EVET...RAPORSUZZ 3.600...TEDAVINIZ BASLADIMICNMArkadaşlar bu rapor nerden nasıl alınıyor? Birde bende yarın Hulusi beye randevu aldım. Gittiğim hastane tüp bebek yapmadığı için doktorum önerdi, hem de Başkent hastanesi fiyat olarak uygun dedi. 2.000 veya 2.500 dedi. gerçekten bu kadar uygun olmasına inanmadım. Bu rakamları doğrulayacak tecrübeli kaderdaşlardan bilgi bekliyorum :)
Ağustos'ta veya eylul gibi başlayacağız dedi doktor. Simdi ilaç tedavisi yapiyor. Malum bide ramazan ve bayram sebebiyle biraz öteledi hayırlısı bakalım. Sizdemi Hulusi beyin hastasısınız?EVET...RAPORSUZZ 3.600...TEDAVINIZ BASLADIMICNM
...Ağustos'ta veya eylul gibi başlayacağız dedi doktor. Simdi ilaç tedavisi yapiyor. Malum bide ramazan ve bayram sebebiyle biraz öteledi hayırlısı bakalım. Sizdemi Hulusi beyin hastasısınız?
İnşallah hayırlısıyla tutar, bu ay mutlu haberi alırsınız inşallah, benim yumurta rezervim azmış. Amh 1,22 çıktı. Şimdi ilaç verdi hulusi bey, onları kullanıyorum. Bir sonraki reglide tahlil verdi, onları yaptırıp kendisine bildireceğim. Sonuca göre planlama yapacakmış. Hayırlısı bakalım. Sizin sorun nedir peki?...
Ben bugun2 tane 3.gun emnrıyosu transferı oldum cnm...2.denemem..Hulısı beyın hastayım..sizde sorun neydı???
insallah cnm...tekrar dusunmuyomusunuz..soryn neydiiimerhabaa arkadaslar bende baskent uni. gogsen beyle ilk tup bebek tedavisi yaptik ama olumsuz sonuclandi..bende ilk bastan beri hulusi beyle gogsen bey arasinda kalmistim sonra gogsen beye karar kilip tedaviye baslamistik ama orada cok hulusi beyin hastasiyla muhabbetmiz oldu ve hepside cok memundu ama cok hastasi vardi ve cok bekleniyordu insallah Rabbim hepimizin gonlune gore versin bebislerimiz cabucak gelsin ins.
Öncelikle doğru bir doktor seçimi yaptınız içiniz rahat olsun. Muayene 120 lira ve muayene günüyle beraber 10 gün ücretsiz kontrol var. Görüşmeye gittiğinde doktor mutlaka kartını verecektir, herhangi bir durumda kendisiyle whatsaptan rahatlıkla iletişim kurabilirsin. Ayrıca muayene gerektirmeyen durumlarda, yani doktorla sadece konuşman ve danışman gereken durumlarda ücretli giriş yaptırmana gerek yok. Biraz uzun bekliyorsun kapısında ama o konuştuğunda bu bekleyişin herşeye değdiğini anlıyorsun. Çünkü işini bilen değerli bir hekim ve herkes uflamadan sabırla kapısında bekliyor. Rabbim hepimize şifa versin inşallah. Siz nerden geleceksiniz?Merhaba B'nde yeni başlamayı düşünüyorm ama şehir dışından gelicem o yüzden ne kadar süreyle kontrol oluyor ve kontrollerde ücret veriliyorsa ne kadar veriliyor? Bilgilendirirseniz çok sevinirim
Antalya'dayım bn. Birde ek ücret talep edilen durumla oluyor mu peki ?Öncelikle doğru bir doktor seçimi yaptınız içiniz rahat olsun. Muayene 120 lira ve muayene günüyle beraber 10 gün ücretsiz kontrol var. Görüşmeye gittiğinde doktor mutlaka kartını verecektir, herhangi bir durumda kendisiyle whatsaptan rahatlıkla iletişim kurabilirsin. Ayrıca muayene gerektirmeyen durumlarda, yani doktorla sadece konuşman ve danışman gereken durumlarda ücretli giriş yaptırmana gerek yok. Biraz uzun bekliyorsun kapısında ama o konuştuğunda bu bekleyişin herşeye değdiğini anlıyorsun. Çünkü işini bilen değerli bir hekim ve herkes uflamadan sabırla kapısında bekliyor. Rabbim hepimize şifa versin inşallah. Siz nerden geleceksiniz?
Allahım hepimize yardım etsin inşallahÖncelikle doğru bir doktor seçimi yaptınız içiniz rahat olsun. Muayene 120 lira ve muayene günüyle beraber 10 gün ücretsiz kontrol var. Görüşmeye gittiğinde doktor mutlaka kartını verecektir, herhangi bir durumda kendisiyle whatsaptan rahatlıkla iletişim kurabilirsin. Ayrıca muayene gerektirmeyen durumlarda, yani doktorla sadece konuşman ve danışman gereken durumlarda ücretli giriş yaptırmana gerek yok. Biraz uzun bekliyorsun kapısında ama o konuştuğunda bu bekleyişin herşeye değdiğini anlıyorsun. Çünkü işini bilen değerli bir hekim ve herkes uflamadan sabırla kapısında bekliyor. Rabbim hepimize şifa versin inşallah. Siz nerden geleceksiniz?
Doktor, adetin 2. günü bakılması gereken kan tahlillerini yaptıracaktır. Birde bunlar için ödeme çıkacak, onlarda ufak meblağlar diğer hastanelerde ki gibi. Tabi hemen tüp bebek veya aşılama yapılırsa bunların ücretini o zaman alırlar...Antalya'dayım bn. Birde ek ücret talep edilen durumla oluyor mu peki ?
Birde eğer hemen Tüp bebek yapmaz ise, bir müddet ilaç tedavisi uygularsa, önerdiği ilaçlar pahalı bu ilaçları eczaneden kendin alıyorsun, reçetesiz devlet karşılamıyor. 3 tane ilaç vermişti bana (350 TL) ve biri 20 günde, biri 30 günde ve diğeri 60 günde bitiyor.Antalya'dayım bn. Birde ek ücret talep edilen durumla oluyor mu peki ?
MerhabaBu arada bizde eşimde sorun var, o sgk için rapor alabilecek. Ben sgk li degilim, bu durumda tahlil vs için daha fazla ödeyecegm sanirim.
EGER HSG HISTEROSKOPI YAPILACAKSA EK Ucret odersınız ...yada gen tahlılınde ama gen tahlılıne 350 verdım dısarda 2000 cıvarı ıdı ..dr gerek gorurse tabıı...hsg ıcın 540 odedım muayneyle bırlıkte....benım kosullar tup bebegı karsılamıyordu paralı yaptırdım..3.5000 ve ılaclar tabıkı....Allah razı olsun benımde baskentte ılk denemde hamıleyım..oncesınde ankara memorıal negatıfım vardı..sıra beklıyosun gıtıtgınde ama sonuç guzel olacaksa 3 gun sıra beklerım dedım kendıme sukur rabbıme..sanada nasıp etsın..allah hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın..Merhababen başkent hastanesinde ilk tüp bebek denememde pozitif sonuç aldım allahıma şükürler olsun bence en doğru yerdesiniz.. Doktorları ve hemşireleri çok ilgili istediğiniz heran kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Şimdi sorularınıza geliyim. Adetin 2. Günü ilk muayenenize gidiyorsunuz. 122 tl ödeme yapıyorsunuz sizin ssknın yok ama eşinizden dolayı sizde sigortalısınız zaten. Her ödeme sonrası 10 gün içinde tahliller hariç herhangi bi ödeme yapmıyosunuz ki tahlillerde çok cüzzi tutuyor ya da ödemeniz olmuyor. Koşulları sağlıyorsanız raporlu 2500 raporsuz 3500 tlye tüp bebek işlemi oluyor. Bu ödemeyi sizin yumurtalarınız toplanacağı gün yapıyorsunuz. Ekstra bir ücret ödemiyorsunuz. Ben ekim ayında tedavi oldum fiyatlar değişmediyse bu süreçte durum böyle. Allah gönlünüze göre versin inşallah. İsteyen herkese nasip etsin. Herkesin bebeğini yanında da benim bebeğimi bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?