- 1 Nisan 2014
- 364
- 86
- 318
- 39
- Konu Sahibi Cilekcetiner
-
Arkana bakmadan kaçç..
Sana güven verememiş ki zaten .
Bence o muydu bu muydu diye düşünme
Açıkça seni oyalamış bu adam.
Boşverr bir adı bile konmamış..
canım benim konuşman da yazın gibiyse adam bundan da kaçmış olabilir.
ayrıca 1 ay olmuş yanlış anlamadıysam 1 kez görüşmüşsünüz. yani hayatında biri varsa da sizi aldatmış sayılmaz.
sepetle gitsin yaa yaş 36 ama zeka 14'lük ergen. kişiliği oturmamış. doyumsuz insan o
Acele etmissin..goruselim diye darlaman sacma adami.o istese görüşür...cok ustune gidip kacirmissin...birde whatsapta surekli c ici olmasi sevgilisi oldugunu gostermez.bende cok sık girerim sevgilim yok.orda sadece sevgiliye konusulmaz.ayrica sevgilim olsa surekli whatsapa niye gireyim adamla gezerim vaktim olmaz oraya girmeye..
evet oyle yaptim zaten haklisiniz. sozde yasinda basinda odtu mezunu kariyerli ama davranislara bak bende hic boyle beklemezdim. sanirim gercekten biri var benide yedekleme falan istedi gibi
Caldirinca donmuyor falan nedir? Umarim cagri yapmiyordunuz. Net aradiginizda mazeret bildirmeden acmiyorsa uc bes saat sonra ariyorsa kesin birşeyler vardir. Ayrica gece birde konusmalat vs cok lackalasmis bir aylik bir kez gorusme. Hata tamamen sende
Canim cagri yapmak cok sacma paketin bittiyse onun aramasini bekleyeceksin bence en buyuk hatan bu. Cagri vs cok cocukca kusura bakmabuay benim arama paketim siniri bitti ve ondan caldiriyordum. yadirgamiyor budurumuda aramamasi bundan degil zaten. sevgili degiliz gec arayinca hesab sormuyorum. zaten cok konuda tartistigimizdan bide o olmasin diye, ama bariz 3 5 saat sonra aradigi oldu hic hos degil yani. insan ilgilendigi kisiye hemen doner iside olsa ilk an donerdi bence.
Benimde buna benzer birsey geldi basima..bosver canim kendi haline birak..guvensiz ezikler..ben senle iliski istemiyorum diyemeyecek kadar acizler iste..kimi gotursem kar diye bakiyordur...tskler yorum icin ama pek katilmiyorum. bu darlamam 2hafta sonra oldu.ilk gorustugumuz gun bida ne zaman gorucem diyen adam birden gorusmeden bahsetmez oldu. yilbasi tatili herhaftasoni tatili ilgilenen insan illaki gorusmek isterdi bence isi. koymasakta. nitekim istemedi gorusmedik oldu bibicuk ay gecti. zaten olmayan iliskiyi bitirdim bugun. whatsp konusunda katiliyorum size ama diger hareketlerinlede birlestirincede ordada artniuet ariyorum acikcasi. durum bu yani
Slm bayanlar. biray once biriyle tanismistim bulusmustuk. gorusme iyi gecmisti.hoslandigini belli etmisti. size geliyim babanla tanismam lazim (sakayla), bida seni ne zaman gorucem,ablana brnim icin nediyeceksin vs. ; neyse pazartesi gorusmustuk sonra boluya gidicekti isicin hsonu donucekti gorusucektik;dondu ama gorusmedik. hergun telefonlastik konustuk ama su biaydir hic gorusmedik. gorusmeyince ben zamanla siteme tribe basladim. sonra acikacik neden gorusmedik iki hafta oldu dedim. islerim yogundu sık sehirdisina cikrim fln dedi. halbuki yalan yuzkere tayilgunu oldu yilbasi tatili dahil sozde yilbasi tayilinde ablasinda yegenlerile gecirdi.4gun tatildi siz dusunun sacmalik. istese toplam gorusmeheli 40gun olmustur ve hi gorusmedik neticede. ben biri oldugunu dusundum. kackere tartistik dedim birivar sanirim. tabi hep inkar etti.neden gorusmedik deyince isler yogunluk denk gelmedi bahaneler. caldirdigimda donmemeleri oluyordu veya aninda donmuor 3 5saat sonra dondugu oluor. bunlar goeustukden bihafta sonra bozuldu. kackere gider yaptim telde bole neoldugumuz belli deil anlasamioruz falan alttan aldi hep. ama hic hoslaniorum yakindan tanimak istiorum iliski isim koymak yok. resmen oyalio gibi hergun iletisimdeyiz isim yok ark givi konusma sozde ama tam arkadasta deil. ne taktikler yaptim soguk yaptim ayni sicak yapyim ayni. neticede 40gun gecti hala gorusmedik ve en sonunda bugece aradim. piskince konusuyor geyik yapiyor.biara dedi seni tdakkaya ariycam.kapadi. saat gece 1. bence kesin bisevgilisi var o falan aradi yazdi kapadi.neyse sonra aradi noldu dedim. ilk gecistirmeye calisti. sonra annem msj attida inince ucaktan haber wer demisdi unuttum aradim dedi.inanmiuorum 36yasinda adam peh. neyse sonra tartistim yine gorusme konusu acildi falan ayni seyleri dedi. dedim sana guvenmiuorum inanmiyorum sıkıldim zaten ortak bi yolumuzda olmadi ya herkes kendi yoluna dedim. ilk dedi abartiosun isten dedim olani dedim fln dedi. bikackere daha alttan aldi. yineledim.iui peki dedi bnd peki by dedim kapadim teli bitti engelledim. he bide whatspta coksıkda cevrimici oluorduda. siz ne dersiniz sizcede ise yaramaz biriymis hatta sevgilisi vardir dimi? yoksa madem neden hic gorusmek istemedi veya hergun konustuk yazistikda ciddi veya aska dair biseyler deyip ilerletmedi? tskler simdiddn
Ne ilgisi var.erkenden evlenenleride görüyoruz..simdi erkekler okuyor kariyer yapiyor doktora vs derken o yaslari buluyor zaten..bu genelleme cok cirkin..cahil okumamis erkekler erkenden evleniyor genelde..36 yaşındaki bekar adamdan hayır gelmez defosu çok demek ki ne evlenmiş nede nişan yapmış vardır internette görüştüğü kızlar sal gitsin
sabah hic uyumadan yazdim ve hala uyumadim nasil bi halde yazdim olsun okdr yazim hatalari dusunun hala uymadim nekadar kotu bi haldeyim.( evet beni ama kandirmiz oyalamis oluyor ve bende uzun zamandir yanliz ve cok duygusal biri olarak yine hayal kirikligi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?