Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Bana da teatrio verdi ama ilk denemede vermemişti bunda verdi eşime de emodex verdi winalac verdi bide bana ben incir kuru yaptım bayramda bitti adet olunca tekrar yapi cam tüp bebekte de iğnelerle beraber arı sutu hapı alicam
Canım incir kürünü nasıl yapıyorsunuz tarifini verirmisiniz banada

Kaynayan yarım litre hazır suya (musluk suyu olmaz) 7 veya 8 adet kuru inciri elinle bolup at 20 dk kısık ateşte kaynat cnm soğuğunda da suzdur ikiye bol sabah akşam iç 21 gün yap 1 hafta ara ver tekrar 21 gün yap bu sekilde öneriliyor ben 18gun yapabildim hasta oldum biraktim ise yaradı mi bilmiom adet oldum suan

Teşekkür ederim..

Slm kizlar bende Hulisi beye gidiyorum bana ekstra olarak bitter cikolata ve yer fistigi ceviz hergün süt ve yumurta önerdi

Dün kontrolüm vardı kızlar hulusi bey de 20. Günü bi dağa çağırdı rahime çizik aticak kasim da da tekrar tüp bebek yapicak bu sefer rahim zarar görürse dondururuz demişti. Benim bağırsakların çok bozuldu verdiği antibiyotikletden ve bağırsak florasi ne kadar iyi olursa vajinal flora da o kadar iyi olur dedi probien diye bi ilaç verdi düzeksin diye yer düştüğünü bana da önerdi buğday ruseymisi diye bişey önerdi bi de bklm tekrar çıktık bu yola inşallah hayırlısı olur bu sefer

Rahime çizik neden atılıyormuş ...

Rahime çizik neden atılıyormuş ...
Rahim içini uyarıyor yani ordan parça alınca rahim iç yüzeyi kendini yeniliyormus tutunmayı kolaylastiriyormus öyle söyledi ama. Benim transferim kasimda olmayacak donduracak cizigi erken atmış oluyor bklm bilmiyorum deneyip gorecez tutmayan tüp bebeklerde yapıyor sanırım

Kizlar Lh kaç çıktı sizin benim 7.08 çıktı bugün gonalf e baslatmadilar ne kadar daha düşmesi gerekiyor.5. Gun gonalf e baslayaniniz varmi

O zaman konuşayım da bana da atsın

Kizlar Lh kaç çıktı sizin benim 7.08 çıktı bugün gonalf e baslatmadilar ne kadar daha düşmesi gerekiyor.5. Gun gonalf e baslayaniniz varmi
Hiç bilmiyorum catlatma hormonu ki o yumurtlama zamanı yüksek çıkar şimdi niye yüksek acaba doktoruna bi sor

O zaman konuşayım da bana da atsın
Aynen hulusi beye hep hatırlatmak gerekiyor yoğun bi doktor ilk denemelerde yapmıyor senin ilkse yapmaz mutlaka ıste hatırlat neupogen iğne yapmış bi arkadaşın rahmine transfer öncesi onu da ışte tutunmayı molaylastiriyormus baba ilkinde onu dacyapmafi ikinci de yspicak yani ilk denemense iste hepsini onlar için deneme yanılma bizim için büyük kayıp oluyor maddi manevi

Benimde ikinci denemem olacak ama ilkini Hulusi hocada yapmadım ...

sorması ayıp maddi olarak ne kadar tuttu bu tedaviler

sorması ayıp maddi olarak ne kadar tuttu bu tedaviler
neupogen 400 tl civari bi ilac 9 gün de 1 aloyordum . toplamda 6 kutu kullandim. yanlis hatirlamiyorsam . melatonina 90 tl bundanda yaklasik 3 kutu kullandim , Q10 ve resveratrol onlardan da 4 er kutu bitirdim yaklasik 1400 civari onlar tuttu. Tüp bebek icin hastaneye raporlu olarak 3000 tl verdim , tup bebek ilaclarinada yaklasik 1000 tl ödedim. yol paraları haric :) hee birde arada 1 tane histereskopim oldu onada 450 tl verdim. bunlar ankaradaki tedavim.. istanbuldakilere hic girmeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…