ALLAH en hayırlı ve yakın zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarla seni de sevindirsin bizleri de tüm isteyenleri de inşallah aminneupogen 400 tl civari bi ilac 9 gün de 1 aloyordum . toplamda 6 kutu kullandim. yanlis hatirlamiyorsam . melatonina 90 tl bundanda yaklasik 3 kutu kullandim , Q10 ve resveratrol onlardan da 4 er kutu bitirdim yaklasik 1400 civari onlar tuttu. Tüp bebek icin hastaneye raporlu olarak 3000 tl verdim , tup bebek ilaclarinada yaklasik 1000 tl ödedim. yol paraları haric :) hee birde arada 1 tane histereskopim oldu onada 450 tl verdim. bunlar ankaradaki tedavim.. istanbuldakilere hic girmeyim :)
amin canim insallah ..hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin.ALLAH en hayırlı ve yakın zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarla seni de sevindirsin bizleri de tüm isteyenleri de inşallah amin
Merhabalar ben de Göğşen hocanın hastasıyım Başkentte.. İlk tedavimde başarılı olduk ikiz gebelik oldu ama 2 hafta önce 9. haftada kalpleri durduğu için kürtaj oldum malesef.. Şimdi bazı testler (PGT) yapılacak bunu için de embriyodan 5ç günde parça alınarak yapılıyor sonuçlar biraz geç çıkıyor o sebeple embriyo dondurmak şart oluyo.. Göğşen hocam sondurmayı çok istemiyo taze transfer istiyo gibi geldi bana kafamda soru işaretleri oluştu acaba Başkentte dondurma-çözdürme sırasında çok mu kayıp oluyo( çünkü benim zaten 2-3 embriyom oluyo en fazla) siz dondurma çözdürme işlemi yaptırdınız sanırım çözünürken kayıp oldu mu başkentte? Bana biraz bilgi verebilir misiniz lütfen kafam çok karışıkHiç bilmiyorum catlatma hormonu ki o yumurtlama zamanı yüksek çıkar şimdi niye yüksek acaba doktoruna bi sor
Oncelikle geçmiş olsun inşallah bida böyle Bi kayıp yasamazsiniz yumurtalarinizin embriyolarinizin kalitesi nasıldı aceba ağrınız felan çok oldumu transfer sonrasiMerhabalar ben de Göğşen hocanın hastasıyım Başkentte.. İlk tedavimde başarılı olduk ikiz gebelik oldu ama 2 hafta önce 9. haftada kalpleri durduğu için kürtaj oldum malesef.. Şimdi bazı testler (PGT) yapılacak bunu için de embriyodan 5ç günde parça alınarak yapılıyor sonuçlar biraz geç çıkıyor o sebeple embriyo dondurmak şart oluyo.. Göğşen hocam sondurmayı çok istemiyo taze transfer istiyo gibi geldi bana kafamda soru işaretleri oluştu acaba Başkentte dondurma-çözdürme sırasında çok mu kayıp oluyo( çünkü benim zaten 2-3 embriyom oluyo en fazla) siz dondurma çözdürme işlemi yaptırdınız sanırım çözünürken kayıp oldu mu başkentte? Bana biraz bilgi verebilir misiniz lütfen kafam çok karışık
Teşekkürler Allah kimseye yaşatmasın inşallah.. Yumurtalarım 3 tane toplandı 3 ü de işleme uygundu 3. gün hepsi 8 hücreli 1a kalite olmuştu 2 si transfer oldu 3. sünü de napalım diye bana sormadılar benim de heycandan aklıma gelmedi sormak.. imha edilmiştir sanırımOncelikle geçmiş olsun inşallah bida böyle Bi kayıp yasamazsiniz yumurtalarinizin embriyolarinizin kalitesi nasıldı aceba ağrınız felan çok oldumu transfer sonrasi
Size sormadan imha edemezler kaliteliyse ama dondurmamislardir heralde çünkü tek bende İkizlere hamileyim sizi okuyunca panikledimTeşekkürler Allah kimseye yaşatmasın inşallah.. Yumurtalarım 3 tane toplandı 3 ü de işleme uygundu 3. gün hepsi 8 hücreli 1a kalite olmuştu 2 si transfer oldu 3. sünü de napalım diye bana sormadılar benim de heycandan aklıma gelmedi sormak.. imha edilmiştir sanırım
Hayırlı olsun sağ sağlim doğurup büyütmek nasip olsun İnşallah bişey olmaz canım olumsuz düşünmek iyi değil pozitif olmaya çalış.. kaçıncı haftadasın? Kese ve kalp atımı görüldü mü?Size sormadan imha edemezler kaliteliyse ama dondurmamislardir heralde çünkü tek bende İkizlere hamileyim sizi okuyunca panikledim
Hayırlı olsun sağ sağlim doğurup büyütmek nasip olsun İnşallah bişey olmaz canım olumsuz düşünmek iyi değil pozitif olmaya çalış.. kaçıncı haftadasın? Kese ve kalp atımı görüldü mü?[/QUOTE Amin ınsalalh 1 kasımda oldu transferim ne kadarlik bilmiyorum geçen hafta iki kese gördü hulisi bey haftaya gel kalp atışlarıni dinleyelim dedi cuma gideceğim insallah güzel haberler alırım
6. haftandasın canım.. inşallah kalp atışları da herşey çok güzel olurAmin ınsalalh 1 kasımda oldu transferim ne kadarlik bilmiyorum geçen hafta iki kese gördü hulisi bey haftaya gel kalp atışlarıni dinleyelim dedi cuma gideceğim insallah güzel haberler alırım
Inşallah cnm yaa herseyin hayirlisi6. haftandasın canım.. inşallah kalp atışları da herşey çok güzel olur
Merhabalar ben de Göğşen hocanın hastasıyım Başkentte.. İlk tedavimde başarılı olduk ikiz gebelik oldu ama 2 hafta önce 9. haftada kalpleri durduğu için kürtaj oldum malesef.. Şimdi bazı testler (PGT) yapılacak bunu için de embriyodan 5ç günde parça alınarak yapılıyor sonuçlar biraz geç çıkıyor o sebeple embriyo dondurmak şart oluyo.. Göğşen hocam sondurmayı çok istemiyo taze transfer istiyo gibi geldi bana kafamda soru işaretleri oluştu acaba Başkentte dondurma-çözdürme sırasında çok mu kayıp oluyo( çünkü benim zaten 2-3 embriyom oluyo en fazla) siz dondurma çözdürme işlemi yaptırdınız sanırım çözünürken kayıp oldu mu başkentte? Bana biraz bilgi verebilir misiniz lütfen kafam çok karışık
Cnm pazartesi transfer oldum ben 3 yunuryam vardı ikisi iyi biri orta 3 unu de ver dedim hulusi bey ikisini verdi kalan tek orta,kaliteydi tülay hanım emvriyolog dayanmaz dondurup çözmeye bu dedi sanırım dondurma işleminde bi risk oluyormuş eğer embriyo sayısı fazlaysa o riski aliyorlar değilse taze transfer ediyorlar. Hulusi bey rahimiw dinlendirip bir sonraki ay transfer yapacaktı embriyo az kalınca transfere karar verdi şen niye dondurmak istiyorsun peki.Merhabalar ben de Göğşen hocanın hastasıyım Başkentte.. İlk tedavimde başarılı olduk ikiz gebelik oldu ama 2 hafta önce 9. haftada kalpleri durduğu için kürtaj oldum malesef.. Şimdi bazı testler (PGT) yapılacak bunu için de embriyodan 5ç günde parça alınarak yapılıyor sonuçlar biraz geç çıkıyor o sebeple embriyo dondurmak şart oluyo.. Göğşen hocam sondurmayı çok istemiyo taze transfer istiyo gibi geldi bana kafamda soru işaretleri oluştu acaba Başkentte dondurma-çözdürme sırasında çok mu kayıp oluyo( çünkü benim zaten 2-3 embriyom oluyo en fazla) siz dondurma çözdürme işlemi yaptırdınız sanırım çözünürken kayıp oldu mu başkentte? Bana biraz bilgi verebilir misiniz lütfen kafam çok karışık
Canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı bebişlerin olsun.. Ben dondurma olayını şu sebebple düşünüyorum.. Benim bebek kayıplarım olduğu için sonraki tedavimde tam kromozom (24) NGS yöntemiyle test yaptırmak istiyorum.. Ve bu sisten Başkentte yok.. Hocamla konuştum dışardan yaptırabilirsin dedi.. Loboratuarla görüştüm (testi yapan ankaradaki tek lab.) Bu testin güvenilirliği açısından 5. gün embriyosundan parça almaları gerekiyomuş..Ve bu yüzden embriyoların dondurulması lazım.. Ben Göğşen hocaya sorduğumda bana 3. gün parça alınır 5. gün transferi yaparız demişti ama 3. günde embriyodan ancak tek bir hücre alınabildiği için hem sonuçların yanılma payı büyük ölçüde artıyomuş hem de embriyonun tutunma yeteneği de azalıyomuş.. 5. günde birkaç hücre alınıp incelendiği için hem embriyoya zarar verme ihtimali azalıyomuş hem de sonuçların hata payı %2 lere kadar düşüyo.. Yani Göğşen Hocanın 3. günden parça alınma riskine girmesi ama dondurma riskini söz konusu bile etmemesi çok dikkatimi çekti.. Acaba diyorum başkentte bu dondurma işlemiyle ilgili yeterli teknoloji yok mu? dondurulmuş transfer yaptırıp başarılı olan da rastlamadım.. İki haftadır KK yı resmen tırmaladım özellikle başkent hastanesiyle ilgili .. Bir Allah'ın kulu da cevap vermedi demekki kimse yaptırmamış dondurulmuş.. Sırf bü yüzden sanırım doktorumu çok sevdiğim halde merkez değiştiricemCnm pazartesi transfer oldum ben 3 yunuryam vardı ikisi iyi biri orta 3 unu de ver dedim hulusi bey ikisini verdi kalan tek orta,kaliteydi tülay hanım emvriyolog dayanmaz dondurup çözmeye bu dedi sanırım dondurma işleminde bi risk oluyormuş eğer embriyo sayısı fazlaysa o riski aliyorlar değilse taze transfer ediyorlar. Hulusi bey rahimiw dinlendirip bir sonraki ay transfer yapacaktı embriyo az kalınca transfere karar verdi şen niye dondurmak istiyorsun peki.
Haklı olabilirsin aslında bende suphelendim çünkü benden 16 yumurta toplandi 8 dollendi 2 si kaliteli denildi digerleri dondurulmaya değmez dedi embriliyog eğer öyle bişey yapiyorlar sa büyük vebale girerler ohss oldum 20 gün ne acılar çektim bida aynı acıları yaşamayı göze alamamCanım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı bebişlerin olsun.. Ben dondurma olayını şu sebebple düşünüyorum.. Benim bebek kayıplarım olduğu için sonraki tedavimde tam kromozom (24) NGS yöntemiyle test yaptırmak istiyorum.. Ve bu sisten Başkentte yok.. Hocamla konuştum dışardan yaptırabilirsin dedi.. Loboratuarla görüştüm (testi yapan ankaradaki tek lab.) Bu testin güvenilirliği açısından 5. gün embriyosundan parça almaları gerekiyomuş..Ve bu yüzden embriyoların dondurulması lazım.. Ben Göğşen hocaya sorduğumda bana 3. gün parça alınır 5. gün transferi yaparız demişti ama 3. günde embriyodan ancak tek bir hücre alınabildiği için hem sonuçların yanılma payı büyük ölçüde artıyomuş hem de embriyonun tutunma yeteneği de azalıyomuş.. 5. günde birkaç hücre alınıp incelendiği için hem embriyoya zarar verme ihtimali azalıyomuş hem de sonuçların hata payı %2 lere kadar düşüyo.. Yani Göğşen Hocanın 3. günden parça alınma riskine girmesi ama dondurma riskini söz konusu bile etmemesi çok dikkatimi çekti.. Acaba diyorum başkentte bu dondurma işlemiyle ilgili yeterli teknoloji yok mu? dondurulmuş transfer yaptırıp başarılı olan da rastlamadım.. İki haftadır KK yı resmen tırmaladım özellikle başkent hastanesiyle ilgili .. Bir Allah'ın kulu da cevap vermedi demekki kimse yaptırmamış dondurulmuş.. Sırf bü yüzden sanırım doktorumu çok sevdiğim halde merkez değiştiricem
Sen hamilesin canım inşallah bir daha da gerek kalmayacak böyle düşün.. ama gerçekten 8 döllenen embriyo nasıl dondurumlaya değmez oluyo o çok tuhaf değil mi?? Sonuçta orta kalite hatta düşük kalite embriyosu tutunan bi dolu insan duyuyorum.. Gerçekten Başkent'in laboratuarından şüphe durmaya başladım açıkçası iyceHaklı olabilirsin aslında bende suphelendim çünkü benden 16 yumurta toplandi 8 dollendi 2 si kaliteli denildi digerleri dondurulmaya değmez dedi embriliyog eğer öyle bişey yapiyorlar sa büyük vebale girerler ohss oldum 20 gün ne acılar çektim bida aynı acıları yaşamayı göze alamam
Valla cnm benim bi arkadaş var o da hulusi beyin hastası 3. denemesindeydj biri iyi biri orta iki emveiyosu oluştu rahimi iyi gormedi ve dondurdu hulusi bey. ama dondurulmuş transfer olan bende denk gelmedim. başkentin emvriyologu çok iyi tülay hanım ama kullanılan teknoloji konusunda benim de endişelerim var açıkçası ve aklında soru işareti varsa labratuvati daha iyi bir yer atsstir derim sonradan keşke demek daha acı vericiCanım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı bebişlerin olsun.. Ben dondurma olayını şu sebebple düşünüyorum.. Benim bebek kayıplarım olduğu için sonraki tedavimde tam kromozom (24) NGS yöntemiyle test yaptırmak istiyorum.. Ve bu sisten Başkentte yok.. Hocamla konuştum dışardan yaptırabilirsin dedi.. Loboratuarla görüştüm (testi yapan ankaradaki tek lab.) Bu testin güvenilirliği açısından 5. gün embriyosundan parça almaları gerekiyomuş..Ve bu yüzden embriyoların dondurulması lazım.. Ben Göğşen hocaya sorduğumda bana 3. gün parça alınır 5. gün transferi yaparız demişti ama 3. günde embriyodan ancak tek bir hücre alınabildiği için hem sonuçların yanılma payı büyük ölçüde artıyomuş hem de embriyonun tutunma yeteneği de azalıyomuş.. 5. günde birkaç hücre alınıp incelendiği için hem embriyoya zarar verme ihtimali azalıyomuş hem de sonuçların hata payı %2 lere kadar düşüyo.. Yani Göğşen Hocanın 3. günden parça alınma riskine girmesi ama dondurma riskini söz konusu bile etmemesi çok dikkatimi çekti.. Acaba diyorum başkentte bu dondurma işlemiyle ilgili yeterli teknoloji yok mu? dondurulmuş transfer yaptırıp başarılı olan da rastlamadım.. İki haftadır KK yı resmen tırmaladım özellikle başkent hastanesiyle ilgili .. Bir Allah'ın kulu da cevap vermedi demekki kimse yaptırmamış dondurulmuş.. Sırf bü yüzden sanırım doktorumu çok sevdiğim halde merkez değiştiricem
Ya birde başkent de çok yumurta oluşturma yoluna gitmiolar kime sorsam en fazla 10 yada 20 arasında değişiyor genelde 10 altında yumurta toplanıyor soruyorum orda tsnistiklarima tedavi stratejisi sanırım ve o yumurtaların hepsi de olgun çıkmıyor dollenemeyen kayıp çok oluyor dollenenletden de hep nedense 2 yada en fazla 3 embriyo kalıyor kiminle konustuysam böyle benim de ilk tedavülde 9 yumurtadan 2 kaldı ikincide 8 yumurtadan 2 iyi bir orta kaldı bir arkadaşın 15 yumurtadan 5 dollendi 10 ü çöp iki kaldı ama tuttu onunkiler bende artık kafam durdu millet 40 yumueyam toplandı 15 kaliteli var falan yazıyor forumlara badkentde hiç yok öyle vakalar. tülay hanım da şöyle bir açıklama yaptı bizde sizin gibi gebelik istiyoruz ben kaliteli olmayan hiçbir emvriyoya izin vermiyorum dedi 5. güne hiç beklemiolar rahim ortamı daha sağlıklı dedi valla karışık internetten okuma bilgi kirliliği biz burda herşeyi yapioruz amacımız aynı dediHaklı olabilirsin aslında bende suphelendim çünkü benden 16 yumurta toplandi 8 dollendi 2 si kaliteli denildi digerleri dondurulmaya değmez dedi embriliyog eğer öyle bişey yapiyorlar sa büyük vebale girerler ohss oldum 20 gün ne acılar çektim bida aynı acıları yaşamayı göze alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?