Başkasıyla nişanı var.. ;(

hakkımda hayırlısı buymuş de ve geç
bundan sonraki hayatına odaklan
yok evlenmiş nişanlanmış
bunları takıp kendini üzme

Çok üzüldüm Allah ım yardımcısı olsun size de ona da sabır versin.Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz Rabbim en hayırlısı versin ona şu halini bile tebessümle hatırlasın inşallah.Bir de diş sıkma olayına gelince bende de meydana geldi o ayrıldık ayrılalı stresten dolayı.Bi an önce diş hekimine gidip söylesin geceleri dişlerimi sıkıyorum diye geceleri ve isterse gündüzleri de kullanması için gece plağı hazırlarlar ona ihmale gelmez dişlerini kaybedebilir.Beddua etmeyim diyorum ama zor tutuyorum kendimi Allah korkusu olsa bu duruma düşer miydik..öyle adamdan da ne kadar hayır gelirdi ki hem..

eger o kızda veya çocukta insanlıktan pay olsaydı AŞK KAZANDI yazmazlardı
en çok koyanda o oldu..allah inşallah bugünleri unutturacak inşallah yüzü gülecek
ayeti kerime çok güzelmiş duymamıştım

Bol bol Ya Vasi çek canım benim yüreğine ferahlık gelir. Küçük bir dua daha "Rabbim sen konumlandıranların en hayırlısısın beni Sen konumlandır." Aşık olabilir, seninle yapmak zorunda deil ama sorun ztn o şüpheler. Ve senin yüreğin tertemiz bir sevgiyle doluysa seytan seni hiç boş bırakmayacaktır. Sakın zihninin oyununa gelme, sakın o sorulara kaptırma kendini. Ne bilirsin belki çok yakında herşey değişir. Sen umudunu kesme sakın..

Off ne büyük bir acı nasıl vicdansız bu insanlar biz bu kadar mı kötü karektersiz olduk bu insanlık nasıl bu kadar vicdan yoksunu yetişti nasılRabbim kardeşinize sabır versin çok zordur çok inşallah ferahlayacaktır içi zamanla unutacaktır iyi ki olmamış diyecektir gerçekten Rabbim öyle birini çıkarsın ki karşısına giden biten her şey için şükretsin

Evet ta kendisi bana koyan da bu aslında öyle birini bana tercih etti herkes hakettiğini yaşar diyorum sonra..

Daha çok yeniymiş. Şu an yaşadıkları çok normal, rabbim bunların içinden güneşi doğduracak hiç korkmayın. Belki çok yakındır hem bilemezsiniz.
O ayet beni çok üzen ve üstüne benden özür dileyeceğine gözümün içine baka baka bana nispet yapan sus otur kapa çeneni diyen birini düşündüğümde karşıma belki 4 belki 5 kere çıktı. Normalde söylemem ama yürek yangını aynı değilmi. Kimse merak etmesin, aşk öyle kolay bişey değil. Aşk bambaşka bişey, öyle dillere düşmez.

Elbette var tatlim benzerini yasayan
Ama erkek
Kazigi cakan da kiz

İkisi de benim samimi arkadasim hatta uzun suredir birliktelerdi cocuk zaten dunyanin en dusunceli erkeklerindendir eminim asla kizi uzmez asla hicbir konuda problem cikarmaz ne istese yapardi
Bes yil ciktilar sonra cocuk super otesi guzel bir nisan yapti kiza
Kiz tarafinin durumu iyi olmadigi icin cocuk hersryi ustlendi ve asla lafini bile yapmadi herseyiyle mukemmel bir ceyiz hazirladi kiza nisan salonu vs hersey superdi
Kiz naapti
Nisandan alti ay sonra dugun olacakti evleri esyalari dugun salonu falan hazirken bekarliga veda partisi sonrasi gidip en samimi arkadasinin sevgilisiyle yatti
Yatti ya resmen yatti yani
Biz ogrendigimizde oha dedik agzimizdan baska kelime cikmadi cikamadi
Hem de nisanlisiyla yasayacaklari evde o yatakta
Cocuk sabah eve geliyor artik dugun gunu son hazirliklari kontrol edecek nisanlisi evde herifin biriyle hala is ustunde dusunun yani rezaleti
O gun hersey yarim kaldi iste
Cocuk uzun sure kendine gelemedi hala perisan aradan zaman gecmesine ragmen o manzarayi unutamiyor

allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza

Evet ta kendisi bana koyan da bu aslında öyle birini bana tercih etti herkes hakettiğini yaşar diyorum sonra..

Iste bana Göre durum cok degisti, bile bile senin zamanini harcadi ya,
Inan bana ahin kalmaz yaninda.

Böyle bi durumu yaşayan var mı ? yaşamayınca ne kadar da kolay oluyomuş yorumlaması şuan anladım allah ım kimseye böyle bi üzüntüyü hayal kırıklığını yaşatmasın

tam senin gibi değil belki ama bende yaşadım. bana göz kırpmalar, birlikte bir yerlere gitmeler, derste yanıma oturmalar, mesajlar, doğum günümü ufak bi jestle kutlamalar, yılbaşında saat 12 olduğunda ilk beni aramalar.. daha neler sayayım.. ama çıkmadık, hiç sevgili olmadık. bugün söyliycek yarın derken birden eski sevgilisine döndü.
neye uğradığımı şaşırdım. o gece uykularımdan uyandım. çok ağladım, içimden bişiler koptu sanki. neden, neden, neden?? hep bi neden aradım. istedim ki mantıklı bi açıklaması olsun. o kız benden güzel diye terketmiş olsun, o kız benden iyi olsun.. ama yok, hiç bir neden yoktu. aradan yıllar geçti, onla da değil, başkasıyla evlendi.
hala kafamda ara ara "neden" dediğim olur ama sırf merakımdan. inan bana herşey geçior. sen başka bir yol kuruyosun kendine. başka birileri çıkıyor karşına ve diyorsun ki.. Allah'ım sana şükürler olsun ki, bu adamı sen benim hayatımdan çıkardın. İyi ki yaşantıma onunla devam etmedim.

Öncelikle Allah sabır versin . Eski mesajlarına baktım da şöyle bişey yazmışsın

Üç sene sürdü ve bu üç senede 3-4 kere buluşma imkanımız oldu.Kendisi doğuda öğretmenlik yapıyo ha deyince gelebilcek kadar yakınında değildim malesef.

Bi de sonradan gelmiş sanırım 3-4 günlüğüne yine . Doğru mu anladım yoksa gerçekten bu kadar az görüştüğün biri mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Off Allah ım sabır versin ona da böyle işte iyilikten maraz doğuyo bazen insanlar heyecanın peşine kapılmış gidiyo.Dürüstlükmüş sağlam karaktermiş hiçç bi önemi yok şu devirde

4 yil birlilyeydik. Bi gun birden ayrilalimdedi. Cok yalvardim ama dinlemedi. Ayrildik. 1, 5 ay sonra aradi birden. Bulustuk. Bu hafta sonu nisanim var ama yapamiyorum. Nisandan sonra ayrilcam. Sana doncem dedi. Bende o nisan olmazsa kabil ederim seni ancak dedim. Dinlemedi. Bir hafta boyunca yalvardim agladim nisana gitme diye. Elalem ne der diye gitti nisanlandi. O bir haftayi hic unutsmam. Onun nisaninin oldigu saatte ben oturdum aglaya aglaya felsefe sinavina calistim. Gercekten 2-3 gun sonra geldi. Ayrilmisti. O nisanlanirken benim bu hissrttiklerimi o da hissetsin allahim demistim. Bana gore bundan buyuk beddua olamazdi. Ve biz yeniden basladik. Ama o bir hafta boyunca yasafiklarim hic cikmadiki aklimdan. Soyledigi trk bir kelime cikmadi. Mesela bana kirmiziyi yakistirmazdi. Ama nisanlisi kirmizi giymis nisanda yakismis demisti ona dusunebiliyomusun bana bunlari nile anlatiyodu. Yaklasik 1, 5 yil daha konustuk. Kulum kolem oldu sanki ama bosssss. Bu arada ben ogretmen oldum. Gittigim yerde simdiki esimle tanistim. Ona bay bay dedim. Sira bendeydi. Bunu duyunca 1000 km uzaga geldi yanima. Yalvardi yakardi. Esimle konustu yapmadigi pislik kalmadi. Ama esim benden vazgecmedi bende kararimdan donmedim. Bedduam tutmustu. Benim yasadiklarimin aynisini yasiyordu. Hemde benim elimden. Sonra inanirmisin ayilip bayilan o kisi 6 ay sonra yine bir baskasiyla evlendi internetten ogrendim bunu. Hic uzulmedim ve sasirmadim. Esimle bizde evlendik. Cok sukur allaha onu cikardi karsima. Simdi arada neye uzuluyorum biliyomusun zamaninda durmadan aglayan o gencecik kiza. Yani kendime. Esime diyorumki keske sen coook daha once ciksaydin karsima

Evet taşlar yeni yerine oturuyo bu ayrıntıları düşündükçe kendi aptallığıma kızıyorum nasıl anlamadım nasıl!! şaka gibi ama 3 sene de en fazla 4 kere görştk geldi bi kaç gün öğretmen evinde kaldı gitti o şeklde yani..Geldiği zaman 3 gün kalıp giderdi bunun bi ilgisi var mı bilmiyorum ama kim bilir bu kadr az gelmesinin de bi bağlantısı vardı..

Erkekler kadınlardan daha radikaller bence..çok fazla tanidigim var bu şekilde ilişkisini bitirip pat diye evlenenler...erkekler için bi ilişki bittiyse bitiyor,biz kadınlar daha duygusaliz .bitirdigimizi zannedip kendimizi kandiriyoruz bazen. Ama gecicek inan. Aklindaki sorularida zamanla cevaplarsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki. Yurt dışında değil ki bu kişi. Uçakla 2 saatlik bi yer. Üstelik öğretmen diyorsunuz tatili bol. Sömestr da gelir yazın gelir insan sevdiği için . Uzaktan bakınca inanın bu durum çok çok saçma ama ilişkinin içinde olan sizsiniz sevgiye bahanelerine kanmanız çok normal .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siyahlar olmasa beyazların değeri anlaşılır mıydı ki.Merak ettiğim nişanı attığı kız ne durumda? Aslnda olan ona olmuş gibi geldi daha çok.

Off Allah ım sabır versin ona da böyle işte iyilikten maraz doğuyo bazen insanlar heyecanın peşine kapılmış gidiyo.Dürüstlükmüş sağlam karaktermiş hiçç bi önemi yok şu devirde

Aynen canim insan farkinda olamiyor demek ki
Gecer elbet herkesin gecer acisi
Onemli olan diger tarafta ne olacak gorecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…