baskıcı sevgilimden geri dönüş...

ben onu demek istemiyorum. fikir söylemek ayrıdır eleştiri ayrıdır. eleştiri ile görüş bildirmek
arasında çok ince bir çizgi var.
Burada hayatın sırrını çözmüş insanlar var. E tabi senin benim gibi insanlarla muhattap olurken zorlanıyorlar :KK45:

ben burada insanlara konuşucaz baskıdan rahatsız olduğumu anlatıcam baskıla yürümeyeceğini anlatıcam diyorum. onlar bana sen hani baskıla yapamazdın hani kesindi kararın diyo. sanki ben baskıları kabul edip barışmışım gibi davranıyorlar. samimi cevap verin bu doğru bi yaklaşım mı?

Bunu 5 senedir yasayan biri olarak söyluyorum BARISMA.. Ben artk göz kalemime ayakkabi rengime kadar olan baskıdan sacimi basimi yoluyodum artik kendi özgüvenimi okadar dusurmustuki artik onsuz yapamiycam kafasindaydim hep . sonra surekli ayrildim hep gel bir orta yol bulalim cart curt. Buluyoduk orta yolu az nefes alayim izin ver karisma bukadard diyodum kabuldu . bu seferde gözkalemi ayakkabi bitti sac rengi ojelerim çıktı. Yada kıskanclik baski konusunun degisik türevleri cikti ortaya. Düzelmez canim duzelmez emin ol ileride sinir hastasi olursun. Baskıcı insan duzeldigini sanır 1 ay iyi olur 2.ay yine aynısı olucak.. Yada kendini kandiracak baski kurdugu seyleri sana yansitmiycak hep bi surat yapicak hep icine atacak sana verdigi sözü bozmamak icin. Patlamak icinde baska sebepler bulacak. Zor is yani baskıcı karakter :(

Back
X