BASLAMADAN BİTTİ CUNKU KARAKTERSIZDI:((

Anacım sizin adınız konmuş muydu? I ıh.
E sen daha sevgilin olmayan adama "aldatma" yaftası vuruyon, adama bunun için atar yapıyon, ondan sonra da bu adamlar neden gelmiyo etmiyo.

İlla başkası vardır hayatında diye bakmayın olaya. Belki adam elektrink aldı ama, baktı ki her şey hızlı gidiyor, ikinci görüşmeden önce seni biraz daha tanımak, yavaştan almak istedi falan. Ne kadan hızlı yaşıyonuz anlamıyom yani.

Arkana bakmadan kaçç..
Sana güven verememiş ki zaten .
Bence o muydu bu muydu diye düşünme
Açıkça seni oyalamış bu adam.

Boşverr bir adı bile konmamış..

Acele etmissin..goruselim diye darlaman sacma adami.o istese görüşür...cok ustune gidip kacirmissin...birde whatsapta surekli c ici olmasi sevgilisi oldugunu gostermez.bende cok sık girerim sevgilim yok.orda sadece sevgiliye konusulmaz.ayrica sevgilim olsa surekli whatsapa niye gireyim adamla gezerim vaktim olmaz oraya girmeye..

Caldirinca donmuyor falan nedir? Umarim cagri yapmiyordunuz. Net aradiginizda mazeret bildirmeden acmiyorsa uc bes saat sonra ariyorsa kesin birşeyler vardir. Ayrica gece birde konusmalat vs cok lackalasmis bir aylik bir kez gorusme. Hata tamamen sende

Arkana bakmadan kaçç..
Sana güven verememiş ki zaten .
Bence o muydu bu muydu diye düşünme
Açıkça seni oyalamış bu adam.

Boşverr bir adı bile konmamış..

evet bense cok umutla baslamistim ama oyalandigimi hissettim haliyle guvensizlikte tavan yapti ve bugece tamamen iletisimi kestim icim rahat cunku istese coktan gorusurduk ve hersey farkli olabilirdi. kotu olan kismi hayal kirikligi yanlizlik azcokta olsa bi hoslanti vardi tabi(

canım benim konuşman da yazın gibiyse adam bundan da kaçmış olabilir.
ayrıca 1 ay olmuş yanlış anlamadıysam 1 kez görüşmüşsünüz. yani hayatında biri varsa da sizi aldatmış sayılmaz.

sabah hic uyumadan yazdim ve hala uyumadim nasil bi halde yazdim olsun okdr yazim hatalari dusunun hala uymadim nekadar kotu bi haldeyim.( evet beni ama kandirmiz oyalamis oluyor ve bende uzun zamandir yanliz ve cok duygusal biri olarak yine hayal kirikligi(

tskler yorum icin ama pek katilmiyorum. bu darlamam 2hafta sonra oldu.ilk gorustugumuz gun bida ne zaman gorucem diyen adam birden gorusmeden bahsetmez oldu. yilbasi tatili herhaftasoni tatili ilgilenen insan illaki gorusmek isterdi bence isi. koymasakta. nitekim istemedi gorusmedik oldu bibicuk ay gecti. zaten olmayan iliskiyi bitirdim bugun. whatsp konusunda katiliyorum size ama diger hareketlerinlede birlestirincede ordada artniuet ariyorum acikcasi. durum bu yani

evet oyle yaptim zaten haklisiniz. sozde yasinda basinda odtu mezunu kariyerli ama davranislara bak bende hic boyle beklemezdim. sanirim gercekten biri var benide yedekleme falan istedi gibi

başka biri olsa ne olacak. diğerleride anlayacak onun ne kadar karaktersiz biri olduğunu. bi baltaya sap olamaz o kişi. onun aklı lay lay lom da.

buay benim arama paketim siniri bitti ve ondan caldiriyordum. yadirgamiyor budurumuda aramamasi bundan degil zaten. sevgili degiliz gec arayinca hesab sormuyorum. zaten cok konuda tartistigimizdan bide o olmasin diye, ama bariz 3 5 saat sonra aradigi oldu hic hos degil yani. insan ilgilendigi kisiye hemen doner iside olsa ilk an donerdi bence.

çok üstüne düşmüşsün, okurken darlandım. daha çok yeni tanıma sürecinde bu kadar üste düşmek her iki taraf içinde sıkıcı ve yorucu oluyor. o kadar çok sorgulamışsın ki, koca adam bırak bu kadar çok neden diye sormanın gereği yok. demek ki; aynı duyguları hissetmiyor, oyalıyor. (tipik erkek davranışı cepte dursun)
uçak anne hikayesi bana göre de yalan, büyük ihtimal görüştüğü başkası var.

Canim cagri yapmak cok sacma paketin bittiyse onun aramasini bekleyeceksin bence en buyuk hatan bu. Cagri vs cok cocukca kusura bakma

Benimde buna benzer birsey geldi basima..bosver canim kendi haline birak..guvensiz ezikler..ben senle iliski istemiyorum diyemeyecek kadar acizler iste..kimi gotursem kar diye bakiyordur...

36 yaşındaki bekar adamdan hayır gelmez defosu çok demek ki ne evlenmiş nede nişan yapmış vardır internette görüştüğü kızlar sal gitsin

36 yaşındaki bekar adamdan hayır gelmez defosu çok demek ki ne evlenmiş nede nişan yapmış vardır internette görüştüğü kızlar sal gitsin
Ne ilgisi var.erkenden evlenenleride görüyoruz..simdi erkekler okuyor kariyer yapiyor doktora vs derken o yaslari buluyor zaten..bu genelleme cok cirkin..cahil okumamis erkekler erkenden evleniyor genelde..

yorumları okuyamadım belki soylemişsinizdir yaşınız kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…