Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Yapacak bişeyimiz yok inanmaktan başka sonuçta gözle görülen bişey yok Allah buyuk herseye rağmen emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah

Valla amaçları tabiki aynı şüphem yok başarıları da yüksek ama farklı ihtiyaçlarda farklı beklentiler olabiliyo işte, ben mesela bu testleri yaptırmak zorunda olmasam zaten bunları bu kadar ne araştırır ne de sorgulardım.. Şu anda benim zaten en fazla 3 yumurtam oluyo hadi en iyi ihtimalle 3ü de embriyo oluştursa (tedavimde öyle oldu çünkü) benim için bu dondurma çözdürme mevzusu bu aşamada çok önemli oluyo haliyle.. 3 embriyonun 3ünün de testlerden sağlıklı geçmesi çok düşük ihtimal zaten.. Hadi diyelim öyle oldu sağlıklı çıktı.. Bu sefer dondururken kayıp yaşarsam çok kötü olur o kadar emekten sonra.. O yüzden benim için dondurma çözdürme olayı şu aşamada birinci öncelik oluyo malesef riske atamıyorum.. Bir çok merkezde %95 oranlarla başarılı çözdürme yapılıyo.. ama hiçbir doktor kendi hastanesini kötülemez ben şimdi sorsam bizde de iyi diyecek elbette Göğşen hoca.. Bu durumda ona değil ortadaki verilere bakmam lazım.. bu kadar insanın o kadar embriyosu olup da hep son aşamaya 2 tanesinin kaliteli gelmesi de gözüme biraz tuhaf gözükyo açıkçası.. Sence ne yapmalıyım?

Sen kayiplarin sebebi olarak genetik test falan yaptırdın mi kan verip ben hiç başlamadan yaptirmistim. emvriyoya pgt yapiolar başkent de ama ışte hücre aliyorlar sonuçta. ben internet de şey okudum birkaç olumsuz tüpten sonra serum lu tüp tedavisi serum veriliomus araştırmadim okudum sadece yani embriyolari riske atma derim belki bu sefer nasibindir bunlar gögsen hoca ne dio yaptir yada yaptırma diomu

Geçen yılki doğal gebeliğimde araştırılmamıştı ama bu sefer genetik test yapılıyo bebeklere henüz sonuçları çıkmadı.. Biz de eşimle kan vedik onların sonuçlarını da 1-2 aya kadar alıcaz sanırım.. Göğşen hoca evt test yaptırmayı öngürdü ama dediğim gibi Başkentte eski bi yöntemle sadece 5 kromozoma baklabiliyomuş ben de hepsine baktırmak istiyorum diyince bana numara isim verdi dışardan yaptırırsın dedi.. ama dediğim gibi 3. gün parça alınır dedi.. O da aradığım laboratuarın da tercih etmediği bi yöntemmiş.. Ben artık son kez tedavi olucam.. O yüzden tabiki kısmet ama elimden geleni de yapmış olmayı istiyorum.. Bişeyleri atlamış olmak istemiyorum.. Gerisi tabiki Allah'ın takdiri :)

Sen henüz tüp bebeğe baslamadin mi peki. senin istediğin testi tek bur laboratuvar yapıyorsa ankarada hani merkeze gidersen git testi dışarda yaptiracaksin yanlış anlamamisim dimi. Valla ben başkent de onca para verip esimle kendime genetik test yaptırdım az kromozama baktıklarını bilsem başka yere yaptirirdim. aslında bizim gibi böyle herşeyi araştırmak hiç iyi değil ben de hicbiseu bilmeyen koru körüne kendini teslim eden hasta olmak istiyorum. gerçekten oluruna birakamiyiruz sorun bu sanırım ama şen ileri teknoloji testler istiyorsun başkenti değiştir derim yalnız ocakta taşınacak lar belki diğer yerde iyi makinaları olur bilemiyorum

canım ben 2 hafta önce kürtaj geçirdim o yüzden bi süre ara vermem gerek.. Bizlere ve kürtaj materyallerine yapılan testlerde tüm kromozomlara bakılıyo ama embriyoya yapılan testlerde sadece 5 kromozom.. Ben bikaç merkezi de araştırıyorum ama yeni yere geçtiklerinde sanırım halen tedaviye başlamamış olurum bi daha gözden geçiririm yüksek ihtimal.. İlk tedavimde gözüm kapalıydım ama açıkçası şu an öyle olmamam için yeterince çok nedenim var malesef Ama sen şu an hamilesin artık bişey araştırmana da gerek kalmıycak inşallah

Allah mi soyletio inşallah araştırmak zorunda kalmam ama hiç tutacak gibi his yok içimde ilki tutmadiginda hiç araştırma yapmadılar sadece rahim fazla kalinladmis dedi ikincide ise rahim kalinligina hiç dikkat etmedi sanırım bi bahane olsun diye dedi onu. hayırlısı hepimiz için

oncelik gecmis olsun canim.. bildigin gibi olmuyor pgt islemi. yani en azindan hukusi beh ile bana oyle uygulanmadi. embriyolar toplandiktan sonra pgt icin disarida bir firma var ismini simdi buraya yazmayim oraya gidiyor ve hemen bikac gjn icinde sana cevap veriliyor. benim 5. gunde transferim olmustu.

canim pardon. bu yorumunu simdi gordum.. bir onceki yorumumu dikkate almayabilirsin :)

merhaba kizlar.. ben tedaviye istanbuldan gidip geldim.. PGT islemi Ankara da yapildi ve 9 gene bakildi.. yanlis hatırlamıyorsam 3000 civari birşey odemistik. esimde ve bende genetik bir sorun yok ama cok sukur. bundan onceki denemde 10. haftada kalbi durmustu embriyo genetige gittiginde 22. kromozom fazlaligi cikmisti buna istinaden pgt yapildi. birde bunun yanlis hatirlamiyorsam daha kapsamlisi var ama o cok pahali oldugu icin 9 kromozom olani yaptirmistik.

Slm kızlar bende tüp bebek yaptırmak istiyorum 3yildir olmuyor çocuğum hic bi sıkıntımız yok iki defa aşılama oldum tutmadı ilk tüp bebek tedavisi olacağım Hulusi bey ne kadara yapiyo tüp bebeği bilgi verirseniz sevinirim

Pardon baskent universitesii tip bebek bolumu maltepeden baska yeremi tasinacakmis nereye bilginuz varmi

Merhaba arkadaslar ben de hulusı hocaya 3 ay once basladım gıtmeye. benım fsh degerım 12 lerde. hıstereskopı yapıldı sorun yok. hulusı hoca bıesteron, b vitamını gıbı ilaçlar verdı onları kullanıyorum.daha once 1 kez asılama ve tup bebek yaptırdım baska hastanede ama olmadı.hulusı hoca genetık testı de istedı kan verdık esımle henuz sonuclanmadı. hulusı hoca hormon degerlerın ıyı olursa bu ay baslayacagız demıstı. yarın 2.gun. gıdecegım bakalım.ınsallah baslarız... ben yorumları hep okuyorum ama ılk kez yazıyorum. umarım hepimizin saglıklı hayırlı bebeklerı olur

Canım ben iki kere tüp denedim orda. Sorun erkek ibfertlitesi bizim ve hulusi hoca elinden geleni yapsa da ise yaramadı ilki titmayinca önce eşini biraz düzeltelim demedi sizlere tavsiyem sorun kimse ise özellikle erkekse bir tedavi olun dna hasarı yüksek ise tupte tutmuyor ben şimdi kaan aydostan randevu almaya çalışıyorum eşimin değerleri biraz olsun duzelmeden 3. Denemeyi yapmam köru körüne tüp bebek merkezleri bir olmazsa iki olmadı üç ticari amaçlı yapıyorlar kimse senin problemin su tedavin ol demiyor başkent de 5. Güne gidilmiyor embeiyoda labratuvarina karşı on yargim var açıkçası guvenmiyorum pek

Başkentin laboratuarına ben de güvenmiyorum hiç açıkçası

Peki ankadarada en iyisi kim
Valla ben de araştırmadayım çünkü PGT de yaptıracağım için benim için laboratuar çok önemli.. Aynı zamanda rapor da geçsin istiyorum.. Bikaç yer üstünde duruyorum ama rapor olayı geçmeyenler var.. Biraz daha araştırıp kararımı kesinleştiricem.. Zaten şu an Eşime ve bana genetik test yapıldı onların sonuçlarını bekliyorum 1-2 ay zamanım var..

Nereleri araştırdın peki iyi laboratuvar nerde var. Eğer ankara diye ısrar etniyorsaniz ıstanbul bahceci ye gidin benim ilk aklında o vardı ankara yakın diye gitmedim ama pişmanım 3. Yu mustafa bahceci de deneyecm önce kaan aydosa esi m tedavi olsun sonra

Bende pgt yaptircam seni takipteyim arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…