- 24 Şubat 2017
- 160
- 171
- 18
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sevgi degil kuzum bilincaltinin sana oynadigi bi oyun
Onunla hayallerini gercekletiremedigin tam manasiyla elde edemedigin icin bagimlilik yapmis
allahından bulsun inş yuvası yıkılır...neden karşımıza doğru biri çıkmaz anlamıyorum...
Öyle de mutlu kiAh alan mutlu olamaz zaten Allah sana yasattiklarinin bin kat fazlasını ona yaşatsin insanda biraz vicdan olur ya böyle insanları anlamıyorum Allaha havale et kardeşim belasını Allah versin inşallah geçecek bu günlerde Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin bundada var bir hayir
Öyle de mutlu kihergun yayın yapiyo huzurlu mutlu bin tane kızla sohbet muhabbet ama dua etmekten vazgecmiycm Rabbim yanına birakmasn çok çektim
![]()
Ahh insallahhhh insallaaahhhhhSana acı cektiripte gidip kendisinin mutlu olması zaten insanın zoruna giden bakma görme sosyal medyada zaten fotoların çoğu sahte mutlu pozu veriyolar Allah yanına koymasın inşallah
Nedenİlgincsiniz
Bunu sormaniz da ilginç olduğunun kanıtı. Adam size siddet uygulamış, başka kadınlar falan, ama siz hala seviyorum diyorsunuz.Ahh insallahhhh insallaaahhhhh
Neden
Evet haklisiniz .. herşeyin farkında olup kendimi kontrol edememek şuan ki sorunum.. elimde olsa zaten böyle olmayı böyle hissetmeyi istememBunu sormaniz da ilginç olduğunun kanıtı. Adam size siddet uygulamış, başka kadınlar falan, ama siz hala seviyorum diyorsunuz.
Evet haklisiniz .. herşeyin farkında olup kendimi kontrol edememek şuan ki sorunum.. elimde olsa zaten böyle olmayı böyle hissetmeyi istemem
Şimdi dw yayın yapıyor internette benim arkamdan atıp tutuyor kufrediyor hakaret ediyor özel ne yasadiysk millete anlatıyor napicm bilmiyormİnsanın gerçekten elinde olmuyor farkindasin aslinda herseyin ama kendine karşı koyamiyosun bazen yoksa kim ister bu durumda olmak kendini bu duruma düşürmek yaşamayan anlamaz basit gelir boşver ama zamana bırak güçlü ol zamanla hafifliyor geçiyor gerçekten gorceksin
sen yine iyisin ben 8 yılımı verdim nelerini yaşadım adam bıçaklandı ailemin karşısına çıktı herkeze sevgisini inandırdı sonuç ayrıldığımızın 3 ayı başkasına nişan taktıBaşkasıyla nişanlanmış.. iki buçuk sene mi verdiğim adam herşeyi silip başkasıyla nisanlanmis tarifsizim iyi değilim şuan hissettiğim.. dayanamiyorm..
aile bireylerine söyle onun bu kadar kişiliksiz birinden kurtulduğun için şükret babasıyla konuş direk sen utanılacak birşey yapmadın dik durŞimdi dw yayın yapıyor internette benim arkamdan atıp tutuyor kufrediyor hakaret ediyor özel ne yasadiysk millete anlatıyor napicm bilmiyorm
Sen o zaman şiddetten hoşlanıyorsun.Evet herturlu şiddet ama hep kabul ettm sustum sevdim çok çok sevdim yinede birakmadm suan nasıl icimi söndürecegimi bilmiyorum onu naisl silecegimi bilmiyorum ne yaparsa yapsın sevgim azalmadi azalmiyo dayanamıyorum şuan bütün dünyanın yükü var ustumde sanki böylesine bi insan bu kadar acı verebilir mi