- 19 Ocak 2016
- 423
- 78
- 13
- 30
Evet canım banada çok test yapmaya başladı ve tedavim Mart başlayacağızrandevu ısteyınce verılmıyor ama tedavı ıcın gıdılecekse adetın 2 veya 3. gunu gıdenlerı alıyorlar göğşen beyın hastaları oglene kalmadan bıtıyor ama hulusı beyın dogal olarak yavaslamadan ve yogunluktan sarkıyor bılgınız olsun. ayrıca her ısteyenıde hemen tedavıye baslatmıyor oncelıkle gereklı testler ve vucudu hazırlamak gelıyormus bızzat ogrendım kılo vermemı ıstıyor ve dıyetısyene yolladı testler ıstedı bakcaz dedı oyle kafadan tedavı olmaz dıyor.
bana tam bır zaman vermedı oncelık kılo vermek dedı kanserede neden olur bu kılolar aılede de var ınsulın dırencı var aılede seker var vs derken ıyce paparayı yedık kılo vercez oyle baslıcaz yoksa yokk dıyor kararlı hoca :)Evet canım banada çok test yapmaya başladı ve tedavim Mart başlayacağız
hadi başarılı bir sonuç olsun inşallah sizin içinde ben en son tedavımı 1 yıl once zekaı tahırde yapmıstım 6 yıllık seruven bu seferde hulusı hocadayız bakalım neler gorecegız.Durumuna gore degerlendiriyor herkesi kizlar evet oyle olmasi daha iyi bence.. Benim de kistimi yok etmeye calisiyoruz su anda bir dahaki aya baslayabikiriz dedi hulusu hoca
İnsallah canim hepimizz mutlu sona kavusuruz.. Benimki asilama olcak buyuk ihtimal asilama sonucu hamile kalanda az oluyomushadi başarılı bir sonuç olsun inşallah sizin içinde ben en son tedavımı 1 yıl once zekaı tahırde yapmıstım 6 yıllık seruven bu seferde hulusı hocadayız bakalım neler gorecegız.
slm canım bende hulusi hoca da başladım tedaviye genetik kan testi yaptı bu ayın 20 sinede ofis yapacak allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzleri gülsün canım benimde 2 denemem bu ilk de tüp bebek oldu buda tüp bebek sende hiç tüp bebek uygulamadimiİnsallah canim hepimizz mutlu sona kavusuruz.. Benimki asilama olcak buyuk ihtimal asilama sonucu hamile kalanda az oluyomus
Yok canm yeni basliyoruz tedaviye biz asilama yapalim bir sefer dedi bende bilmiyom ya asilamayla hamile kalan cok az diyolar acaba tup istiyorum mu desem diyorum bazen.. Su an testlerim yapiliyo fln o asamalardayiz troidlerimde sknti cikti yeni onun icin gidicem kist icinde dogum kontrol ilacina baslatti bir dahaki aya baslarz dedi ama insallahslm canım bende hulusi hoca da başladım tedaviye genetik kan testi yaptı bu ayın 20 sinede ofis yapacak allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzleri gülsün canım benimde 2 denemem bu ilk de tüp bebek oldu buda tüp bebek sende hiç tüp bebek uygulamadimi
bellı olmaz denemekte fayda var asılamada kımyasal gebelık rıskı bıraz daha dusuk sanıyorum bende asılama safhasına hıc gelemedım oncelık asılama dıyebılır ama gecmıs deneyımler nedenıyle tupde dıyebılır. hayırlısı olsun.İnsallah canim hepimizz mutlu sona kavusuruz.. Benimki asilama olcak buyuk ihtimal asilama sonucu hamile kalanda az oluyomus
Ne asamadasiniz siz? Sorun neydibellı olmaz denemekte fayda var asılamada kımyasal gebelık rıskı bıraz daha dusuk sanıyorum bende asılama safhasına hıc gelemedım oncelık asılama dıyebılır ama gecmıs deneyımler nedenıyle tupde dıyebılır. hayırlısı olsun.
pcos var bende kılo sorunu var ılaclara dayanıklı bır bunye var yumurta gelısımı zor ben yenı gıtmeye basladım henuz basındayım ama hemen tedavıye gecmeyecek once kılo vermemı ıstedı ve bazı testler yapıyor.Ne asamadasiniz siz? Sorun neydi
Bende yeni basladim sayilir troidimde sknti cikti su ana kadar pihtilasma icin genetik test verdim sonucu cikmadi daha.. Bende bu surecte kilo vermeye calisiyorum. Hakkimizda hayirlisi insallahpcos var bende kılo sorunu var ılaclara dayanıklı bır bunye var yumurta gelısımı zor ben yenı gıtmeye basladım henuz basındayım ama hemen tedavıye gecmeyecek once kılo vermemı ıstedı ve bazı testler yapıyor.
inşallah.Bende yeni basladim sayilir troidimde sknti cikti su ana kadar pihtilasma icin genetik test verdim sonucu cikmadi daha.. Bende bu surecte kilo vermeye calisiyorum. Hakkimizda hayirlisi insallah
Bende yenı basladım baskente ama anladıgım kadarıyla cok fazla gereksız kan tahlılı yapmıyorlar bazı kan testlerı ıcın ekstra ucret cıkıyor benden ıstenen 6-7 kalem testten amh ıcın ek ucret cıktı 44 tl ek odeme yaptım muayene ucretlerı 3900 e dahıl degıl sanıyorum ama ılk gıdıste 122 alıyorlar sonrakı muayeneler 75 tl on gunde kontrol mumkun. tup bebek ıslemı ıcın alınan ucret 3900 raporsuz ama daha detaylı bılgıyı ancak gıdınce alabılırsınız yogun bır yer telefonlara cok bakamıyorlar arayacaksanız ılla ogle saatıne yakın veya sonrasında arayın veyaz yazılı olrak bılgı ısteyın. hrs evet bıraz paragoz sgk acısındanda fazla ucret aldıgı tespıtını bızzat gordum konu tuketıcı hakem heyetıne ve mahkemeye tasındı sgk da fırmaya fazla ucret aldıgı ıcın ceza kesmıstı sgk ılede mahkemelık durumda. dogum ıslemınde sadece amelıyathane ve bır gun oda ıcın 3500 cıvarında ucret alıyor.Troid var mı yok mu şüpheleniyorum. Ve bastırmak istiyorum. Bu işlem nasıl birsey şey fiyati ne kadar??
- Ben çok kararsizim arkadaşlar. Biraz daha yardimci olurmusunuz.. benim ilk denemem hrs ankara hastanesinde olmuştu
eşim ikinci için yine orası diyor ama ben çok paragoz olduklarını düşünüyorum.
Baştan sona tedavi sürecini anlatacak birisi var mı bana
Ben aradım fiyatlar hakkında 3.900 denildi ama bunun içinde yumurta takibi için de ödeme olacak mı? Kan tahlili vs isterler mi ve yine ayrı ödeme olacak mı?
- Sorunumuz erkek infertilitesi 1mil. Sperm var ve bunun %48 hasarlı. Bir tüp bebek denedik ama negatif aldık. Bu şartlarda rapor çıkar mı?? Biz temmuzda 3 yıllık evli olacağız.
ilk oncelikle hakkinda hayirlisi olsun.baskentte ikinci tedavime baslayacagim kismet olursa.ben hulusi hoca da tedavi goruyorum.genelde ilk gittiginde daha once neler yapildigina bakar hoca.yapilanlara ve muayene etmesine gore gerekli gordugu testleri ister.gereksiz yere test yapmazlar.kendimden biliyorum:) hastane cok yogun ama yogunlugu gozunu korkutmasin.cunku hoca herseyle kendi ilgileniyor.yumurta takibi opu ve transfer..diger merkezler gibi prof. dr la ilk gorusmede gorusup daha sonra yumurta takibini ve diger islemleri baska doktor yapmaz yani. tedaviye de hemen baslayabilecegini dusunme.cunku eger ki hoca degerlerini iyi gormezse baslamaz cunku.tedavine gelince adetin 2. gunu veya 21.gunu ilaclarina baslarsin.uzun veya kisa protokol tedavi hocanin kararinda oluyor genelde.2.gunu baslarsan gunasiri hastaneye gidip yumurta takibinde oluyorsun.kan verip e2 degerini kontrol ediyorlar.yumurtalarin yeterli olgunluga ulastiginda sana soylenen zamanda catlatma igneni yapiyorsun ve 36 saat sonra opu islemin gerceklesiyor.baskentte genelde 3.gun embriyosu transfer ediyorlar. ucret konusu 122 lira muayene ucreti fakat 10 gun icinde gittigin zaman tekrar ucret odemiyorsun.10 gun sonra 75 tl oduyorsun.bir sonraki 10.gunden sonra tekrar 122 tl.yani bi 122 bi 75 tl oduyorsun.2 asilaman varsa baskentte rapor kolay cikiyor.rapor cikarsa 3000tl raporsuz 3900 tl odeme yapiyorsun.tabii buna ilaclar dahil degil.raporluda kullandigin ilaclarin dozuna gore 250 ile 400 tl arasinda katki payi odersin.raporsuzda tabiki bu oranlar binler ikibinler civarinda oluyor.aklima bunlar geldi simdilik.yine de sorun olursa sorabilirsinTroid var mı yok mu şüpheleniyorum. Ve bastırmak istiyorum. Bu işlem nasıl birsey şey fiyati ne kadar??
- Ben çok kararsizim arkadaşlar. Biraz daha yardimci olurmusunuz.. benim ilk denemem hrs ankara hastanesinde olmuştu
eşim ikinci için yine orası diyor ama ben çok paragoz olduklarını düşünüyorum.
Baştan sona tedavi sürecini anlatacak birisi var mı bana
Ben aradım fiyatlar hakkında 3.900 denildi ama bunun içinde yumurta takibi için de ödeme olacak mı? Kan tahlili vs isterler mi ve yine ayrı ödeme olacak mı?
- Sorunumuz erkek infertilitesi 1mil. Sperm var ve bunun %48 hasarlı. Bir tüp bebek denedik ama negatif aldık. Bu şartlarda rapor çıkar mı?? Biz temmuzda 3 yıllık evli olacağız.
Echomare asilama ucreti ne kadar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?