- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
- 123
Günaydın, haziran için de benim tedavime başlanacak gibi emin olamiyorum maalesefGünaydın herkese bende varım Hulusi hocaya gidiyorum Mayıs sonu kontrol için gidicm Sonra Allah’ın izniyle tedavi gününü kararlaştırcz
Bir sorun görünmüyor eşimde ileri hareket düşük biraz morfolojıdeGünaydın, haziran için de benim tedavime başlanacak gibi emin olamiyorum maalesef
Sorun nedir özel değilse
Evet bana taktı mesela:) enderli görünüyorsun die e nolck cocuk sahibi olamayan biziz kızdığı zamanda oluyo ama yumusuyo hemen peki neden köpüklüSelam
Salı hsg için gideceğim ben de köpüklü mopuklu bir şey olacak
Hulusi hoca döver de sever de
Hsg kolay adet ağrısı gibi 5 dk süren bsey oluyor sonrasi kolySelam
Salı hsg için gideceğim ben de köpüklü mopuklu bir şey olacak
Hulusi hoca döver de sever de
O nasl yontemNadaslama yöntemine başkentte de başlanılmış yapılan oldu mu hiç ?
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz çok sorun değil bunlar tüp Bebek tedavisi için.Bir sorun görünmüyor eşimde ileri hareket düşük biraz morfolojıde
Evet bana taktı mesela:) enderli görünüyorsun die e nolck cocuk sahibi olamayan biziz kızdığı zamanda oluyo ama yumusuyo hemen peki neden köpüklü
Hsg kolay adet ağrısı gibi 5 dk süren bsey oluyor sonrasi koly
O nasl yontem
Aşılama için ilişki yasağı olmaz diye biliyorum sonuçta eşinden alınan örneklerde yapay olarak içeri gönderilecekHulisi hoca maşallah laflarını esirgemez . . Aşılama için gonal f kullanıyorum kızlar 3 gün kullancm bugün başladım ilişki yasak mi tedaviyi olumsuz etkiler diye korkuyorum Aşılama da rapor cikartrcak doktor sanırım sgk hizmet dökümü diyor esimin mi benim mi olacak bayanların mi olacak yani anlamadım?
MerhabaMerhaba kizlar,randevu nasil aliniyor.
Bu şekilde hasta alıyor ara sor istersen ama tup Bebek başka türlü zor başlar ilk ay tetkikler yapılır en erken bir ay sonra baslarsin. Hulusi hoca iyidir ama çok yoğun başlayınca ara vermeden devam etmeni öneririm.Tesekkur ederim cevap icin.ilk muayene olucam daha once hic olmadim.tup bebek dusunuyoruz.hangi doktora gitmeliyim
Emin olmamakla birlikte var diye duymuştum. Ben de henüz hiç bir işleme tam olarak başlayamadım önümüzdeki ay başlayacagimTesekkur ederim yorumlariniz icin .baskentten mikroenjeksiyon yontemi var mi
Evet tüp Bebek dedi dr biz de artık geçelim o aşamaya diyoruz. Pcos var bende yumurta gelişimi kendiliğinden tamamlanmiyor. Down sendromlu bir düşugum var. 8 yılı geçti evliliğim. Takmayin çok en büyük sorun takilmak hormonlai çok etkiliyorSiz de mi tup dusunuyorsunuz.baskent univde mi?sorun ne peki.bende adetim gectikten sonra gidicem artik o kadar uzuluyorum ki bisiler yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?