayıla bayıla gitmeyeceğiniz açık.

Anladığım kadarıyla zaten gitmek istemiyorsunuz ama ayıp olmasın durumları var. O güne önemli bir iş koysanız düğüne gitmeseniz? Abuk subuk bahane gibi görünür her şey şimdi bi de. Hani iş toplantısı gibi bir şey olsa, bahanenize laf edemeseler? Gerçi isterlerse uyduruk bi bahane sansınlar, sizin gitmek istemediğinizi bilmeleri o kadar acayip kaçmaz herhalde. Bayıla bayıla gitmeyeceğiniz açık.

kesinlikle çok güzel özetlediniz, evet ayıp olmasın durumları var akraba olduğumuz için..bu yüzden hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.Sizce gitmemek için nasıl bir bahane uydursam...?

Ayrıca şöyle bir düşündüğümde olanlara inanamıyorum bir zamanlar o kadar çok sevdiğim aşık olduğum bir insanın düğününe nasıl gidebilirimki :(

Öncelikle herkese merhabalar,
Arkadaşlar bundan 4-5 yıl önce bir yakınımın düğününde ilk defa gördüğüm bir akrabama aşık olmuştum.Hayatımda ilk defa gerçekten aşık olmuştum.Ama bunu hiç kimse bilmiyordu ve şimdiye kadar da kimse bilmiyor.Ancak o ona aşık olduğumu anlamıştı sanırım.Aynı şehirde yaşamıyorduk, sonra msn den görüşmeye başladık.Zaman geçtikçe bana aşk sözleri söylemeye başladı tabi bende bunları gerçek sanıp hemen aldandım.Aşık insan kör ve sağır olurmuş derlerdi de inanmazdım ama öyleymiş :( Neyse gel zaman git zaman içimde bir şüphe doğdu ona karşı ve beni kandırdığını anladım, meğerse çapkın adamın tekiymiş bi kız gördüğünde gözleri faltaşı gibi açılanlardanmış.Ben en çok öyle seviyesiz birine maalesef bu kadar büyük bir sevgi ve aşk beslediğim için üzülüyorum.Allah'a şükürler olsunki sonradan onun ne kadar kötü biri olduğunu anladımda...O kadar çok soğudumki ondan tiksinmeye başladım,nefret ettim ve irtibatımı tamamen kestim.Bu olaydan hemen sonra nişanlandığını duydum ve kısa süre sonra nişanlısından ayrılmış.Bugünlerde tekrar nişanlandığını duydum,ondan nefret ettiğim halde evleneciğini öğrendiğimde bi garip oldum sürekli onu düşünür oldum,yani bu yaptıklarından sonra sizce ona halen aşık mıyım, yoksa bu normal birşey mi?..? Of of çok karmaşık duygular içindeyim kızlar lütfen fikirlerinizi söyleyin :(

ayrıca akraba olduğumuz için düğüne ailece davetliyiz.Sizce gitmeli miyim...? konuyu okuyan arkadaşlar en az bir yorum yaparak fikrinizi bildirirseniz çok memnun olacağım.

Bencede asik degilsiniz sadece olmadi diye o zamanki hayaliniz yikildi diye bunu baskasiyla basarabilmis olmasi rahatsiz ediyor sizi yoksa cok farkli duygular yasar aci cekerdiniz.. Vede bunca zamandan beri baska zamanlardada akliniza gelmeliydi simdi duydugunuz icin birden tuhaf oldu normaldir.. Dügüne gitme konusunada gelince bence gidin gitmezseniz tavir koymus gibi olursunuz., Ama giderseniz hincinizi almis olursunuz onu hicbirseye tutmadiginizi.. Hatta oynayin bile :1:

Ayrıca şöyle bir düşündüğümde olanlara inanamıyorum bir zamanlar o kadar çok sevdiğim aşık olduğum bir insanın düğününe nasıl gidebilirimki :(
Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama iş iyi bir bahane gibi. Ben genelde iş diyince hemen inanırım sonuçta bize değil daha yukarılara bağlı olduğumuz bir durum.

Bencede asik degilsiniz sadece olmadi diye o zamanki hayaliniz yikildi diye bunu baskasiyla basarabilmis olmasi rahatsiz ediyor sizi yoksa cok farkli duygular yasar aci cekerdiniz.. Vede bunca zamandan beri baska zamanlardada akliniza gelmeliydi simdi duydugunuz icin birden tuhaf oldu normaldir.. Dügüne gitme konusunada gelince bence gidin gitmezseniz tavir koymus gibi olursunuz., Ama giderseniz hincinizi almis olursunuz onu hicbirseye tutmadiginizi.. Hatta oynayin bile :1:

Öyle de bir durum var, gitmezseniz tavır koymuş gibi olma ihtimali. Onu düşünmemiştim ben. Ama ne biliyim zorla gitmektense bahane bulmak daha kolay ve rahat gibi geldi. Aşık değilsiniz ama evlendiğini görmek rahatsız edici bir durum. Yani ah vah tüh şeklinde değil, ama ben olsam çok hoşlanmazdım o gergin durumdan.

bilemiyorum mecbur kalmadıkça gitmeyeceğim

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama iş iyi bir bahane gibi. Ben genelde iş diyince hemen inanırım sonuçta bize değil daha yukarılara bağlı olduğumuz bir durum.

hayır öğrenciyim.En büyük sorunumda bu ya tam yaz tatiline denk geliyor ve benim gitmemek için hiç bir sebebim kalmıyor maalesef

ne olursa olsun bi yaşanmışlık vardır ben derimki eğer canın yanmıcaksa bişi hissetmiceksen git canım ama dayanamam kötü olurum diyosan gitmemelisin bu sefer daha kötü olur.benim arkadaşımın bi tanıdığı varmış o gitmiş eski sevgilisinin düğününe bide sürekli oynamış hiç çıkmamış ortadan millet demiş bu kız kim deli gibi sürekli oynuyo:1: demişler o çocuğun eski sevgilisi nispet yapıyo:49: bende gitmedim benim duygularım tazeydi dayanamıcağım için gitmedim gerçi çağırmadıda o yüzü de yoktu yani ne olursa olsun gidilmemeli diye düşünüyorum geçmiş var yaşanmışlık var insan üzülüyo:43:

ne olursa olsun bi yaşanmışlık vardır ben derimki eğer canın yanmıcaksa bişi hissetmiceksen git canım ama dayanamam kötü olurum diyosan gitmemelisin bu sefer daha kötü olur.benim arkadaşımın bi tanıdığı varmış o gitmiş eski sevgilisinin düğününe bide sürekli oynamış hiç çıkmamış ortadan millet demiş bu kız kim deli gibi sürekli oynuyo:1: demişler o çocuğun eski sevgilisi nispet yapıyo:49: bende gitmedim benim duygularım tazeydi dayanamıcağım için gitmedim gerçi çağırmadıda o yüzü de yoktu yani ne olursa olsun gidilmemeli diye düşünüyorum geçmiş var yaşanmışlık var insan üzülüyo:43:

zaten gitmek istemiyorum.Ayrıca geçen yaz yüz yüze gördük birbirimizi ben onunla hiç konuşmadım ama o benimle konuşmak için etrafımda dönüp durup saçma sapan şeyler anlatıyordu ama ben hiç bir şekilde cevap vermedim ona.Sonra belki yaptıklarından pişman olmuştur diye düşünüyordumki nişanlandığını duydum ve dedimki bundan adam olmaz..Artık tamamen ümidimi kestim yüzünü bile görmek istemiyorum... :43:

ne derler canım bilirsin balık baştan kokarmış oda baştan belli etmiş rengini benim kide etmiş aslında hatta bas bas bağırmış senı sevmiyorum diye dùşündkçe anlıyorum ama o zamanlar kabullenmek istemıyor insan ama sadece acının sùresini uzatmışim en az hasarla çıkmak varken olaydan ben dıbine kadar yasamışim şımdıyse elimde yarım yamalak duygular paramparça bir kalp kim isterki tuzla buz olmuş bir kalbı zaten istesemde sevemem artık kolay kolay onlar bize en bùyük kötülüğü yaptılar canım bakalm mutlu olabiliceklermi zaman gôstericek.

bence gitmelisin yapa bilirsen tlf.la uğraş konuşuyomuş gibi yap dışarı çık konuş pek bakma ona doğru ama git ve yüzleş bittiğini değmeyeceğini anla şimdi diyeceksinki uzaktan konuşmak kolay ama unutma beterin beteri var ...

ne derler canım bilirsin balık baştan kokarmış oda baştan belli etmiş rengini benim kide etmiş aslında hatta bas bas bağırmış senı sevmiyorum diye dùşündkçe anlıyorum ama o zamanlar kabullenmek istemıyor insan ama sadece acının sùresini uzatmışim en az hasarla çıkmak varken olaydan ben dıbine kadar yasamışim şımdıyse elimde yarım yamalak duygular paramparça bir kalp kim isterki tuzla buz olmuş bir kalbı zaten istesemde sevemem artık kolay kolay onlar bize en bùyük kötülüğü yaptılar canım bakalm mutlu olabiliceklermi zaman gôstericek.

mutlu olabileceğini hiç zannetmiyorum çünkü evleneceği kız çok hırçın biriymiş

bence gitmelisin yapa bilirsen tlf.la uğraş konuşuyomuş gibi yap dışarı çık konuş pek bakma ona doğru ama git ve yüzleş bittiğini değmeyeceğini anla şimdi diyeceksinki uzaktan konuşmak kolay ama unutma beterin beteri var ...

ahh keşke gidebilsem ama buna dayanabilirmiyim bilemiyorum :(

Biz kölesi bile olurduk dimi, şimdi kendimizi neyle avutsak boş. Bakma kız çok hırçın dediklerine falan belki de çok mutlu olacaklar, onu seçtiğine göre onunla yaşayabileceğini düşünüyor demektir, hiç düğününe gidip de kendini rezil etme, gitsen de gitmesen de acını içinden atmak uzun sürecek..Benim bahsettiğim insanın çocuğu olacak bir de o kısa sürede evlenmeye karar verdiği kızla, üstelik ben de sorunları var diye duymuştum evliliklerinde.. İnan ki hala onları düşünmek aptallıktan başka birşey değil.

Biz kölesi bile olurduk dimi, şimdi kendimizi neyle avutsak boş. Bakma kız çok hırçın dediklerine falan belki de çok mutlu olacaklar, onu seçtiğine göre onunla yaşayabileceğini düşünüyor demektir, hiç düğününe gidip de kendini rezil etme, gitsen de gitmesen de acını içinden atmak uzun sürecek..Benim bahsettiğim insanın çocuğu olacak bir de o kısa sürede evlenmeye karar verdiği kızla, üstelik ben de sorunları var diye duymuştum evliliklerinde.. İnan ki hala onları düşünmek aptallıktan başka birşey değil.

o kızı hiç görmemişki kız yabancı devlette yaşıyor.Sırf o devlete yerleşebilmek için kızla evlenecek ve o kız bizim uzaktan akrabamız ne kadar hırçın ve sivridilli olduğunu herkes biliyor..ayrıca haklısınız onları halen düşünmek büyük bir aptallık ama işte insanın elinde değil.Keşke 4-5 yıl önceki düğüne hiç gitmeseydim ve onu hiç tanımasaydım diyorum ama kader işte :(

Ben de çok keşkeler dedim, ondan hiç umutlanmasaydım dedim, ama o kendi geldi bana, benim hislerimi hissetmiş, sevgimden şımarmak hoşuna gidiyordu,senle sonumuz yok da demişti. Keşke onunla daha şansımı zorlasaydım da dedim,çünkü kimseyi bir daha onun gibi sevemeyeceğim, onun gibiyi geçtim kimseye bakasım gelmiyor, şu anda başkasıyla mutlu olabilmenin hayalini bile kuramıyorum.

ahh keşke gidebilsem ama buna dayanabilirmiyim bilemiyorum :(

emin ol ki dayanırsın çünkü onu öyle görünce için daha büyük bi hırsla dolacak sinir etmek isteyeceksin elinde olmadan ama kendini iyi ayarla sinir edeyim diye kendini komik duruma düşürme neler yapacağını iyice planla süslen püslen ve git...

Back
X