Tabiki. Yurt dışında değil ki bu kişi. Uçakla 2 saatlik bi yer. Üstelik öğretmen diyorsunuz tatili bol. Sömestr da gelir yazın gelir insan sevdiği için . Uzaktan bakınca inanın bu durum çok çok saçma ama ilişkinin içinde olan sizsiniz sevgiye bahanelerine kanmanız çok normal .
Valla geldği zaman zaten ya sömestrda geliyodu ya yaz tatilinde zaten.Ona şöyle hak veriydum ben çalşmıyorum her şeyi o karşılıyo.Yol parası neyse de vakit kısıtlı diye üç öğün birlikte olurdu.Kahvaltıyı beraber öğlen yemeğini akşamı sinemasıydı bilmem nesiydi derken zaten borçları da olan biriydi bilmiyorum bu konuda şüphelerim vardı aslında ama maddi açıdan değerlendiriyodum hep..Her gün uzakta olduğu için canlı görüşürdük skypeden yni fazla bi araya gelemiyoduk belki ama her gün konuşarak bu açığı kapatıyoduk ya da ben kendimi kandırıyodum işte :) iyi niyet bazen böyle ters tepiyo işte
valla canim o da 1 ay once tanistigi biriyle evlenmeye kalkmasaydi hemen. Acimasizlik gibi gelebilir ama oyle. Hic gormedigim o kizdan bile nefret ediyorum hala. Benden haberi bile yoktu. Isinamadim sana demis ayrilirken beni soylemedi bile ona. Simdiki esinede soylemedi eminimki. Sadece bi kere nisanlandim demistir. Beni yine es gecmistir. Evliligi bile yalan uzerine kuruluSiyahlar olmasa beyazların değeri anlaşılır mıydı ki.Merak ettiğim nişanı attığı kız ne durumda? Aslnda olan ona olmuş gibi geldi daha çok.
Böyle bi durumu yaşayan var mı ? yaşamayınca ne kadar da kolay oluyomuş yorumlaması şuan anladım allah ım kimseye böyle bi üzüntüyü hayal kırıklığını yaşatmasın
Ben de geçen gün yaşadım aynısını :) gülüyorum çünkü basit insanlar için üzülmeye değmez. Sen de sakın üzülme. Benim
olayım şöyle oluştu:
Tam 3 yıl boyunca benle konuşmaya çalıştı, duygularını itiraf edip durdu. Kendimi yalnız hissettiğim bir anda teklifine evet dedim.
Evet dememdeki sebep, sevdiğim olmadı. belki beni seven biri olursa ben de sevebilirim diye düşünmemdi. Farklı şehirlerdeydik ve benim yaşadığım şehre
geldi. Bana da benim için geldiğini söyledi, ilk buluşmamızda kırmızı gül bile almıştı! benle niyetinin ciddi olduğunu vurgulayıp duruyordu. Sonra, bu
erkekciğin aramaları azalmaya başladı ve hatta her akşam beni aradığı saatte telefonu saatlerce meşguldü. Bir daha aramadım onu, o da beni aramadı ve aradan
1,5 ay kadar zaman geçti. Geçtiğimiz haftasonu nişanlanmış :) yani bundan çıkarılan sonuç: o kızlar önceden de vardı, bizi hayatlarına (daha doğrusu yedek listelerine) sonradan dahil ettiler. Oyüzden hiç üzülme, kendi değeri öyleymiş, basit insanmış. Boşver. Ona değil de, kimseye güvenemeyecekmiyim en çok da ona üzülüyorum. Umarım sen de en kısa zamanda atlatırsın canım, sevgiler...
Elbette var tatlim benzerini yasayan
Ama erkek
Kazigi cakan da kiz
İkisi de benim samimi arkadasim hatta uzun suredir birliktelerdi cocuk zaten dunyanin en dusunceli erkeklerindendir eminim asla kizi uzmez asla hicbir konuda problem cikarmaz ne istese yapardi
Bes yil ciktilar sonra cocuk super otesi guzel bir nisan yapti kiza
Kiz tarafinin durumu iyi olmadigi icin cocuk hersryi ustlendi ve asla lafini bile yapmadi herseyiyle mukemmel bir ceyiz hazirladi kiza nisan salonu vs hersey superdi
Kiz naapti
Nisandan alti ay sonra dugun olacakti evleri esyalari dugun salonu falan hazirken bekarliga veda partisi sonrasi gidip en samimi arkadasinin sevgilisiyle yatti
Yatti ya resmen yatti yani
Biz ogrendigimizde oha dedik agzimizdan baska kelime cikmadi cikamadi
Hem de nisanlisiyla yasayacaklari evde o yatakta
Cocuk sabah eve geliyor artik dugun gunu son hazirliklari kontrol edecek nisanlisi evde herifin biriyle hala is ustunde dusunun yani rezaleti
O gun hersey yarim kaldi iste
Cocuk uzun sure kendine gelemedi hala perisan aradan zaman gecmesine ragmen o manzarayi unutamiyor
Bende ohaa diyebildim ancak..
Rezalet dizboyu canim yaaa
Demem o ki kazigi cakan hep erkekler olmuyor kadinlar da yapabiliyor boyle seyleri
Böyle bi durumu yaşayan var mı ? yaşamayınca ne kadar da kolay oluyomuş yorumlaması şuan anladım allah ım kimseye böyle bi üzüntüyü hayal kırıklığını yaşatmasın
benimde bir arkadaşımın başına gelmişti.5 senelik bir ilişki..araları biraz bozulmuştu..ve çocuk beni arıyor ONU ÇOK SEVİYORUM,ONU ÇOK ÖZLÜYORUM.BENİM HAYATIM filan diyordu..arka fonda da sesler geliyor muzik ...daha sonradan öğrendik ki..o gün benle konuşurken ,kına gecesini yapıyormuş...kız arkadaşımdan daha çok şoka girmiştim..bu kadar rezil ,karaktersiz insanlar var..yıllar sonra duydukki o evlendigi kız onu en yakın arkadaşı ile aldatmış :)))))))))))))))))))) ilahi adalet
Ben varım..Allah daha iyilerini çıkarsın karşına..
Nasıl oldu da unuttunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?