Başkasıyla nişanı var.. ;(

Ben de geçen gün yaşadım aynısını :) gülüyorum çünkü basit insanlar için üzülmeye değmez. Sen de sakın üzülme. Benim
olayım şöyle oluştu:
Tam 3 yıl boyunca benle konuşmaya çalıştı, duygularını itiraf edip durdu. Kendimi yalnız hissettiğim bir anda teklifine evet dedim.
Evet dememdeki sebep, sevdiğim olmadı. belki beni seven biri olursa ben de sevebilirim diye düşünmemdi. Farklı şehirlerdeydik ve benim yaşadığım şehre
geldi. Bana da benim için geldiğini söyledi, ilk buluşmamızda kırmızı gül bile almıştı! benle niyetinin ciddi olduğunu vurgulayıp duruyordu. Sonra, bu
erkekciğin aramaları azalmaya başladı ve hatta her akşam beni aradığı saatte telefonu saatlerce meşguldü. Bir daha aramadım onu, o da beni aramadı ve aradan
1,5 ay kadar zaman geçti. Geçtiğimiz haftasonu nişanlanmış :) yani bundan çıkarılan sonuç: o kızlar önceden de vardı, bizi hayatlarına (daha doğrusu yedek listelerine) sonradan dahil ettiler. Oyüzden hiç üzülme, kendi değeri öyleymiş, basit insanmış. Boşver. Ona değil de, kimseye güvenemeyecekmiyim en çok da ona üzülüyorum. Umarım sen de en kısa zamanda atlatırsın canım, sevgiler...

Son düzenleme:

Siyahlar olmasa beyazların değeri anlaşılır mıydı ki.Merak ettiğim nişanı attığı kız ne durumda? Aslnda olan ona olmuş gibi geldi daha çok.
valla canim o da 1 ay once tanistigi biriyle evlenmeye kalkmasaydi hemen. Acimasizlik gibi gelebilir ama oyle. Hic gormedigim o kizdan bile nefret ediyorum hala. Benden haberi bile yoktu. Isinamadim sana demis ayrilirken beni soylemedi bile ona. Simdiki esinede soylemedi eminimki. Sadece bi kere nisanlandim demistir. Beni yine es gecmistir. Evliligi bile yalan uzerine kurulu

Böyle bi durumu yaşayan var mı ? yaşamayınca ne kadar da kolay oluyomuş yorumlaması şuan anladım allah ım kimseye böyle bi üzüntüyü hayal kırıklığını yaşatmasın

Aşk acısı zordur, çeken bilir. Zamanla geçer, sızısı kalır. Hayatına kaldığın yerden devam etmelisin yine de.

Kimseye güvenebileceğimi bende zannetmiyorum şuan her şey o kadr boş geliyo ki..teşekkürler

Bende ohaa diyebildim ancak..

Böyle bi durumu yaşayan var mı ? yaşamayınca ne kadar da kolay oluyomuş yorumlaması şuan anladım allah ım kimseye böyle bi üzüntüyü hayal kırıklığını yaşatmasın

Ben varım..Allah daha iyilerini çıkarsın karşına..

benimde bir arkadaşımın başına gelmişti.5 senelik bir ilişki..araları biraz bozulmuştu..ve çocuk beni arıyor ONU ÇOK SEVİYORUM,ONU ÇOK ÖZLÜYORUM.BENİM HAYATIM filan diyordu..arka fonda da sesler geliyor muzik ...daha sonradan öğrendik ki..o gün benle konuşurken ,kına gecesini yapıyormuş...kız arkadaşımdan daha çok şoka girmiştim..bu kadar rezil ,karaktersiz insanlar var..yıllar sonra duydukki o evlendigi kız onu en yakın arkadaşı ile aldatmış :)))))))))))))))))))) ilahi adalet

Buna gülsem mi ağlasam mı bilemedim oh olmuşş

Nasıl oldu da unuttunuz

Kolay olmadı...Ben onu 4,5 yıl bekledim..askerlikte dahil.Sonuç olarak aldattı,sonra nişanlandı, geçen ayda evlendi.Ölümden başka herşey yalan bu dünyada..Hayırlısı böyleymiş, inan başka yapacak birşey yok..Unuttum diyebilirim,zamanla sende unutacaksın..Allah daha iyi insanlar çıkarsın karşına

Evet ben yaşadım 2,5 yıl önce . 2 yıllık bir ilişkidi askere giderken beni beklermisin dediğin evet bir ömür boyu demiştim askerlik bitti geldi falan başka kızlarla konuşmasına şahit oldum sonrası patırdı gürültü ve ayrıldık çok üzüldüm yıkıldım ailemde biliyordu onunla köyde yaşamayı bile göze almıştı ama ben bitti ayrılalım dediğimde bana savunması şu oldu sen kaybedersin benim konuşmalarımı yanlış anlamışsın dedi. Sonrası benim için gözyaşıydı çevremdeki herkesin uyarmalarına ragmen asıl şoku 15 gün sonra yaşamıştım sözlendiği haberini aldığımda nasıl olurdu da 15 gün içinde sözlenebilirdi.Agladım kızdım aradım ağzıma geleni saydım bana sus dedi seni seviyorum ama buna mecburum birgün yeniden beraber olucaz dedi ve bu adam 3 ay içinde evlendi aradan tam 2,5 yıl geçti. Erkeklerden nefret ettim ta ki şuanda hayatımda olan biricik nişanlım çıkacasaaya kadar çok şükür ki o insanla olmamış.

Çok üzülmüştüm ve zamanda üzüldüklerimin şimdi sorunlarını yaşıyorum sağlık problemleri benden sana tavsiye hiç üzülmeye değmez sende kendine bir yön çiz ve emin ol öyle daha mutlu olacaksın.

Son düzenleme:
Bu duyguyu yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum. Benim eski sevgilim benden ayrildigin günün aksamina baskasiyla sözlenmisti.
Bir hafta sonrada nisani oldu. Onlarda görücü usulu olmustu hersey. Neyse

Ben nisana iki gün kala ögrendim herseyi yasadigim soku anlatamam. Nisanin olacagi günün gecesinde hayatimin en zor gecesinden birini yasadim.

Onlari gördüm rüyamda, gelinlik ve damatlikla (salak gibi söz resimlerine bakmistim kizi ordan biliyordum).

Rüyadan uyandim, zangir zangir titriyordum, hasta degildim ama nasil yaniyordum anlatamam. Terden sirils1klam olmusum. Berbat bir geceydi iste. Neyse sonra bir arkadas sagolsun beni o gece rahatlati biraz dertleserek. Ama sonra ne oldu biliyormusun? Ben baskasiyla nisanlanmis olabilir, bir kac aya evleniyor olabilirim ama sana olan duygularim degismedi dedi. Daha 3-4 ay önce haber gönderdi, seni unutamadim diye. Ve bu insan suan 9 aylik evli.

Ben mi ne durumdayim: Rabbime sükürler ediyorum. Onun mutlululugu, mutsuzlugu beni zerre ilgilendirmiyor. Artik hayatimda yoldan gecen bir yapanci kadar degeri bile yok. Zor günler gecirdim ama sükür atlatim. Umarim sende bir an önce atlatirsin. Zaman gercekten herseyin ilaci.

Hersey gönlünce olsun. Eski defterlerini kapat, inan kapatmadikca yeni bir defter acilmiyor zamanin icinde tikali kalmiscasina oldugun yerde sayiyor insan.

Bnece şanslısın.. Allah önüne böyle bir olay çıkarıp seni bu işten iyice uzaklaştırmış. çünki senin için hayırlı değilmiş.

erkekler kadınlar gibi ona inat olsun diye evlenmezler. demekki istemiş ve evleniyor sizde artık kafanızdan deli soruları atın ve yolunuza bakın yoksa mutlu olamazsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…