Raporlu 3000 raporsuz 5000 gibi aradım bu şekilde fiyat verildi ilaç hariçtir. Muayene ücreti de haric olmalı o da 130 civarı galiba.ben arıyorum evet kuzumm, burası özel olması lazım, ne kadar ücreti acaba bilginiz var mı?
Ya raporsz 4930 diyolrdi ne ara cikmisRaporlu 3000 raporsuz 5000 gibi aradım bu şekilde fiyat verildi ilaç hariçtir. Muayene ücreti de haric olmalı o da 130 civarı galiba.
Selamlar raporlu nedir acaba o verdigi fiyat ne icin dogum ucreti miRaporlu 3000 raporsuz 5000 gibi aradım bu şekilde fiyat verildi ilaç hariçtir. Muayene ücreti de haric olmalı o da 130 civarı galiba.
Ya raporsz 4930 diyolrdi ne ara cikmis
Selamlar raporlu nedir acaba o verdigi fiyat ne icin dogum ucreti mi
Cok sukur gebeyim takip testler ve dogum icin dr ariyordum onun icin diyorum tup bebek fiyati ile ayni midir vs diye.Ankara baskent hastanesi hulisi bulent hocayi soruyorsunuz sanirim hoca tup bebek uzmani ve klinik baskani isinin ehli daha önceki doktorlar sorun yok demesine ragmen hamile kalamamstm ama meğersem dha once gittigim doktorlr gorememis kist varmisti baska bi skntm yok kistten dolayi olmuyor die bisey diemem dedi stres en basta etken tabi yumurtlma 14 gun saniyordum 2 seferdir 21.gun ckti denk glmiyorda olabilir doktora sorduğumda hocam dha oncede varmydi boyle birsey her goz goremez dedi benden tavsiye iyi bir doktor arastirin isinin ehli olsun kadin dogum uzmni degil inferlite ozel ilgi alani olsun
Anladim sagol bakacagim artik. InsallahHulusi hoca bildiğim kadarıyla doğuma özel bir durum olmadıkça girmiyor. Sadece tup Bebek ve aşılama tedavisi yapar. Ama Başkent te başka hocalar vardır doğuma bakan.
Ozmn sizin tup bebek fiyati arastirmaniza gerek yok hulisi hoca tup e bakiyor die bliyorum aylin totan da iyi bir doktorCok sukur gebeyim takip testler ve dogum icin dr ariyordum onun icin diyorum tup bebek fiyati ile ayni midir vs diye.
Baskentte esra kuscu var sanrm onada cok iyi diyorlar doguma giriyor sanrmAnladim sagol bakacagim artik. Insallah
Ben değilim tatlım İzmir'de yim ben
Nasil bseymis sormadnmi tam blmiorm cnm bnada histereskopi yapildi yilluk izne ne zaman cikiyor biliyomsn daha burdamuMerhaba, bugün Hulusi hocaya gittim. Exem foam kit ile tüplere bakılacak dedi hiç yaptıran var mi? Hsg yerine yapılacak yakın zamanda troidimle ilgili sorun yaşadım o nedenle bu yöntemi seçti.
Nasil bseymis sormadnmi tam blmiorm cnm bnada histereskopi yapildi yilluk izne ne zaman cikiyor biliyomsn daha burdamiMerhaba, bugün Hulusi hocaya gittim. Exem foam kit ile tüplere bakılacak dedi hiç yaptıran var mi? Hsg yerine yapılacak yakın zamanda troidimle ilgili sorun yaşadım o nedenle bu yöntemi seçti.
Anlattı ama yapılan birinden duysam dedim. Yıllık izinden bahsetmediler hiç ara sor istersen. Salı pazartesi önümüzdeki hafta kesin burada onu biliyorum.Nasil bseymis sormadnmi tam blmiorm cnm bnada histereskopi yapildi yilluk izne ne zaman cikiyor biliyomsn daha burdamu
Eveeeet ben burdayım hep hoca yolmuştu pazartesi asilama icin gidecez inşallah hulisi hocam can yaBurası neden bu kadar sessiz. Hulusi hocanın hastaları da azalmadı ama ☺
SelamEveeeet ben burdayım hep hoca yolmuştu pazartesi asilama icin gidecez inşallah hulisi hocam can ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?