Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Canım ben malesef Ankarada yaptırmak zorundayım iş güç ve imkan durumları dolayısıyla.. Anatolia, Genart, bi de Centrum araştırdım laboratuarları iyi ve PGT konusunda beklentilerimi karşılayacak teknolojilere sahipler.. Ama bunlardan sadece Centrumda rapor geçerli olduğu için sanırım orayı tercih edicem.. Henüz zamanım var ön görüşmeye falan gitmedim ama şubat sonu mart başı gibi ön görüşme düşünüyorum sonuçlarım elime ulaşırsa.. Bu arada Başkentte alınan bebeklerime yaptırdığım testler sonuçlandı.. Bi tanesine yeterince hücre üretemedikleri için test bile yapamamışlar (yine bir laboratuar yetersizliğ durumu olduğunu düşünüyorum) birisi de 46XX ve herhangi bir sayısal ve yapısal anomaliye rastlanmamıştır şeklinde yazıyo.. Yani bebekte bi sorun yokmuş bi de kızmış

canım bir de medicana yusuf üstün var onu araştrdın mı hiç

bu tup bebek isi kesinlikle şans isi oldugunu düşünüyorum... sizler oradan memnun kalmamissiniz.. bende istanbuldaki merkezlerden memnun kalmadim :) istanbulda hem laboratuvar hemde merkez olarak en ii yere gittim ama bi sonuc alamadim.. kalktim ankara ya geldim tavsiye üzerine .. hulusi hoca ve ekibi sayesinde bu durumdayim cok sukur.. bana da pgt yapildi.. oncesinde 2 kez histereskopi yapti hoca ki burada daha once yapilmisti.. bi surude vitamin vs vs.. kismetimiz ankara daymis bizim..

malesef canım hiç bilgim yok sen ona mı gidiceksin?
ya ben delriyoru snaıırm,
ben doğuda yaşıyorum,
ocağın 4 ünde ankarada olacağım ama tam adet dönemi ortasına denk geliyor,
bu cuma adana başkentten randevu aldım, adet bitiminin ertesi günü, gerçi artık çok az bitit gib de, cuma ya aldım kesn lekeler de bitsin diye, ama adana da yakın değil işin tuhafı....
gidip de uyuşamazsak diy ekorkuyorum, ankara hep daha cazip geliyor ama ankaraya gelme tarihim de adeitmn ortası, adert başı ya da bitimi gel derler muahhakak
medicana iyi diye okuyorum bi de kötü tecrübeler kalabalık yoğun stresli ortamlar istmeiyorum,
bilezik bozdurmayı bile göze aldım
madicana başkentten daha pahalıdır kesn ama dr iyi olsun tüp bebek merkezi iyi olsun itiyorum çünkü ben ameliyat olacağım rahm şeklmden ötürü, adanaya bu cuma gitmesem mi, ankaray gititğimde mi görüşsem bi kaç dr la ayyy inan düşnmekten uyuyamaz oldum,mesafe her yer eçok
anakraya uçakla gelicem adana ya araba ile gidecem ,

hayırlı uğurlu olsun inş. canım,
ilk randevu alıp mı gittin başkente yoksa adetinin belli bir ünüe mi denk getrdn?
nasıl yaptın mesafeler zor oluyo çünkü,
histereskopiyi neden yaptılar, zor oldu mu

canım aslında o kadar yol gidip geliyosun muayenelerini adetinin 2. veya 3. gününe getirseydin daha iyi olurdu.. Çünkü hormonlara falan o günlerde bakılıyor.. Ben Başkenti fiyat açısından seçmedim aslında ankaranın en iyi doktorları olduğu için seçtim.. ama hastanenin imkanları kısıtlı olduğu için sıkıntılar yaşıyorum çünkü PGT den dolayı özel bi durumum var.

Son düzenleme:
hımmm
adana başkentte bir dr adet bitimine denk getirilmesini istiyormuş,
sulu usg ile bakıyormuş ben d e onu düşünerekten adanaya bu cuma aldım,
ankaraya gelme sebebm esasında sağlık değil iş ile ilgili,ama gelmişken görüşesme mi dr larla diyorum...

sen ilk gittiğini hatlıyormuusn?
adetin başında mı gitmiştin?

ha adanayı bilmiyorum ama benim hittiğim tüm doktorlar adetin 2-3. günlerini tercih ediyolar canım.. Ankara başkent de o şekilde bilgin olsun..

baskent hastanesi hulusi hoca ve yine nokta atışıyla insallah ikizlerim bana tutundu tedavisi tek kelimeyle harika hoca bu işi biliyor arkadaşşşş başka yerlerde heba etmeyin kendinizi tek adres diyebilirimmmm

ha adanayı bilmiyorum ama benim hittiğim tüm doktorlar adetin 2-3. günlerini tercih ediyolar canım.. Ankara başkent de o şekilde bilgin olsun..
tamam canım teşekkür ederim,
sen anakarayı da baya bir araştıryorsun anladığım kadarı ile,
beni de bilgilendirirmiisn yaptığın araştrmalardan...
liv hospital ı okudum bir de,
of ya ne zor şey kararszılık,
gidip görmeden de karar vermek çok zor....
ha bi de hrs var mış

Kizlae bisey sorabilir miyim ben 2 düsük yasadim ve Ankaraya hulusi hocaya gitmeyi düsnuyorum ozel gunumdemi gitmem lazm sehir disindan gelecegim icin bilgisi olan varmi acaba

maille yada watsupla ulaşın genelde adetten önce çağırıyorkı neler yaparız durumunuz nedir nasıl yol izleyelim onları ilk analiz ediyor işleme pat diye başlamıyor hastane çok kolay yerde günü birlik bile gidilir randevu alınarak biraz beklersiniz ama değiyor bende şehir dışından gittip geldim

canım sanırım sen daha çok hastaneleri araştırmışsın.. Seöylediğin yerler hep özel hastaneler.. Ben daha çok sadece tüp bebek merkezi olan yerleri araştırıyorum o yüzden liv veya hrs konusunda bilgim yok.. Başkent de hastane ama özel bi binası var sadece tüp bebek merkezi olan o yüzden tercih ettim açıkçası..

Kizlae bisey sorabilir miyim ben 2 düsük yasadim ve Ankaraya hulusi hocaya gitmeyi düsnuyorum ozel gunumdemi gitmem lazm sehir disindan gelecegim icin bilgisi olan varmi acaba
Genelde adetin 2-3. günü çağırırlar ama siz yine de telefonla da bi sorun şehir dışından geldiğinizi de söyleyin yardımcı olurlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…