- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Kadın olmanızın bakirelikle bir alakası yok biliyorsunuz değil mi? Bakire olsanız da olmasanız da kadınsınız.Merhaba hanımlar, bugün babamla konuşurken geleceğim hakkında ben başarılı bir kadın olacam dedim ve bana söylediği şey şu neden başarılı bir kız demiyorsun da kadın diyorsun dedi laflarına dikkat et dedi ve ben bu baskıdan nefret ediyorum ve korkuyorum ağzımdan bakire değilim ben lafı çıkacak diye ki ben pişman bile değilim bakire olmadığıma ama bu baskı çok saçma geliyor ne yapabilirim bu konuda
Bunu biliyorum ama kadınım diyince ilişkiye girilmiş kadın olarak anılıyor ne yazık kiKadın olmanızın bakirelikle bir alakası yok biliyorsunuz değil mi? Bakire olsanız da olmasanız da kadınsınız.
Tuhaflık nerde vardı?Kusura bakmayın ama cidden değişiksiniz.
Önceki konunuzda da sevgilinize tutumunuz bir tuhafti şimdi de babaniza.
İnsan iliskileriniz acayip karmaşık.
Babam bunu kast etti o yüzden sordumBabama kızdım niye bana kız dedi?
Oysa ben degilim.
Eee bu yaştaki adama kız kadın ayrımı yapmaya çalışmak hele de bakire değilim demeye calismak ne alaka
O zaman neden biri size kız deyince bakire olmadığınızı söylemek istiyorsunuz o zaman? Bu ayrımın farkında olan biri “ben kadınım, cinsiyetim kadın, 18 yaşını geçmiş her dişi kadındır” der geçer. Bin bikiri diyilim demez.Bunu biliyorum ama kadınım diyince ilişkiye girilmiş kadın olarak anılıyor ne yazık ki
Daha yeni farkına vardım haklısınızO zaman neden biri size kız deyince bakire olmadığınızı söylemek istiyorsunuz o zaman? Bu ayrımın farkında olan biri “ben kadınım, cinsiyetim kadın, 18 yaşını geçmiş her dişi kadındır” der geçer. Bin bikiri diyilim demez.
Dediğini yapmalısın . Çok başarılı ve kimseye muhtaç olmayacak bir kadın olacaksın ...Merhaba hanımlar, bugün babamla konuşurken geleceğim hakkında ben başarılı bir kadın olacam dedim ve bana söylediği şey şu neden başarılı bir kız demiyorsun da kadın diyorsun dedi laflarına dikkat et dedi ve ben bu baskıdan nefret ediyorum ve korkuyorum ağzımdan bakire değilim ben lafı çıkacak diye ki ben pişman bile değilim bakire olmadığıma ama bu baskı çok saçma geliyor ne yapabilirim bu konuda
Onu değiştiremeyeceğinizi bilip yolunuza bakabilirsiniz. İspatlamanıza gerek yok.Merhaba hanımlar, bugün babamla konuşurken geleceğim hakkında ben başarılı bir kadın olacam dedim ve bana söylediği şey şu neden başarılı bir kız demiyorsun da kadın diyorsun dedi laflarına dikkat et dedi ve ben bu baskıdan nefret ediyorum ve korkuyorum ağzımdan bakire değilim ben lafı çıkacak diye ki ben pişman bile değilim bakire olmadığıma ama bu baskı çok saçma geliyor ne yapabilirim bu konuda
Kadın ve kız farkı neymiş ki onu anlamadım hem kadınız hem de kızMerhaba hanımlar, bugün babamla konuşurken geleceğim hakkında ben başarılı bir kadın olacam dedim ve bana söylediği şey şu neden başarılı bir kız demiyorsun da kadın diyorsun dedi laflarına dikkat et dedi ve ben bu baskıdan nefret ediyorum ve korkuyorum ağzımdan bakire değilim ben lafı çıkacak diye ki ben pişman bile değilim bakire olmadığıma ama bu baskı çok saçma geliyor ne yapabilirim bu konuda
Hayatımı daha yavaş bir vitese almalıyım fark ettimPardonda burda nerde baskı var?Dün vicdan azabı çekiyorum ailemin aşırı iyi niyetli olmasından diyordunuz.Henuz 21 yaşında baya baya aktif bir cinsel hayatiniz var ,siz baskıcı bir ailede olsaydınız bu şekilde yaşayamazdiniz.Klasik bir Anadolu babasi yani belli bir yaşın üstündeki bütün bireylerde bilinçli ya da bilinçsiz bir kadın, kiz ayrımı vardır, ifadede.Cinsel hayatınızın aktif olması kötü yönde bir ayrım olmadığı gibi iyi yönde de size bir üstünlük sağlamıyor, farkında mısınız?Konularınıza mesajlarınıza baktim da 21 yaşında ki bir kadin icin cok hızlı adımlarınız var.Henuz 2 haftalik daha doğru düzgün adı konmamış ilişkilerde aktif cinsellik yaşamak sizi sadece değersizleştirir ,bunlar güçlü ya da özgür kadın olma sıfatları değildir.Yasiniza paralel gerçek ve düzgün ilişkileriniz olur ne isterseniz yaşarsınız ya da fb olmayı kabul ederseniz ,sizin tercihinizdir.Ancak ortada bir baskı yok bir dertte yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?