Teşekkürler canım. Kafam karışmıştı acaba 16.günmü bakılıyor diye, 15.gün yapılabiliyormuş verdim kanımı :)Hayir yapilamioyor canim. Benimde prolaktinim yuksekti 2 tahlil arasi 15 gun beklemen gerek
Kac cikti degerin bide nie olcmek istedi hoca merak ettim:)Teşekkürler canım. Kafam karışmıştı acaba 16.günmü bakılıyor diye, 15.gün yapılabiliyormuş verdim kanımı :)
Bende prolaktin yüksekliği var canım, yüksek çıkmıştı dostinex kullandırdı hoca, düşmüşmü diye baktık..Kac cikti degerin bide nie olcmek istedi hoca merak ettim:)
arkadaşlar eşimin sperm sayısı az ve morfolojik bozukluklarda varmıs yani kuyrukların yapısındada. benim ofiste temiz çıktı hulusi hoca muhtemelen üçüncü gün ebriyosu yerleştirirz dedi tabi beşinci güne kadar uğraşırız dedi.her telkini yaptı bana hulusi hoca yani ihtimale bırakmadan tedavime başlayacak dilerim rabbim nasip edecek umutluyum birazda tedirgin ikinci tüp bebek olacak hulusi hocada ilk ama.
başken hastanesi yardımcı oluyor rapor işinde hiç gittinizmi oraya hulusi beye kesinlikle gidin derim onda hiç tedavi oldunuzmu pekiMerhaba. Bende 4 defa tüp bebek yaptırdım ama tutmadı. Hep kendi imkanlarımızla gittik. Bu sefer rapor çıkartayım diyorum. Ama ben 1978 doğumluyum. Eşimin spermi az. Aşılama olmaz dendi ve hep tüp bebek yaptırdık. Sizce biz bu hastaneden rapor alabilir miyiz. Benim Yaşım sorun olur mu.
başken hastanesi yardımcı oluyor rapor işinde hiç gittinizmi oraya hulusi beye kesinlikle gidin derim onda hiç tedavi oldunuzmu peki
adetinin ikinci gününe randevu al git, gününü kestiremeyeceğin için ara durumunu söyle seni araya sıkıştırırlar. Eğer tel ile ulaşamazsan adetinin 2 günü sabahı saat 7 de git girişte güvenliğin bulunduğu yerde isim listesi var oraya adını yaz. her iki durumda da doktoru çok beklersin, çünkü çok yoğun ama görüşünce herşeye değiyor. Gittiğinin günü hem muayene olursun hemde kan alacaklar.Yani ilk günde bütün işlemleri halletmiş olursun.Yok ona hiç gitmedim. Ankarada Gen Art a gittim.Bir defada Acıbademe.Ne kadar zamanda çıkar ben Ankara dışından geleceğim. Adet olunca mı gideyim. Daha önceden mi gitmeliyim.
adetinin ikinci gününe randevu al git, gününü kestiremeyeceğin için ara durumunu söyle seni araya sıkıştırırlar. Eğer tel ile ulaşamazsan adetinin 2 günü sabahı saat 7 de git girişte güvenliğin bulunduğu yerde isim listesi var oraya adını yaz. her iki durumda da doktoru çok beklersin, çünkü çok yoğun ama görüşünce herşeye değiyor. Gittiğinin günü hem muayene olursun hemde kan alacaklar.Yani ilk günde bütün işlemleri halletmiş olursun.
inanarak gidin, Allah herkesin yardımcısı olsun. Benim şuan 2 aylık bir oğlum var. 2 tüp bebek denemesi ile oldu. Darısı dileyen isteyen ümmeti muhammedin başına...
Meraba aradan zaman gecmis ama yine de yazmk istdm bende baskentte tup düşünüryrm fiyat hastane lab. Doktorlr hakkinda bilgi verrsenz sevnrm yeni yakın gidip tup yaptrn arkadslr yorumlrinizi beklyrm.Selam kızlar, hocamıza ben de başvurdum inşallah olumlu sonuç alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?