BASKIN BASANINMIŞ!!!

Daha dun aksam aynısını yaşadım akşamın geç saati habersiz geldiler acmadim 15dk kapı tekmelediler sonuç adam eve geldi kavga Hır gür ben bosanacagim için artik kavga kıyamet umursamiyorum küsen küssün ölen ölsün modundayim:KK43:Allah yardımcın olsun
Oh olmus cok iyi yapmissin eline saglik
Laftan anlamayana bu yapilir

Ağıtı bırak güzel anlat
Tek çocuk mu eşin birazda başka yerlere gitsin
Nasıl baskın yapıyo anahtarı da mı var

Bende kaynana derdi yok onun yerine yuzsuz akrabalar var, iki tane cocugunu ben 9aylik hamileyken evime yatiya gonderen mi ararsin, gecenin 11inde biz aciz diye geleni mi ararsin ohooo

Bende kaynana derdi yok onun yerine yuzsuz akrabalar var, iki tane cocugunu ben 9aylik hamileyken evime yatiya gonderen mi ararsin, gecenin 11inde biz aciz diye geleni mi ararsin ohooo
Belediye çadırı mı ora
Töbe ya
2 çocuk niye gönderdiler, kendi evinde kendi annesiyle kalmalı çocuklar
Acıkanda ya bi makarna kaynatsın ya da parasına kıyıp lokantaya gitsin

Belediye çadırı mı ora
Töbe ya
2 çocuk niye gönderdiler, kendi evinde kendi annesiyle kalmalı çocuklar
Acıkanda ya bi makarna kaynatsın ya da parasına kıyıp lokantaya gitsin
Ay sacmasalak sebepler vardi inan
En sonunda tavrimi koydum uzak durdum gelip gitmeyi biraktim da oyle kurtuldum
Yani bula bula benim hamilelik donemimi bulmus insanlar bana eziyet etmek icin
Sonra lohusayken de baska akrabalar usustu basima
Anlat anlat roman olur ;)

Ay sacmasalak sebepler vardi inan
En sonunda tavrimi koydum uzak durdum gelip gitmeyi biraktim da oyle kurtuldum
Yani bula bula benim hamilelik donemimi bulmus insanlar bana eziyet etmek icin
Sonra lohusayken de baska akrabalar usustu basima
Anlat anlat roman olur :KK66:
Maalesef benzerlerine denk geldim
Bende tavır yaptım az öz görüşüyorum
Arkadaş olsalar hiç görüşmemde mecburi sonradan akrabalık olunca işte eh işte deyip geçiyosun

Ağıtı bırak güzel anlat
Tek çocuk mu eşin birazda başka yerlere gitsin
Nasıl baskın yapıyo anahtarı da mı var
Ağıt yapmıyorum ben bu 1. Sadece derdimi paylaşmak istedim. Anahtarı falan yok habersiz geliyo başka çocukları da var ama en çok beni bunaltıyolar beni stresi bana yeter zaten bu da 2

Tek kahve yetmez bizde yemek olacak çay olacak olacak ta olacak

Canım gece 12 ne yemeği :)
Uyuyodum geldiklerinde zaten gitsinler diye öyle yaptım koltuğa geçip gözlerimi de bi kapatıp bi açtım :)

Kv evinde yemek yapmıyo benden ne yemeği beklicek yemeğe çağırıp yunurta kıran insan kendisi

Maalesef benzerlerine denk geldim
Bende tavır yaptım az öz görüşüyorum
Arkadaş olsalar hiç görüşmemde mecburi sonradan akrabalık olunca işte eh işte deyip geçiyosun
Aynen ya
Tek cocuk oldugumdan gelene gidene alisamadim
Annem de hep kizar bana gozunun ustundeki kasi istemiyorsun der;)

Ağıt yapmıyorum ben bu 1. Sadece derdimi paylaşmak istedim. Anahtarı falan yok habersiz geliyo başka çocukları da var ama en çok beni bunaltıyolar beni stresi bana yeter zaten bu da 2
Gerçekten oy bana oylarrr bana yapınca anlamadım yine kapı yine kapı kısmı özellikle sonda yazan
Derdini anlıyorum ve haklısın
Açma diyecektim anahtar yoksa, bi de çık gez onu bekleme evde

Merhaba arkadaşlar abla lar kardeşler canlar... ilk başta şunu söylemek isterim ki psikolojim alt üst :KK61: benim anam babam beni el bebek gül bebek büyütsün eller bu yaşta saçlarıma akı düşürsün:KK57: çocuğum olmuyor doktor hastane tedavi stresi bi yandan kış boyunca benden çıkmayan kv kp bi yandan kıskanç sinsi ni elti bi yandan...:21::KK57::KK57: kv kışın kaldığı yetmezmiş gibi birde şimdihabersiz çat kapı gelmeleri başladı... geçen gün kapı çaldı eve girerken BASKIN BASANINDIR dedi yaaa :KK61: bu ne demek arkadaş ben evden dışarı bile çıkmıyorum. Şaka tarafına getirip laf sokmak niye???? :KK61:Şok oldum o an... ama ben yine onunla yüz göz olmam olursam o benden haklı çıkar... gerek yok böyle insanların seviyesine inmeye:KK20: 2 gün sonra yine kapı bu sefer yine onlar oyyyy oyyyy oy benim babam canım babam düğün günü ben evden çıkarken sen boşuna ağlamamışsın babaaam:KK61::KK61:
Eltin neyini kıskanıyor senin?

Aynen ya
Tek cocuk oldugumdan gelene gidene alisamadim
Annem de hep kizar bana gozunun ustundeki kasi istemiyorsun der:KK66:
Bende kolay kolay samimi olamam
Bi de her tür insan görüyosun şok oluyosun bazen
İşte hayat öyle babaevindeki küçük odamız kadar gürültüsüz ve rahat değilmiş
İlle birileri dahil olurmuş

Biraz daha büyüyünce azalacak, tamamen geçmese de
1 yaşında yürüyünce biraz daha rahatlıyo insan
Darısı başına
Amin caniiiim amin insallah
Ben arkadas seviyorum sanirim akraba degil ;)
Soyle arkadaslarim falan olsa arada gitsek bir yerlerde kahve falan icsek ne guzel olur da
Yok iste kimim kimsem

Amin caniiiim amin insallah
Ben arkadas seviyorum sanirim akraba degil :KK66:
Soyle arkadaslarim falan olsa arada gitsek bir yerlerde kahve falan icsek ne guzel olur da
Yok iste kimim kimsem
Benimde liseden 3 dostum var sadece
Onlarla buluşmaya çalışıyorum ama işte hayat telaşı herkes aynı anda pek müsait olmuyo

Back
X