Tüp Bebek Merkezleri BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TÜP BEBEK MERKEZİ prof dr. hulusi bülent zeyneloğlu

Çok teşekkur ederim ne kadar ayrintili yazmşsiniz. Ikinizin de bebekleri saglikla kucaginiza gelsin, dileyen herkese Rabbim versin

merhaba bende hulusi hocanin hastasiyim ve dun transferimi gerceklestirdik.umarim hamile kalan arkadaslar gibi bende ilk denememde hamile kalirim. hulusi hocaya gelince gercekten cok garip bir aurasi var.ne yaptigindan emin kendine guvenen biri.diger merkezlerde okudugum kadariyla herkese ayni ilaclar verilirken baskentte tam tersi kisiye ozel tedavi uyguluyor.hastanede karsilastigim bircok kaderdasim da gordum bunu.benim kullandigimi onlar onlarin kullandigini ben kullanmiyordum.evet merkez cok kalabalik sizi surekli pohpohlayan insanlarda yok ama herkes isini en iyi sekilde yapiyor. yeni tarifede raporlu 2500 tl raporsuz 3900 oldu.bilgilendireyim.

İnşallah olumlu sonuç alırsınız. ben de buraya karar verdim.

Bende gittim hulusi hocaya saskinlik icerisindeyim yarim saat konustuk herzman mi boyle bu adam yaa oyleyse kalabalik olmasna cok beklemeye sasmamali baskasi olsa 2 dakkada basindan savar:)) gercekten cok ilgiliydi ve inanilmaz pozitif ve sakaci:) hem kadin dogumcu ve psikolog gercekten ilk izlenim olarak tam not aldi benden zaten burda okudugum kadariyla cok guveniyodum taniyinc neden oyle seyler yazidihini daha ii anladim ve daha cok guvendim..gerci istedigimi yapip beni hemen tedaviye almadi 1 2 ay bakalim bi kac tahlil yapalim hemen girmeyelim o işe dedi ama genede iyiki gitmisim.bakalim tedavi esnasinda neler dusuncem ve soylicem hakkinda:))

Arkadaşlar merhaba bende Esk acıbademde ilk denememde negatif sonuç aldım ve Hulusi hocayı düşünüyorum rapor çıkartmak için ne yapmam gerekiyor

Arkadaşlar merhaba bende Esk acıbademde ilk denememde negatif sonuç aldım ve Hulusi hocayı düşünüyorum rapor çıkartmak için ne yapmam gerekiyor
bildiğim kadarıyla 2 aşılama yaptırmış olmanız gerekiyor. 3 yıllık evlilik gerekiyor. eşinizde problem varsa 1 yıllık evlilik şartı yeterli oluyor. onun dışında olan belgeler için hastane daha net bilgi verir ama rapor kolay çıkıyor.

Anladım Can'ım tşk ederim iki aşı bir tüp denendi şehir dışından geliyorum ben oyüzden sordum orda çıkıyor yanı rapor

Son düzenleme:
Anladım Can'ım tşk ederim iki aşı bir tüp deneyimi çar malesef orada çıkıyor yanı dini rapor şehir dışından gelicem ben oyüzden soruyorum
ne demek canım rica ederim. başkentte rapor şartları karşıladığın müddetçe kolay çıkıyor. büyük ihtimalle çıkar. şimdiden tedavin hayırlı olsun:)

ne demek canım rica ederim. başkentte rapor şartları karşıladığın müddetçe kolay çıkıyor. büyük ihtimalle çıkar. şimdiden tedavin hayırlı olsun:)
İnş Can'ım benim bi 3 ay kadar sora denerim galiba dün negatif sonuç aldım çünkü çok yıprandım hepimiz için hayırlısı

İnş Can'ım benim bi 3 ay kadar sora denerim galiba dün negatif sonuç aldım çünkü çok yıprandım hepimiz için hayırlısı
çok geçmiş olsun canım negatif sonucu aldığım zamanı hatırlıyorum da ruhsuz hissiz bi haldeydim. ağlayamadım bile. ama maalesef olmuşla ölmüşe çare bulamıyosun. önüne bakmak en iyisi. nacizane bi öneri benden sana; eğerki kesin kararlıysan başkente gitmeye ikinci adetinden sonra doktorla görüşmeye bi git. mesela ofis olmadıysan büyük ihtimal sana ofis yapılacak.

Ben çok kararsizim arkadaşlar. Biraz daha yardimci olurmusunuz.. benim ilk denemem hrs ankara hastanesinde olmuştu eşim ikinci için yine orası diyor ama ben çok paragoz olduklarını düşünüyorum.

Baştan sona tedavi sürecini anlatacak birisi var mı bana

Ben aradım fiyatlar hakkında 3.900 denildi ama bunun içinde yumurta takibi için de ödeme olacak mı? Kan tahlili vs isterler mi ve yine ayrı ödeme olacak mı?

Sorun erkek infertilitesi 1mil. Sperm var ve bunun %48 hasarlı. Bir tüp bebek denedik ama negatif aldık. Bu şartlarda rapor çıkar mı?? Biz temmuzda 3 yıllık evli olacağız.

Bayanlar herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım bir oğlum var sekiz yaşında sonrasında bir dış gebelik ameliyatı geçirdim ve geçen gün hsg de tüplerimin tamamen tıkalı olduğunu tek yolun tüp bebek olduğu söyledi doktorum balıkesirde oturuyorum ama annemler ankarada ankaraya Hulusi beye gidip gelsem çok sıkıntı olurmu acaba bide benim gibi tüpleri kapalı olup hulusi beye giden varmı aranızda

oncelikle gecmis olsun.ne guzel bi tane evladin varmis.allah bagislasin.balikesirdeki doktorlar boyle bi yorum yaptiysa bence biraz supheyle yaklas.hulusi beye gelince kendisi zaten infertilite alaninda uzman.gidip gelmek demissin ama balikesir ankara arasi 8 saat.bu surecte tedaviye basladigin zaman yani 2 gune bir yumurta takibi icin hastaneye gitmen gerekecek yani hulusi beyde tedavi olmayi dusunursen annenlerde en asagi transferde dahil 3 hafta kalmayi goze almalisin.hakkinda hayirlisi olsun.

teşekkürler

Arkadaşlar günaydın, başkent tüp bebek merkezinde prolaktin ölçümü için 15 gün içinde 2 kez ölçüm yapılamıyor mu?
Bilgisi olan var mı acaba bu konuda?

Arkadaşlar günaydın, başkent tüp bebek merkezinde prolaktin ölçümü için 15 gün içinde 2 kez ölçüm yapılamıyor mu?
Bilgisi olan var mı acaba bu konuda?
Hayir yapilamioyor canim. Benimde prolaktinim yuksekti 2 tahlil arasi 15 gun beklemen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…