- 11 Haziran 2019
- 291
- 416
- 33
Merhaba hanımlar. evlenmediğim için ailemle ciddi sıkıntı yaşamaya başladım şuan çok kötüyüm. rahatlamaya ihtiyacım var galiba. 34 yaşındayım. güzel bir işim var maddi sıkıntım yok. ancak evlenemiyorum olmuyor sevemiyorum. en son karşıma birisi çıkmıştı onunla ilgili de burada 2 konu açmıştım birçok kişi de olumsuz bakmıştı aynı benim gibi.ayrıca kendisini sevemedim ve ayrıldım. ayrıldıktan sonra da hiç acı çekmedim tam tersi huzura ermiş gibi rahatladım. ancak bu kez hem karşı tarafın ailesinden, akrabalarından hem kendi annem ve babamdan ciddi anlamda baskı görmeye başladım. X kişisinin halası arıyor bizim tansiyonumuz fırladı biz hasta olduk neden bozuldunuz neden olmuyor diyor.benzer durumlar benim ailemde de var. bu sabah kahvaltı yaparken babam: "bir daha düşün bu konuyu değerlendir biz çok huzursuzuz ileride pişman olursun herkes (kardeşlerim evli) çoluğuyla çocuğuyla evine çekilir sen yalnız kalırsın biz baki değiliz rezil rüsva olursun ilgilenenin olmaz başka bir kısmetin olsa onu da değerlendir derim ama yok.bu kişiyle bir daha düşün" dedi çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim. daha önce annem de defalarca söyledi evlen bu çocukla bizi hasta edeceksin demişti ve ben anneme, evleneyim ama mutsuz olursam sebebi sizsiniz demiştim buna rağmen ısrarcı olmaları beni şaşırtıyor.(bu arada sürekli ailemle yaşamıyorum tatillerimde ve bazen hafta sonları yanlarına geliyorum aileme düşkünümdür üzmekten de sakınmışımdır hep. ayrıca anne olmak istiyorum biyolojik saat geçiyor galiba) İçimde kocaman bir dert bu hıçkırarak ağlamak istiyorum bana bir şeyler söyleyin arkadaşlar.
Son düzenleme: