- 1 Nisan 2014
- 364
- 86
- 318
- 39
- Konu Sahibi Cilekcetiner
-
pek bi bk olmaz ondan hiç acaba deme kendine her şeyi olsa da sana ayırmaya çalıştığı bir zamanı yok
pek bi bk olmaz ondan hiç acaba deme kendine her şeyi olsa da sana ayırmaya çalıştığı bir zamanı yok
ben 27 o 36
Ne is yapiyo bu adam? Bence asla güvenilmeyecek bi tip
kendi danismanlik sirketi var. sozde iyi egitilim kariyerli ama kisiligi oturmamis demekki. aynen zaten istemiyorsa devam etmeseydi. ediyorsada adam gibi etseydi. resmen bir oyalama naptigi belirsizyani hep sabrettim dedim goruselimde yine ozmn bakarim ama bibucuk ay gorusmeyince noktalamanin zamani gelmisdir dedim.
canım ne iş yapıo bu adam, neden bukadar yoğun?Slm bayanlar. biray once biriyle tanismistim bulusmustuk. gorusme iyi gecmisti.hoslandigini belli etmisti. size geliyim babanla tanismam lazim (sakayla), bida seni ne zaman gorucem,ablana brnim icin nediyeceksin vs. ; neyse pazartesi gorusmustuk sonra boluya gidicekti isicin hsonu donucekti gorusucektik;dondu ama gorusmedik. hergun telefonlastik konustuk ama su biaydir hic gorusmedik. gorusmeyince ben zamanla siteme tribe basladim. sonra acikacik neden gorusmedik iki hafta oldu dedim. islerim yogundu sık sehirdisina cikrim fln dedi. halbuki yalan yuzkere tayilgunu oldu yilbasi tatili dahil sozde yilbasi tayilinde ablasinda yegenlerile gecirdi.4gun tatildi siz dusunun sacmalik. istese toplam gorusmeheli 40gun olmustur ve hi gorusmedik neticede. ben biri oldugunu dusundum. kackere tartistik dedim birivar sanirim. tabi hep inkar etti.neden gorusmedik deyince isler yogunluk denk gelmedi bahaneler. caldirdigimda donmemeleri oluyordu veya aninda donmuor 3 5saat sonra dondugu oluor. bunlar goeustukden bihafta sonra bozuldu. kackere gider yaptim telde bole neoldugumuz belli deil anlasamioruz falan alttan aldi hep. ama hic hoslaniorum yakindan tanimak istiorum iliski isim koymak yok. resmen oyalio gibi hergun iletisimdeyiz isim yok ark givi konusma sozde ama tam arkadasta deil. ne taktikler yaptim soguk yaptim ayni sicak yapyim ayni. neticede 40gun gecti hala gorusmedik ve en sonunda bugece aradim. piskince konusuyor geyik yapiyor.biara dedi seni tdakkaya ariycam.kapadi. saat gece 1. bence kesin bisevgilisi var o falan aradi yazdi kapadi.neyse sonra aradi noldu dedim. ilk gecistirmeye calisti. sonra annem msj attida inince ucaktan haber wer demisdi unuttum aradim dedi.inanmiuorum 36yasinda adam peh. neyse sonra tartistim yine gorusme konusu acildi falan ayni seyleri dedi. dedim sana guvenmiuorum inanmiyorum sıkıldim zaten ortak bi yolumuzda olmadi ya herkes kendi yoluna dedim. ilk dedi abartiosun isten dedim olani dedim fln dedi. bikackere daha alttan aldi. yineledim.iui peki dedi bnd peki by dedim kapadim teli bitti engelledim. he bide whatspta coksıkda cevrimici oluorduda. siz ne dersiniz sizcede ise yaramaz biriymis hatta sevgilisi vardir dimi? yoksa madem neden hic gorusmek istemedi veya hergun konustuk yazistikda ciddi veya aska dair biseyler deyip ilerletmedi? tskler simdiddn
Cok yakisikli bi tip falan mi? Yani ellimi sallasam ellisi havalarinda mi?
ay benden bi yanık kokusu geldi sizde alıyor musunuz kokuyu?
canım ne iş yapıo bu adam, neden bukadar yoğun?
peki o mu yazıyodu ilk önce sen mi?kendi isi. yogunlugu bahanedir. haftasonlari tatil sonucta.arada calistigi oldugunuda dedide birbucuk ayda birsaat ayiramayacak degildir sonucta.. calisma programami bilmediginden diyordu sozde cok yogunmus fln denk gelmemis.yeniyil tayili bile oldu 4gun. kendisi goztepede oturuyor ablasi buyukcekmecede sozde ona gitmis benim evim ayni guzergahta istese bisaatcik gorusebilirdi. yogunluk bahanesiydi bence yani ..
peki o mu yazıyodu ilk önce sen mi?
birini bulmuş, önceleri seni yedekte tutmuş, sonra ilgisi azalmış, akışına bırakmış..o yazardi genelde. ben bilerek pek yazmazdim cokmerakli gibi olmayayim diye. yazardi konusurdukta ama genelde geyik gibi oluyordu arkadasta gibi bazen ne oldugu belli olmayan. baslarda kendi arardi sonralari azaldi aramalari, bazen ben musaitken konusalimmi derdim. konusunca saatlerce konusurduk ama biyere varmayan konusmalar..cunku varmasini istemiyordu isteseydi cok baska olarbilirdi..
bi de nasıl tanıştınız bu adamla?o yazardi genelde. ben bilerek pek yazmazdim cokmerakli gibi olmayayim diye. yazardi konusurdukta ama genelde geyik gibi oluyordu arkadasta gibi bazen ne oldugu belli olmayan. baslarda kendi arardi sonralari azaldi aramalari, bazen ben musaitken konusalimmi derdim. konusunca saatlerce konusurduk ama biyere varmayan konusmalar..cunku varmasini istemiyordu isteseydi cok baska olarbilirdi..
birini bulmuş, önceleri seni yedekte tutmuş, sonra ilgisi azalmış, akışına bırakmış..
anladığım kadarıyla seni fazla ciddiye almamış, boşver sen de yoluna bak, elbet başkası çıkar karşına..birarkadasimin ilkokulu arkadasi beni faceten eklemisti. arkadasima sordum samimiyeti yok ilkokuldan beri bilmedigi bir arkadasiymis ama kotu biri degildir heralde dedi ama kefil olamam cokta tanimiyorum dedi. bende yanlizim zaten sans verdim. evet sanirim biri vardi artik yeni sonradanmi buldu basindan berimi vardi bilemiycem
anladığım kadarıyla seni fazla ciddiye almamış, boşver sen de yoluna bak, elbet başkası çıkar karşına..
şu yazdıklarını anlamam çok uzunca bir zamanımı aldı
gel gelelim konuna : adam ilişkiye hazır değilim diyor özetle çok sevdiğim bir laf var "eger bir erkek size ilişkiye hazır değilim diyorsa yürüdüğü başka biri vardır" ikinci plandaymışssın üzgünüm erkekleri çok takmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?