- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
O Basliktan cok kv grmcelerin bana yaptiklari kotulukleri odettim yazmak istiyorum gercekten :)Baski yapmalarina ne bakiyorsunki?dogum yapicaksin kp yaninda ne kadar rahat oturup/kalkabilirsin asil simdi senin kendi evinde gecirme zamanlarin,ben eminimki rahat edemezsin,rahat emziremezsin bir odaya kapanicaksin butun gununu orada gecireceksin,sen basina gelecekleri tahmin etmiyor musun?geleni gideni olucak,bebek biraz aglasa on tane mudahale cumlesi duyacaksin lohusalikta kv kp melekte olsa cekilmiyor,iyi niyetle birsey bile denilse sinirlerin ziplayacak sonra buraya "kv gittim iyi halt yedim"baslikli bir konu acabilme ihtimalin buyuk olasi
Bugun birinden duydum bebek 40 bitene kadar kimseye gostermiyomussun sen oylemi yaptin yoksa zaten evindeydin gorenler oldumu bebegi.gitme konusuna gelince ogun bi gelsin ALLAH buyuk ablamda gitme dio.benim annem esim git diolar bende gitmek istemiyorum.acikcasi ama bebegim hasta olur die korkuyorum ve lohusayken sinirli olunuyomusya o siniri kv cikarmak istiyorum annem cekecene o ceksinSakın gitme.. ben bebeği 40 gün fazla çıkarmadım yatak odasından.. sende de ki eşine benim ilk doğumum.. benim için çok özel bi anı.. kimsenin hatrı için feda edemem...
Sen kv nin senin lohusa sinirini çekeceğini mi sandın :)) bide sen trip çekiyorsun.. ayıptır söylemesi pırt bile yapamıyorsunBugun birinden duydum bebek 40 bitene kadar kimseye gostermiyomussun sen oylemi yaptin yoksa zaten evindeydin gorenler oldumu bebegi.gitme konusuna gelince ogun bi gelsin ALLAH buyuk ablamda gitme dio.benim annem esim git diolar bende gitmek istemiyorum.acikcasi ama bebegim hasta olur die korkuyorum ve lohusayken sinirli olunuyomusya o siniri kv cikarmak istiyorum annem cekecene o ceksin
Dis kapinin oraya battaniye asarim perde gibi yinede gitmem. Oyle soyleyeyimValla bendr gitmeyi hic istemiyorum onlara olan ofkem daha dinmedi ama baski yapiyolar bana.ben baskidan fazla etkilenmem ama bebegim hasta olur die korkuyorum cocuguda hep yatak odasinda birakamamki yazik gunah
Sen kv nin senin lohusa sinirini çekeceğini mi sandın :)) bide sen trip çekiyorsun.. ayıptır söylemesi pırt bile yapamıyorsunbide benim anneme karşı sinirlenmemi bile arkamdan millete anlatmış kaç sene sonra bile.. hala aklıma geldikçe sinirleniyorum..
Canım odadan çıkarmama sebebim biz yayladaydık.. camlar fln açıktı çok cereyan yapıyordu.. üşütmesin diye çıkarmadım. Ama gelenlere gösterdim kucaklarına falan aldılar..
Dis kapinin oraya battaniye asarim perde gibi yinede gitmem. Oyle soyleyeyim
Hic gitmeyin gidince donemezsiniz acikca soyleyeyim bunu.Bende gitmeyi istemiyorum gercekten dedigim gibi korkum bebekten yana.eger baktim olmuyosa eve geri donerim
Dur atimHic gitmeyin gidince donemezsiniz acikca soyleyeyim bunu.
Cocuga hiçbir dey olmaz Allahin izniyle. Bi ton cozum bulur odanin fotosunu cekip atin bana buluruz bi yol
Cnm pırttan kastım gaz çıkarmak yani..Cekmesinler sinirinden patlasin istiyorum kv.o pirt yapamamak oncedendi kiymet bilmediler simdi sesimi cikariyom :)))ayy benim bebisimde gelsin artik cok istiyorum onu gormeyi kucama alip sevmeyi :)
Hii pardon ya bn anlamadimCnm pırttan kastım gaz çıkarmak yani..
attim hadi cozum soyle bna kapiyi acar acmaz buz gibi hava girdi iceriHic gitmeyin gidince donemezsiniz acikca soyleyeyim bunu.
Cocuga hiçbir dey olmaz Allahin izniyle. Bi ton cozum bulur odanin fotosunu cekip atin bana buluruz bi yol
Ben de kendi evinde kalmandan yanayım. Bebeğini emzireceksin, gözün yemeyecek bulunduğun yerde emzirmek isteyeceksin hoppa bi bakmışsın iki çift göz sana bakıyor.Iyi aksamlar
Eski konumu aranizda bilenler vardir "çok kızgınım çok :/ "
Dogum zamanim yaklasiyor kv kp gecen hafta bize geldiler beni kendi evlerine göturmek istiyolar dogum yapacagim icin.ben ise gitmek istemiyorum kötü gunumuzde yanimizda olmadilar simdide ben olmalarini istemiyorum.aileme, esime de demisler beni goturceklerini.ben esimle konustum istemiyorum gitmeyi dedim ama esim babamin hatiri icin gidelim dio babamda istiyo dio.annemede soyledim annemde bosver git dio napcami sasirdim kaldim.suan oturdumuz ev oturma odasndan dis kapi aciliyo ve bebegim bi soguk bi sicak yerse hasta olur bu evde.siizce napim gitmelimiyim kv ye :/
Hımm.. çok zor cnm ama her dk kapı açılmaz ki.. kapıyı yarım açarsın çocuğu kapının karşı duvarına koyarsınAtti
attim hadi cozum soyle bna kapiyi acar acmaz buz gibi hava girdi iceri
Hayir yok kisin soba yakabiliriz oda elektrik faturasini dusunemiyorum bile artik :)Ben de kendi evinde kalmandan yanayım. Bebeğini emzireceksin, gözün yemeyecek bulunduğun yerde emzirmek isteyeceksin hoppa bi bakmışsın iki çift göz sana bakıyor.
Afedersin don gömlek gezmek isteyeceksin olmayacak. Uzanmak isteyeceksin kapıdan görecekler vs. Bu kadar olumsuzluk yeter bence. Bu benim sadece hayal edebildiğim kadarı düşünün. Kendi evimde atlattım lohusalığımı. Bir hafta kayınvalidem kaldı. Diğer günler annem kardeşlerim. Eve gelsin birileri.
Bu arada ev niye soğuk. Soba, kalorifer vs. yok mu?
Hımm anladım. Normalde nasıl yapıyordunuz ki?Hayir yok kisin soba yakabiliriz oda elektrik faturasini dusunemiyorum bile artik :)
Esim sigara iciyoya bence o zirt pirt acar kapiyi :)) aboo cocuk dogmadan ne cok dert sahibi oldum biranda oyle aman allahimHımm.. çok zor cnm ama her dk kapı açılmaz ki.. kapıyı yarım açarsın çocuğu kapının karşı duvarına koyarsın
Biara odun soba kurmustuk diger evde oda evi yakicaktimda annem yetisti saolsun.bu ev kucuk oldigu icin odun sobada girmez girsede ben cesarey edemem artik :)Hımm anladım. Normalde nasıl yapıyordunuz ki?
Orasa yatak odasi yatak odasinu nasil dis kapiya acilan yere kurayim.bi kucucuk oda var oda evden bagimsiz terasta orayida kiler olarak kullaniyorumOturma odani dışarıya acilan kapinin oldugu odadan baska odaya tasi.orasi hol sayilir zaten ole kalsin
Sakın gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?