BASKIN BASANINMIŞ!!!

Bende öyle dedim ustune bi de öyle bi keriz bulursan soyle erkek kardeşime alayim dedim :63: Ben gitmiyorum zaten haftada on günde bi onlarda gelemiyorlar surat asip oturuyorum cay kahve vermiyorum ama yine de yüzsüzlukleri tuttu şuara Offf ne diyeyim geçecek inşallah :110:
Boşanıyo musunuz ?

Amin canım Allah razi olsun. Evet maalesef verdim kararimi bir kere verildi bu hayat Allah beni özgür yaratmisken esir yasamiycam bunlara hayirlisi artik
Cevaplamışsın pardon tekrar sormuşum
Hayırlısı olsun hakkında
Demek ki o dereceye getirdi bencil insanlar
İnşallah yeni yaşantında mutlu olursun

Amin canım Allah razi olsun. Evet maalesef verdim kararimi bir kere verildi bu hayat Allah beni özgür yaratmisken esir yasamiycam bunlara hayirlisi artik
Insallah hersey gonlunce olur canim...zor bir surec allah yardimcin olsun.kararli olman guzel once icinde bitirmeli insan dik durmali gerisi geliyor zaten...

Keşke kayınvalidenize biraz evinde oturda bizde sana bir gün baskın yapabilelim deseydiniz.

Evet :KK43: Yani ben kararimi verdim bazı bekledigim şeyler var şartlar olgunlaşmadı diyelim. Esim olacak şahsa söyledim ayrılmak istediğimi öyle iste
Cogu kadina ornek olmalisiniz bu kararlilikla
Artik kadinlar ozellikle cocuktan sonra kendilerini erkege mahkum hissediyorlar, mutsuz olduklari halde aman bir dilim ekmek olsun kocamin yaninda oturayim diyen yuzlerce ornek var sadece benim bildigim
Hakkinizda hayirlisi olsun,uzuldum
Ama degisim her kosulda iyidir,yeni hayatinizda kocaman mutluluklar sizin olsun insallah miniklerinizle beraber

Benim eltim bi ara sabahın köründe çoluk çombalak damlamaya başladı bi oldu iki oldu üçüncüde açmadım nekapıyı ne teli. Eşimede bi mesaj durum bu merak ettim ayağına seni ararsa dışardadır de geç dedim. Çaldı çaldı gitti. Sonra bi daha aynı şeyi yaptı yine açmadım üçüncüsü olmadı artık aramadan müsaitim lafını duymadan gelemiyo.

Merhaba arkadaşlar abla lar kardeşler canlar... ilk başta şunu söylemek isterim ki psikolojim alt üst :KK61: benim anam babam beni el bebek gül bebek büyütsün eller bu yaşta saçlarıma akı düşürsün:KK57: çocuğum olmuyor doktor hastane tedavi stresi bi yandan kış boyunca benden çıkmayan kv kp bi yandan kıskanç sinsi ni elti bi yandan...:21::KK57::KK57: kv kışın kaldığı yetmezmiş gibi birde şimdihabersiz çat kapı gelmeleri başladı... geçen gün kapı çaldı eve girerken BASKIN BASANINDIR dedi yaaa :KK61: bu ne demek arkadaş ben evden dışarı bile çıkmıyorum. Şaka tarafına getirip laf sokmak niye???? :KK61:Şok oldum o an... ama ben yine onunla yüz göz olmam olursam o benden haklı çıkar... gerek yok böyle insanların seviyesine inmeye:KK20: 2 gün sonra yine kapı bu sefer yine onlar oyyyy oyyyy oy benim babam canım babam düğün günü ben evden çıkarken sen boşuna ağlamamışsın babaaam:KK61::KK61:

benimkilerde ilk aylarda yıllarda böyle yapıyorlardı eşime söyledim sen söyle dedim oda ben söyleyemem kusura bakma dedi heee ozaman ben onlara s... s.... öğretirim dedim ve öğrettim şimdi gelmeden 3 gün önce arıyorlar kızım c.tesi evdemisin diye ,

onların seviyesine inmem diye konuşursan daha çok cekersin sana daha çok baskın yaparlar ve kendilerini dediğin gibi haklı görür öte bile giderler , 3kere 5 kere bir surat yapacaksın , onlar içerideyken yanlarına gidip oturmayacaksın kocanı öyle bir ses tonuyla çağıracanki onlar içerinden duyduklarında altlerina edecekler , bak ondan sonra seni basabiliyrlarmı , tecrübeyle sabittir

Back
X