anlattıklarımdan dolayı beni yargılayabilirsiniz ben de kendimi çok yargıladım neyse 8 yıllık evliyim bir çocuğum var. uzun süredir sorunlar yaşıyorduk. şiddet, baskı çok sıkıntılar vardı boşanma kararı verdim yıllar önce, ancak tekrar denemeye karar verdik ve sonrasında o ayrılma sürecinde beni aldattığını ve barıştıktan sonra da ilişkinin bir süre devam ettiğini öğrendim. Kadının buna attığı aşk mesajlarını okudum eşiminse nasıl bu bayanı başından atmaya çalıştığını başına bela etmemek için nasıl çırpındığını gördüm. bela da oldu sonunda ve ilginçtir ki bu bayanı benim de yardımımla uzaklaştırdık. Yine boşanmadım Deli gibi aşk derler ya öyleydim. Yarayı açanın yaralarımı iyileştireceğini sanıyordum.Ancak zamanla yaşadığım sıkıntıların beni bambaşka bir insan haline getirdiğini farkettim. eşime aşırı derecede kin besliyordum. tahammülsüz ve sinirli bir insan haline gelmiştim. o kadınla yaşadıklarını da aklımdan atamıyordum, bunun yanı sıra eşimin baskıcı bencil halleri de devam ediyordu. gel gitlerle sorunlarla evliliğe bu şekilde devam edemeyeceğimi anladım aldatmanın üzerinden tam 3 sene geçti ve ben boşanma kararı aldım. onun beni bambaşka bir insan haline getirmesine izin vermiştim ve daha fazla dayanamadım. şimdi yeni bir hayat beni bekliyor. aklım, kalbim yine savaş veriyor.