Ankara disindan gidiyorduk ama tum kontrollere baskente gittik zannetmiyorum o sekilde kabul edecegini bizzat kendisi yakindan takip ediyor cunkuMerhaba Arkadaşlar.. Ankara dışından gelenler için nasıl bir düzenleme var ? yumurta takibini İstanbul da yaptırsam diğer tüm işlemleri Hulusi beyde yaptırsam oluyor mu acaba ?
Inşallah canım benim sana bisey soracam daha yeni benden iki damla iç çamaşırım ma kahve rengi bi leke geldi ya canim1 negatif aşılama ve 2 negatif tüp bebek denemesine rağmen bir kere bile acaba eksik bişey mi yaptı diye düşünmedim. çünkü biliyorum ki çok uğraştı ve ne gerekiyorsa yaptı ama maalesef olmadı. rabbim hayırlısıyla bizlere de en kısa zamanda evlat nasip eder inşallah vesilesi de hulusi hoca olur.
içini ferah tut kevsercim ve bence bu konuyu hocaya söyle hemen. sonuçta en doğru bilgiyi sana hoca verir tatlımInşallah canım benim sana bisey soracam daha yeni benden iki damla iç çamaşırım ma kahve rengi bi leke geldi ya canim
içini ferah tut kevsercim ve bence bu konuyu hocaya söyle hemen. sonuçta en doğru bilgiyi sana hoca verir tatlım
Merhabalar canim gecmis olsun oncelikle rabbim tez zamanda evladina kavustursun seni insallah.. Bende tedaviye basladim igneleri kullaniyotum su anda. Senin sorunun neydi acaba? 5. Diyorsun hic arastirilmadi mi nedeniDaha once yazmistim sonuc bekliyoruz diye negatif sonuc aldik hulusi hoca bir arastiralim dusunelim dedi ve kontrol icin cagirdi tekrar gidecrgiz bakalim.bu 5.tup bebekti hulusi hocada 2. Bakalim hakkimizda hayirlisi elinden gelni yapiyor hulusi hoca guvenim sonsuz rabbim herkese sabir versin
Sorunumuz azospermi bana ofis histeroskopi yapildi ama niye olmadigi tam olarak anlasilmadi ama buyuk ihtimal erkek kaynakli infertiliteden dolayi olabilir denildi.bakalim tekrar ofis histeroskopi yapilcak sonra tup bebek
Inşallah canım bende hulusi hocanin hastasıyım şuhan 2 aylık hamile yım allah hepimizin yardımcısı olsunmrb kıZlar bende hulisi hocaya ramdevu aldım tüp bebek için bakalım inş iyi olur sonu
Hayirli olsun canm en son lekelenmem var yazmistin cok sevindim hamile olmana:) benimde bugun yumurtalarim toplandi insallah gizel bir sekilde dollenir ve mutlu bir sonuc alabilirm.Inşallah canım bende hulusi hocanin hastasıyım şuhan 2 aylık hamile yım allah hepimizin yardımcısı olsun
amin cnm inş heycanlıyım adet kanamalarım uzun sürüyo bakalım ne cıkacak hayırlısıInşallah canım bende hulusi hocanin hastasıyım şuhan 2 aylık hamile yım allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?