benim ikinci tüp bebekti onun harici eşimin sonuçlarına bakarakta hulusi hoca direk dedi rapor çıkar size diye:)şuan siz böyle konuşunca inan daha bir inandım hulusi hocanın bana iyi geleceğine . allahım işallah allah hepimize nasip eder sağlıklı sağlıklı bebişler :) canım bu arada sana rapor çıktımı neye göre çıkıyor şartların neydi senin acaba benim de çıkar mı .ayy işallahhh çıkar yaa süper olur eğer çıkarsa :)
Nasıl Hulusi Hoca biraz anlatabilir misiniz?Merhabalar bende Hulusi hocaya başladım bugün hayırlısı olsun hepimiz için
Ben çok memnun kaldım. Sakin ve tavırları ile gerçekten samimi biri. İlk gittiğimde tedirgin olmuştum ama sonra iyi ki gittim dedim. Iyi karşıladı. Bu ay yine rahim filmi için gidicem temmuzda tüp bebek yaparız dedi bakalım bekliyorum :)Nasıl Hulusi Hoca biraz anlatabilir misiniz?
Canim her girişte ücret ödeniyor mu merak ettim..bende hulusi beyi düşünüyorum inşallah..gittigimde sıra bulabilir miyim acaba..benim ikinci tüp bebek olcak direk başlar mi acabaBen çok memnun kaldım. Sakin ve tavırları ile gerçekten samimi biri. İlk gittiğimde tedirgin olmuştum ama sonra iyi ki gittim dedim. Iyi karşıladı. Bu ay yine rahim filmi için gidicem temmuzda tüp bebek yaparız dedi bakalım bekliyorum :)
Merhaba ben 28 yaşındayım ve bana 2 embriyo koyarım dedi zaten resimleri görseniz çoğu ikiz :) rapor çıkarsa hastane ücreti 3000 tl ilaçlar size ait dediler bana geçen ay .. umarım yardimci olabilmisimdirMerhaba arkadaşlar
Bende Ankara da tüp bebek merkezi arayışı içindeyim ilk sırada Hulusi hoca aklımda ama bazı sorularım var mesela Hulusi hoca iki embriyo yerleştiriyor mu benim yaşım 31 ve en az iki embriyo konulsun istiyorum bir de fiyatları nasıl acaba bilenler cevap verirse çok dua ederim
Merhaba ben 28 yaşındayım ve bana 2 embriyo koyarım dedi zaten resimleri görseniz çoğu ikiz :) rapor çıkarsa hastane ücreti 3000 tl ilaçlar size ait dediler bana geçen ay .. umarım yardimci olabilmisimdir
bende 27 yaşımdayım banada bu yılın aralık ayında iki embriyo konuldu genelde sistem başkentte öyle :)Merhaba arkadaşlar
Bende Ankara da tüp bebek merkezi arayışı içindeyim ilk sırada Hulusi hoca aklımda ama bazı sorularım var mesela Hulusi hoca iki embriyo yerleştiriyor mu benim yaşım 31 ve en az iki embriyo konulsun istiyorum bir de fiyatları nasıl acaba bilenler cevap verirse çok dua ederim
Nasil kızlar baskenti onerir misiniz bende düşünüyorum orayı raporum yok benim 1tane oglum var.on gorusme icin ucret alirlar mi acababende 27 yaşımdayım banada bu yılın aralık ayında iki embriyo konuldu genelde sistem başkentte öyle :)
Hemde çok yardımcı oldunuz cnm Allah razı olsun bana rapor çıkmaz çünkü ilk tüp tedavimden bir kızım var Allah bağışlarsa o yüzden raporu fln geçtim artık inş tutsunda Allah güç verdikçe öderiz inş bu dördüncü tedavim olacak. Sizinde tedaviniz hayırla mutlulukla sonuçlansın inş :)Merhaba ben 28 yaşındayım ve bana 2 embriyo koyarım dedi zaten resimleri görseniz çoğu ikiz :) rapor çıkarsa hastane ücreti 3000 tl ilaçlar size ait dediler bana geçen ay .. umarım yardimci olabilmisimdir
Çok sevindim böyle olduğuna cnm o kadar emek verilince insan her şeyi düşünüyor işte sonucunuz ne oldu sizin tedavinizinbende 27 yaşımdayım banada bu yılın aralık ayında iki embriyo konuldu genelde sistem başkentte öyle :)
çok şükür yeddi aylık hamileyim :) bir tane oğlum olucak çok şükür rabbimeee sizede en yakın zamanda nasip olsun herkese inşallahhhHemde çok yardımcı oldunuz cnm Allah razı olsun bana rapor çıkmaz çünkü ilk tüp tedavimden bir kızım var Allah bağışlarsa o yüzden raporu fln geçtim artık inş tutsunda Allah güç verdikçe öderiz inş bu dördüncü tedavim olacak. Sizinde tedaviniz hayırla mutlulukla sonuçlansın inş :)
Çok sevindim böyle olduğuna cnm o kadar emek verilince insan her şeyi düşünüyor işte sonucunuz ne oldu sizin tedavinizin
Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallah bizde hayırla sonuçlandırırız tedavimizi inşallahçok şükür yeddi aylık hamileyim :) bir tane oğlum olucak çok şükür rabbimeee sizede en yakın zamanda nasip olsun herkese inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?