kızlar hulusi hocaya gittimmm sonunda dün adetimin 2. gününde gerçekten denilen kadar yoğun yaklaşık dört saat bekledim bir ara kalkıp gitcektim ama gene sakin ol bekle dedim kendime. .6da girebildim doktorun yanına yaklaşık yarım saat boyunca benimle ilgilendi her soruma açıklayıcı cevaplar verdi ve biç bir şeyi riske atmamak için herşeye bakacağız dedi . ben çok memnun kaldım doktor süper ötesi . tek sıkıntı beklemek bir de hastane çok eski o yüzden devlet hastanesinden hallice diyebilirim . ama doktorla görüşünce salla hastaneyi önemli olan doktor diyorsun aklımda iki isim vardı biri hulusi hoca diğeri hakan yaralı önce hulusi hocayla görüşüp değerlendirmek istedim ve gerçekten şuan istediğimi aldım . haftaya hsg çekilcem sonra ona göre histeroskopi olcak bunlardan yola çıkarak ta tüp bebeğe tekrar başlmalımıyız ona karar vercez .işllhh sonuç güEl olur hepimizin hakkında hayırlısı
aynı canım kesinlikle kararından şaşma hulusi hoca bu işin ehliii suan üç bucuk aylık hamileyim oğluşuma banada hsg çektirdi historoskopi yaptı akdeniz diyeti uyguladı bizde hep bekledik yedi saat beklediğimiz bile oldu şehir dışından gittim bide ben ama sonuç çok güzel:))))))kızlar hulusi hocaya gittimmm sonunda dün adetimin 2. gününde gerçekten denilen kadar yoğun yaklaşık dört saat bekledim bir ara kalkıp gitcektim ama gene sakin ol bekle dedim kendime. .6da girebildim doktorun yanına yaklaşık yarım saat boyunca benimle ilgilendi her soruma açıklayıcı cevaplar verdi ve biç bir şeyi riske atmamak için herşeye bakacağız dedi . ben çok memnun kaldım doktor süper ötesi . tek sıkıntı beklemek bir de hastane çok eski o yüzden devlet hastanesinden hallice diyebilirim . ama doktorla görüşünce salla hastaneyi önemli olan doktor diyorsun aklımda iki isim vardı biri hulusi hoca diğeri hakan yaralı önce hulusi hocayla görüşüp değerlendirmek istedim ve gerçekten şuan istediğimi aldım . haftaya hsg çekilcem sonra ona göre histeroskopi olcak bunlardan yola çıkarak ta tüp bebeğe tekrar başlmalımıyız ona karar vercez .işllhh sonuç güEl olur hepimizin hakkında hayırlısı
canım şöyle yapabilirsin işden kaç ta çıkıyorsun eğer 16.45 randevusu alırsan saat 6gibi giriyorsun iş çıkışı gidebilirsin.ben bir daha ki sefere öyle yapmayı düşünüyorum . ilk gidişimde eşimle gitmedim ama elimde olan tahlilleri eşimin sprem sonuçlarını götürdüm ama hulusi hoca eşimin sperm testini ve benim prolaktin vitamin d ve amh testlerimi tekrar istedi birde hsg çektircem hepsinin sonuçlarını tekrar götürcem. bu arada lütfen çok sordum diye düşünme hepimiz aynı durumdayız ve bir doktora başlamadan bilgi almak hepimizin çok istediği birşey sormak istediğin bişe olursa lütfen çekinme sor tedavin şimdiden hayırlı olsun işallah hepimiz bebişlermüze kavuşuruzmerhaba bende bu hafta randevu almak istiyorum Hulusi hocadan zaman konusunda korkuttunuz beni çünkü işyerimden izin almam çok sıkıntılı oluyo, yinede hayırlısı diyip başlayacağım. Siz eşinizlemi gittiniz, belli bir teşhisiniz varmıydı, neler istiyor ilk muayenede, biraz heyecanlıyım çok sordum kusurabakmayın. cevaplayabilirseniz sevinirim....
canım senin bu söylediklerini yaptıktan sonra normal mi oldu yoksa tüp bebek mi yaptınız . tüp bebek yaptıysanız rapor çıktı mı ? ben rapor neye göre çıkıyor merak ediyorum bir daha ki gittiğimde sorcam .işallah rapor çıkar o zaman baya uyguna geliyor tüp bebek .aynı canım kesinlikle kararından şaşma hulusi hoca bu işin ehliii suan üç bucuk aylık hamileyim oğluşuma banada hsg çektirdi historoskopi yaptı akdeniz diyeti uyguladı bizde hep bekledik yedi saat beklediğimiz bile oldu şehir dışından gittim bide ben ama sonuç çok güzel:))))))
Canım yanlış hatırlamıyorsam daha önce Novaart da tedavi olmuştun demi bende dört tane tup bebek tedavisi oldum son iki tane Novaart da tedavi oldum sonuç negatif şimdi ise çok kararsizim başkentten memnun kaldın mi acaba benim sorun eşimde acaba bilgin var mi baskentde erkek infertilesi için herhangi bir tedavi uyguluyorlarmi bana biraz bilgi ver senin sorun neydi canım çok yazdım kusura bakmacanım
canım senin bu söylediklerini yaptıktan sonra normal mi oldu yoksa tüp bebek mi yaptınız . tüp bebek yaptıysanız rapor çıktı mı ? ben rapor neye göre çıkıyor merak ediyorum bir daha ki gittiğimde sorcam .işallah rapor çıkar o zaman baya uyguna geliyor tüp bebek .
Hatirlayamadim nerde bu hoca bana biraz bilgi verir misiniz??Erkek infirtilitesi icin bence cihangir hocayi tercih edin turkiyede ilk kimyasal tup bebegi yapan kisi .
evet canım o topikten ben de seni hatırlıyorum. ya şöyle kesinlikle çok bekliyorsun hulusi hoca çok iyi sana sıra saatler sonra geldiğinde gerçekten için rahat ayrılıyorsun. ben okuduğum yorumlardan hulusi hocanın erkek interfilitesinde. biraz eksik olduğunu Duydum . ahmet hoca ya ben aşılama ve tüp bebek yaptırdım ve ona göre benimkisi sebepsiz interfiliteydi. hulusi hocaya tahlil sonuçlarımızı gösterdiğim de eşimin de spermlerinde yavaştık olduğunu söyledi benim zaten yumurtalarımda bir sıkıntı var sanırım çünkü kullandığım doza göre toplanan yumurtanın sayısı ve kalitesi ona göre kötüymüş hatta endişelendi eşimden tekrar sperm istedi benden hsg ve onun sonucuna göre histeroskopi istedi bakalım sonuç ne olcak .eşimin sprem durumuna göre tüp bebek te çipli bir yöntem varmış onu kullancakmış. haftaya tekrar görüşcez bakalım nasıl olcak. canım istersen sen de bir görüş belki içine siner belki herkes memnun olsa bile sinmez . çünkü ortam bizim novaart ta alıştığımızdan farklı bende ilk gittiğimde şaşırdım ama bilmiyorum doktor sanki elinden geleni yapmaya çalışıyor ve tedaviye başlamadan hiç bişeyi atlamak istemiyor o hoşuma gitti belki tüp bebek sürecine girdiğimde başka seçenekleri de değerlendiririm ama şuan hulusi hocadan ve tetkiklerinden memnunum işallahhh memnun kalırım ve sonu iyi olur . aklına takılan bişe olursa gene sor olurmu. benim düşüncelerim şimdilik bu yöndeCanım yanlış hatırlamıyorsam daha önce Novaart da tedavi olmuştun demi bende dört tane tup bebek tedavisi oldum son iki tane Novaart da tedavi oldum sonuç negatif şimdi ise çok kararsizim başkentten memnun kaldın mi acaba benim sorun eşimde acaba bilgin var mi baskentde erkek infertilesi için herhangi bir tedavi uyguluyorlarmi bana biraz bilgi ver senin sorun neydi canım çok yazdım kusura bakma
Çok saol canım cevapların için inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz en kısa zamanda yavrularimiza kavuşuruz allah güç ve sabır versin bizlereevet canım o topikten ben de seni hatırlıyorum. ya şöyle kesinlikle çok bekliyorsun hulusi hoca çok iyi sana sıra saatler sonra geldiğinde gerçekten için rahat ayrılıyorsun. ben okuduğum yorumlardan hulusi hocanın erkek interfilitesinde. biraz eksik olduğunu Duydum . ahmet hoca ya ben aşılama ve tüp bebek yaptırdım ve ona göre benimkisi sebepsiz interfiliteydi. hulusi hocaya tahlil sonuçlarımızı gösterdiğim de eşimin de spermlerinde yavaştık olduğunu söyledi benim zaten yumurtalarımda bir sıkıntı var sanırım çünkü kullandığım doza göre toplanan yumurtanın sayısı ve kalitesi ona göre kötüymüş hatta endişelendi eşimden tekrar sperm istedi benden hsg ve onun sonucuna göre histeroskopi istedi bakalım sonuç ne olcak .eşimin sprem durumuna göre tüp bebek te çipli bir yöntem varmış onu kullancakmış. haftaya tekrar görüşcez bakalım nasıl olcak. canım istersen sen de bir görüş belki içine siner belki herkes memnun olsa bile sinmez . çünkü ortam bizim novaart ta alıştığımızdan farklı bende ilk gittiğimde şaşırdım ama bilmiyorum doktor sanki elinden geleni yapmaya çalışıyor ve tedaviye başlamadan hiç bişeyi atlamak istemiyor o hoşuma gitti belki tüp bebek sürecine girdiğimde başka seçenekleri de değerlendiririm ama şuan hulusi hocadan ve tetkiklerinden memnunum işallahhh memnun kalırım ve sonu iyi olur . aklına takılan bişe olursa gene sor olurmu. benim düşüncelerim şimdilik bu yönde
Allah tamamına erdirsin benimde eş faktörü var sperm hareket morfoloji sorunu dört defa tup bebek denedik olmadı tedaviden önce eşine herhangi bir tedavi uygulandimi acaba bende çok kararsizim aynı yerde devam etsem yoksa degistirsem mi bilmiyorum raporlu olarak ne kadar ücret veriliyor bilgin var mi bana doktor hastane hakkında bilgi verirmisinarkadaşlar sakin ortam sizi yanıltmasın bende ilk tüp bebeğimi gayettt çok lüls bir ortamda yaptırmıştım sonuç fiyasko.. ben hulusi hocada tüp bebek yaptırdım yeri geldi yedi saat beklediğim bile oldu iyikide beklemişim..bize raporu hulusi hoca kendi dedi ve çıktı çok şükür.bizde sebeb sperm azlığı ve morfolojik bozukluktu..3.gün sekiz bölünmiş yumurta transfer edildi ikiside tuttu. demekki yöntemleri etkiliki tututu benimde eş faktorluydu çünkü
canım diğer topikte angel in yaşadıklarını okumuşsundur novartta bazı şeyleri es geçiyorlar hiç araştırma yapmadan hemen işlem uyguluyorlar bence kesinlikle orayı değiştir hulusi. yada bi başkası bak dört defa yaptırmışsın bence beşinciye hayal kırıklığı yaşama riski alma ben ikinci için bile ordan vazgeçtim çok üzülüyorum inan giden paraya değil ümit'lerimize üzülüyorum onlar için bu hiç önemli değil bana oradaki hemşire diyo ki burda onuncu tüp bebeğini deneyen var tutar vazgeçme diyor. yaaa şöyle bakakaldım ne demek yaaa ne kadar kolay söylemesi her negatiften sonra yaşadığımızı biz biliriz herkese konuşması çok kolay . o yüzden benim sana naçizane tavsiyem oradan farklı bi yerde düşün .ben öyle yapcam kesinlikleAllah tamamına erdirsin benimde eş faktörü var sperm hareket morfoloji sorunu dört defa tup bebek denedik olmadı tedaviden önce eşine herhangi bir tedavi uygulandimi acaba bende çok kararsizim aynı yerde devam etsem yoksa degistirsem mi bilmiyorum raporlu olarak ne kadar ücret veriliyor bilgin var mi bana doktor hastane hakkında bilgi verirmisin
hayır bide her şeyi geç o ilaçlar yumurta tolama işlemı ve beklemek kolaymı sanıyolar ne kadar zor ve sabır gerektiren bişey ben ankarada yaşamadığım halde hulusi hocadan başka sanmıyorum yaa işini titizlikle yapıyor inceliyor vucudunu seni durumuna teshis koyup oyle iş yaoıyor. ben embriyologlarındanda memnun kaldım hastane devlet hastanesi gibi ama güven vermesini tek geçerim..hiç onlara takılmadım.size katılıyorum kesinliklecanım diğer topikte angel in yaşadıklarını okumuşsundur novartta bazı şeyleri es geçiyorlar hiç araştırma yapmadan hemen işlem uyguluyorlar bence kesinlikle orayı değiştir hulusi. yada bi başkası bak dört defa yaptırmışsın bence beşinciye hayal kırıklığı yaşama riski alma ben ikinci için bile ordan vazgeçtim çok üzülüyorum inan giden paraya değil ümit'lerimize üzülüyorum onlar için bu hiç önemli değil bana oradaki hemşire diyo ki burda onuncu tüp bebeğini deneyen var tutar vazgeçme diyor. yaaa şöyle bakakaldım ne demek yaaa ne kadar kolay söylemesi her negatiften sonra yaşadığımızı biz biliriz herkese konuşması çok kolay . o yüzden benim sana naçizane tavsiyem oradan farklı bi yerde düşün .ben öyle yapcam kesinlikle
şuan siz böyle konuşunca inan daha bir inandım hulusi hocanın bana iyi geleceğine . allahım işallah allah hepimize nasip eder sağlıklı sağlıklı bebişler :) canım bu arada sana rapor çıktımı neye göre çıkıyor şartların neydi senin acaba benim de çıkar mı .ayy işallahhh çıkar yaa süper olur eğer çıkarsa :)hayır bide her şeyi geç o ilaçlar yumurta tolama işlemı ve beklemek kolaymı sanıyolar ne kadar zor ve sabır gerektiren bişey ben ankarada yaşamadığım halde hulusi hocadan başka sanmıyorum yaa işini titizlikle yapıyor inceliyor vucudunu seni durumuna teshis koyup oyle iş yaoıyor. ben embriyologlarındanda memnun kaldım hastane devlet hastanesi gibi ama güven vermesini tek geçerim..hiç onlara takılmadım.size katılıyorum kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?