Tüpün kapalı olması tüp bebek için problem dahi sayılmıyor ki benim de aynı anda hulusi beye yaptıran arkadaşımın tuttu onlarda problem yoktu bende de erkekte problem var tutmadı labratuvati konusunda endiselerim vardaha yeni arkadaşım yaptırdı hulusi hocada şuan hamile aynı anda yaptırdık ama ben samsunda o yuzden orası çok cazip geliyor şuan :/ benim eşimin sperm sayısı az ben de bişey çıkmadı.arkadaşın bi tüpü kapalı olmasına rağmen hamile
Evet agustos da yaptırdım ikinciyi de orda yaptircam ilkinde micro chip istedim yapmamislar unutulmuş bunda konuştum yapacaklar ama bu dactutmazsa ara verip eşimi kaan aydosa götürüp birkaç ay onun tedavisini uygulayıp mart gibi yapixam üçüncü denemeyibenimde erkek sebepli mikro cip uygulaması olduğundanda cazip geldi siz yenimi yaptırmıştınız benımde bu ikinci olacağı için daha fazla araştırıyorum
dilerim üçüncüye hiç fırsat kalmadan hamile kalırsın bend eo makinayı duydugum için bana cazip geldi hem gidip gelmeside daha kolay olur istanbula nazaran gerçi sonuç odaklıyım en iyisi hangisi olacaksa..Evet agustos da yaptırdım ikinciyi de orda yaptircam ilkinde micro chip istedim yapmamislar unutulmuş bunda konuştum yapacaklar ama bu dactutmazsa ara verip eşimi kaan aydosa götürüp birkaç ay onun tedavisini uygulayıp mart gibi yapixam üçüncü denemeyi
Valla cnm benim pek umidim yok ikinci den su an incir kuru ve arı sutu kullanıyorum. Adetin 12. Gunundeim cuma hisyeroskopi yapacak tekrar adet olunca da ignelete başlar valla bu sefer daha fazla yumurta çıksın diye kür yapıyorum fazla olursa 5. Güne bekliyorlar o yüzden incire bogdum kendimi nasip olmayınca kendimizi yirtsak da olmuyor . Hakkımızda hayırlısıdilerim üçüncüye hiç fırsat kalmadan hamile kalırsın bend eo makinayı duydugum için bana cazip geldi hem gidip gelmeside daha kolay olur istanbula nazaran gerçi sonuç odaklıyım en iyisi hangisi olacaksa..
canım fazla toplanmasıyla beklenmesi ile bağlantısı yok benden mesela 20yumurta toplandı ucüncü gun transfer oldu yada merkezim başarılı değildiValla cnm benim pek umidim yok ikinci den su an incir kuru ve arı sutu kullanıyorum. Adetin 12. Gunundeim cuma hisyeroskopi yapacak tekrar adet olunca da ignelete başlar valla bu sefer daha fazla yumurta çıksın diye kür yapıyorum fazla olursa 5. Güne bekliyorlar o yüzden incire bogdum kendimi nasip olmayınca kendimizi yirtsak da olmuyor . Hakkımızda hayırlısı
Fazla çıkarsa dollenen sayısı fazla olursa 5. Güne gidiolar birde sayı da değil ışte insan her duyduğunu yapıyor kaliteli oluversin öküz gibi tutunsun diye bilmim elimden geleni yapayım da gerisi tevekkule kalsincanım fazla toplanmasıyla beklenmesi ile bağlantısı yok benden mesela 20yumurta toplandı ucüncü gun transfer oldu yada merkezim başarılı değildi
evet ne olursa olsun eğer bunu istiyorsak süerçte kendimize dikkat etmeliyız en doğrusunu yapıyorsun.bende eşimin yaptığı keçiboynuzu kürünü içiyorum o içmişken bende belli olmaz:) arı sütünü cok iyi diyorlar yumurtalar içinFazla çıkarsa dollenen sayısı fazla olursa 5. Güne gidiolar birde sayı da değil ışte insan her duyduğunu yapıyor kaliteli oluversin öküz gibi tutunsun diye bilmim elimden geleni yapayım da gerisi tevekkule kalsin
forever royal jelyy diye bir bitkisel markanın arı şutu tabletini kullanıyorum ben adet olunca günde 2 tane alıyorum bunu aldığım zamanlarda 29. Gün adet oluyorum ama hiç ilaç takviyesi alnazsam 35_40 günde falan adet oluyorum arı şutu bana çok iyi geluo yumurta mi hemen büyütüyorevet ne olursa olsun eğer bunu istiyorsak süerçte kendimize dikkat etmeliyız en doğrusunu yapıyorsun.bende eşimin yaptığı keçiboynuzu kürünü içiyorum o içmişken bende belli olmaz:) arı sütünü cok iyi diyorlar yumurtalar için
İnşallah cnm bana ikinciyi kasimda yaparız dedi ekim de çağırdı kontrole rahim çok önemli tutunma için herşeyi yapin de26na hulusi hocadan randevum var içim rahat bakalım nasıl bir süreç izlenecek ikinci tüp bebek olucak bende bu inş güzel sonuçlanır:)
evet hep sorucam zaten ilki gibi riske atamam banada kasımda başlanacak tüp bebekİnşallah cnm bana ikinciyi kasimda yaparız dedi ekim de çağırdı kontrole rahim çok önemli tutunma için herşeyi yapin de
Karşılaşırız Belki orda ignelere başlayınca kür yapuxam incir kuru su an antibiyotik kullanıyorum ilkinde rahim de iltihap oluşmuş çok ağır bir ilaç verdi bayramda hastanelik oldum şimdi düzeldi biraz başka bir antibiyotik başladım çok zor neler cekiyoruz bu süreçte hepimize kolaylık versin kasımda başlayınca burdan yazisalim mutlaka benim dondurup transferi sonra yapicak rahim fazla kalinlasitor iğneler yüzündenevet hep sorucam zaten ilki gibi riske atamam banada kasımda başlanacak tüp bebek
evet bazen kendime diyorumki hiç sorun olmadan hamile kalmak bana zor ve uzak gibi geiyıor kadın olarak hem psikolojimiz hem bedenen cöküyoruz ama rabbim yardım ediyor.. geçmis olsun bu arada o kürleri ama bece doktora sor yan tesiri felan olursa tedavideKarşılaşırız Belki orda ignelere başlayınca kür yapuxam incir kuru su an antibiyotik kullanıyorum ilkinde rahim de iltihap oluşmuş çok ağır bir ilaç verdi bayramda hastanelik oldum şimdi düzeldi biraz başka bir antibiyotik başladım çok zor neler cekiyoruz bu süreçte hepimize kolaylık versin kasımda başlayınca burdan yazisalim mutlaka benim dondurup transferi sonra yapicak rahim fazla kalinlasitor iğneler yüzünden
Zonguldak ekim başında olur benim büyük ihtimal ilk gidişim yumurtlama dönemi istedi kasım için planlama yapicakevet bazen kendime diyorumki hiç sorun olmadan hamile kalmak bana zor ve uzak gibi geiyıor kadın olarak hem psikolojimiz hem bedenen cöküyoruz ama rabbim yardım ediyor.. geçmis olsun bu arada o kürleri ama bece doktora sor yan tesiri felan olursa tedavidebelkide karşılaşırız :)siz hangi şehirden geiceksiniz peki:)
Hangi vitamini verdi cnm tarcinli su ne için acaba hiç bana söylemedi sende problem ne cnm benimde ağustos da negatif denemem var kasımda yapacak sntibiyotikten dolayı mantar oldum onunla ugrasiom bklm hayırlısı olsunevettttt pazartesi hulusi hocayla görüştük:))) giderken o kadar stresli ve düşünceliydimki sonuçta agustosta ilk tüp bebek yaptırdım ve olumsuzdu cok başarısız bı yerde yaşanacakmiş neyse geçti gitti.:))) BANA ÇOK GÜVEN VERDİ İŞİNİN KESİNLİKLE EHLİ OLDUĞU BELLİ vitamin verdi kasıma kadar kullanmam için sabahları aç karnına tarcınlı su iç dedi akdeniz usülü beslenmen gerek dedi ve her gün avakado yememi söyledi :) çok mutluyum ve de rahat rabbim nasip edecek inşalah:)
cnm bende adet oldum 10 ekimde histeroskopi yapacak rahim duvarında kalınlık vardı ya bende onu kazıycak muhemelenHangi vitamini verdi cnm tarcinli su ne için acaba hiç bana söylemedi sende problem ne cnm benimde ağustos da negatif denemem var kasımda yapacak sntibiyotikten dolayı mantar oldum onunla ugrasiom bklm hayırlısı olsun
yaaa o tarçınlı su ne içinmiş bana da söylemdi bende hulusi hocaya gidiyorum avakadoyuda bilmiodum yiyelim içelim barievettttt pazartesi hulusi hocayla görüştük:))) giderken o kadar stresli ve düşünceliydimki sonuçta agustosta ilk tüp bebek yaptırdım ve olumsuzdu cok başarısız bı yerde yaşanacakmiş neyse geçti gitti.:))) BANA ÇOK GÜVEN VERDİ İŞİNİN KESİNLİKLE EHLİ OLDUĞU BELLİ vitamin verdi kasıma kadar kullanmam için sabahları aç karnına tarcınlı su iç dedi akdeniz usülü beslenmen gerek dedi ve her gün avakado yememi söyledi :) çok mutluyum ve de rahat rabbim nasip edecek inşalah:)
Bana adet olunca 10_14 gün arası gel tüp bebeği planlaualim dedi hisyeroskopi yaptı bana tüp bebek tutmayinca ama rahim içi çizik falan atiyormus sanırım. Bende adet olmadım histeroskopiden sonra ya bugün 34. Günüm hala yokcnm bende adet oldum 10 ekimde histeroskopi yapacak rahim duvarında kalınlık vardı ya bende onu kazıycak muhemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?