BASLAMADAN BİTTİ CUNKU KARAKTERSIZDI:((

pek bi bk olmaz ondan hiç acaba deme kendine her şeyi olsa da sana ayırmaya çalıştığı bir zamanı yok

evet haklisiniz. bazi arkadaslarda yorumlarinda siktigimi acele ettigimi demislerde. bibucuk ayda bigun ayiramayan insanin nesi acele kalmis artik. resmen kasitli gorusmedi. pff neyse bitti zatende .husrani hayal

Ne is yapiyo bu adam? Bence asla güvenilmeyecek bi tip

kendi danismanlik sirketi var. sozde iyi egitilim kariyerli ama kisiligi oturmamis demekki. aynen zaten istemiyorsa devam etmeseydi. ediyorsada adam gibi etseydi. resmen bir oyalama naptigi belirsiz yani hep sabrettim dedim goruselimde yine ozmn bakarim ama bibucuk ay gorusmeyince noktalamanin zamani gelmisdir dedim.

Cok yakisikli bi tip falan mi? Yani ellimi sallasam ellisi havalarinda mi?

canım ne iş yapıo bu adam, neden bukadar yoğun?

canım ne iş yapıo bu adam, neden bukadar yoğun?

kendi isi. yogunlugu bahanedir. haftasonlari tatil sonucta.arada calistigi oldugunuda dedide birbucuk ayda birsaat ayiramayacak degildir sonucta.. calisma programami bilmediginden diyordu sozde cok yogunmus fln denk gelmemis.yeniyil tayili bile oldu 4gun. kendisi goztepede oturuyor ablasi buyukcekmecede sozde ona gitmis benim evim ayni guzergahta istese bisaatcik gorusebilirdi. yogunluk bahanesiydi bence yani ..

peki o mu yazıyodu ilk önce sen mi?

peki o mu yazıyodu ilk önce sen mi?

o yazardi genelde. ben bilerek pek yazmazdim cokmerakli gibi olmayayim diye. yazardi konusurdukta ama genelde geyik gibi oluyordu arkadasta gibi bazen ne oldugu belli olmayan. baslarda kendi arardi sonralari azaldi aramalari, bazen ben musaitken konusalimmi derdim. konusunca saatlerce konusurduk ama biyere varmayan konusmalar..cunku varmasini istemiyordu isteseydi cok baska olarbilirdi..

birini bulmuş, önceleri seni yedekte tutmuş, sonra ilgisi azalmış, akışına bırakmış..

bi de nasıl tanıştınız bu adamla?

birini bulmuş, önceleri seni yedekte tutmuş, sonra ilgisi azalmış, akışına bırakmış..

birarkadasimin ilkokulu arkadasi beni faceten eklemisti. arkadasima sordum samimiyeti yok ilkokuldan beri bilmedigi bir arkadasiymis ama kotu biri degildir heralde dedi ama kefil olamam cokta tanimiyorum dedi. bende yanlizim zaten sans verdim. evet sanirim biri vardi artik yeni sonradanmi buldu basindan berimi vardi bilemiycem

anladığım kadarıyla seni fazla ciddiye almamış, boşver sen de yoluna bak, elbet başkası çıkar karşına..

şu yazdıklarını anlamam çok uzunca bir zamanımı aldı
gel gelelim konuna : adam ilişkiye hazır değilim diyor özetle çok sevdiğim bir laf var "eger bir erkek size ilişkiye hazır değilim diyorsa yürüdüğü başka biri vardır" ikinci plandaymışssın üzgünüm erkekleri çok takmamak lazım

haklisiniz.. kendi baska biri oldugunu keisnlikle kabul etmiyor, cunku ben bu belirsiz durumdan sikildigim icin, yilbasi gecesi hic sesi cikmayincada ertesi gun demistim baska birisi var sanirim oyleyse bosuna konusmayalim falan.tabiki inkar. ve tartistigimiz baska zamanlarda bende lafini acmadan kendi soyle dedi mesela; He sen simdi baska biri var onlami gorusuyorum.ondanmi senle gorusmuyorum oylemi dusunuyorsun' falan. biliyor kendinii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…