Kişisel Bakım Ürünleri Baskül almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum kızlarr

zey zey

Kabul Olmus En Güzel Dua'msin ♡♡♡
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
6.010
9.388
448
Kızlarr evimde bir tartı var markası smart bilmem ne ama memnun değilim.

3 bazen 4 defa tartılmaz zorunda kalıyorum. 5dk arayla farklar yapıyor ama dehşett

Şimdi baskül almak istiyorum

Yağ su ölçümü yapan baskül şuan düşünmüyorum gerek duymuyorum (belkide gerekli ama şuan nedenini bilmiyorum biri açıklarsa mantıklı gelirse olabilir )

Anlayacagınız baskül önerileri istiyorum kızlar

Sizlerden gelen bilgileri toparlayarak bişiler çıkarmak istiyorum

aklımda olan Sinbo ama sizler ne düşünüyorsunuz ???

Son düzenleme:
Kızlar bir çok kişi konuyu görüntülemiş konu başlığı nedeniyle içeriğe bakmaktasınız

Baskül konusunda bir fikri olan kimsecikler yok mu ?

en azından kendi baskülünüzden memnun olup olmadığınızı yazın ki fikir sahibi olalım

Lütfen destek

FAKIR - FAKİR Hercüles Vücut Analiz Baskülü yaz geldı zayıflama zamanaı 33 tl den novabazar dan aldım cok memnun kaldım hızlı gonderılerı var

:43::52:

ereyon.com a bak derim canım uygun fiyatlı çok baskül var

yaz geldi ben bı gram erımedım hemen ınternetten gırıp acıl bır baskul sıparısı verdım yagımı tuzumu kemıgıomı her seyımı olcuyor fakır ın karsılastırma sıtelerınden bakıp aldım :) sımdı forma gırmeye calısıyorum :41::44::3:

canım evdeki sinbo klasik standart model gayet iyi bi sorun yok:)bi tane de başka yerde var ama onun markasını duymadım bile çok adı sanı duyulmamışalma ama çok uçukta alma neden biliyo musun tartı 4 kilo eksikte tartsa fazlada tartsa sen hep aynı tartıya göre tartılırsan problem yok ama tabi bi çıktığında 2 kilo eksik bi çıktığında 4 kilo fazla tartıyosa o başka ama özellikle digital olanlar bi kullanım miktarından sonra yanlış tartıyolar bu her digitalde böyle,bazı tartılar çok teferruatlı ama bence öylesibe gerek yok

Bizde de sinbo var. Kafayı yemeye başladı sanırım farklı farklı tartıyo 5 dk içinde.. Bizde baskül arayışı içindeyiz..

Sony Xperia Z

Fakir'i öneriyor musunuz? ben de vücut kütle endeksi ölçen bir tartı istiyorum. bana da önerebileceğiniz bir tartı var mı?

Back
X