baskı, aldatma, şiddet boşanma hikayesi

safare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
4
5
1
40
anlattıklarımdan dolayı beni yargılayabilirsiniz ben de kendimi çok yargıladım neyse 8 yıllık evliyim bir çocuğum var. uzun süredir sorunlar yaşıyorduk. şiddet, baskı çok sıkıntılar vardı boşanma kararı verdim yıllar önce, ancak tekrar denemeye karar verdik ve sonrasında o ayrılma sürecinde beni aldattığını ve barıştıktan sonra da ilişkinin bir süre devam ettiğini öğrendim. Kadının buna attığı aşk mesajlarını okudum eşiminse nasıl bu bayanı başından atmaya çalıştığını başına bela etmemek için nasıl çırpındığını gördüm. bela da oldu sonunda ve ilginçtir ki bu bayanı benim de yardımımla uzaklaştırdık. Yine boşanmadım Deli gibi aşk derler ya öyleydim. Yarayı açanın yaralarımı iyileştireceğini sanıyordum.Ancak zamanla yaşadığım sıkıntıların beni bambaşka bir insan haline getirdiğini farkettim. eşime aşırı derecede kin besliyordum. tahammülsüz ve sinirli bir insan haline gelmiştim. o kadınla yaşadıklarını da aklımdan atamıyordum, bunun yanı sıra eşimin baskıcı bencil halleri de devam ediyordu. gel gitlerle sorunlarla evliliğe bu şekilde devam edemeyeceğimi anladım aldatmanın üzerinden tam 3 sene geçti ve ben boşanma kararı aldım. onun beni bambaşka bir insan haline getirmesine izin vermiştim ve daha fazla dayanamadım. şimdi yeni bir hayat beni bekliyor. aklım, kalbim yine savaş veriyor.

Eskisinden daha az acir iciniz o adam olmayinca
Hakkınizda hayirlisi olsun

allah kimseye yaşatmasın bu tür şeyleri. hele bir de çocuk varken.

Rabbim yâr ve yardımcınız olsun.

Sizi anlayabiliyorum emin olun... Yeni bir hayat sizin için çok iyi olacak, sürekli üzülmektense bir kere üzülmek her zaman iyidir... Unuttum dersiniz ama izi her zaman kalır...

Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır diye boşuna dememişler... Her şeyi zamana bırakın emin olun her şey güzel olur Siz zaten bir adım atarak hayatınızı değişime uğratmışsınız... Emin olun bundan sonraki gelir... İnsanoğlunun ne olacağı belli olmuyor gerçekten bunu zamanla görüyorsunuz...

teşekkür ederim yazdıklarınız için. bunları duymak bile insanı rahatlatıyor böyle bir durumda

Bosubosuna fedakarlik yapmışsınız ama sonunda mantiginiza gelmissiniz bu saatten snra bi kenara atın kalbinizi hersey gonlunuzce olsun

Kesinlikle kolay anlatılmıyor, bir süre aklın ve kalbin arasında savaşlar vermeye devam edeceksin, son bir kez daha denesem mi acaba diyeceksin, sarılışını, sıcaklığını fazlasıyla özleyeceksin, belki rüyalarına bile girecek...
Amaaaa...
Bunların hepsi allahın izni ile boşandıktan bir süre sonra geçecek...
O zaman gelene kadar, kararlı ve güçlü olmaya çalış...
Sonra ohh beee diyeceksin

Bi söz vardır; "Her şeyi affedin ama size ihanet edeni asla ve asla affetmeyin"
En başta vereceğiniz kararı, en son vermişsiniz ama zararın neresinden dönerseniz kârdır.

Beş para etmez bir adammış. Tutunulacak bir tarafı yokmuş. Geç bile kalmışsınız ama nihayetinde kurtuluyorsunuz, çok da güzel yapıyorsunuz. Umarım dava sonuçlanana kadar aynı kararlılığınızı korursunuz. Sonrasında çocuğunuzla size huzurlu, mutlu, koca bir hayat diliyorum.

geç bile kalmışsın neyi yargılıyoruz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…