Başkasıyla nişanı var.. ;(

Bnece şanslısın.. Allah önüne böyle bir olay çıkarıp seni bu işten iyice uzaklaştırmış. çünki senin için hayırlı değilmiş.

Öyle tabi geri dönmesi falan gibi bi beklentim yok kızlar yine söylüyorum ben bu aldığı ahla ne halt edeceğini düşünüyorm daha çok ve bu ahın bedelini ödediğni görmek istiyorum

bi zaman sonra üzüldüğüne bile şaşıracaksın, topla kendini dimdik dur, üzüldüğünü de onu tanıyanlara belli etme,mutlu görün.. ve en önemlisi önüne bak, belki daha iyi biri çıkacak karşına... biraz da böyle düşün

Senle cikarken baskasini bulduda seni mi terkettide ahtan bahsediyosun ki martta ayrilmissiniz ki olay ayrildiktan sonra oluo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle tabi geri dönmesi falan gibi bi beklentim yok kızlar yine söylüyorum ben bu aldığı ahla ne halt edeceğini düşünüyorm daha çok ve bu ahın bedelini ödediğni görmek istiyorum

Canım bende bundan iki sene önce senin yaşadığını yaşadım hani tekrar başlayayım derdinde degildim ama en azından içim soğusun istedim ama olmadı o nişanlandı evlendi şimdi mutlu yuvasında yani beklemekle gelmedi ha belki sonra gelir ama bilemeyiz tabi onu bekleyerek ömür geçirmek çok mantıklı degil. Öncelikle affet içindeki kini kendin için atmaya çalış ben çok uğraştım yoksa sürekli zihin oraya kayıyor o hayatını yaşarken sen sadece kendini yıpratıyorsun.

benim inancım şu yönde; kimse kimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramaz. eğer karşılıklı saygıyla veda edilip bitmiş bir ilişki olsaydı herkesin yolu açık olsun. ama eğer geride darmadağın edilmiş bir insan bırakıyorsa kişi, o zaman korksun. kısa vadede yüzü güler mutlu olduğunu sanır ama zaman içinde o isimlendiremediği huzursuzluk başlar. bir de son günlerde enerjiyle ilgili şeyler okuyorum, diyor ki terketmek karma borcu yaratır ve tehlikeli bir enerjidir. yani yaptığı şey o kişiye dönecek. bir de gittiyse teşekkür edin, o sizi ruh eşinizle buluşturacak yolu açtı diyor. insan pek teselli olamasa da bir gün umarım anlayacağız öyle olduğunu..

Senle cikarken baskasini bulduda seni mi terkettide ahtan bahsediyosun ki martta ayrilmissiniz ki olay ayrildiktan sonra oluo

Bahsi geçen eski sevgilisi canım neyse anlamak istemeyene hiç dil dökemem herkes işine geldiği gibi bakıyo

Sanki ilişkimiz devam edince bunu yapmş olsa o zaman ah ımı almş olacağını savunuyo bazıları.Bilemiyorum ki belki ilişkimiz devam ediyoken de vardı kim bilir..ama öyle olmamş olsa bile ilişkinin devamlılığı mıdır esas alınması gereken sana aşıladığı umut mu?
( ama eğer geride darmadağın edilmiş bir insan bırakıyorsa kişi, o zaman korksun. ) benmde anlatmak istediğim tam olarak bu işte. Bende auraya enerjiye insanın enerjisinin bir başkasının ruh halini etkilediğine inanıyorum.Umarım döner umarım..

sezen aksu-geçer..
tavsiye ederim..

aldığı ah deyip deyip onu takip etmeyin artık. Siz onu acaba ahım tutarmı diye takip ettikçe onun mutluluğunu gördükçe daha çok üzülüp daha çok yıpranacaksınız
Bitmiş gitmiş bir ilişki.. Demekki sizi yeterince sevmemiş ve hayatına başka biri ile devam etmeye karar vermiş.

Bir beklentiniz yoksa yada en ufak bir umudunuz varsa.. lütfen öldürün o umudu içinizde.. Ki bu durumlarda dil nedese yürek hep tersini söyler. beyin insanı kemirir.
hayatınıza devam edin. İlgilenmeyin.

benzerini ben yaşadım. ayrıydık ama 2 sene umut verdi. üstelik deli gibi sevdiğimi bile bile. sonra da bir gecede beni çöp gibi kenara attı, hayatımda biri var seni sevmiyorum artık diyerek. yani bundan büyük ah mı olur..allah çok büyük.. ben daha o mahlukun akıbetini göremedim olay henüz yeni sayılır.tabii görmek isterim çok memnun olurum bakalım inşallah

Sen diosun ki ben kapatamadim ayrıldık ama içim daha soğuması insanda ayni seyi bekliosun adam demekki martta konunuzu kapattı . herkes ayni duyguya sahip olamaz ister eski ister yeni biri olsun hemen olayı bilmeden acaba benleyken kesin devam edildi ihtimallerle sende onun günahını aliosun allahın adeti var kimsenin hakki kimsede kalmaz hemen ah a siginiosunuz ayrıca burada durumumuzu paylasiosaniz her fikre saygı duyun ben BİRİ değilim nickimle hitap etmeni beklerim

Kendini bi düşünceye kaptiriyosun herkesin o fikre sahip olmasini bekliosun o düşüncenin dışındakileri kabul etmeyip burnunun dikine giden bi karekterin var bu sana çok şey kaybettirir

Erkeklerin bir çoğu vurdum duymazdır , kadınlar genellikle ince fikirli ve unutamayan taraftır . Senin bu soruları düşünmen normal ama sende artık soruları aklından çıkar ve yeni insanlara şans vermelisin , geriye değil hayatın tadını çıkar :87:

Bir kitapta okumuştum, hikayemizdeki damat düğün anlarını anlatıyordu.
Annem ağlıyordu ve herkes mutluluktan ağladığını düşünürken ben benim halimi hissettiğini biliyordum, yüzümde bir gülümseme kurduğum tiyatroyu sürdürüyordum ve birtek annem çok yanlış yaptığımı biliyordu, ama sevdiğimi unutmanın bi yolu yoktu, hayatıma oturttuğum tek insan oydu hiç bişey sorgulamamıştı yazıyordu.
Erkekler sanıldığı gibi vurdumduymaz değildir, çabuk unutmazlar, duygusuz değildir. Sadece aşırı benciller ve dünyanın kendi etraflarında döndüğünü düşünüyorlar. Ve vurdumduymazları oynadıkları kesimlere asla kendi düşüncelerini ve duygularını açmıyorlar. Konu sahibi ilişki süresince ztn şüpheliymiş, biz hissederiz ve pekte yanılmayız. Sorunda burada, sorun ilişkinin bitip bitmemesi değil, tamamen erkek arkadaşının hissettirdikleri ve ilişkinin bitişi. Ah noktası ise burada başlıyor ztn..

Son düzenleme:
ilişkiniz bitmiş artık bunları düşünmenin sana bi faydası yok..
sende onun gibi hayatına devam et bırak bunları düşünmeyi...

Canim `ilhan irem- iste hayat `dinle bunu. Ben cok dinlerdim. Cok iyi geliyo. Tavsiye ederim. Dinlerken dans etmeyi de unutma : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…