Tüp Bebek Merkezleri BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TÜP BEBEK MERKEZİ prof dr. hulusi bülent zeyneloğlu

arkadaşlar merhabalar.2 yıldır çocuğum olmuyor.ekim ayında hulusi beye gideceğim bende.hastane ve doktor hakkında düiüncelerinizi bekliyorum.teşekkürler....

arkadaşım merhaba, kimin tavsiyesi ile gidiyorsunuz bilmiyorum ama azospermi durumunda kadın doğum doktorundan daha önemlisi laboratuvarın durumu? emriyolog? hulusi bey iyi bir doktor ama bence başkent hastanesi erkek infertilitesinde başarılı bir merkez değil. iyi araştırmanızı öneririm. tabiki karar size kalmış.

Baharb,, bana cevap yazmışsın sanırım,,uyarın için cook sagol..benim teyze kızı var ankarada o iyi bi dr oldugunu söyledi..onun için oraya gitmeye karar vermiştik..daha başlamadık önümüzdeki ay gidecektik..ama sen böyle söyleyince kafam karıştı,,bende sorun yok cok şükür ama..peki bildiginiz azospermide başarılı olan dr yada hastane varmı??şimdiden teşekkürler...

Arkadaşım etkilemek istemiyorum sonuçta herkesin kaderi ama ben yaşadıklarımı söyleyim sen karar ver. Bizim de eşimde morfoloji problemi var. Onun dışında ben de bir sorun yok, çok şükür (en azından öyle biliyoruz.) hulusi bey morfolojiyi hiç önemsemiyor. Orda 2 aşılama 1 tüp bebek denedik olmadı.belki sen de tutar ama ben sana ımsı teknıgı kullanılan merkezlere de göz atmanı tavsiye ederim.

baharb tavsiyen için sagol,ama imsı teknigi brüksel tüp bebekde uygulanıyormuş..ama oranında fiyatı cok yüksek 8 milyar tutuyo aşagı yukarı..(eski parayla:)malesef bizim o kadar paramız yok..maddiyattan dolayı daha uygun bi yere gitmek zorundayız..ALLAHIM nasip etcekse orda da eder,başka yerde de..napalım..yinede ankarada tavsiye etcegin biyer varsa yazabilirsin..by

canım imsi kullanan merkezler var ankarada zaten fiyatın içinde ayrı para almıyorlar. gürkan klinik, hrs klinik, centrum var ankarada imsi kullanan.

Merhaba benimde yakında tüp bebek tedavisine başlamam gerekecek açıkçası karar veremiyorum benim kadın doğum doktorum Başkent Hastanesindeydi acaba tüp bebek tedavisine de orda mı başlasam bilemiyorum. Doktorum Hulusi Bülent Hocayı önerdi ama forumlarda onun hakkında açıkçası pek bi şey bulamadım. O yüzden karar veremiyorum. Siz memnun kaldınız mı? Ankara'da çünkü tüp bebek deyince daha çok Gürgan Timur, Anatolia ve Maya tüp bebek Merkezi akla geliyor. Bir de sizin tüp bebek tedavisi eşiniz sebeplimiydi kendiniz sebepli mi çok teşekkür ederim . Ben de eşimde az sperm ve hareketlilik çok az

arkadaşlar merhabalar.2 yıldır çocuğum olmuyor.ekim ayında hulusi beye gideceğim bende.hastane ve doktor hakkında düiüncelerinizi bekliyorum.teşekkürler....

naptınız memnun kaldını mı hocadan bende ona gitmeyi düşünüyorum ama karar veremiyorum benim eşimde az sperm var ve hareketliliği az

ben aslında göğşen beye gidiyorum. ama bir ara bana hulusi beyde baktı dr um yurt dışında olduğu için. benim bu başkentte 2. denemem olucak .daha başlamadık henüz ilki tutmadı malesef çok üzülmüştüm ama kendimi toparladım. İNŞALLAH ikincisine başlıyacağız . ama ben doktorumu dünyaya değişmem...çok memnunum

siz nereye gidip hamile kaldınız peki? Bende Hulusi hocaya gitmeyi düşünüyordum benim de eşimde sperm azlığı var

Ben Ankara'da yaşıyorum. Hulusi Hoca'nın methini duyduğum için gözüm kapalı olarak başka hiç bir yeri araştırmadan doğruca Başkent Hastanesi'ne gittim. Hulusi Hoca ve ekibi gerçekten de çok iyi. Her gittiğimde gerek hemşireler, gerek hoca çok ilgili davrandı. En başından beri tüm kontrollere Hulusi Hoca bizzat girdi. Fiyatlandırma konusunda asistanları sizi bilgilendirmekte. Onun dışında aklınıza takılan herhangi bir soru olursa da her zaman ulaşmanız mümkün. Hulusi Hoca çok yoğun bir doktor olmasına rağmen tüm hastalarıyla tek tek ilgileniyor. Bana uzun protokol uygulandı yaklaşık olarak 20-30 günlük bir iğne sürecinden sonra ilk tüp bebek işlemim gerçekleşti. Gerek yumurta toplanması gerekse de embriyo yerleştirilmesi işlemlerine hoca bizzat girdi. Embriyo yerleştirme işleminden 12 gün sonra da kan testimi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Şu anda 9 haftalık ikiz bebeklere hamileyim. İnşallah her şey yolunda gider ve sağsalim bebeklerimi kucağıma alırım. Hulusi Hoca'ya ve ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır.

arkadaşlar peki rapor çıkartabiliyormuyuz başkenten çıkartıyorsak fiyatı hakkında bilgisi olan varmı

arkadaşlar peki rapor çıkartabiliyormuyuz başkenten çıkartıyorsak fiyatı hakkında bilgisi olan varmı

ooo maşallah hamilesiniz bile :)) başkenttemi yaptırdınız ??? 1.600+ilaç mı :)

merhaba, ben de başkent de yaptırdım ilk denememi, ama malesef negatif sonuç aldım. Sizin probleminiz nedir?

merhaba,
2011 yilinda baskent hastanesinde Rahim filmi cektirmistim. Cok memnun kaldigim icin tup bebek tedavisi icin baskent hastanesine karar verdim. Istanbulda yasiyorum doktorum bana bahceci ve Aret Kamari tavsiye etmisti ama ben baskente hastanesine gittim. Hayatimin hatasi. Ozel hasta olarak gittigim halde sigortali hasta muamelesi gordum. Sigorta hastanesine gittiginizde doktor enfazla 2 dakika sizinle konusur ya aynen oyle muayene oldum. Rahim filmim ayni hastanede cekilmis oldugu halde tekrar 1.000 liraya Ofis yapti. Kist var alacagiz dedi. Baktiginda kist falan yoktu. Sogan kuru yapmistim. Tupbebek tedavisine baslaninca hemsireler size yonlendiriyor. Elinize A4 e yazilmis bir ilac tablosu veriyorlar. Karsi eczaneden alin indirim yapiyorlar diyorlar ve size oraya yonlendiriyorlar. 2 ay haftada 1-2 kere Ankaraya gittim. Sonuc negatif. Tup bebekte doktor onemli ama laboratuar da cok onemli.
Reklamdan ziyade tavsiye cok daha onemli.

Özellikle son cümle cok dogru! Diger hersey de. Sonuna kadar katılıyorum. Gecmis olsun arkadasim. Hayırlısı olsun

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Başkentte hulisi hoca tüp bebekte gerçekten çok iyi. Ben birinci denemeyi ankara tıpta yaptırdm ve tutmadı. Hulisi hocada ilk ama tüp bebekte ikinci denemem. İnşallah hayırlısı olur.iki ay ilaç kontrol verdi. Hemen başlamadı. Aklında soru kalmaması için herşeye baktı. Şu an raporlu ikibin. Rapordz üçbin tl. Parasıda önemli tabi ama her işlemi kendi yapıyor. İçim rahat. Güveniyorum.

Merhaba... ilk aşılamamı Hakan Şatıroğlu yaptı geçen ay ve tutmadı maalesef Bu ay Hulusi hocayla görüşmek istedim ve msjınızı okuyunca da biraz rahatladım... randevudan sonra süreç nasıl işliyor bilgi verebilirsen ok memnun olurum. ayrıca sekreterliğe bir türlü ulamıyorum 3000 tl + ilaç masraflarımı ?

Başlık eski görünüyor ama ben yine de kendi tecrübemi paylaşmak istedim.

Sevgili doktorum Hulusi Bülent Zeyneloğlu ile tanışmam 3-4 yıl öncesine dayanıyor. Kendisine başka bir doktorun sende pko görüntüsü var demesi sonrası başvurmuştum. Bir süre doğal yoldan gebelik yaşayabilmem için destek oldu sonra kendiliğimden gebe kaldım, derken bunun molar gebelik olduğu anlaşıldı. Hoca genetik tahlil ve diğer tüm gerekli tahlilleri atlamadan yaptı ve rahmimin zarar görmemesi için doğru olan ne varsa yaptı. Sonra bir süre 3 siklus klomen tedavisi, 2 siklus aşılama falan derken 3. senenin sonunda sebepsiz infertilite ile tüp bebek tedavimize başladık. Tüp bebekte 14 yumurtam toplandı 2 tanesi olgundu ve döllenebildi. 1 tanesi tuttu. Ve kızıma kavuştum.

Tüm bu süreçlerde hoca her zaman gerekli ne ise onu yaptı veya yaptırdı. Ne bir eksik ne bir fazla. Çok yoğun bir doktor. Her gidişimde 2-3 saat bekledim ama hiç yorulmadım çünkü onun zekasına ve tecrübesine hep çok güvendim. İnsan onun işini ne kadar severek yaptığını görünce zaten ayrı bir saygı duyuyor. Forumlarda daha önce okumuştum bu yoğunluktan yakınanlar var. Sebebini biraz anlatayım. Her sabah 8:30 gibi gelir, hızlıca ilk yumurta toplama işlemine kadar görebildiği kadar hastanın ovulasyon takibini yapar. Öyle ki, 3 muayene odasında paralel bir şekilde hızlı hızlı görür hastaları. Hasta ne kadar çabuk üstünü değiştirip muayene odasından çıkarsa hoca o kadar çok hasta görür. O arada hemşire çıkan hastaları kan almaya yönlendirir. Saat 10 gibi hoca yumurta toplamaya çıkar. Her yumurta toplama işlemi arasında gelir kalan ovulasyon takiplerini yapar durmaksızın. Öğleye doğru hasta azalmış olur ve aşılama varsa onları yapar. Bazen öyle çok hasta olur ki öğle arası vermez durmaksızın hasta bakar. Öğleden sonraya gelince, genellikle pazartesi carsamba cuma günleri ameliyatları olur, genelde ofis histereskopi ve diğer rahim ameliyatları. Bazen büyük ameliyatları ve sezeryan için ana hastaneye gider. Perşembeleri her hafta mı 15 günde bir mi tam bilmiyorum konya başkente gidiyor. Onun dışında nadiren istanbul başkente gittiği oluyor. Bu şekilde. Her gün öğleden sonra ovulasyon takibi olan hastaların kan sonuçlarını hemşire derleyip hocaya gösterir ve hoca hastanın kullanacağı ilaç dozuna ve ne gün tekrar muayeneye geleceğine karar verir. Hemşire tek tek hastaları arayıp bilgi verir. Kabaca bu şekilde tedavi süreci.

Gebe kaldıktan sonra da ilk birkaç haftaya kadar takibi hoca yapıyor. Sonra belli haftalarda riskli gebelik uzmanı doktorlar normal hafta takiplerini de hastanedeki istediğiniz diğer doktorlardan biri yapıyor. Benim ikili dörtlü testlerimi ayrıntılı ultrasonumu amniyosentezimi falan hep Filiz Yanık hoca yaptı, o da çok becerikli ve tecrübeli biri çok memnun kaldım. Sonra doğumuma Hulusi hoca girdi sezeryan doğum oldu. Hastanede 2 gun kaldım. Hastanedeki hizmetten de çok memnun kaldım hemşireler dört dönüyor her konuda tek tek ilgileniyorlar, emzirmeyi bile öğretiyorlar. Çocuk doktoru heyeti ayrı geziyor, diyetisyeni ayrı, pediatri uzmanı ayrı, kadın doğumcusu ayrı, hiç eve gelesim gelmedi valla çok rahat ettik.

Neticede baştan sona kadar hastaneden de Hulusi hocadan da çok çok memnun kaldık. Hocamı iç rahatlığı ile herkese şiddetle tavsiye ederim. Evlat mutluluğunu tatmak herkesin hakkı

Arkadaşlar bu rapor nerden nasıl alınıyor? Birde bende yarın Hulusi beye randevu aldım. Gittiğim hastane tüp bebek yapmadığı için doktorum önerdi, hem de Başkent hastanesi fiyat olarak uygun dedi. 2.000 veya 2.500 dedi. gerçekten bu kadar uygun olmasına inanmadım. Bu rakamları doğrulayacak tecrübeli kaderdaşlardan bilgi bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…