SLM arkadaşlar bizde tavsiye üzerine başkent hulusi bey e gidecegiz,nasip olursa ekimde ordayız,bi aksilik olmazda hemen yapılır işlemler inş.bende 30 yaşındayım,eşim 35 azospermi sornumuz var..başarıları nedir cok bilmiyorum.ücretini sordum raporsuz 4000 tl dediler..allahım herkese saglıklı evlat versin inş.dua edin banada..hepinize boooollll şanslar,ihtiyacımız olcak...
baharb tavsiyen için sagol,ama imsı teknigi brüksel tüp bebekde uygulanıyormuş..ama oranında fiyatı cok yüksek 8 milyar tutuyo aşagı yukarı..(eski parayla:)malesef bizim o kadar paramız yok..maddiyattan dolayı daha uygun bi yere gitmek zorundayız..ALLAHIM nasip etcekse orda da eder,başka yerde de..napalım..yinede ankarada tavsiye etcegin biyer varsa yazabilirsin..by
arkadaşlar merhabalar.2 yıldır çocuğum olmuyor.ekim ayında hulusi beye gideceğim bende.hastane ve doktor hakkında düiüncelerinizi bekliyorum.teşekkürler....
Arkadaşım etkilemek istemiyorum sonuçta herkesin kaderi ama ben yaşadıklarımı söyleyim sen karar ver. Bizim de eşimde morfoloji problemi var. Onun dışında ben de bir sorun yok, çok şükür (en azından öyle biliyoruz.) hulusi bey morfolojiyi hiç önemsemiyor. Orda 2 aşılama 1 tüp bebek denedik olmadı.belki sen de tutar ama ben sana ımsı teknıgı kullanılan merkezlere de göz atmanı tavsiye ederim.
arkadaşlar peki rapor çıkartabiliyormuyuz başkenten çıkartıyorsak fiyatı hakkında bilgisi olan varmı
merhaba, ben de başkent de yaptırdım ilk denememi, ama malesef negatif sonuç aldım. Sizin probleminiz nedir?
merhaba,
2011 yilinda baskent hastanesinde Rahim filmi cektirmistim. Cok memnun kaldigim icin tup bebek tedavisi icin baskent hastanesine karar verdim. Istanbulda yasiyorum doktorum bana bahceci ve Aret Kamari tavsiye etmisti ama ben baskente hastanesine gittim. Hayatimin hatasi. Ozel hasta olarak gittigim halde sigortali hasta muamelesi gordum. Sigorta hastanesine gittiginizde doktor enfazla 2 dakika sizinle konusur ya aynen oyle muayene oldum. Rahim filmim ayni hastanede cekilmis oldugu halde tekrar 1.000 liraya Ofis yapti. Kist var alacagiz dedi. Baktiginda kist falan yoktu. Sogan kuru yapmistim. Tupbebek tedavisine baslaninca hemsireler size yonlendiriyor. Elinize A4 e yazilmis bir ilac tablosu veriyorlar. Karsi eczaneden alin indirim yapiyorlar diyorlar ve size oraya yonlendiriyorlar. 2 ay haftada 1-2 kere Ankaraya gittim. Sonuc negatif. Tup bebekte doktor onemli ama laboratuar da cok onemli.
Reklamdan ziyade tavsiye cok daha onemli.
Başkentte hulisi hoca tüp bebekte gerçekten çok iyi. Ben birinci denemeyi ankara tıpta yaptırdm ve tutmadı. Hulisi hocada ilk ama tüp bebekte ikinci denemem. İnşallah hayırlısı olur.iki ay ilaç kontrol verdi. Hemen başlamadı. Aklında soru kalmaması için herşeye baktı. Şu an raporlu ikibin. Rapordz üçbin tl. Parasıda önemli tabi ama her işlemi kendi yapıyor. İçim rahat. Güveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?