- 25 Ağustos 2009
- 753
- 32
- 318
İnşallah olumlu sonuç alırsınız. ben de buraya karar verdim.merhaba bende hulusi hocanin hastasiyim ve dun transferimi gerceklestirdik.umarim hamile kalan arkadaslar gibi bende ilk denememde hamile kalirim. hulusi hocaya gelince gercekten cok garip bir aurasi var.ne yaptigindan emin kendine guvenen biri.diger merkezlerde okudugum kadariyla herkese ayni ilaclar verilirken baskentte tam tersi kisiye ozel tedavi uyguluyor.hastanede karsilastigim bircok kaderdasim da gordum bunu.benim kullandigimi onlar onlarin kullandigini ben kullanmiyordum.evet merkez cok kalabalik sizi surekli pohpohlayan insanlarda yok ama herkes isini en iyi sekilde yapiyor. yeni tarifede raporlu 2500 tl raporsuz 3900 oldu.bilgilendireyim.
hayirli olsun tedaviniz simdiden:)İnşallah olumlu sonuç alırsınız. ben de buraya karar verdim.
bildiğim kadarıyla 2 aşılama yaptırmış olmanız gerekiyor. 3 yıllık evlilik gerekiyor. eşinizde problem varsa 1 yıllık evlilik şartı yeterli oluyor. onun dışında olan belgeler için hastane daha net bilgi verir ama rapor kolay çıkıyor.Arkadaşlar merhaba bende Esk acıbademde ilk denememde negatif sonuç aldım ve Hulusi hocayı düşünüyorum rapor çıkartmak için ne yapmam gerekiyor
Anladım Can'ım tşk ederim iki aşı bir tüp denendi şehir dışından geliyorum ben oyüzden sordum orda çıkıyor yanı raporbildiğim kadarıyla 2 aşılama yaptırmış olmanız gerekiyor. 3 yıllık evlilik gerekiyor. eşinizde problem varsa 1 yıllık evlilik şartı yeterli oluyor. onun dışında olan belgeler için hastane daha net bilgi verir ama rapor kolay çıkıyor.
ne demek canım rica ederim. başkentte rapor şartları karşıladığın müddetçe kolay çıkıyor. büyük ihtimalle çıkar. şimdiden tedavin hayırlı olsun:)Anladım Can'ım tşk ederim iki aşı bir tüp deneyimi çar malesef orada çıkıyor yanı dini rapor şehir dışından gelicem ben oyüzden soruyorum
İnş Can'ım benim bi 3 ay kadar sora denerim galiba dün negatif sonuç aldım çünkü çok yıprandım hepimiz için hayırlısıne demek canım rica ederim. başkentte rapor şartları karşıladığın müddetçe kolay çıkıyor. büyük ihtimalle çıkar. şimdiden tedavin hayırlı olsun:)
çok geçmiş olsun canımİnş Can'ım benim bi 3 ay kadar sora denerim galiba dün negatif sonuç aldım çünkü çok yıprandım hepimiz için hayırlısı
Hayırdır inşallahKızlar bugün çok Üzgünüm yaaa
oncelikle gecmis olsun.ne guzel bi tane evladin varmis.allah bagislasin.balikesirdeki doktorlar boyle bi yorum yaptiysa bence biraz supheyle yaklas.hulusi beye gelince kendisi zaten infertilite alaninda uzman.gidip gelmek demissin ama balikesir ankara arasi 8 saat.bu surecte tedaviye basladigin zaman yani 2 gune bir yumurta takibi icin hastaneye gitmen gerekecek yani hulusi beyde tedavi olmayi dusunursen annenlerde en asagi transferde dahil 3 hafta kalmayi goze almalisin.hakkinda hayirlisi olsun.Bayanlar herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım bir oğlum var sekiz yaşında sonrasında bir dış gebelik ameliyatı geçirdim ve geçen gün hsg de tüplerimin tamamen tıkalı olduğunu tek yolun tüp bebek olduğu söyledi doktorum balıkesirde oturuyorum ama annemler ankarada ankaraya Hulusi beye gidip gelsem çok sıkıntı olurmu acaba bide benim gibi tüpleri kapalı olup hulusi beye giden varmı aranızda
teşekkürleroncelikle gecmis olsun.ne guzel bi tane evladin varmis.allah bagislasin.balikesirdeki doktorlar boyle bi yorum yaptiysa bence biraz supheyle yaklas.hulusi beye gelince kendisi zaten infertilite alaninda uzman.gidip gelmek demissin ama balikesir ankara arasi 8 saat.bu surecte tedaviye basladigin zaman yani 2 gune bir yumurta takibi icin hastaneye gitmen gerekecek yani hulusi beyde tedavi olmayi dusunursen annenlerde en asagi transferde dahil 3 hafta kalmayi goze almalisin.hakkinda hayirlisi olsun.
Hayir yapilamioyor canim. Benimde prolaktinim yuksekti 2 tahlil arasi 15 gun beklemen gerekArkadaşlar günaydın, başkent tüp bebek merkezinde prolaktin ölçümü için 15 gün içinde 2 kez ölçüm yapılamıyor mu?
Bilgisi olan var mı acaba bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?