Tüp Bebek Merkezleri BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TÜP BEBEK MERKEZİ prof dr. hulusi bülent zeyneloğlu

EVET...RAPORSUZZ 3.600...TEDAVINIZ BASLADIMICNM

Ağustos'ta veya eylul gibi başlayacağız dedi doktor. Simdi ilaç tedavisi yapiyor. Malum bide ramazan ve bayram sebebiyle biraz öteledi hayırlısı bakalım. Sizdemi Hulusi beyin hastasısınız?
...
Ben bugun2 tane 3.gun emnrıyosu transferı oldum cnm...2.denemem..Hulısı beyın hastayım..sizde sorun neydı???

...
Ben bugun2 tane 3.gun emnrıyosu transferı oldum cnm...2.denemem..Hulısı beyın hastayım..sizde sorun neydı???
İnşallah hayırlısıyla tutar, bu ay mutlu haberi alırsınız inşallah, benim yumurta rezervim azmış. Amh 1,22 çıktı. Şimdi ilaç verdi hulusi bey, onları kullanıyorum. Bir sonraki reglide tahlil verdi, onları yaptırıp kendisine bildireceğim. Sonuca göre planlama yapacakmış. Hayırlısı bakalım. Sizin sorun nedir peki?

eşide dna hasarı vardı yude 47....ben ıkını memorıal ankarada denedım..2 tane 5.gun embrıyosu ıdı..kımyasal gebelım gecırdım...gentık tstte pıhtılaşma cıktı...ıgne kullanıyorum...ılkınde test yapılmamıştı...bılmıyorum...ınsallah hamıle kalırım..hepmız ı.unb dua edıyorum

merhabaa arkadaslar bende baskent uni. gogsen beyle ilk tup bebek tedavisi yaptik ama olumsuz sonuclandi..bende ilk bastan beri hulusi beyle gogsen bey arasinda kalmistim sonra gogsen beye karar kilip tedaviye baslamistik ama orada cok hulusi beyin hastasiyla muhabbetmiz oldu ve hepside cok memundu ama cok hastasi vardi ve cok bekleniyordu insallah Rabbim hepimizin gonlune gore versin bebislerimiz cabucak gelsin ins.

insallah cnm...tekrar dusunmuyomusunuz..soryn neydiii

Merhaba B'nde yeni başlamayı düşünüyorm ama şehir dışından gelicem o yüzden ne kadar süreyle kontrol oluyor ve kontrollerde ücret veriliyorsa ne kadar veriliyor? Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Merhaba B'nde yeni başlamayı düşünüyorm ama şehir dışından gelicem o yüzden ne kadar süreyle kontrol oluyor ve kontrollerde ücret veriliyorsa ne kadar veriliyor? Bilgilendirirseniz çok sevinirim
Öncelikle doğru bir doktor seçimi yaptınız içiniz rahat olsun. Muayene 120 lira ve muayene günüyle beraber 10 gün ücretsiz kontrol var. Görüşmeye gittiğinde doktor mutlaka kartını verecektir, herhangi bir durumda kendisiyle whatsaptan rahatlıkla iletişim kurabilirsin. Ayrıca muayene gerektirmeyen durumlarda, yani doktorla sadece konuşman ve danışman gereken durumlarda ücretli giriş yaptırmana gerek yok. Biraz uzun bekliyorsun kapısında ama o konuştuğunda bu bekleyişin herşeye değdiğini anlıyorsun. Çünkü işini bilen değerli bir hekim ve herkes uflamadan sabırla kapısında bekliyor. Rabbim hepimize şifa versin inşallah. Siz nerden geleceksiniz?

Antalya'dayım bn. Birde ek ücret talep edilen durumla oluyor mu peki ?

Allahım hepimize yardım etsin inşallah

Doktor, adetin 2. günü bakılması gereken kan tahlillerini yaptıracaktır. Birde bunlar için ödeme çıkacak, onlarda ufak meblağlar diğer hastanelerde ki gibi. Tabi hemen tüp bebek veya aşılama yapılırsa bunların ücretini o zaman alırlar...

Birde eğer hemen Tüp bebek yapmaz ise, bir müddet ilaç tedavisi uygularsa, önerdiği ilaçlar pahalı bu ilaçları eczaneden kendin alıyorsun, reçetesiz devlet karşılamıyor. 3 tane ilaç vermişti bana (350 TL) ve biri 20 günde, biri 30 günde ve diğeri 60 günde bitiyor.

Hulusi Hocayı nasıl anlatsam acaba.Kendisiyle yollarımız 2015 Şubat ayında kesişti.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine randevu aldım ve hastaneye gittim ilk gün gerçekten çok bekledim.Kendi kendime dedim ki bu kadar hastası varken acaba benle gerçekten ilgilenebilir mi?Gerçekten ilgilendi beklemek o kadar kalabalığı çekmek inanın hiç umrumda değildi.Sizlere tek tavsiyem Hulusi Hocaya güvenin o sizi kandırmaz boş hayallerle avutmaz. Neyse onu söyler.İstediğiniz anda ona ulaşabilirsiniz.Mesajınıza hemen yanıt verir.Hastaneye gittiğinizde sizin neyiniz olduğunu hemen hatırlar.Hemşireleri çalışanları çok ilgilidir.Ama gerçekten inanın.O zaman herşey yolunda gidiyor.Bu süreçte her adımda yannızdadır.Ağladığınızda ,umutsuzluğa kapıldığınızda ,acaba olmayacakmıediğiniz anlarda.Önce Allah nasip etti Sonra Hulusi Hocam vesile oldu.Allah ondan razı olsun.Gözünüz kapalı gidebilirsiniz.Bu aşamalarla alakalı sormak istediğiniz her soruya yanıtlayabilirim.

Merhaba Arkadaşlar, 10 gün sonrası için hulusi hocadan ilk randevumu aldım. Bizi nasıl bir süreç bekliyor bilgisi olan arkadaşlardan yorum rica edecektim :)

daha önce anatolia tüp bebk merkezi ve hacettepe üni. has. de tüp bebek tedavisi gördüm. ikisinden de kesinlikle memnun değilim. özeliklede hakan yaralı'nın tedavisinden ve iletişiminden. hastaya hasta gözüyle bakmayan sadece para gözüyle bakan bi şahıstır. tedavimde de onun hatası yüzünden başarısız oldu. 3. denenmde hulusi bey'e gitim. gitmeden önce iyi araştırdım ve kendisi hakkında cok olumlu şeyler duydum ayrıca arkadaslarımdan da ilk denemelerinde hamile kalanlar oldu. allahıma şükürler olsun ki. hulusi hoca da ilk denemem de hamile kaldım. tedavisi, hastaya olan yaklaşımı ile on numara doktor ve insandır. cevremdeki herkese tavsiye ediyorum. eğer tedavim başarısız olsaydı hiç düşünmeden yine ona giderdim.

Merhaba,
İlk defa tüp bebek deneyecegiz arkadaşlar, o kadar stresli ve üzgünüm ki..
neyse, ankarada nerde yaptiracagmiza karar vermemiz gerekiyor bir an önce
Başkenti fiyat bilgisi icin aradm, kadının beni bir dövmedgi kaldi.bilenler beni aydinlatirsa çok sevinecegm.
Sgk için rapor başkentten hallediliyor mu?
Ilaç haric raporlu ve raporsuz masraf ne civarda? Ultrason tetkikler vs dahil mi?
Ve hangi aşamada ödeme yapiliyor,bu işe başlarken ilk andaki ücret nedir
Bilgilendirirseniz çok sevinecegm, telefonda bunun 10 da birini sormadım ama çok gergndi karsıdaki bayan, siz de kizmayin bana :)
Hepimize Allah yardım etsin insallah..sevgiler

Bu arada bizde eşimde sorun var, o sgk için rapor alabilecek. Ben sgk li degilim, bu durumda tahlil vs için daha fazla ödeyecegm sanirim.

Bu arada bizde eşimde sorun var, o sgk için rapor alabilecek. Ben sgk li degilim, bu durumda tahlil vs için daha fazla ödeyecegm sanirim.
Merhaba ben başkent hastanesinde ilk tüp bebek denememde pozitif sonuç aldım allahıma şükürler olsun bence en doğru yerdesiniz.. Doktorları ve hemşireleri çok ilgili istediğiniz heran kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Şimdi sorularınıza geliyim. Adetin 2. Günü ilk muayenenize gidiyorsunuz. 122 tl ödeme yapıyorsunuz sizin ssknın yok ama eşinizden dolayı sizde sigortalısınız zaten. Her ödeme sonrası 10 gün içinde tahliller hariç herhangi bi ödeme yapmıyosunuz ki tahlillerde çok cüzzi tutuyor ya da ödemeniz olmuyor. Koşulları sağlıyorsanız raporlu 2500 raporsuz 3500 tlye tüp bebek işlemi oluyor. Bu ödemeyi sizin yumurtalarınız toplanacağı gün yapıyorsunuz. Ekstra bir ücret ödemiyorsunuz. Ben ekim ayında tedavi oldum fiyatlar değişmediyse bu süreçte durum böyle. Allah gönlünüze göre versin inşallah. İsteyen herkese nasip etsin. Herkesin bebeğini yanında da benim bebeğimi bağışlasın

EGER HSG HISTEROSKOPI YAPILACAKSA EK Ucret odersınız ...yada gen tahlılınde ama gen tahlılıne 350 verdım dısarda 2000 cıvarı ıdı ..dr gerek gorurse tabıı...hsg ıcın 540 odedım muayneyle bırlıkte....benım kosullar tup bebegı karsılamıyordu paralı yaptırdım..3.5000 ve ılaclar tabıkı....Allah razı olsun benımde baskentte ılk denemde hamıleyım..oncesınde ankara memorıal negatıfım vardı..sıra beklıyosun gıtıtgınde ama sonuç guzel olacaksa 3 gun sıra beklerım dedım kendıme sukur rabbıme..sanada nasıp etsın..allah hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…