• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BASLAMADAN BİTTİ CUNKU KARAKTERSIZDI:((

başka biri olsa ne olacak. diğerleride anlayacak onun ne kadar karaktersiz biri olduğunu. bi baltaya sap olamaz o kişi. onun aklı lay lay lom da.

tesekkurler yorumlariniz icin.evet bu yasta bu dawranislar hala doymamis ergen gibi neler pesindeyse.zaten su dj
çok üstüne düşmüşsün, okurken darlandım. daha çok yeni tanıma sürecinde bu kadar üste düşmek her iki taraf içinde sıkıcı ve yorucu oluyor. o kadar çok sorgulamışsın ki, koca adam bırak bu kadar çok neden diye sormanın gereği yok. demek ki; aynı duyguları hissetmiyor, oyalıyor. (tipik erkek davranışı cepte dursun)
uçak anne hikayesi bana göre de yalan, büyük ihtimal görüştüğü başkası var.

haklisiniz sorgulama konusunda ama iste oyalandigimi hissettigim an bende boyle davranmaya basladim.ayrica gercekilmede yaptim sık arayan yazan biri dwgildim o yazdikca yaziyordum. bazen okuyup yazmiyordum. sonra boyle olmaz ilgisizsin kopuksun falan diyordu. ama sanmayin ilgisinden laf olsun diye. ucak hikayeside öyle,gorusmemeside oyle.yeniyil gecesi bikayboldu 9dan sonra mesela. ben biriyle girdigini dusunuyorum. sorsan ablasindaymis ve yeniyil kutlamiyormus.ondanmi tum gece kayipti. yani anlayacaginiz ever kesin biri vardie. kondurmak istemedim ama gercekci olunca durum bu:(

Canim cagri yapmak cok sacma paketin bittiyse onun aramasini bekleyeceksin bence en buyuk hatan bu. Cagri vs cok cocukca kusura bakma

anladim evet hos olmayabilir siz buraya takilmissiniz haklisiniz evet ama bu davranislari tamamen onun ciddiyetsizliginden keske sorun cagridan olsaydida atmazdimda. zaten basta ariyordu o coksik. bende ariyordum. paket bitince soyledim. ve surekli degil. 3 5 gunde bir caldirmisimdir

Benimde buna benzer birsey geldi basima..bosver canim kendi haline birak..guvensiz ezikler..ben senle iliski istemiyorum diyemeyecek kadar acizler iste..kimi gotursem kar diye bakiyordur...

haklisiniz. bende hoslanmistim ve uzun yanlizliktan sonra cok istemistim ama olmadi malesef. aynen duzgun olsa istiyorum der baslariz biraydir ne bekletiyor veya istemiyorum der keser ama tabi oyalamak varkenn... sizinki nasildi merakertim

36 yaşındaki bekar adamdan hayır gelmez defosu çok demek ki ne evlenmiş nede nişan yapmış vardır internette görüştüğü kızlar sal gitsin

yani bende tam yasinda bide tabikiii artil ciddi dusunuyorum ayaklari yapti. dedim tam dogru insan .al sana dogru insan..

haklisiniz. bende hoslanmistim ve uzun yanlizliktan sonra cok istemistim ama olmadi malesef. aynen duzgun olsa istiyorum der baslariz biraydir ne bekletiyor veya istemiyorum der keser ama tabi oyalamak varkenn... sizinki nasildi merakertim
beni bu şekülde 6 ay oyaladı . görüleşim diyordum ok diyordu ya işi çıkıyordu ya başka birşey oluyordu . bende bekliyordum değişir dedim değişmedi . en sonunda eski sevgilisiyle barıştığını duydum . o arada hep benle konuşuyordu netten yazışıyorduk sabahlara kadar .ikimizide idare etmiş . sonra ben anladım bıraktım .o kadınla evlenmişler daha sonra . böyle işte çok üzülmüştüm ..

beni bu şekülde 6 ay oyaladı . görüleşim diyordum ok diyordu ya işi çıkıyordu ya başka birşey oluyordu . bende bekliyordum değişir dedim değişmedi . en sonunda eski sevgilisiyle barıştığını duydum . o arada hep benle konuşuyordu netten yazışıyorduk sabahlara kadar .ikimizide idare etmiş . sonra ben anladım bıraktım .o kadınla evlenmişler daha sonra . böyle işte çok üzülmüştüm ..
hadiya gecmis olsun diyiyim:( bayaa bi sure oyalamis . eminim benimkide ben devam etseydim aynen aylarca oyalardi gidisat onu gosteriyordu. bugunde ilkgun iletisimi kestigim. kotu ve mutsuz yanliz hissediyorum kendimi.. bence kesin oda biri vardir eminim. simdi nasilsiniz yenibiri girdimi hayatiniza

Canım adam senden hoşlanmamış ve zaten ilişki falan düşünmemiş. Azıcık boşluktaymış, o boşluğu seninle doldurmuş gibi görünüyor. İyi yapmışsın görüşmeme kararı vererek.

hadiya gecmis olsun diyiyim:KK43: bayaa bi sure oyalamis . eminim benimkide ben devam etseydim aynen aylarca oyalardi gidisat onu gosteriyordu. bugunde ilkgun iletisimi kestigim. kotu ve mutsuz yanliz hissediyorum kendimi.. bence kesin oda biri vardir eminim. simdi nasilsiniz yenibiri girdimi hayatiniza
ben okişiyi çok sevdimve bekledim .ondan sonrada birilerinden hoşlandım ama olmadı ...
o insan hayatımda büyük bir yıkım yaratmıştır ama
şuan yalnızım o evlive mutlu hayat işte ...

Slm bayanlar. biray once biriyle tanismistim bulusmustuk. gorusme iyi gecmisti.hoslandigini belli etmisti. size geliyim babanla tanismam lazim (sakayla), bida seni ne zaman gorucem,ablana brnim icin nediyeceksin vs. ; neyse pazartesi gorusmustuk sonra boluya gidicekti isicin hsonu donucekti gorusucektik;dondu ama gorusmedik. hergun telefonlastik konustuk ama su biaydir hic gorusmedik. gorusmeyince ben zamanla siteme tribe basladim. sonra acikacik neden gorusmedik iki hafta oldu dedim. islerim yogundu sık sehirdisina cikrim fln dedi. halbuki yalan yuzkere tayilgunu oldu yilbasi tatili dahil sozde yilbasi tayilinde ablasinda yegenlerile gecirdi.4gun tatildi siz dusunun sacmalik. istese toplam gorusmeheli 40gun olmustur ve hi gorusmedik neticede. ben biri oldugunu dusundum. kackere tartistik dedim birivar sanirim. tabi hep inkar etti.neden gorusmedik deyince isler yogunluk denk gelmedi bahaneler. caldirdigimda donmemeleri oluyordu veya aninda donmuor 3 5saat sonra dondugu oluor. bunlar goeustukden bihafta sonra bozuldu. kackere gider yaptim telde bole neoldugumuz belli deil anlasamioruz falan alttan aldi hep. ama hic hoslaniorum yakindan tanimak istiorum iliski isim koymak yok. resmen oyalio gibi hergun iletisimdeyiz isim yok ark givi konusma sozde ama tam arkadasta deil. ne taktikler yaptim soguk yaptim ayni sicak yapyim ayni. neticede 40gun gecti hala gorusmedik ve en sonunda bugece aradim. piskince konusuyor geyik yapiyor.biara dedi seni tdakkaya ariycam.kapadi. saat gece 1. bence kesin bisevgilisi var o falan aradi yazdi kapadi.neyse sonra aradi noldu dedim. ilk gecistirmeye calisti. sonra annem msj attida inince ucaktan haber wer demisdi unuttum aradim dedi.inanmiuorum 36yasinda adam peh. neyse sonra tartistim yine gorusme konusu acildi falan ayni seyleri dedi. dedim sana guvenmiuorum inanmiyorum sıkıldim zaten ortak bi yolumuzda olmadi ya herkes kendi yoluna dedim. ilk dedi abartiosun isten dedim olani dedim fln dedi. bikackere daha alttan aldi. yineledim.iui peki dedi bnd peki by dedim kapadim teli bitti engelledim. he bide whatspta coksıkda cevrimici oluorduda. siz ne dersiniz sizcede ise yaramaz biriymis hatta sevgilisi vardir dimi? yoksa madem neden hic gorusmek istemedi veya hergun konustuk yazistikda ciddi veya aska dair biseyler deyip ilerletmedi? tskler simdiddn

konuyu okumadım ama yazmazsam çatlarım:
KarAktersizlik "A" ile yazılır..

bende ondan koptuğumda çok acı çekmiştim hemde ne acı anlatılmaz bir durumdu .
içimden birşeyler koptu aktı gitti
şu an umrumda değil cidden
başka aşklar oldu onlara üzülüyorum busefer
adamlar değişiyor ama benim durum aynı

ben okişiyi çok sevdimve bekledim .ondan sonrada birilerinden hoşlandım ama olmadı ...
o insan hayatımda büyük bir yıkım yaratmıştır ama
şuan yalnızım o evlive mutlu hayat işte ...

hadiya benim gibi sansiz biriymissiniz. benimde hep yolunda gitmiyor iliskiler fakat busefer baslarda olucagina cok inanmistim. ilk bulusmada cok olumluydu cunku. ama gercekten olumlu olan insan yineletirdi gorusmeyi bekletmezdi. bende yakinda bunun evlilik haberini alirsam sasirmam yani

Canım adam senden hoşlanmamış ve zaten ilişki falan düşünmemiş. Azıcık boşluktaymış, o boşluğu seninle doldurmuş gibi görünüyor. İyi yapmışsın görüşmeme kararı vererek.

haklisiniz tabiki. ama oyleyse biay neden hergun benimle konustu yazdi. bosluktan dediginiz gibi cevabi evet olabilir. ama iste sordugumda iletisimimiz kopuk oturmadi dedigimde, yoo ben bastan beri ayniyim kararim aynk degismedi falan ama ne oldugunu demiyor sacma ya oynayan biri iste. uzgunum ama dogru karar verdigime eminim bende. yoksa o aylarca bu sekilde konusurduda

haklisiniz tabiki. ama oyleyse biay neden hergun benimle konustu yazdi. bosluktan dediginiz gibi cevabi evet olabilir. ama iste sordugumda iletisimimiz kopuk oturmadi dedigimde, yoo ben bastan beri ayniyim kararim aynk degismedi falan ama ne oldugunu demiyor sacma ya oynayan biri iste. uzgunum ama dogru karar verdigime eminim bende. yoksa o aylarca bu sekilde konusurduda
Hoslanmadigina katilmiyorum.kesinlikle hoslanmistir.sonucta ona gore gencsin ve eminim guzelsindir de.ama fiziken hoslanma yeterli olmuyor.sanki butun erkekler asik oldugu kadinla evleniyor..

Hoslanmadigina katilmiyorum.kesinlikle hoslanmistir.sonucta ona gore gencsin ve eminim guzelsindir de.ama fiziken hoslanma yeterli olmuyor.sanki butun erkekler asik oldugu kadinla evleniyor..

yani bi hoslanti olmasa evet hic devam etmezdide, adam ciddi degilmis gonul eglendirmelik kadar istemis belki.. ya sanirim sevgilisi vardi bence ve ondan bu oyalamasi zaten dolu adam bana ne kadar vakit ayrisin. onceki sevgilimden aldatilmistim. hemde 14subatta ogrenmisdim. 14subat geliyor.onuda yazicam tam film gibi olmustu. biara yazmistim oan sorun yasarken herkez oha falan demistk burda olanlara okdr yalanci biriydi. yani hep sanssizim. onun ustune buda kotu biri cikti:(

pek bi bk olmaz ondan hiç acaba deme kendine her şeyi olsa da sana ayırmaya çalıştığı bir zamanı yok

Back
X