Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Hayirlisi bakalim bende 4 ay sonra falan basliycam o sureci anlatabilurmisin bende hulusi hocaya gitmryekarar verdim

merhabalar,
bende Hulusi Bey'e gidiyorum, yaklaşık üç aydır beni takip ediyor sanırım haftaya başlar iğnelere.
Bizim tüp bebekte 3.denememiz Hulusi Bey'de ilk denememiz olacak. Erkek infertilitesi bizim sorunumuz sayı az hareketlilik zayıf ama tüp bebek için yeterli.
Benim görünürde bi sorunum olmamasına rağmen titizlikle herşeye bakıyor, zaten vitamin takviyeleri çok iyi geldi kendim bile hissediyorum gençleştim resmen.(yaş 35)Ofisle rahim duvarımı traşladı, atamadığım kistlerim vardı onları temizledi.(gerçi bu kist operasyonunu kendisi yapmadı başımda bekledi başkasına yaptırdı ve genel anestezi vermediler canım çok acıdı çok ağladım ama neyse geçti gitti)
Eşim içinde çip yöntemi kullanırız dedi. Bakalım haftaya başlarız inş.
Ben başta Hulusi Bey olmak üzere bütün ekipten şimdilik memnunum sadece sekreterlikteki bayan bazen ters olabiliyo. Yani orada 4 saat beklediğimi biliyorum ama hocanın yanına girince bütün negatiflikler geçiyo. İçim rahat merkez iyi, hoca mükemmel, ekip iyi, son teknoloji kullanılıyor artık gerisi Allah'a kalmış, hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.

Hayirlisi bizimbi sorunumuz yok tasiyicilikdan dolayi tup bebek yaptiracagiz eminim gidince Birsuru sorun cikacak ufff Ya bu basil kaderdirbilmem kaderde tedaviyle bebek yapmakta varmis ki bencocuklardan nefret ederdim aglamasi uykusuzluk evlenince degisti cocukcocuk diye olecem birkizimvar zaten (hasta yavrum )simdide ikiz olsa okadar sevinirim tek saglikli olsunda ikizucuz fark etmez buyuturum
Kizimsu hayatta yanlis kalmasin kardesi olsun Belkin hayirli kardesi olur da sahip cikar ne biliyim yaaa kismet kader bakalim hayatne gosterecek

bende hulusi hoca ile yeniden başlıcam tek sinir olduğum çok beklemek, haftaya gidicem inş sperm dna analizi istiyorum bakalım hocada uygun görürse onu yaptırdıküan sonra düşünüyorum ben bizim embryolar da döllenme olmadı ve 3. güne zor geldiler kalitesi düşüktü. inşrabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eder.

Bizim 6.tup bebek debememiz olcak ofis yapildi payoloji sonucu temiz.smear testi temiz.adetin 21. Gunu lucrine basladik adetin 2.gunu kontrol muayene ve yeni ilaclar icin gitcez insallah.bu arada vitabiol ve teatri kullaniyorum.evet cok bekliyoruz 6 saat merkezde kaldigimiz oldu ama hepsi unutuluyor gecip gidiyor biraz sabir zor ama mecbur.Hulusi bey super bir insan bizden daha umutlu hep pozitif enetji veriyor.bizim sorunumuz azospermi hep 3.gun transferi yapildi ama negatif sonuclandi sebepini arastirdilar ama yok.insallah bu sefer olcak inaniyorum yaklasik 25 gun sonra hersey belli olur.rabbim herkese kolayliklar sabir versin.bu arada rapordan yararlandik biz bu son hakkimiz raporlu 3.000tl hastaneye verdik arti ilaclara veriyoruz

Arkadaslar merhaba bugun transferimin 8. Gunu dun gece lavoboya gittigimde peceteye bulasan kahverengi kan gibi birsey geldi cok tedirgin oldum ( birazdan aricam hulusi hocayi soracagim ama geceden beri icim icimi yedi ( boyle birsey yasayam varsa lutfen bana cvp yazsin

canim. benim 3. demem de 8. haftadan 10
haftaya kadar bir fiil reglden cok cok fazla kanamam olmustu. korkulacak birsey oldugu sanmiyorum tabi kisiden kisiye degisiyor. bence doktoruna soylemelisin

Cvbin icin sagol canm.. bir gun surdu lekelenmem iki gundurnolmuyot sukut. Bugun 10. Gunumdu hcg 60 cok sukur :)

Tmrb daha oncede yazmitim 6. Tup bebegimiz hulusi hocadada 3.cumartesi transferimiz yapildi 2 embriyo insallah hakkimizda hayirlisi rabbim hepimize en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah ###umutlar tukenmesin

İyi bakalım ınş hamilesindir zor süreç gönül ister ki tek seferde sonuca ulasalim hayırlısı sonucu yazar misin

Merhabalar,
Ben de Hulusi Hoca ile tedaviye başlayacağım. Tüplerimde sorun bulunuyor ve laparoskopi olmam gerekiyormuş. Hulusi hoca ile ameliyat olan var mı, laparoskopi sonrasında hastanede de kalınıyor mu bilen var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…