Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

ben arıyorum evet kuzumm, burası özel olması lazım, ne kadar ücreti acaba bilginiz var mı?
Raporlu 3000 raporsuz 5000 gibi aradım bu şekilde fiyat verildi ilaç hariçtir. Muayene ücreti de haric olmalı o da 130 civarı galiba.

Doğum falan değil sadece tüp Bebek tedavisi tek sefer için.
Rapor devlet senin *tüp Bebek masrafını karşılayacak mi bir kısmını* raporu.[/QUOTE] anladim arkadas etiketlemis de ben onun icin dedim benimki takip testlee ve dogum icin olacakti onun icin aryip sor.ali o zaman. Tesekkurler.

Cok sukur gebeyim takip testler ve dogum icin dr ariyordum onun icin diyorum tup bebek fiyati ile ayni midir vs diye.

Hulusi hoca bildiğim kadarıyla doğuma özel bir durum olmadıkça girmiyor. Sadece tup Bebek ve aşılama tedavisi yapar. Ama Başkent te başka hocalar vardır doğuma bakan.

Merhaba, bugün Hulusi hocaya gittim. Exem foam kit ile tüplere bakılacak dedi hiç yaptıran var mi? Hsg yerine yapılacak yakın zamanda troidimle ilgili sorun yaşadım o nedenle bu yöntemi seçti.

Merhaba, bugün Hulusi hocaya gittim. Exem foam kit ile tüplere bakılacak dedi hiç yaptıran var mi? Hsg yerine yapılacak yakın zamanda troidimle ilgili sorun yaşadım o nedenle bu yöntemi seçti.
Nasil bseymis sormadnmi tam blmiorm cnm bnada histereskopi yapildi yilluk izne ne zaman cikiyor biliyomsn daha burdamu

Nasil bseymis sormadnmi tam blmiorm cnm bnada histereskopi yapildi yilluk izne ne zaman cikiyor biliyomsn daha burdami

Nasil bseymis sormadnmi tam blmiorm cnm bnada histereskopi yapildi yilluk izne ne zaman cikiyor biliyomsn daha burdamu
Anlattı ama yapılan birinden duysam dedim. Yıllık izinden bahsetmediler hiç ara sor istersen. Salı pazartesi önümüzdeki hafta kesin burada onu biliyorum.

Burası neden bu kadar sessiz. Hulusi hocanın hastaları da azalmadı ama ☺

Nadaslama yöntemine başkentte de başlanılmış yapılan oldu mu hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…