İki gündür kötü ailelerin elinde harcanmamak için uğraşan kızların hikayelerini dinliyorum. ben harap oldum okurken. çevremde çocuğu olsun diye uğraşan okumuş, büyük şehirlerde modern hayatlar yaşayan çiftler var. bebek sahibi olup o bebeği büyüyünce ne olursa olsun sevecek insanların kucakları boş kaldıkça ben üzülüyorum.
bir öğrencim yurtdışından küpe kutusu almış gelecekteki kızına hediye etmek için. bunu yapan çocuk daha 20 yaşında, gelecekteki kızını düşünüyor. eminim çok güzel yerlere gelir ve harika bir baba olur bir gün.
diğer yanda bu cahiller ordusu çocuklarının değerini asla bilemiyor. üstte verdiğim örnekleri düşünün mesela kızları derece yapsa nasıl tepki verirlerdi. aileniz kıymetinizi bilmiyorsa siz bileceksiniz. altın çöpte de olsa altındır.