• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasıyla nişanlanmış..

Evet herturlu şiddet ama hep kabul ettm sustum sevdim çok çok sevdim yinede birakmadm suan nasıl icimi söndürecegimi bilmiyorum onu naisl silecegimi bilmiyorum ne yaparsa yapsın sevgim azalmadi azalmiyo dayanamıyorum şuan bütün dünyanın yükü var ustumde sanki böylesine bi insan bu kadar acı verebilir mi
Erkeklerin nesli mi tükendi de kendini bi hayırsız için paralayip yipratiyorsun

Sen gibiler aci çekmeye bayılıyor dövülüyor küfürler ediliyor evden atılıyor halen ben seviyordum sonrada cocugumla beni aldattı sokağa attı diye konu acardin

Bence ayrildigina sevinmelisin öyle bi psikopatla nasıl evlilik surdurecektin

Erkek degil mi hepsinin kokune kibrit suyu.. biz surunurken onlar hayatlarina sevam edebiliolar.. hani seviyodun geberiyodun asktan? Hepsi palavraaaa

Nasıl kurtulucm bundan şuan acıdan ölüyorm evet belki bana akılsız diyosunuz herşey diyosunuz ama icime engel olamiyorm kendime hakim olamiyorm

Sana akilsiz demiorum asla da demem

Eski kocama karsi ben de bunlari yasadim zerre kadar sevgim kalmamisti ama yuvam belki duzelir diye neler yaptim neler cabaladim

Bi sure sonra ego savasina donuyo bu

Bana hic guzel seyler yasatmadi o belli ki sen guzel bazi seyler yasamissin ki bu bagimliligi sevgi saniyosun

Bi sana yaptigi kotulukleri dusun kendini sorgula emin ol senin hissettiklerin sevgi degil

Daha yeni oldugu icin su ana belki bana inanmiyorsun cunku daha hersey cok taze ama bi sure sonra aklindakiler durulacak ve ne demek istedigimi anlayacaksin

ınanırım canım benım ama bıraz sabır sukunet ..hem zaten degmezmiş böyle bir insana teselli için demıyorum asıkken ınsan mantıken düşünemıyor ınsan umursamıyor hıcbıseyı biliyorum. Alısıyor ınsan zamanla geciyor bu süreçte sana haber gelen her yonden ıletısımı kesmende yarar var takıp etme sakın..
Hep takip ettiğim için kendime zarar verdim zaman zaman bu zaman o kadsr uzuyo ki şuan çektiğim şey tarifsiz

Sana akilsiz demiorum asla da demem

Eski kocama karsi ben de bunlari yasadim zerre kadar sevgim kalmamisti ama yuvam belki duzelir diye neler yaptim neler cabaladim

Bi sure sonra ego savasina donuyo bu

Bana hic guzel seyler yasatmadi o belli ki sen guzel bazi seyler yasamissin ki bu bagimliligi sevgi saniyosun

Bi sana yaptigi kotulukleri dusun kendini sorgula emin ol senin hissettiklerin sevgi degil

Daha yeni oldugu icin su ana belki bana inanmiyorsun cunku daha hersey cok taze ama bi sure sonra aklindakiler durulacak ve ne demek istedigimi anlayacaksin
Haklisiniz :( keşke bianda silinip atilabilse bu kadar zarar vermese keskeee :(

Erkek degil mi hepsinin kokune kibrit suyu.. biz surunurken onlar hayatlarina sevam edebiliolar.. hani seviyodun geberiyodun asktan? Hepsi palavraaaa
Daha düne kadar başka hesaplardan bana yaziyodu bugun nişanlandı ... Bu nasil bisey

Daha düne kadar başka hesaplardan bana yaziyodu bugun nişanlandı ... Bu nasil bisey
Iste erkeklerin beyni baska calisio. Biz duygusalligimiz yuzunden surum surum surunurken onlar yepyeni bi sayfa acabiliyor. Geride kalan ne b. K yerse yesin umurlarinda degil. Nasil yaparsin bilmem ama unutmaktan baska caren yok gibi

tam bi karaktersiz adamla karşı karşıyayız yine....bu adam bikaç hafta içinde sana geri dönmezse,nişanlı olduğu halde seninle tekrar görüşmek istemezse ben de hiçbişey bilmiyorum,ağlamana gerek yok yani çünkü mutlaka döner tilkiler kürkçü dükkanına,hem sana hem nişanlsına yazık pislik adamlar yaa

Kimsenin ahı kimsede kalmaz diyim öncelikle.
Ondan sonra yapman gereken artık takibi bırak. Bitmiş gitmiş. Sana hiçbi şey kazandırmaz artık. Tabi ki üzülürsün ama geçici süreç inan. Sabret.

tam bi karaktersiz adamla karşı karşıyayız yine....bu adam bikaç hafta içinde sana geri dönmezse,nişanlı olduğu halde seninle tekrar görüşmek istemezse ben de hiçbişey bilmiyorum,ağlamana gerek yok yani çünkü mutlaka döner tilkiler kürkçü dükkanına,hem sana hem nişanlsına yazık pislik adamlar yaa
Şuan hala bana başka hesaptan başka bi erkk profiliyle baskasiymis gibi yazıp ağzımı ariyo delirecm ben :(

İnsalla
Kimsenin ahı kimsede kalmaz diyim öncelikle.
Ondan sonra yapman gereken artık takibi bırak. Bitmiş gitmiş. Sana hiçbi şey kazandırmaz artık. Tabi ki üzülürsün ama geçici süreç inan. Sabret.
İnşallah kalmaz çünkü kolay şeyler yaşamadan çok ahım var sadece bnm değil ailemin kardeşimin babamın annemin ahı var

Aynısı başıma geldi, altı ay sınra dönüyorlar geri merak etme at gibi giden it gibi döner. İki bucuk yıl sonra beni bırakıp bir ay içinde nişan yaptı sonuç acınacak halde:)

Ayn
Iste erkeklerin beyni baska calisio. Biz duygusalligimiz yuzunden surum surum surunurken onlar yepyeni bi sayfa acabiliyor. Geride kalan ne b. K yerse yesin umurlarinda degil. Nasil yaparsin bilmem ama unutmaktan baska caren yok gibi
Başka çare yok evet :((

sakın geri adım atma,vazgeçilmez değil kimse...zor olacak ama hiç takp etme,onunla olan resim ,anı ne varsa hopp çöpe at...sonra da yepyeni bi hayata başla,o da kendini akıllı sansın...

Ben denemedim ama bir arkadaşım denemiş ve unutmuş gerçekten de zamanla unutma yöntemi de şu ki bir kağıda sana yaptığı herşeyi yazıyorsun kötü ne kadar şey yaptıysa seni ne kadar kırdıysa ona söylediğin söylemediğin herşeyi ve bunu her gün okuyorsun dene bence sen de.
Kendini seni sevmeyen biri için neden üzesin bak o keyfine bakıyor acı ama gerçek bunlar bunları düşün devamlı ve seni haketmedigini kendi değerini unutma sakın aptalın biri için

canim bende 4 yillik nisanlimdan ayrildim . oda bugun gozumun icine baka baka baskasiyla evlenirim bekleyemem ben dedi o an gozumden yaslar akti tutamadim . hayali bile kotu . senin canini yakan benimle olurken beni mutlu etmedi hep uzdu simdi baskasina benim hakettigim mutlulugu yasaticak ben boyleyken o nasil yerime baskasini koydu diyosun . ve ben herseye ragmen birakamadim o nasil vazgecer diyosun . Ama zaten sevse onlari yasatmazdi sana

canim bende 4 yillik nisanlimdan ayrildim . oda bugun gozumun icine baka baka baskasiyla evlenirim bekleyemem ben dedi o an gozumden yaslar akti tutamadim . hayali bile kotu . senin canini yakan benimle olurken beni mutlu etmedi hep uzdu simdi baskasina benim hakettigim mutlulugu yasaticak ben boyleyken o nasil yerime baskasini koydu diyosun . ve ben herseye ragmen birakamadim o nasil vazgecer diyosun . Ama zaten sevse onlari yasatmazdi sana
Aynen bana hayatı zindan etti şimdi başkasını mutlu ediyo diyeck biseym yok canımın acısıyla yazıyorum deli gibi

Ben denemedim ama bir arkadaşım denemiş ve unutmuş gerçekten de zamanla unutma yöntemi de şu ki bir kağıda sana yaptığı herşeyi yazıyorsun kötü ne kadar şey yaptıysa seni ne kadar kırdıysa ona söylediğin söylemediğin herşeyi ve bunu her gün okuyorsun dene bence sen de.
Kendini seni sevmeyen biri için neden üzesin bak o keyfine bakıyor acı ama gerçek bunlar bunları düşün devamlı ve seni haketmedigini kendi değerini unutma sakın aptalın biri için
Deniycm çok teşekkür ederim

Back
X